Jag tycker om kvalitén av väggarna och golvet, dock inte av taket. Min takläggare var inte nöjd med för tunna plankor och för korta spik man inte kan hålla i fingrarna. Jag betalade extra för sta... Se mer
Det var nog mer jag än hustrun som längtade men efter att vi fått hem bastutunnan Loke och monterat den på ett par dagar så är vi lika förtjusta i den båda två. Vi valde att behandla den med tjärvitri... Se mer
Lovad leverans till tomtgräns. Blev ändrat till kyrkviken på Ornö till en kostnad av 1500 exklusive moms, alternativ hämta på Dalarö. Vi betalade för leverans till Kyrkviken fick besked om ändrad leve... Se mer
Hade fin kontakt med säljaren innan vi beställde bastun. Den levererades på utsatt tid även om lastbilen hade vissa problem att ta sig in och ut på vår skogsväg. Monteringen var relativt lätt. Det end... Se mer
Polhus was founded in 2001 in Mora, in the heart of Sweden. For over 20 years, we have been selling and manufacturing garden houses, sheds, saunas, hot tubs, and other wood products that make it easy to enjoy outdoor living. Our affordable kits are easy to assemble, crafted from high-quality timber, and designed in a Scandinavian style. Over the years, we have helped fulfill thousands of dreams by delivering over 15,000 wooden houses, outdoor saunas, hot tubs, and more across 11 European countries.
Djäknegatan 31, 211 35, Malmö, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Lika nöd med friggebods paketet som vi var med attefallshuset!
Enkelt att följa beskrivningen.

Svar från Polhus
Allt fanns med och allt var bra. Beskrivningen var lättfattlig. Dörrhandtaget och dörrkistan var en konstruktion som ingen låssmed i Sverige kände till. Väldigt klen konstruktion. Ringde Er och vi fick en ny låsskista till ett rimligt pris. Det går inte att använda handtaget för att stänga dörren så jag satte upp handtag både ute och inne och låset är bara för att just låsa

Svar från Polhus
Leveranstiden stämde inte med utlovat enligt beställning.

KLART GODKÄNT FÖRRÅD
Förrådet från Polhus (Margareta) visade sig komma från Estland med en estnisk transportör och chaufför. Inget problem i sig, men Polhus borde informera om ursprungsland för leveransen för undvikande av missförstånd, exempelvis leveransdag eller språkförbistring etc.
Förrådet i sig höll genomgående god kvalitet i virket, särskilt dörrarna som var mycket stabila och kompletta med lås och allt.
Monteringsanvisningen var utmärkt, vid ett första anseende, men naturligtvis uppstår det en del frågetecken under monteringens gång. En viss märkning av likartade delar skulle inte skada, för undvikande av felmontering.
Passformen i de olika delarna var god, men bygger naturligtvis mycket på den egna noggrannheten vid monteringen.
Ett par mindre detaljer fanns inte redovisade i monteringsanvisningen. En knutbräda verkar också saknas.
Förrådet är i skrivande stund inte helt färdigmonterat, vissa mindre detaljer återstår. Men det totala helhetsintrycket blir ändå en 4:a.

Svar från Polhus
Leveransen sköttes bra, informationen var bra och hjälpen om man behövde fråga något. Finns det något att klaga på skulle det vara hur man paketerar, skruv och de första komponenterna låg i mitten av paketet, har man inte plats att packa upp allt direkt ställer det till problem. En sak som skulle kunnat underlätta är märkning av plankorna, allt går att lista ut med en tumstock, men med en märkning hade tiden du letar efter rätt bräda reducerats en del. Trots detta gick det bra att bygga och utan erfarenhet sattes friggeboden ihop på några dagar.

Svar från Polhus
Enkla kontakter för planer mm. Material av ypperst kvalité. Bra transport och bra snickare. Markskruv till grund mycket bra och inga markskador.
Allt levererat i ett paket med Polhus som koordinator. Allt till ett bra pris.

Svar från Polhus
Det har varit bra med info.Talat om om förseningar varit. Trevlig personal.

Svar från Polhus
Hög kvalité på materialet och servicen. Resultatet blev mycket bättre än väntat så jag kommer utan tvekan använda mig av Polhus när det är dags för nästa projekt.

Svar från Polhus
Köpte en bastu via dessa skojare.
När äntligen bastun dök upp efter förseningar så var den transportskadat och delar saknades...
Varken Polhus eller fraktfirman ville stå till svars eller hjälpa.
Efter många om och men så blir jag kontaktad av en kvinna på Polhus som tycker att 500kr i ersättning är en bra deal för allt de klantat till och inte hållit vad de lovat.
ERSÄTTNING ÄR EJ UTBETALD.
OBS: Inga nya delar har dykt upp hos mig som utlovat och som Polhus säger sig ha skickat.
Bastun har inte kunnat användas ännu...
Och även om det har varit fyra år sedan köp har inga nya delar dykt upp vilket jag påtalat för Polhus.

Svar från Polhus
Snabb återkoppling och ett positivt bemötande. Aldrig några problem att lösa saker trots att jag köpte min Carport Krister för 2 års sedan.

Svar från Polhus
Som helhet är jag mycket nöjd med Polhus hantering av mitt ärende avseende leverans av ett EVA 25 m2 Attefallshus. Peter Stefansson och Vickie Nyman har varit mycket behjälpliga och monteringslaget under ledning av Caspar Uustal har gjort ett utmärkt arbete och det har varit lätt att kommunicera med Caspar.

Svar från Polhus
Mycket trevlig och bra kundtjänst! Gick utan problem att ändra när jag hade missuppfattat betalsättet på min beställning.

Svar från Polhus
Kontakten med Polhus har varit mycket bra.
Men Bygglovsexpertens arbete har varit under all kritik.
Jag vet inte hur många mail jag skrivit och påpekat ändringar i ritningarna. Likafullt kan jag fått mail med fel ritningar.
jag har sparat all konversation.
Sista mailet innan dokumenten skulle skickas in var helt fel.
När det gått ca 4 veckor kom information om Strandskyddsdispens.
Ärendet har ju blivit fördröjt och här väntar vintern med snö.
Vi får inte riva det gamla huset innan Länsstyrelsen sagt sitt.

Svar från Polhus
Trevlig och otroligt hjälpsam kontakt. Flexibla med lösningar kring leveranser och väldigt snabba och tydliga svar.

Svar från Polhus
Be för att inget går fel - det är omöjligt att få rättelse från Polhus trots att försäljarna är supertrevliga.
Det mesta var ok i leveransen men dörrkarmen hade två vänsterstolpar.
Efter över en månade fick jag en ny stolpe. Det var återigen en vänsterstolpe, den hade dessutom fel mått (!) och saknade borrning för gångjärnen.
En ny reklamation tog ytterligare några veckor. Den nya stolpen var även denna gång en vänsterstolpe, med fel mått (men inte samma felaktiga mått som förra gången) och saknade borrning för gångjärnen. Virket var skadat och mögligt.
När vi i tredje försökte mottog stolpe skickade de för säkerhets skulle både höger och vänster stolpe och det tog bara en dryg vecka denna gång men även i sista försöket saknas borrning för gångjärn.
Redigerat: Det första paret av karmstolpar hade samma mått, de två lösa stolparna hade båda olika mått sinsemellan och också i förhållande till det första paret. Det sista paret hade samma mått men olika i förhållande till de andra stolparna. Ingen av stolparna passade egentligen till dörrarna.
Det här är ett företag med uppenbara och allvarliga kvalitetsproblem - fabrikens personal verkar vara så missnöjda att de vill sabotera verksamheten.

Svar från Polhus
Mycket kompetent och trevlig säljare som inte försöka översälja och också ha personliga åsikter.

Svar från Polhus
Trevligt bemötande av kundtjänst. Snabb leverans av produkten som hade gått sönder. Inget krångel med att få en ny. Allt bara positivt!