Begin deze week gaan kijken en meteen geholpen voor een prijsraming van een eetkamer. (all in) Via de website toch een andere eetkamer gevonden en vandaag in real live gaan bekijken en.. gekocht! He... Se mer

Företaget har svarat
ZEEEEER ONTEVREDEN!!!! betaald voor levering, zetten ze ze de stukken, ingepakt, gewoon in de gang en de rest moet je zelf doen. Je moet ook meteen betalen tijdens levering, worden er de dag van v... Se mer
Företaget har svarat
We zochten een goeie boxspring, gezien we wel met wat vragen zaten, spraken we de verkoper aan, die ons vertelde dat we ook zelf een boxspring konden samenstellen. We kregen een heel gedetailleerde ui... Se mer
Skrivet av företaget
YGO Interieur & Accessoires is 12.000 m² woonwinkelplezier waar je volop inspiratie vindt voor elke ruimte in huis. Van zetels en eettafels tot stoelen, kasten, decoratie en accessoires: we volgen de nieuwste woontrends op de voet en combineren die met scherpe prijzen en een aanbod voor elke smaak. Of je nu houdt van warm en gezellig, strak en modern of tijdloos en praktisch: bij YGO ontdek je altijd iets dat bij jou past.
Je vindt onze winkel in Lier, vlot bereikbaar via verschillende invalswegen en met een ruime parking. Kom gerust langs om materialen te voelen, kleuren te vergelijken en ideeën op te doen in een inspirerende winkelomgeving. Wil je al vooraf snuisteren? Neem dan een kijkje op ygo.be en ontdek een selectie van ons assortiment online.
Ontdek onze nieuwste artikelen
We werken volgens het principe Kiezen. Kopen. Meenemen. Dat betekent dat we zoveel mogelijk items in voorraad houden. Heb je jouw favoriet gevonden? Dan kan je vaak meteen na aankoop jouw nieuwe aanwinst ophalen in ons grote afhaalmagazijn aan de overkant van de winkel. Zo geniet je sneller van je nieuwe interieur.
Past je aankoop niet in je wagen? Geen probleem: je kan onze YGO camionette huren om alles gemakkelijk mee te nemen. Liever volledig ontzorgd? Dan is thuislevering uiteraard ook mogelijk. Zo kies je zelf wat het beste past bij jouw planning en jouw situatie.
Antwerpsesteenweg 467, 2500, Lier, Belgien
Har besvarat 26 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was geen moeite om andere stoelen te verplaatsen aan de tafel om te zien wat mooier was.

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Duidelijk en vriendelijke uitleg gekregen.
Heel behulpzaam.

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.
Bestellen, betalen en daarna direct afhalen in het magazijn.
Alles verliep vlotjes!
Top dus

ZEEEEER ONTEVREDEN!!!!
betaald voor levering, zetten ze ze de stukken, ingepakt, gewoon in de gang en de rest moet je zelf doen. Je moet ook meteen betalen tijdens levering, worden er de dag van vandaag geen facturen meer gestuurd??!! Na uitpakken schade aan de stof gezien, proberen bellen maar pakken natuurlijk niet op.
Dan plaatsen we zelf maar, zijn de clipts om de zetel in elkaar te haken ook foutief. We betalen voor vlekbehandeling, moet je blijkbaar ook ZELF doen???
service serieus onder 0, ons zien ze daar nooit meer terug! En zullen alleen maar slechte reclame maken.

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Mooi en trendy, heel veel keuze, prijs -en kwaliteitsverhouding is prima. VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM PERSONEEL.

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Vriendelijk onthaal, zeker niet opdringerig. Verkoopster heel behulpzaam en gaf ook haar mening als ik erom vroeg. Ze is uiteindelijk spontaan beginnen meezoeken naar een wandkast die bij de andere meubels paste ,-> zelfde kleur tafel en bartafel -> zelfde fabrikant.

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Heel Slechte na service. En valse beloftes gemaakt voor de koop was gesloten.

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Aangenaam om rond te lopen vriendelijk personeel goede service

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Zeer behulpzaam personeel… komen zich vriendelijk aanbieden en laten u verder rustig rondkijken, zijn wel in de buurt om eventuele vragen te beantwoorden … heel tof !!

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Als je maar 3 stoelen nodig hebt ben je verplicht om er 4 te kopen. Personeel kan deftiger gekleed en verzorgt rondlopen. Met visa kan je niet betalen. We zijn 2026!

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Prijs kwaliteit is zeer ok
Ook de verkoper was de verkoper Alassare was de vriendelijheid zelve.......

Svar från YGO Interieur & Accessoires
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.