Det här tycker kunderna

3. Dekoration- och inredningsbutik
  4. Butik med vardagsrumsmöbler
  5. Utemöbler

Skrivet av företaget

Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 26 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Veel keuze, goed advies

Veel keuze, daarbij zeer vlot geholpen door sabine en goed advies gekregen. Het voelde alsof we een personal assistant hadden :)

8 maj 2026

Hey Dominique,

Dank je wel voor deze mooie complimentjes, top recensie!

Aankoop boxspring met Semra

De verkoopster Semra heeft ons goed geholpen met de aankoop van onze boxspring , zeer vriendelijke dame die de tijd neemt voor een perfecte uitleg, wij zijn zeer tevreden

8 maj 2026

Hey Landrieu,

Leuk om zo'n mooie waardering te mogen ontvangen. Dank je wel hiervoor!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sabine heeft ons heel goed advies…

Sabine heeft ons heel goed advies gegeven, zonder opdringerig te zijn. Ze heeft ons goed geholpen een mooie keuze te maken met het kiezen van ons tv meubel. We hadden er een heel goed gevoel bij. Bedankt Sabine

Hey Anne,

Hartelijk dank voor deze leuke feedback en prachtige score !

We kochten 2 kasten

We kochten 2 kasten. Filiz had veel geduld met ons en gaf een deskundige uitleg. De prijs is interessanter ten opzichte van de meeste fysieke meubelwinkels maar we kregen geen extra korting.

4 maj 2026

Hey Mevrouw VanGompel,

Dank je wel voor deze fijne feedback en mooie score !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Persoonlijke begeleiding in het kiezen van een zetel

Persoonlijke begeleiding in het kiezen van de perfecte zetel voor ons nieuw appartement. John begreep meteen onze visie van een ‘voor ons’ perfecte zetel. De keuze was nadien snel gemaakt!

5 maj 2026

Hey Amber,

Wat fijn om te vernemen, dank je wel voor deze schitterende waardering!

Ruim aanbod - heerlijke winkel

Prenuptia is een mooie, verzorgde winkel met een heel ruim en divers aanbod. Bij het plaatsen van onze bestelling werden we enorm goed en supervriendelijk begeleid en geholpen door medewerkster Mia. Ze bleef rustig en beleefd en hielp ons de juiste keuze te maken. Ze was goed op de hoogte van hoe je afmetingen e.d. moet bekijken. Voor ons is Prenuptia een aanrader!

3 maj 2026

Hey Patrick,

Dank je wel voor deze uitmuntende score en leuke feedback!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

koop hier NOOIT een cadeau voor iemand!

We hebben een bureaustoel als cadeau voor onze zoon gekregen. Nadat we deze in elkaar gezet, bleek deze niet te passen onder zijn bureau. Het was onmogelijk om deze ongebruikte stoel terug in te ruilen aangezien hij al uit de verpakking was. Er stonden nochtans géén afmetingen op de doos waaruit we konden afleiden dat de leuningen zo hoog waren.
We zijn diep teleurgesteld voor onze zoon en in de wijze waarop dit aangepakt is. Enorme verspilling van tijd en geld, dus pas op als je een cadeau voor iemand wilt kopen!

4 maj 2026

Beste Mommels,

Het meubel werd in onze toonzaal aangekocht, waar deze te bezichtigen en waar alle relevante informatie, waaronder de afmetingen, beschikbaar was.
Omdat het product volledig gemonteerd en uit de originele verpakking werd gehaald, kan het niet meer teruggenomen worden.
We hebben hierover steeds zo duidelijk mogelijk gecommuniceerd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn heel goed geholpen

We zijn heel goed geholpen door Mia. Ze kon al onze vragen beantwoorden en heeft ons geholpen met de juiste keuzes te maken.

3 maj 2026

Hey Laura,

Dank je wel voor deze topscore & fijne feedback!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden dankzij de professionele en creatieve begeleiding van Sabine

Op 2 mei zijn we langsgekomen en hebben we een zetel, keukentafel en zes prachtige stoelen gekocht, mede dankzij de fantastische hulp van Sabine. We kregen een duidelijke en professionele uitleg, en ze nam echt de tijd voor ons. Haar geduld, creativiteit en meedenkendheid maakten het verschil.

Het was een bijzonder aangename ervaring en we kijken er enorm naar uit om binnenkort zeker nog extra aankopen te doen. Zeker een aanrader!

Hey Anastassiya,

Bedankt voor het vertrouwen en deze top recensie!

Top service!

Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. We werden geholpen door Sabine. En waren hier voor een zetel, een eettafel en stoelen. Ze heeft ons goed geholpen met precies te vinden wat we zochten, een duidelijke uitleg te geven en dat met veel enthousiasme. We zijn zo super tevreden dat we zeker terug komen!

Hey Marijke,

Wat leuk om te vernemen, dank je wel voor deze geweldige ervaring te delen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

John was een zeer vriendelijke en…

John was een zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerker. Hij dacht creatief mee en gaf veel tips. Zeer tevreden.

28 april 2026

Hey Maurice,

Dank je wel voor deze mooie complimentjes, top recensie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je vind hier elke stijl terug

Er is zoveel keuze, voor iedereen zijn smaak vind je iets! Sabine heeft mij vandaag heel goed geholpen en begeleid met de koop van mijn eettafel en stoelen. Het was een aangename en leuke ervaring, ze doet haar werk super. Bedankt Sabine en team!

28 april 2026

Hey Jade,

Hartelijk dank voor deze fijne ervaring met ons te delen!

Mvg, Prenuptia

Wat een fantastische klantenbeleving

Wat een fantastische klantenbeleving, uit de grond van mijn hart en dikke dank je wel aan verkoopster Sabine. Niet alleen voor haar advies en kennis, maar ook haar leuke manier van aanpak, haar openheid en de totale klantbeleving. Ze heeft niet alleen goed geïnformeerd en verkocht, maar ook op de aandachtspunten gewezen. We kijken nu al uit naar onze nieuwe zetel!

27 april 2026

Hey Katerine,

Wat leuk om te vernemen, dank je wel voor deze geweldige ervaring te delen!

Top ervaring bij prenuptia

Omdat we op zoek waren naar nieuwe meubels kwamen we bij jullie terecht...
Op een gegeven moment werd ons gevraagd of we hulp konden gebruiken..
Dat was inderdaad zo...
Haar naam was Sabine.
Op al onze vragen kregen we een eerlijk antwoord..
We spraken onze wensen uit en zij bracht ideeën aan waar we ons direct in konden vinden...
Geen enkele moeite was voor haar teveel..
Uiteindelijk hebben we een Grote eet tafel, 8 stoelen, 2 barkrukken, twee salon zetels en twee salon tafels besteld...
We kijken er naar uit hoe mooi alles gaat staan in ons nieuwe appartement..
Wij komen zeker terug voor de verdere aankleding van ons interieur 🙂

20 april 2026

Hey Christa,

Geweldig om te horen! Dank je wel voor je schitterende ervaring te delen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een robuuste salon met confort

Vanuit onze noden, wensen ons modellen getoond die eraan voldeden, zodat we onze weg vonden in hun aanbod
Sabine heeft ons mooi geholpen bij de samenstelling

26 april 2026

Hey Johan,

Hartelijk dank voor deze topscore en mooie review!

Eindelijk tevreden.

Na veel rondzoeken hebben we bij Prenuptia eindelijk onze goesting gevonden. Onze interieurexperte Sabine loodste ons vlot door het hele assortiment recht naar de zithoek en eetkamer die over een aantal weken in onze living zullen staan. Dankjewel en we kijken er al naar uit! Groetjes

26 april 2026

Hey Els,

Dank je wel om deze mooie review met ons te delen!

Mvg, Prenuptia

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.