Restaurant Maharaja Østerbro Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing food, great flavors, and excellent quality. Everything was fresh and perfectly cooked. Highly recommended.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi bestilte mad på Østerbro til en større forsamling på 35 mennesker, i anledning af en fest. Denne blev leveret til tiden og med rigeligt til alle. Dog manglede vi vegetar retter, ( der var sket en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har for en del år siden spist på Amager, fantastisk mad. Og Patrick er min gamle elev på TEC, husker ham som et fantastisk menneske og en yderst pligtopfylden person og kan slet ikke forstå hvorfor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ved bestilling af linsesuppe til 79 kr bliver man altså meget ærgerlig, da det primært kan betragtes som vand med smag - meget tynd suppe. Det var 90% vand, og det er ikke relevant om det leveres a... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god mad og service!

Jeg har bestilt 5 gange fra Maharaja Østerbro. Alle gange har maden været velsmagende og rigeligt, nok til at gemme til næste dag. Jeg vil klart anbefale at bestille eller spiser der.

Butter Chicken og Chicken spinach er især retter jeg vil klart anbefale af favoritter!

6 oktober 2016

Bedste indiske restaurant i KBH

Jeg har besøgt mange indiske restsuranter i København og intet kan sammenlignes med Maharaja. Siden jeg besøgte deres restaurant første gang er jeg vendt tilbage adskellige gange. Dette skyldes både den fantastiske mad samt service.

6 oktober 2016

Maharaja Østerbro

One of the best indian restaurants in Copenhagen!! Delicious food, the interior is very cozy and the staff is friendly also!!

3 juni 2016

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Tak Ioana, det sætter vi pris på...
Maharaja Østerbro

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

HOLD JER VÆK FRA DETTE STED!!!!

Jeg og min mand købte en groupon til dette sted, og blev med det samme mødt af en næsvis tjener.

Jeg ønskede en bekræftelse på vores booking kl. 1900 i dag, men blev i stedet mødt af en flabet tjener/ejer af stedet på Østerbro der mener at jeg ikke kan forstå dansk og at jeg lyder mere som en polak eller en russer. Han smider op til flere gange på i løbet af de gange jeg ringer til ham.

Mit bedste råd er: Hold jer væk!

6 oktober 2015

Hej Natasia,
Vi først nu ser/læser din anmeldelse... Du undrer os over Trustpilots retningslinjer, hvor det tillader dig og udsætte folk personligt.... Jeg undrer mig også, hvordan fik du komplete navn på den pågældende medarbejde, som du nævner i din anmeldelser...? Vi kommuniker ellers fra restaurantens navn..!

Jeg kan ikke lad være med at gætte, du har lidt andet mel i posen...:-) Du danser på konkuranternes musik..., men bruger Trustpilot platform...:-).
Kære Natasia, Vi lever af kunder i det her branche, hvis du ikke ved. Det er ikke til at tro på, man "smider op" kunders opkald flere gange...:-) Det gør vi ikke... Polak eller russer..., hvad er der galt med dem..? er du meget bedre end andre? Hvorfor skulle du mener, de er klamme og dårlige mennesker, som du ikke kan lide og blibver sammenlignet med, hvis det skulle være sand...? Hvorfor føler du dig fornæmet og være/ligne en polaker og eller russer? Men nej, det ikke er sand. Man siger ikke sådan nogle til sin kunder i DK.:-)

Groupon er lukket for langt tid siden i Danmark og du har måske forsøgte at indløse en værdibevis, som har været ugyldigt...Du er blevet sur over at vi ikke kunne indløse den... Men nej, jeg vil personlig gerne møde dig, hvis du vil. Så kan du se os nærmere. Jeg byder dig også på en gratis karry, for at gør det godt igen:-)
Men vi høer gerne fra Trust-P. deres kommentar ang. din personlig angrib...:-)
God sommer, hvis du forsat er i Danmark

Sådan👍🏻

Nu er det 2 gang jeg spiser der. Og igen er vi gået rigtig dejlige mætte hjem. Absolut ingen dårlige maver eller andet.

SUPER mad og betjening så skal da derind og spise igen

Mvh.

CC

8 augusti 2015

FULDSTÆNDIG ÅNDSSvAGT !!

En total uacceptabel betjening. Priserne er fuldstændig urealistiske ... (man giver 130 kr for en indisk sovs også skal man bestille ris ved siden af) og det var ikke god nok mad. Jeg vil ALDRIG handle hos dem igen. total urimeligt !!!!

29 september 2013

Kære Emilie,
Selvom din "anmeldelse" er godt nok for gammel, men jeg er nødt til at svarer dig. Maharaja er en kæde i Danamrk bestående i 3 fileiller. Hvor har du været henne, hvor du fik en "total uacceptabel betjening"...?
Ellers det bliver jo generalesering at du bedømme os alle ikke god nok...:-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.