Roedeshop.nl Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel tevreden! Ik heb de systemen voor vouwgordijnen gekocht en ze zijn van zeer goede kwaliteit. Als je een klein beetje handig bent met naaien, kan je dit gerust zelf doen. Op internet vind je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In eerste instantie was het vouwgordijn systeem niet helemaal compleet geleverd. Ik had dit pas ruim een half jaar later in de gaten. Ondanks deze late klacht werd het ontbrekende deel zonder probl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn ontzettend tevreden met de rails die op maat is gebogen voor onze erker! We hadden er eerst één aan huis op maat laten buigen, en dat was zo foeilelijk gedaan dat we toch online zijn gaan zoek... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na verhuizing op zoek naar gordijnrails etc. Net voor de Kerstdagen 2020 bij Roedeshop terecht gekomen. Duidelijke website met handig en compleet invul/bestelformulier. Helaas (dom) te weinig glijders... Se mer

Utmärkt

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Alles prima-deluxe

Ik schrijf normaal nooit een review, maar vind dat Roedeshop.nl een pluim verdient. Heel veel online mogelijkheden om een rail op maat te bestellen. Goede kwaliteit rail geleverd en degelijk verpakt om transportschade te voorkomen. Snel en adequaat reagerende klantenservice. Ga zo door!

25 november 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ging fout met de bestelling

Ging fout met de bestelling. Was bij de leverancier van Roedeshop niet goed doorgekomen. Alsnog weer opnieuw besteld. Vele weken gewacht voor daadwerkelijke levering. Door de bestelfout zou ik 10% korting krijgen op de bestelling. Dat is ca 1,5 maand geleden toegezegd. Helaas nog niets mogen ontvangen. Slechte ervaringen dus met dit bedrijf. Komt afspraken helaas niet na.

Update. 2 dagen na schrijven bovenstaande review is het beloofde bedrag alsnog overgemaakt. Dank.

16 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en veilige levering.

Bestellen op hun website is heel eenvoudig. Ze geven duidelijke uitleg bij de verschillende rails. Ze leveren op de afgesproken datum. De rail kan je volledig op maat laten maken met de juiste afbuigingen die je wenst. Ze leveren de rail stevig verpakt tegen een houten constructie.

11 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, goed verpakt en fijne klantenservice

Snelle levering (precies zoals op de website benoemd wordt), op tijd en keurig verpakt! Roede zit in een stevige zak, vast gebonden op een dikke houten balk. Daar omheen zit op verschillende punten nog folie voor extra bescherming. Zo zie je het niet vaak, en dat voor een roede van 5 meter lang! Super!

Ervaring met de klantenservice is ook goed. Ik miste nog een onderdeel, even contact gehad en vervolgens een duidelijk overzicht van de producten in de mail ontvangen zodat ik ze direct kon bestellen. Goed bereikbaar en vriendelijk.

Normaliter schrijf ik geen reviews, maar nu toch een uitzondering gemaakt. Na de reviews hieronder twijfelde ik enigszins, maar toch besloten te bestellen en zeker geen spijt van! Echt een aanrader!

26 juli 2023

Perfecte levering en klantvriendelijkheid

ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Alles vanuit Azië besteld voor mijn thuiskomst. Zeer goede uitleg gehad over wat te bestellen. Een gordijnroede 7m lang. Perfect verpakt en 100℅ in orde met alle nodige toebehoren. Altijd perfect behandeld via telefoon en zeer vriendelijk en goede informatie over de levering. Zeer mooi produkt.
Werd reeds meer dan een maand geleden geleverd, maar heb het nu pas uitgepakt. Appartement pas klaar.

12 juli 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik ben tevreden over de service en…

Ik ben tevreden over de service en geleverde producten Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering waarbij de rails en toebehoren goed verpakt zaten. Ik was nog een afsluitkap vergeten en die hebben ze geheel kostenloos opgestuurd.
Kortom, een goede ervaring!
Richard

19 maj 2023

Slechte klantenservice

Gordijnrails zou geleverd worden op afgesproken dag en tijdstip. Levertijd was al langer dan op de website wordt beloofd. Speciaal thuisgebleven - het ding kan nu eenmaal niet door de brievenbus. Op de bewuste leverdag (een vrijdag) in afwachting van de bezorger, krijg ik tien minuten voor die tijd een e-mailtje (niet eens een telefoontje) dat de rails verkeerd is ingepakt en die dag niet meer zou worden geleverd, maar pas na het weekeinde. Daarbij werd geen enkel excuus gemaakt overigens, men vond het zelf kennelijk allemaal heel gewoon.

Dat bleek ook wel toen ik met de 'klantenservice' belde. Er was helemaal niets mogelijk, er kon niet alsnog bezorgd worden, het kwam nu 'gewoon' maandag. Ook hier geen excuses; het was hun probleem niet meer. Er zat niets anders op dan nog maar een dag vrij te nemen.

De gordijnrails was overigens wel in orde, maar alleen al vanwege de botte behandeling zou ik hier niet weer bestellen.

16 december 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dit bedrijf heeft misleidende informatie op haar site staan.

Dit bedrijf heeft misleidende informatie op haar site staan. Ze leveren een totaal ander product dan het type wat op hun site staat van Somfy. Diverse keren over gebeld een (ze zeggen door ziekte) telkens van het kastje naar de muur gestuurd. Enige reactie was dat het een nieuw artikel betrof van een nieuwe productlijn (Somfy spreekt dit tegen). Als ik niet tevreden was mocht ik het product retour sturen (6 meter rails..) en kreeg ik na ontvangst mijn geld terug.

Daarnaast was de bestelling die ik ontvangen had niet compleet geleverd en pas na 2x bellen gaven ze toe dat er nog een product nageleverd moest worden.

Zeer slechte klantgerichtheid. Niet meer bestellen bij dit bedrijf.

11 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas op voor dit bedrijf

Ik heb een roedel besteld op maat.ik heb deze laten plaatsen door een monteur en bleek te lang. Dus ik bellen en wat krijg ik? Een grote mond en als oplossing een ijzerzaagje en dat ik het zelf maar op maat moet maken . En dat voor 150 euro. Dit zijn oplichters dus iets op maat bestellen is op eigen risico. Zo kan ik ook een zaak runnen. Dus niet doen mensen! Scheelt je een hoop geld

28 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben op en top tevreden met…

Ik ben op en top tevreden met Roedeshop.nl.
Ook de after sales is prima. Ze doen niet moeilijk en zowel de hoofdlevering als de nalevering (nieuw geleverde rail) binnen 2 dagen in huis. Ik ben dan ook zeer tevreden! Bedankt!
Michel

9 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en goed verpakt

De roedes werden zeer goed verpakt bezorgd. Een van de roedes was niet goed gebogen. We hebben dit telefonisch gemeld en binnen een paar dagen werd een goed gebogen roede bezorgd. Wij zijn heel tevreden.

16 december 2021

Maart 2021 roede gekocht

Maart 2021 roede gekocht. Super blij ermee. Afgelopen dagen de klantenservice gesproken over een onderdeel. En ik ben zeer goed geholpen. De services is top, mensen denken mee en ik ben een hele tevrede blij klant. Uiteindelijk met veel denk werk van de beide medewerkers alle hulp gehad en opgelost. Dus dikke 10

16 november 2021

Eind goed, al goed

Eerste keer rail geleverd. Beschadigd! Retour en nieuwe rail geleverd, ook beschadigd! Dus ik vraag mijn geld terug en ze beloven dat te doen. Twee maanden later zeggen ze dat de rail onbeschadigd terug is gekomen en dat er dus geen reden is om mijn geld terug te betalen???!

Nou vooruit, weer een dikke maand later heb ik toch mijn geld terug gehad! Bedankt roedeshop.nl

27 oktober 2021

Roede erg beschadigd

Ik heb de bestelling bij Roedeshop.nl snel ontvangen, het ziet er ook uit zoals aangegeven op de website. Jammer dat de roede erg is beschadigd, er zitten veel diepe krassen in de lak wat er niet mooi uit ziet, en ook het schuiven over de roede lastig maakt.

De roede leek prima verpakt, ik begrijp niet zo goed hoe de roede zo beschadigd raakt tijdens transport. Zelf denk ik dat roedeshop dit gezien heeft maar het toch gewoon opstuurt, maar dat is een aanname

27 juli 2021

top bedrijf

zojuist mijn bestelling ontvangen en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben goede kwaliteit en snelle snelle levering

ik had een mailtje gehad dat mijn bestelling een dag later komt "geweldig toch"

21 maj 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.