Jag tycker om kvalitén av väggarna och golvet, dock inte av taket. Min takläggare var inte nöjd med för tunna plankor och för korta spik man inte kan hålla i fingrarna. Jag betalade extra för sta... Se mer
Det var nog mer jag än hustrun som längtade men efter att vi fått hem bastutunnan Loke och monterat den på ett par dagar så är vi lika förtjusta i den båda två. Vi valde att behandla den med tjärvitri... Se mer
Lovad leverans till tomtgräns. Blev ändrat till kyrkviken på Ornö till en kostnad av 1500 exklusive moms, alternativ hämta på Dalarö. Vi betalade för leverans till Kyrkviken fick besked om ändrad leve... Se mer
Polhus was founded in 2001 in Mora, in the heart of Sweden. For over 20 years, we have been selling and manufacturing garden houses, sheds, saunas, hot tubs, and other wood products that make it easy to enjoy outdoor living. Our affordable kits are easy to assemble, crafted from high-quality timber, and designed in a Scandinavian style. Over the years, we have helped fulfill thousands of dreams by delivering over 15,000 wooden houses, outdoor saunas, hot tubs, and more across 11 European countries.
Djäknegatan 31, 211 35, Malmö, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Det hade en smidig och enkel process från beställning till leverans. Tillgänglig och kunnig servicepersonal, smidogt helt enkelt! 5+

Svar från Polhus
Snabb och bra med information innan och vid leverans. Bra paketerat och enkla instruktioner.

Svar från Polhus
Snabb leverans och bra monteringsanvisningar bra virke

Svar från Polhus
Kvalite'n på era produkter är otroligt bra, jag har köpt två stugor, förråd och utedass. Jag är våldigt nöjd.
Och väldigt bra bemötande när man har frågor. Kunnig personal

Svar från Polhus
Jag tycker att leveransen var väldigt bra, Däremot så tycker jag att det var obefintlig bruksanvisning,, sökte på nätet men hittade inget,,, så det tog onödigt lång tid innan man kom på hur det skulle byggas upp

Svar från Polhus
Beställning, leverans och bemötande från era medarbetare och leverantör är utan anmärkning.
Tack vare ert kunnande under byggtiden av vårt förråd. Lyckades vi få ett mycket fint hus.

Svar från Polhus
Beställde en bastu genom Polhus, supernöjda, bastar varje dag 😄🔥 nu önskar man bara man hade en kallbadstunna 🥶

Svar från Polhus
Lättbyggd bastu som förgyllt och förgyller vår spa kvällar!

Svar från Polhus
Vi fick bra service, både gällande produkt o installation. Vi fick ritningar o prata om alla detaljer innan köpet. Det känndes tryggt

Svar från Polhus
Helt ok. Bra leverans, material är ok kvalitet. Vissa brädor sämre men överlag bra. Allt som behövs skickas med.

Svar från Polhus
Vi inledde dialogen med Polhus under senhösten 2024. Den initiala kontakten med projektledaren var bra. När det däremot blev dags för installation fallerade det mesta. Vi beställde en modifierad variant av "Hannele-Marie" med ingredienser från "Eva". Grundarbetet skulle ha genomförts vecka 15, montering/installation vecka 17. Efter ett antal bristfälliga leveranser kom huset inte på plats förrän vecka 30. Den avslutande delen i monteringen blev dessutom slarvigt utfört. Kommunikation var mestadels svag och direkt usel mellan Polhus huvudkontor (HK) och installatörerna. Vi som kund hamnade allt som oftast mitt emellan. Huset blev bl a monterat spegelvänt och man fick göra om arbetet vilket delvis medförde den kraftiga förseningen.
Våra råd till Polhus:
1) Säkerställ att ni har ett väl fungerande planerings system där era kollegor har fått adekvat träning. Operera i systemet så att all information finns tillgänglig.
2) Sluta omedelbart att lägga skuld på kunden. Framförallt när ni inte har torrt under egna fötter. Öka ist fokus på kundnöjdhet och att förstå kundens perspektiv. Empati och förståelse är två viktiga komponenter i kundbemötandet.
3) Kommunikationen mellan Polhus HK och Installatörerna måste stärkas markant. Det var ständigt ett stort gap i kommunikationen.
Avslutningsvis:
Polhus kompenserade oss delvis för de merkostnader som uppstått i samband med förseningen.
Det finns definitivt en hög teknisk kompetens hos delar av personalen. Produkten känns homogen. Däremot sitter inte bolaget ihop. Man opererar i silon där det saknas individ(er) som har ett holistiskt perspektiv över projektet.

Svar från Polhus
Hade fin kontakt med säljaren innan vi beställde bastun. Den levererades på utsatt tid även om lastbilen hade vissa problem att ta sig in och ut på vår skogsväg. Monteringen var relativt lätt. Det enda lilla problemet var åt vilket håll fönstren skulle sitta. Supporten löste detta. Nu har vi bastat åtskilliga gånger o är mkt nöjda! Rekommenderar! Bastu är livet!

Svar från Polhus
Den personliga kontakten med försäljare/kundtjänst var jättebra, fick svar direkt på frågor. Leverans fungerade kanon och huset va smidigt att montera samt att slutresultatet blev över förväntan!

Svar från Polhus
Perfekt och snabb leverans av vår vedeldade badtunna!

Svar från Polhus
Jag förstår varför företaget är så stort som det är. Supernöjd med både service och leverans. Allting är supertydligt, mycket nöjd!

Svar från Polhus
Mimmi är fantastisk. Från dag 1, med både kompetens och service-känsla svarat snabbt på alla mina frågor, vare sig det varit via tel eller mail/sms 👌
Hade flera förslag på bastu från andra firmor men hennes ödmjukhet mot mina ibland dumma frågor gjorde valet enkelt 🌞

Svar från Polhus
Kass kvalitet på dörrar, fönster, bjälklag. Golvet som ingick är så tunt att det sviktar. Alla virkesdimensioner frångår standard så att isolering och annat skivmaterial inte passar rakt på.
Undvik!