Dårlig kvalitet og lidt for pengene
Meget lille portion til pengene.
Kvaliteten er markant dalet efter de er flyttet fra gågaden til streetfood.
Det virkede til at maden var for gammel
Meget lille portion til pengene.
Kvaliteten er markant dalet efter de er flyttet fra gågaden til streetfood.
Det virkede til at maden var for gammel
Sygt ring oplevelse!
Virksomheden er nu flyttet fra restaurant i gågaden til foodtruck / streetfood på tråden i Middelfart.
Maden er ALT ALT for dyr i forhold til både mængden og kvaliteten.
Vi fik hvad der mindede om 1/4 pose nachos chips (den til 6.95 i Brugsen) med ost og lidt hakkede tomater til den nette sum af 89.-
Salsa bestod af hakkede tomater og lidt hakkede løg… tørt og kedeligt, og mængde vs pris er helt i skoven.
Jataco laver IKKE autentisk mexicansk mad,, og det blev sidste gang for vores vedkommende.
Totalt overbetalt og ringe mad. Små portioner til alt for mange penge. Aldrig igen. Køb et andet sted
Har bestilt takeaway. Bestilte en burrito uden ost og med avokadomos og ekstra kål. Der var ikke skyggen af avokado og i bunden lå der ca to små stykker kål, og jeg bad jo netop om ekstra. Så virkelig en tam fornøjelse. Har før oplevet ikke at få de ingredienser i, som jeg bad om. Derudover manglede den smag, selvom den var spicy. Har købt takeaway en del gange, men kvaliteten er faldet meget.
Vi bestilte take-away, ankom og selvom der kun var ét spisende par i restauranten havde personalet ikke tid til at betjene os. Vi får maden og da vi kommer hjem mangler halvdelen af ordren.
Vi ringer til Jataco, som tilbyder et tilgodebevis. Vi insisterer på at få pengene retur for de manglende varer.
De indvilger, men det kan kun lade sig gøre hvis vi personligt møder op i restauranten. Vi bor ikke i Middelfart så det er en virkelig dårlig løsning.
To dage efter møder vi op i restauranten, og personalet er igen optaget med at undeholde hinanden, men ender med at føre pengene retur.
På intet tidspunkt beklager personalet hændelsen. Vi har været hyppig gæst siden vi flyttede til området i 2021, men det stopper nu.
Maden smagte dejligt.
Sødt og venligt personale.
Gode priser.
Og ikke mindst en behagelig stemning.
Kan varmt anbefales!
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det! Super sødt personale, maden smagte fantastisk til en god pris :) rigtig hyggelig stemning.
Rigtig dejlig mexikansk mad.
Personalet SUPER opmærksom på gæsterne og den fineste service, hjælp til at få mad bragt ud i bilen.
Kan varmt anbefales
Jeg blev mødt af personale der var trist og ikke gad være der. Maden var smagsløst og ikke mexicansk. Jeg anbefaler en restaurant hvor maden ikke kommer fra et cafeterie og ikke har fået turen i mikroovnen. Find et andet spisested.
Min kæreste og jeg, bestiller ofte herfra. Vi bestiller ellers normaltvis ikke fra andre steder end de normale - mcd og lignende. (Og når det er sagt, bestiller vi faktisk ikke så ofte mad).
Men dette er altid en vinder - dejligt mad.
Det varmt når det bliver leveret, og hver gang er en fornøjelse. Vi begge er helt vilde med deres burritos.
Så hvis du vil have noget andet, end det traditionelle - så er Jataco lige stedet. Du får lov smage den Mexicanske mad, der aldrig slår fejl!
5/5 stjerner, vi vil helst sikkert fortsat bestille herfra. Næste stop, bliver deres fysiske restaurant!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.