Restaurant Maharaja Østerbro Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing food, great flavors, and excellent quality. Everything was fresh and perfectly cooked. Highly recommended.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har for en del år siden spist på Amager, fantastisk mad. Og Patrick er min gamle elev på TEC, husker ham som et fantastisk menneske og en yderst pligtopfylden person og kan slet ikke forstå hvorfor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ved bestilling af linsesuppe til 79 kr bliver man altså meget ærgerlig, da det primært kan betragtes som vand med smag - meget tynd suppe. Det var 90% vand, og det er ikke relevant om det leveres a... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I får 5 stjerner fordi der er en…

I får 5 stjerner fordi der er en shitstorm med alle de utilfredse sigøjnere.

18 oktober 2021

Hej Søren.
Mange tak for forståelsen. Vi har aldrig følt is så hård angriber både fysisk og på de sociale media. Men takket være for den dansk demokrati som også kan misbruges.
Alt respekt for dig. 😊🙏

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aldrig har man set mage til en opførsel

Hvis jeg kunne give denne restaurant 0 stjerner, var det men sandeligt gjort!

Aldrig har man set mage til så uforskammet en opførsel..

Min svigerfamilie og jeg vælger at spise på denne restaurant da vi har hørt godt om den. Vi bestiller vores mad, og der går hele 1.5 time før vi fik vores mad. Og det var slet ikke den ventetid værd, eftersom noget af maden var tøet op fra fryseren, og stadig var kold.

Vi betaler så, og vælger at tage hjem. Hvorefter min svigermor har ringet ind til restauranten, og fortæller hun har glemt sit net, som hun bruger til at have ting i. Min kære svigermor har svært ved at forstå medarbejderen, eftersom det danske ikke var helt i top, hvilket også er fair. Hun vælger derfor at snakke engelsk til ham, hvor hun så bliver mødt med et verbalt overfald. Hun bliver kaldt dum, invandre og andre skældsord. Hvilket kommer som et chok for hende, eftersom hun egentlig bare gerne vil have sit net.

Jeg kører så hen mod restauranten for at hente nettet med min forlovede. Og her spørger jeg ham pænt om han kan udlevere hendes glemte ejendel samt venligst tale pænt til en ældre dame i telefonen. Her løber han op i ansigtet på mig, og begynder at skælde mig ud, og kalder mig for alle de skældsord han nu er i besiddelse af. Jeg bliver nød til at puffe ham væk, da det var ubehageligt og grænseoverskridende.. Min forlovede beder manden om at slappe af og tale pænt, men han fortsætter sin truende adfærd overfor hende. Jeg stiller mig imellem. Han ender med at råbe “f..din mor, i er ikke mine kunder, i er bare per…”og fortsætter med sin uforskammede og helt igennem uhørte adfærd.. At man kan behandle sine kunder på den måde og overfalde dem verbalt høre ingen steder henne i nogen brancher.

Jeg vil stærkt anbefale alle at holde jer langt væk fra denne restaurant. Og endelig ikke glemme noget, for så kan i risikere at blive mødt på samme måde og gå derfra i en tilstand af forargelse!!

16 oktober 2021

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Kære Jalalaa Muhammad Mahnuu.
Vi har hørt og set videoen af det hele... Er virkelig ked af at sådan noget også sker her i DK og på Østerbro. At miste en kunde ikke er en god oplevelser, men beklager jeres opførsel og den fysisk reaktion uden for restaurantens åbningstider. Det ikke er noget at være stolt af.
I har råbt jeres renligøse halløj på arabask foran restauranten og det er vi ikke vant til og det kan vi ikke finde os i...
I glemmer jeres net (værdiløs net, bare net) og det får I med et smil tilbage... I brokker jer om alt og det hele og det var også ok.... Så behandler I medarbejderne nedladende og råber I jeres egne religiøse halløj på Arabisk er en chok for vores personale, som ikke kende til jeres religion og arabiske verse...

Konkslusionen er at vi takker pænt for i aften og håber at I finder endnu en bedste Indisk restaurant i byen eller der ned på Nørrebro.
Respekt er et værdi. Religion er personlig sag og ikke skal blandes med andet...!
Held og lykke.

Maharaja Østerbro

Lækker mad og drikke. Sød betjening

20 maj 2021

Takker Freja. Vi sætter pris på din anmeldelser. 😊

Verdens bedste butter chicken

Jeg har rejst mange steder i verden og prøvet butter chicken, smagt utallige butter chicken i Indien. Men ingen laver den så god som restaurant maharaja Amagerbrogade.
Vores børn er også vilde med den, da de sagtens kan lave den mild, uden at den mister smagen.

2 april 2021

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Tusind tak og. I sætter pris på din mening.

Aldrig igen MAHARAJA

Læse alle de negative anmeldelser før I læser min anmeldelse.

Min familier og mig fik en virklig dårlig oplevelse da vi spiste hos Maharaja Østerbro på strandboulevarden.

Det var ingen tjener på sted og kokken tog vores bestilling som var 1stk Menu D for 2 voksen, 1 stk børnemenue og cola og vi fik serveret mad af kokken.

Menu D bestå er Papadam, 1 stk kyllingeret, 1 stk Kebab masala, 1 stk ris, naan og is.

Vi fik serveret 1 stk børnemenu, papadam med dips, 1 stk kyllingeret, 1 stk kebab ret med kun en kebab opdelt i 4 små stykker, 1 stk naan brød, 1 stk ris, cola og en is. Vi fik serveret kun 1 stk. Menu D og restaurant ville have at vi betaler for 2 Menu D altså 2* 280 kr plus børnemenu plus cola. Totalpris var 662 kr for 1 stk Menu D plus børnemenue plus cola. Forklaring fra restaurant var at man kan kun bestil Menuer for 2 personer altså enkelt person kan ikke bestille disse.
Selvom man bestiller 2 menuer bliver man serveret kun 1 menu. Det er ikke fair!

Desuden kyllingeret var ikke kogt ordentlige og prisen for MENUER var vildledende i Menukorter.

Vi blev spurgte om mad til sidst men jeg har ikke lyst til snakke om det da jeg vil gerne ud af den restaurante ASAP. Men jeg fik en overraskelse da vi fik regning. Og på regning der står 2 Menu D. Jeg havde ikke lyst til lave ballade da jeg har min familie med men det var slet ikke en fair behandling fik jeg fra ejeren.

Jeg fik svar til min anmeldelse fra ejeren (hvor han skrev mit navn forkert da det står tydelige på anmeldelse) som I ku alle læse. Det er flere anmeldelser hvor kunder har klage over PRIS, SERVICE og MAD men ejeren har kun fokus på svar kunder med SARKASME og FORKERT OPLYSNING i stedet for rette problemer på restauranten

Jeg vil ikke anbefale Maharaja og vil aldrig spiser der igen.

P.S. Hvorfor skal jeg misforstå pris til 200 kr da der står 280 kr/menu på menukort. Menu D var bestilte kun til 2 voksen da børnene kan ikke tåler chili og der blev bestiltet Børnemenue for ungerne separat. Når man betaler for 2 menuer så skal man får 2 stk Kyllinge ret, 2 stk Kebab ret, 2 stk naan brød og 2 stk is. Det er bare lige til. Som sagt fokus er ikke der, hvor det skal være!

1 november 2020

Kære Muhammad Asim,
Vi beklager din oplevelse. Du har betalt ca. 600kr for en familier middag på 4 ( mad og drikke.)
Det ikke er så dyrt, vel..😊

Men sagen var at du misforstod menuens pris og troede gruppe menu til 4 personer skulle koste 200kr.

Restauratøren har selv været forbi jeres bord og havde spurgte, om maden var ok.., og der var du og din familier meget tilfreds, men da det kom til betaling, så var du ikke tilfreds, for du vil betale 200kr for hele familiens mad og drikke på en restaurant i Østerbro..:-)

Til anden gang bedes du og sige det til tjeneren, at forklare menuen. Samt bed dem og tilberede maden på Pakistansk niveau.
Vi sendt kokken til dig så han kan forklarer det på dit sprog, men du var alligevel misforstået.

Jeg er imponeret over din god dansk her på siden, hvis det skulle være dig...😂
Vi beklager endnu en gang og så ønsker vi dig held og lykke.

5 ud af 5 stjerner til Maharaja på Østerbro

Min familie og jeg elsker indisk mad, og vi fik anbefalet at prøve Indian Maharaja på Østerbro, da deres mad skulle være noget helt særligt.

Det kan jeg love jer for det var. Gode råvare og autentisk smag af det indiske køkken i dejlige omgivelser.

Vi prøvede lidt forskelligt fra menukortet og alt var fantastisk. Butterchicken smeltede på tungen. Deres karrysovs var også udover det sædvanlige.

Derudover sørgede de også for at lave en potion til min søn, som ikke var så krydret.

Alt i alt en fantastisk oplevelse og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger denne afdeling.

19 augusti 2020

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Kære Mark, Mange tak for den fremragende anmeldelse. I er altid velkomne...:-)

Ang Østerbro Maharaja -ikke pengene værd

Ang Østerbro Maharaja. Ringer og bestiller for næsten 600 kr mad kl. 17.25.
17.30 får jeg en sms med ordrenr og en besked om at der ikke går længe med maden. 18.35 ringer jeg for at høre hvir maden bliver af......får en forklaring om at de har travlt og ikke folk nok, hvortil jeg svarer at så det ikke smart at skrive at der ikke går længe. Hvis jeg ved bestilling var blev oplyst at der ville gå 1,5 time( for det endte det med), så ville jeg aldrig have bestilt.
Og desuden var maden halvkold.
Og bestemt ikke pengene værd. En noget kønsløs omgang indermad. Kedelige og tørre chapati.

27 mars 2020

Kære Gitte,
Vi er kede af det du har oplevet. Sådan er vi ike "normalt". Du har bestilt mad til 5-6 personer og har betalt 591kr, hvor levering har væretgratis men lidt forsinket. Men maden har været som altid i top kvalittet.
Vi er sikker på at du har forstårelse for den UALMENDELIG situation på grund af Coronavirus, som vi alle, især restauration branchen opleve for tiden...

Det var alle første "krise" weekend, hvor mange har begyndt på Takeaway bestillinger og kom lidt bagpå os...
Vi kan tilyde en hel fritvalg hovedret samt tilbehøre på huset regning og håber på din forståelse. Du må gerne kontakte mig personlig på pp@restaurantmaharaja.dk så vi kan få den ud af verden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We had a ladies night and we found this…

We had a ladies night and we found this restaurant quite close to work. The food is really authentic Indian, delicious, sumptuous and awesome. We had a very good time. The service was excellent. Nothing to complain, everything was so good and the prices were reasonable. Menus were great. We'll be back again.

31 augusti 2019

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

We entirely thank you for your review. Your feedback means us a lot. We appreciate that...:-)

Var på Østerbro i aftes

Var på Østerbro i aftes, og har været her tidligere et par gange. Må indrømme, at stedet er forandret. Betjeningen var amatøragtig og der var sprogvanskeligheder fra ‘tjeners’ side. Ikke megen service og tallerkenerne blev nærmest hurtigt fjernet UDEN man var færdig.
Rigtig gode og lækre nan brød !!! Vi fik flere forskellige retter, men ikke en kulinarisk oplevelse - priserne modsvarer ikke kvaliteten.

31 mars 2019

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Beklager din oplevelse Bente. Vi har fået et par nye kollegaer og jeg skal nok gør dem opmærksomme..
Mange tak for du skriver det.

Trist oplevelse

Vi havde bestilt mad til et givent tidspunkt flere dage i forvejen. Fra restaurantens side var dette ikke et problem og vi havde en fin mailkorrespondance med menu samt ønsket afhentningstidapunkt. Da vi så ankommer for at hente maden var de ikke gået i gang med maden endnu og den endte med at blive 35 minutter forsinket til trods for lovning om andet. Vi stod og havde gæster hvor iblandt to var mindre børn og det netop var af hensyn til disse og deres sovetider at vi havde arrangeret maden. Aftenen blev bestemt ikke som ønsket da vi nu spiste med to overtrætte børn grundet forsinket mad.

Ift. det svar der foreligger fra restauranten. Jeg tror denne blander vores oplevelse sammen med en anden kundes oplevelse. Vores mad var bestilt til kl. 17.10 og ikke til midt på dagen. Og jeg kan ikke afvise, at restauranten havde haft travlt hele dagen. Det var dog ikke det indtryk jeg fik da jeg ankom til restauranten da jeg var eneste kunde. Den ene kok stod i baren og drak noget og da jeg henvendte mig og spurgte efter vores bestilling var han meget undrende. Så måske ikke den venlige sjæl, der har svaret på min anmeldelse har glemt det, men kokken var tydeligvis ikke informeret. Ros til kokkene, der med beklagelse lavede maden så hurtigt de kunne og denne smagte også godt. Men ift. at anvende restauranten igen ifm. et selskab med tidsplan - der benytter vi den ikke igen.

28 februari 2019

Kære Mie,
Vi beklager meget forsinkelsen den dag, som var på 20min. (17:10 skulle I hente 17:31 var du ud af restauranten med mad). I var overhoved ikke glemt, men vi var mega travlt allerede fra kl 12:00 den dag...
Vi beklager endnu en gang og er glad for maden har smagt godt...
Takker for forståelsen
Restaurant Maharaja Ø

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bedste anbefalinger herfra!

Vi bestilte mad på Østerbro til en større forsamling på 35 mennesker, i anledning af en fest. Denne blev leveret til tiden og med rigeligt til alle. Dog manglede vi vegetar retter, ( der var sket en misforståelse) men da vi gjorde opmærksom på dette, fixede den imødekommende Patrick straks dette og 15 minutter efter kom han tilbage med mad til vegetarene. Der var mere mad end vi havde regnet med til prisen og den smagte glimrende. Vil bestemt anbefale andre, at bruge dette sted.

Bh Stine

18 november 2018

Kære Stine,
Tak for rosen..:-)
Og det var en fin fest du havde haft. Tak igen.
Patrick

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse 👍.

Vi har spist og fået leveret mad ud af huset masser af gange.. bedste indiske køkken jeg nogensinde har prøvet. Variation og bredt sortiment - altid søde og imødekommende. Deres butter chicken får mig til, at græde af (mad)glæde hver gang....

PRØV DET.... du bliver ikke skuffet

13 juni 2018

Svar från Restaurant Maharaja Østerbro

Takker Claus for den strålende anmeldelse. Vi sætter pris på din mening...

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi bestiller mad på deres hjemmeside

Vi bestiller mad på deres hjemmeside, til filialen på Østerbro. Vi ankommer 10-15 min for tidligt, og vores mad står allerede på disken. Det er selvfølgelig ikke i orden, at den skal stå og blive kold, som den var nået at blive før vi kom hjem. Og hvis vi havde været der til tiden havde det været endnu værre.
Dertil er det 10% dyrere at bestille igennem deres hjemmeside end over mail/telefon, hvilket virker en smule uprofessionelt. Det blev nævnt for dem, men de smilte og svarede, at det var som det skulle være.

Maden er ud over det helt udmærket, men oplevelsen desværre dårlig.

15 april 2018

Kære Sebastian,
Der arbejder mindst 2 kokker 5 dage om ugen og vi har tilberedesns tid på ca. 15-20minutter, hvor vi oplyser det til kunden, hvis de skal hente deres takeaway selv. Så forstår jeg ikke, hvornår din bestilling er tilberedt, når du skriver "I ankommer 10-15mi. for tidligt" :-)
Ja, der er 10% rabat, nhvis du benytter app eller hjemmesiden, men 20%, hvis du ringe og hente din mad. Ved ikke om du vidste at app og webshop har sin ordentig omkostninger..? Derfor har vi valgt mindre porcent rabat der, men du er velkommen at bestille over tlf. eller mail og får det billigere. Jeg er ked af at den ny tjener ikke kunne forklar dig...
Sidst men ikke mindst er vi glade for maden smagt godt og var "alligevel" IKKE KOLD.;-). Det er alle vigtiste.
Takker dig for for din tid og de 2 gode stjerner...;-)

Ingen anbefaling !

Hvor skal man starte ?
Servitricen talte ikke dansk, hvilket egentlig er helt ok, men at hun ikke kender menuen overhovedet ?
Vi købte en 5 retters menu og desserten var en form for traditionel mango lassi. Vi bestilte lassi som en drink og at servitricen ikke stilte spørgsmål dertil var underligt.
Kolde ris.
Meget oliemad og med 250 retter... ja.. så skal jeg ikke derind igen.

9 oktober 2017

Kære Mads,

Jeg er oprigtigt ked af din oplevelse. Du mangler resten af din klage, som du ikke har skrevet her på trustpilot. Du klagede over, at der kun var to stykker kød i din ret. Du blev måske pinligt berørt, da jeg tog en tom tallerken og overførte det ene kød stykke efter det andet – jeg stoppede ved ni stykker (der var stadig mange flere på din tallerken). Alligevel fik jeg ondt af dig, og sendte en ny ret til Jeres bord på huset regning.

De ris der blev serveret var varme, da de kom på bordet – men du havde jo meget travlt med at tælle kødstykker.

For resten, du har købt en DEAL-menu over telefonen, som er en forudbestemt menu. Da maden var klar, ville du pludselig ændre på menuen, men maden var tilberedt og klar til servering. Alligevel, god hjertet og på husets regning, fik i yderligere en ekstra ret.

Jeg takker dig, da du ønskede mig held og lykke med forretningen – måske det er mere dig, der har brug for et mirakel, eller bare nærmere mere end to måder at leve live på… :)

P.S. Vi er på vej til at åbne en afdeling i Odense – på gensyn.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis du gerne vil røves for penge, så endelig spis her.

Vi bestilte en 5 retters menu igennem en smart deal.

1. ret: vi fik en cocktail, men da ingen af os drikker alkohol, fik vi en mix af: mango juice, mango mix? og grenadine. Den blev serveret lunken og var meget tyk og vammel.
2. ret: fritterede løg med salat: løgene var ok (friture er friture jo), men salaten virkede som noget der havde stået i flere dage. Det var en skive tomat, iceberg, en stump rødbede også lidt gulerod. Absolut intet spændende!
3. ret: chips med 4 forskellige sovse. Det var ok, men nok mere en appetizer end en ret
4. ret: hovedet retten hvor vi selv måtte vælge imellem 4 forskellige retter. Det var udemærket.
5. ret: "mango lassie": vi fik et lille champagne glas med en gul masse og et plastik sugerør. Sjældent har jeg set så ucharmerende en dessert. Selv tjeneren virkede flov over serveringen, for hun løb hurtigt efter hun havde stillet glasset, og det var bestemt ikke fordi de havde travlt, der var to par udover os selv. Nå men denne mango lassie, den smagte at pærebanan yogurt. En skuffende oplevelse. Og ja, jeg har smagt en lækker mango lassie før et andet sted, så at kalde denne dessert for en "mango lassie", er en skændsel overfor retten.

Til denne menu bestilte vi 2x0,5L danskvand som vi kom af med 110 kr for. Prisen taler for sig selv, vi følte os røvet, ovenikøbet fordi vi virkelig havde forstået på tjeneren som om at det var en del af dealen. Og nej vi fik ikke engang en skive citron i (det er en dårlig joke, fordi prisen var så afsindig dyr!).

Også tænker man jo, at man burde blive mæt efter "5 retter"?. Men nej, vi måtte tage mad med hjem fra et andet sted.

Jeg kan selv ikke anbefale det.

28 april 2017

Kære Jane,
Vi er glade at du godt kunne lide maden i det hele, samtidig er vi kede af og høre dig utilfreds på grund af den lille salat pynt, Mango Lassi glass og manglende citronskive i din drink..:-)

Min tjener mener, du var også gået ud i restauranten uden at betale for drikke varer og da du blev opmærksom på det (ude på gaden foran restauranten), så kom du ind igen at betale. Der nævnt du, "skal man også betale for drikke varer...?"...:-) Dvs. orventning med en DEAL/Tilbud til 199kr ikke kun var 5 retter menu, men også gratis drikkevarer.:-).

Når det er sagt, vi godt synes om "sarte gæster" som dig men samtidig forholde os således til bedømmelsen.:

- Salat; Vi server den alle bedste FRISKE grov salat, som indholder økologiske varer... Den er sprøjtet med lidt special Soya+oliv olie og er lavet til at passe i mængeden til en EU standrd forret, vil jeg sige...:-)

- Dessert i champagne glass...! Hvad er der galt med det..? Ja, det er rigtigt at vi bruge champagner glas og kan heller ikke se noget i vejen.. Man har ikke lavet "specielt glass" til Mango Lasse og det er nøjagtig samme billede på selve tilbuds site, som pågældende tilbud blev annonceret, hvor du havde købt din DEAL fra.. og faktisk glasset kunne sagtens tiltrække din opmærksomhed ved køb af den billig tilbud, men der ser du det over.

Cocktail,; Ja uden alk. er det kun mango drink med granadin pynt og er godt lavet. Den alm. vers. af den hedder "Crazy Cocktail". Godt kendt af fleste gæster.

Maharaja Mango lassi er det mest populære og solgt drink i huset... Det er en form for luxeriøs og sund drink, Jane.

- Manglende Citronskive i din Danskvand... :-)
Vi server ikke citronskive i almindelig kurvvand, ellers du kunne bede om det... Vi sætte pris på dig som kunde og det kunne løses på stedet. En citronskive er intet, men passer ikke i alm. danskvand Jane.

Vi forstår godt din forventninger Jane for køb af en DEAL (tilbud) til 199kr, men helt ærligt du fik en lækker 5 retter menu... Bed om de små ting tjener på stedet end at fortreække og sidde bag tastatur og benytte den gratis Trustpilot for så sarte små ting.

Igen. er vi ked af det hele og håber at se dig igen. Jeg opfordrer dig til at løse det små ting lige på stedet næste gang du besøge et spise sted, om det bliver en Michelin stjener restaurant eller en pølsevågn. Hvis problem ikke løses alligevel, så kan du jo altid bruge sociale media...

Maharaja er et sted for kvalitet og en kæde for god mad i København. Tak for din tid Jane..:-)

All the Best

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.