Plugwise helpt zijn klanten enorm. Niet a la minute, vaak wat later, maar wel zorgvuldig, adequaat en klantvriendelijk. Ze hebben geduld tot alle vragen zijn beantwoord. Zijn ook niet te beroerd om... Se mer
Det här tycker kunderna
Het aansluiten van de p1 meter is erg gemakkelijk, alle stappen zijn duidelijk ook het aansluiten van de Anna kamerthermostaat is duidelijk uitgelegd in de beschrijving maar deze krijg ik niet werkend... Se mer
Ik ben zeer tevreden over jullie snelle reactie, onderzoek en nazorg. Naar aanleiding daarvan heb ik contact opgenomen met Liander mijn netbeheerder. Op dit moment ben ik nog in afwachting van hun ond... Se mer
Wat een fantastisch goede service levert dit bedrijf, ik heb dit nu een paar keer meegemaakt, dat ik liep te klungelen met de P1 Smile omdat ik iets verkeerd deed, eigen schuld, maar één mailtje naar... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
- Leverantör av värmesystem
- Elektronikföretag
- Uppvärmningstjänster
- Lampbutik
- Leverantör av solenergiutrustning
Skrivet av företaget
Plugwise is gespecialiseerd in slimme energieoplossingen voor thuis en op kantoor. Met een breed assortiment aan producten voor energiebeheer, zoals slimme thermostaten en verbruiksmeters, helpen wij onze klanten energie te besparen en hun woon- of werkomgeving comfortabeler en efficiënter te maken. Kwaliteit, service en klanttevredenheid staan bij ons centraal.
Kontaktuppgifter
Edisonstraat 20C, 2171TV, Sassenheim, Nederländerna
- 088 243 30 70
- info@plugwise.com
- www.plugwise.com
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snel en goed antwoord
Snel en goed antwoord. Zeer toegewijde medewerker

vraag aan helpdesk
Als je een vraag stelt aan de helpdesk komt er altijd een antwoord. Meestal binnen de afgesproken tijd en het mooie van het antwoord is dat dat het ook altijd juist is

Svar från Plugwise
Het is onmogelijk om direct contact te…
Het is onmogelijk om direct contact te krijgen met dit bedrijf. Heb je dus een probleem met de verwarming, omdat hun apparaat niet goed werkt dan moet je maar een mail schrijven en hopen dat ze binnen 2 dagen antwoorden. Heb je natuurlijk helemaal niks aan want het zijn de meest standaard AI antwoorden die je kan krijgen. Ik hoop dat plugwise inziet dat er iets niet goed is in hun product. Het gaat of om de omvormer of een transistor die gewoon defect raakt als je de hoofdschakelaar uit en aan zet. Dit kan niet de bedoeling zijn en zorgt ervoor dat je geen enkel contact meer kan krijgen met de Smile P1. Hij kan niet meer in network modus en hij kan niet meer gereset worden. Alle lampjes en kleuren knipperen nu aan een stuk door terwijl er elke seconde redelijk hard zoemend geluid uit de smile box komt. Het is insane dat ik via een trustpilot review de grootste kans heb om snel geholpen te worden.

Svar från Plugwise
Topreactie zoals ik van ze gewend ben
Hoewel ik het probleem zelf kon oplossen, reageert Plugwise altijd met goede adviezen en links naar oplossingen

Het serviceniveau is hoog
Het serviceniveau is hoog. Vragen worden snel en goed beantwoord.

Svar från Plugwise
Ik heb het plugwise systeem gekocht.
Ik heb het plugwise systeem gekocht.
De Anna en de Adam
Ik heb het in 1e instantie niet goed begrepen. Dat is ook omdat het niet heel duidelijk is. Ik kreeg bij de Anna een
"smile-t".
Ik wil echter een aansluiting met de slimme meter "p1"
Dat kan alleen met "Anna p1" met de
"smile-t p1" als het wil communiceren met elkaar. Ik heb de aanschaf bij Robbshop gedaan, maar de vragen aan plugwise gesteld. Heel nuttig en behulpzaam, maar eigenlijk alleen via de mail. Ik hou meer van een persoon aan de telefoon. Dat is een directere feedback. Nu ging er aldoor best wat tijd overheen. Maar heel erg blij met m'n keuze!

Svar från Plugwise
Onmiddellijke hulp vanop afstand.
Onmiddellijke hulp vanop afstand.
Geen wachttijden of slechte uitleg.
Top!

Svar från Plugwise
goede adequate beantwoording van…
goede adequate beantwoording van vragen, domotica pluggen die na 20 jaar nog werken.

Storinsmelding
Ik kreeg meteen een melding dat er een storing was, iets met certificaten.....en inderdaad, eind van de dag opgelost.

Svar från Plugwise
Fijne thermostaat voor een goede prijs en snelle helpdesk
De Anna van plugwise is een gemakkelijk te gebruiken thermostaat. Via de app is goed de ketel informatie af te lezen. Vanwege beveiliging is dit helaas alleen thuis af te lezen. Voor de controle van de druk is dit helaas een omissie omdat ik dat tijdens de vakantie ook wil zien

Svar från Plugwise
Goed advies gekregen op mijn vraag
Goed advies gekregen op mijn vraag. Ik vroeg naar voor uitbreiding van Plugwise schakelmateriaal in de elektriciteitsdoos te schakelen via de App. Ondanks dat er nog geen soortelijk schakelmateriaal beschikbaar is van eigen merk wel een optie gekregen welk ander merk ook werkt met de Plugwise App. Bedankt daarvoor

Geweldig product
Snelle levering van een fantastisch product. Duidelijke omschrijving, goede kwaliteit. Ik heb alleen maar lof.

Svar från Plugwise
Verlenging online aangevraagd en…
Verlenging online aangevraagd en afgerekend en 2 dagen later was het geregeld.

Svar från Plugwise
Je krijgt altijd reactie op een vraag
Je krijgt altijd reactie op een vraag, meestal (maar niet altijd) de volgende ochtend al. Een keer duurde het wat langer voordat het probleem met de JIP thermostaatjes was opgelost, maar het systeem bleef wel werken.

Schermverlichting Anna
Ik begreep in eerste instantie niet dat je een ticket moest aanvragen om je probleem voor te leggen!
Maar nadat me dat duidelijk was en mijn probleem heb kunnen voorleggen, was dat ook in een paar mails opgelost.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.