Restaurant Maharaja Østerbro Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing food, great flavors, and excellent quality. Everything was fresh and perfectly cooked. Highly recommended.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi bestilte mad på Østerbro til en større forsamling på 35 mennesker, i anledning af en fest. Denne blev leveret til tiden og med rigeligt til alle. Dog manglede vi vegetar retter, ( der var sket en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har for en del år siden spist på Amager, fantastisk mad. Og Patrick er min gamle elev på TEC, husker ham som et fantastisk menneske og en yderst pligtopfylden person og kan slet ikke forstå hvorfor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ved bestilling af linsesuppe til 79 kr bliver man altså meget ærgerlig, da det primært kan betragtes som vand med smag - meget tynd suppe. Det var 90% vand, og det er ikke relevant om det leveres a... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fantastisk sted

Fantastisk sted, hvor ejeren især fortjener ros for sin måde at drive restaurant på. Kan kun anbefale Maharaja og den gode stemning. Tak for det.

22 oktober 2021

Kære Thomas.
Tusind tak skal du have..:-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing Staff and Delicious Food!

I absolutely love this restaurant and the owner and staff were very attentive and kind to us, And best part of all the food was so so delicious 👌🏻!
Thank you so much for the fantastic service and delicious food, We will be back for sure.

Dear Jéssica.
We thank you for your review and appreciate all these beautiful words one by one. :-)

Super dejlig mad

Super dejlig mad. Kommer snart igen.

Hej Per. Tak.
Hjertelig velkommen:-)

Har aldrig været der

Har aldrig været der, men en ting jeg ved af 20 års erfaring er at man nemt kan blive kaldt racist, jeg blev overfaldet af 5 arabere på strøget, 10 somaliere på århus banegård. Blev truet på livet af en araber, blev taget kvælertag af en somalier ude foran Shenmao, og sjovt blev ordet racisme ALDRIG nævnt.... Heller ikke da nogle bande typer truede min far med en kniv.. De største racister jeg har mødt i mit liv er arabere og somaliere og det tør jeg godt skrive, og sige højt for taler af erfaring!
Det ødelagde mit liv med PTSD og angst. SÅ inden nogen snakker om racisme, så husk 1 ting. Det går begge veje! Det ikke kun danskere der er racister. Det er arabere og somaliere ved guds navn også! Det var egentligt bare lige det jeg ville kommentere.

Kære Jacob.
Er ked af at høre din historier, men det skal nok gå. :-)
Tak for din tid

12 års god erfaring

Har boet på Østerbro i 12 år, og har spist på restauranten 3-4 gange årligt. Betjeningen har altid været i top og maden har hver eneste gang har været en rigtig god oplevelse!

Hej Kim,
Vi sætter pris på din mening. Velkommen til. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Spiste der for et stykke tid side…god…

Spiste der for et stykke tid side…god mad og rigtig god betjening… tak, og vi ses snart igen

Kære Henrik.
Vi takker for din tid og sætter pris på din mening. :-)
Velkommen til

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en god spise oplevelse, både take away & inhouse

Da jeg boede på Marstalsgade, spiste jeg ofte hos Maharaja, da det var min roomies favorit spisested, og jeg måtte give ham ret, det har altid været utroligt godt. Efter denne uretfærdige shitstorm og gabestok af folk der ALDRIG har spist der. Føj altså. Så vil jeg gerne lige skrive en god anmeldelse selvom det er nogle år siden jeg har spist der sidst, men jeg kan love for at det ikke er sidste gang. Næste gang jeg kommer til København, skal jeg spise hos dem, nu med min lille familie. MUMS :D.

Hej Tobias.
Så har vi været naboer...:-)
Velkommen til og vi ses. Tak for rosen.

Rigtig god mad

Rigtig god mad, hyggeligt sted med en god betjening.

Hej David,
Vi takker dig og byder hjertelig velkommen

Super betjening

Dejlig restaurant god mad og høflig betjening. Kan helt klart anbefales.

Hej Michael.
Vi værdsætter din mening og takker. :-)

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Lækker mad i en hyggelig scene.

Hej Dan.
Mange tak. Velkommen til :-)

Mega godt

Jeg har spist deres biryani med lam et par gange og det smagte sindssygt godt!
Har aldrig oplevet noget dårligt. Så vil hel klart anbefale stedet

Kære S.
Tak for rosen. Du er altid velkommen. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg selv invandre og aldrig oplevet…

Jeg selv invandre og aldrig oplevet racisme hos Maharaja, måske fordi jeg opførte mig ordenligt? Det falske rygter de racister, det nogen der ville have mad gratis ( autonome ) eller andet og derfor bruger racisme kortet, små babyer! Maharaja Tak for god mad og venlighed hilsen en invandre

Kære Tom,
Sameksistens, respekt og at give plads er vores værdier. Vi er under 9 kollegaer fra 7 lande (7 nationalitet). Det er globaliseret tider og vi yder den service vi kan til alle på lige fod. Velkommen til. Tak for din anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super lækker mad og god stemning i…

Super lækker mad og god stemning i restauranten. Venlig og flink betjening og til gode priser. Vil helt sikkert spise der igen!

Hej Morten,
Hjertelig velkommen. :-)

Lækkert sted!

Har spist her et par gange den sidste tid, maden er fantastisk, rigtig søde ansatte og generelt en hyggelig stemning. Kommer gerne igen!

Kære Louise,
Hjertelig velkommen. :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.