Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mer
Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mer
Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede kwaliteit en snelle en…
Goede kwaliteit en snelle en betrouwbare klanten service. Mijn boek was verloren bij de bezorging en werd meteen een nieuwe toegezonden.

Svar från Pixum Nederland
De verpakking was tijdens de bezorging…
De verpakking was tijdens de bezorging deels kapot waardoor de boeken waren beschadigd. Direct na mijn mailtje werd de bestelling opnieuw gemaakt en verzonden! Top service!

Svar från Pixum Nederland
Klantvriendelijk, servicegericht en een kwaliteitsproduct
De klantenservice heeft de tijd genomen mij te adviseren over de papierkwaliteit en heeft uiterst vriendelijk mijn vragen beantwoord. De opdruk in goud op de voorzijde heeft helaas afgegeven. Ook dat heeft het bedrijf keurig opgelost. Ik ben zeer tevreden over het mooie eindresultaat. Ik ben op mijn telefoon met het maken begonnen en kon halverwege niet op mijn pc verder werken. Dat is jammer omdat het werken op een pc zoveel sneller en gebruiksvriendelijker is. Een volgende keer maak ik het boek helemaal op mijn pc. Desalniettemin: uitstekende service, snel en klantvriendelijk, fraai eindresultaat, niet goedkoop, maar je hebt een heel mooi boek in handen. Top!

Top! Een aanrader!
Fijne een ook goedwerkende app om mee te werken, veel mogelijkheden om er een eigen invulling aan te geven. Kwaliteit is super! Klantenservice is fantastisch!

Svar från Pixum Nederland
Deze zijn niet goed. Geen goede kwaliteit
Ik heb 2x besteld en alle fotos zijn scheef gesneden en zeer slordig. Elk formaat. Kwaliteit is ook niet goed. Amateuristisch

Goeie service
Teveel tekst geschteven bij foto bovenkant van boek. Daardoor bovenste rij moeilijk te lezen.
Mochten meteen tekst aanpassen en werd nieuw boek gestuurd.
Goede service top

Svar från Pixum Nederland
Mooi fotoboek maken is appeltje-eitje
Mooi fotoboek maken is appeltje-eitje, kwaliteit is top en de customer service fantastisch! Aanrader dus! Dank & tot de volgende keer!

Svar från Pixum Nederland
FijneZiet er goed uit software
Fijne software, mooi eindresultaat van fotoboeken, hard- / soft cover.
Alleen de prijs is wel schrikken, zonder mooie ouderwetse korting codes

Klantvriendelijkheid Pixum
Onlangs 2 fotoboeken laten maken.
Ik had een fout gemaakt bij de papierkeuze, waardoor ik niet blij was met de boeken (terwijl de kwaliteit prima was). Ik heb hierover kontakt opgenomen met de klantenservice en alles is zeer naar mijn tevredenheid opgelost, terwijl het geheel mijn fout was.

Hele hele lange levertijd
Hele, hele lange levertijd??
Blijft op afdrukken staan.
Slecht!

De beloofde credit blijft uit - Incassobureau ingezet
De beloofde credit blijft uit, waardoor er inmiddels een incasso bureau is ingeschakeld. Meermaals contact, telkens beloftes, maar maanden verder is dit nog steeds niet geregeld. Enorm frustrerend en hopen dat de incasso niet uit de hand loopt!

Mooie fotoboeken
Heb al aardig wat fotoboeken met Pixum gemaakt, ook al jaren geleden. Software is doorontwikkeld en nog steeds heel toegankelijk. Kwaliteit van het dikke fotopapier is prima en de kleuren zijn ook zoals de foto is.

Zeker een aanbeveling
Makkelijke software om mee te werken, mooie afdrukkwaliteit en snelle levering

Svar från Pixum Nederland
Ik vond de app van Pixum super fijn
Ik vond de app van Pixum super fijn! Heel makkelijk te bedienen en duidelijke uitleg. Het fotoboek wat ik had besteld was helemaal geweldig echt super mooi!
Heb zelfs een 2e besteld voor mijn zus.

De beste voor fotoboeken
Reeds 10 jaar een tevreden klant, iedere reis wordt gevolgd door een prachtig fotoboek van Pixum.

Geweldige service, mooie kwaliteit
Makkelijk om albums te maken, mooie kwaliteit boeken en de service is geweldig!
Ik heb in de vakantie op de iPad 2 albums gemaakt waarbij om onduidelijke redenen op een paar pagina's maar 1 foto was afgebeeld, terwijl ik zeker wist dat ik daar meerdere foto's had geplaatst. Na contact met de klantenservice mocht ik de albums aanpassen en gratis opnieuw bestellen.
Het maken van de albums gaat heel eenvoudig, zeker als je van te voren al de foto's die je wilt gebruiken in een mapje zet. Je kunt makkelijk aanpassen, teksten toevoegen etc. Ik ga zeker ook mijn volgende albums bij Pixum maken!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.