Jag tycker om kvalitén av väggarna och golvet, dock inte av taket. Min takläggare var inte nöjd med för tunna plankor och för korta spik man inte kan hålla i fingrarna. Jag betalade extra för sta... Se mer
Det var nog mer jag än hustrun som längtade men efter att vi fått hem bastutunnan Loke och monterat den på ett par dagar så är vi lika förtjusta i den båda två. Vi valde att behandla den med tjärvitri... Se mer
Lovad leverans till tomtgräns. Blev ändrat till kyrkviken på Ornö till en kostnad av 1500 exklusive moms, alternativ hämta på Dalarö. Vi betalade för leverans till Kyrkviken fick besked om ändrad leve... Se mer
Hade fin kontakt med säljaren innan vi beställde bastun. Den levererades på utsatt tid även om lastbilen hade vissa problem att ta sig in och ut på vår skogsväg. Monteringen var relativt lätt. Det end... Se mer
Polhus was founded in 2001 in Mora, in the heart of Sweden. For over 20 years, we have been selling and manufacturing garden houses, sheds, saunas, hot tubs, and other wood products that make it easy to enjoy outdoor living. Our affordable kits are easy to assemble, crafted from high-quality timber, and designed in a Scandinavian style. Over the years, we have helped fulfill thousands of dreams by delivering over 15,000 wooden houses, outdoor saunas, hot tubs, and more across 11 European countries.
Djäknegatan 31, 211 35, Malmö, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Dålig kommunikation med tilläggstjänst och kommunikation mella dom emellan!

Svar från Polhus
Borde kunna lämna besked om leveranstid! Inte ens vilken vecka kan de meddela. Har planerat semester efter detta men ingen aning när leverans sker.

Svar från Polhus
Otroligt segt att få lekstugan levererad, efter några veckor efter beställning har den ännu inte kommit. Bedrövlig information dessutom från företaget. Jag verkar inte vara den enda som haft problem med leverans, men nu har den iaf kommit.

Svar från Polhus
- Marknadsföringsbilder stämmer inte med resultatet.
- Oskälig dyra tjänster.
- Monteringsbeskrivning lovar mycket, stämmer inte, måste bli bättre.
+ Håller leveranstider.
+ Bra kommunikation.
Mitt svar:
- Om ni verkligen är intresserade att rätta till saker, all mail kommunikation om problemen finns tillgängliga hos Polhus.
- Jag har inte mer att tillägga och vill glömma ärendet med Poolhus så fort som möjligt .

Svar från Polhus
Ljuger om leveranstid. Vi beställde ett växthus som rubricerades som "lagertömning". På hemsidan står det att det är en leveranstid på 5-15 dagar. 3 veckor efter beställningen hörde vi av oss för att få klarhet i när det kommer eftersom vi ville boka in en hantverkare. Vi får svaret att det är prioriterat och att de skickar under nästkommande vecka eller veckan efter. Vi väntade dessa 2 veckor, men inget hände. Nu har vi avbeställt eftersom vi inser att vi inte kommer få växthuset i tid för denna säsong. Vi litar inte ett dugg på dem och får man problem har man nog inte mycket hjälp att få av dem. Uselt företag, jag väljer att köpa från företag som värdesätter kunderna och håller sina löften.

Svar från Polhus
Mycket mycket lång leveranstid på glidregeljärn till isolering, vilket fått bygget att stanna av två månader. Väggarna börjar säcka ihop… annars helt ok byggsats.

Svar från Polhus
Bra hemsida och lätt att få klart för sig produkterna. Bra återkoppling direkt efter beställning. Prisvärt.

Svar från Polhus
Mycket trevligt och proffsigt bemötande av kundtjänst, snabb leverans.
Allt fanns med på pallen, tog en dag att montera upp utedasset, inga problem allt stämde. Fem tummar upp av fem möjliga

Svar från Polhus
Kvaliteten på produkter! Köpt ett uteförråd men det är virke anpassat för innebruk! Klent!!!! Inte nöjd! Köpt reglar av tryckimpregnerat själv för att stabilisera hela förrådet/redskapsboden!

Svar från Polhus
Min vedeldade bastu Jorma blev fantastiskt fin och Polhus gjorde en föredömlig leverans. Jag var noga med att följa alla instruktioner till punkt och pricka, vilket jag tror lönade sig. Även installatörernas synpunkter var proffsiga och visade sig helt rätta.

Svar från Polhus
Vi fick snabb, personlig och mycket bra och trevlig återkoppling när vi skickade ett Mail med frågor angående leveransen av vårt förråd!

Svar från Polhus
Inga problem med kontakterna vilka var bra. Däremot mindre nöjd med kvaliteten på själva produkten.

Svar från Polhus
Trots mindre skada på produkt, åtgärdades detta snabbt, effektivt och med hög kundorientering

Svar från Polhus
Jag har köpt en badtunna för ca 35000:- och efter två gick huven till röktöret sönder. Efter samtal kunde inte företaget skaffa en ny huv

Svar från Polhus
Leverans enligt plan, Fick sms dagen innan om leverans, då jag har över 30 mil att köra för att vara med vid leverans var framförhållningen lite kort. Lite svårt att kommunicera med chauffören. Upptäckte dagen efter leverans skada på en av paketen, fograferade för eventuell reklamation, skickade in beskrivning och foto till er. Fick snabb återkoppling och ärendenummer. Det är många artiklar med i leveransen, kan vara lite svårt att pricka av att allt är med. Har nu satt upp huset, allt funkade kanon. Men köpte några brädor som jag inte trodde var med, me de dök upp sedan.