Køber en pære som skal tændes via en app! Men før jeg kan tænde den, skal jeg lige igennem 4-5 reklamer, det tager ca. 1 minut... 1 MINUT for at jeg kan tænde en pære 😵💫 men jeg kan jo så bare køb... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestilt nye hoveder. Betalingen via mobil kunne bruge noget usability. Betaling har ikke MobilePay. Dankort forsvinder hvis du klikker ved siden af, og ved scanning tager den kun kort nummere... Se mer
Philips Oneblade. De virker fremragende de første par gange. Så bliver de sløvere og virker knapt så godt. Når du når 10-15 barberinger så virker de stort set ikke. Vi taler om et produkt som er op ti... Se mer
Skal i dag ud og finde et nyt tv da jeg mistede tålmodigheden med mit phillips pus6162 tv og smed det ud i bilen til lossepladsen. Det var købt i nov. 2017 men gad det ikke mere,det lukkede ned mens... Se mer
Dårligt all round
Elendig kundeservice, der ikke kan finde ud af deres egne produkter, og ikke ringer tilbage som aftalt, fejl i brugervejledning.
Derudover har Phillips valgt at producere et TV uden bluetooth i 2021. Det er en utilgivelig mangel i et såkaldt smart-TV
Jeg har købt et phillips smart tv model…
Jeg har købt et phillips smart tv model 58pu57855/12 og i burde faktisk kalde det et U-smart tv.
Vi har, siden august 2021, kæmpet for at få det til at virke for det har virkelig været udfordrende.
Det slukker selv og nej autosluk er ikke slået til.
Det taber internettet mindst 2-3 x i timen og hvergang så lukker det ned og vi skal igennem søgning for at finde den trådløse forbindelse, taste adgangskode og logge ind. Efterfølgende skal den så lige henvise til nogle muligheder, der er og når vi så siger ok til det så går der yderligere tid før vi kan se tv dvs vi skal jo så lige vente til tvét er klar til at vi kan gå ind på kanalen. Når det endelig er klar så er al hukommelse væk, i forhold til det vi var ved at se, og så skal vi starte forfra.
Nu er vores tv købt i Bilka og der fik vi et stykke papir, med tlf-nummer til support. Dem har jeg været i kontakt med et par gange, men så vil de have vi skal nulstille tvét og det er tvét så ikke helt enig i for det er ikke muligt. Det er heller ikke muligt geninstallere tvét - der er i det hele taget ikke ret meget der er muligt.
Bilka har ingen aftale om afhentning af fjernsyn og vores er jo stort så det kræver at vi finder nogen der kan køre det. Det er virkelig dårlig service.
Havde jeg selv kunne pakke det ned og returnere det så havde i fået jeres elendige såkaldte smart-tv igen. Jeg skal ikke have det mere for mere elendig tv, support og kundeservice skal man lede længe efter. Tænk at jeg valgte phillips fordi det altid har været en garanti for god kvalitet, men det var nok sådan en gang. Det er det så ikke mere og det bliver aldrig mit valg nogensinde igen.
Den her anmeldelse vil jeg efterfølgende dele på alle sociale medier til skræk og ikke mindst advarsel til andre der skulle overveje at købe et Phillips.
Ingen respons på reklamationer
Køb aldrig noget her og slet ikke så længe de bruger UPS til transporten.
Produktet vi havde købt var sendt i den emballage, som det sælges i, ligesom i butikkerne. Og dermed er der sat et stort forsendelseslabel på emballagen. Derfor er produktet på ingen måde egnet til at bruge til en gave, da der sidder et kæmpe label på kassen. Dernæst er det kun muligt at bruge UPS til transport/levering, som satte pakken i silende regnvejr ved bagdøren og pga manglende indpakning under transport, stod vi med en opblødt pakke, som ingen vil tage ansvar for. Vi brugte 1½ time på at lave en reklamation til UPS, havde 3 telefonsamtaler undervejs, dog uden resultat. Phillip sendte os en tilfredshedsundersøgelse, som vi udfyldte, dog uden respons. Kan ikke anbefale Phillips online
Manglende indpakning og flabet kundeservice
Produktet et sendt i den emballage som det sælges i, i butikker. Det vil sige at der er sat et stort forsendelseslabel på embalagen. Så produktet er på ingen måde egnet til at bruge til en gave da der både sidder et kæmpe Label på kassen og kassen er fyldt med skrammer på grund at manglende indpakning under transport. Har talt med kundeservice som kunne tilbyde at de sender en ny og denne gang igen med label på selve produktet og ingen ordentlig indpakning. Ordet kompensation var ikke et ord medarbejderen kende og flabethed var tilgengæld et ord hun levede ret godt op til. Så hvis man forventer en vare hvor emballagen er pæn nok til at give i gave, så køb den et andet sted!
Ingen hjælp ved support der i øvrigt…
Ingen hjælp ved support der i øvrigt kun er på engelsk. Supportere skrev, et telefon nummer med nogle 00 og så 11 cifre. Hun kunne ikke hjælpe med ny kode til login og deres formular har jeg brugt tre gange men modtager ikke noget, heller ikke i spam filteret. Med andre ord der er INGEN HJÆLP og nu stærke overvejelser om skift af mine 20+ Phillips ting.
ALDRIG KØB HER!
Der er en god grund til de får så lidt stjerner!
Selv deres egen kundeservice henviser til at man skriver klage her inde, fordi man ikke kan komme til at snakke med hovedkontoret som åbenbart er dem der står for alt!!!
Har snakket med 10 medarbejder over flere gange, alle medarbejder rykker jer? Men intet sker!
JERES EGEN KUNDESERVICE SIGER I ER SÅ DÅRLIGE OG I HELLER IKKE SVARE DEM ! HVAD HAR I EN KUNDESERVICE FOR, NÅR DE IKKE ENGANG KAN HJÆLPE EN OG KUN BEKLAGE PÅ JERES SKIDE VEGNE OM AT I IKKE LAVER JERES TING ORDENTLIG!!!!!!
Tv med elendig holdbarhed, og ingen hjælp fra deres værksted
Har købt et Phillips 55PUS5501/12 til 10000 (tilbudspris 5000).Det har virket fint i 3,5 år, men døde så pludseligt den anden dag. Det er simpelthen alt for kort levetid for et "Kvalitets" mærke tv. Der er heller ikke noget Phillips support kan hjælpe med. De henviser til deres partner "Letmerepair". Men her bliver telefonen ikke svaret, og de svarer heller ikke tilbage på mail. Har sat i telefon kø sammenlagt i 12 timer. Det længste opkald var 4 timer for at se om det var muligt at komme igennem. Men ingen held der. Så man kan altså ikke få nogen form for hjælp.
Elendig service og elendig holdbarhed på TV
Absolut godkendt kundeservice
Intet at klage over, så 5 stjerner for god og personlig service.
Kæmpe kæmpe stor ros her fra.
Kæmpe kæmpe stor ros her fra.
Jeg bestilte en støvsugerslange og mundstykke, men da det kom passede det ikke til min støvsuger. Det viste sig at den var gået ud af produktion, men Sophia fra Kundeservice gjorde et forsøg på at hjælpe mig og i løbet af 1 time vendte hun tilbage og havde fundet det i gemmerne på lageret.
Det kalder jeg helt fantastisk service.
Hilsen
Louise Kjeldstrøm
Sjældent har jeg oplevet så højt et…
Sjældent har jeg oplevet så højt et service niveau når noget går galt. FANTASTISK
Vedr Phillips Saeco sm5572/10, espressomaskine
Vedr Phillips Saeco sm5572/10. I juli måned 2020 købte jeg hvad jeg troede var en drømme espressomaskine, vejl udsalgspris var godt 11.000,00 var dog heldig at få den til ca kr 4000 hos Punkt 1 . Da maskinen havde lavet 2 kopper cafe latte, virkede mælkeskummeren ikke, sagen ender hurtigt hos phillips kundeservice, de foreslog afkalkning (maskinen havde lavet 2 kopper kaffe...)de sendte små videoklip i betjening af maskinen, hvis jeg nu ikke kunne finde ud af at betjene maskinen, men skummeren var defekt og skulle sendes til reparation i Tyskland, jeg mente selvfølgelig jeg burde have haft en ny maskine, da den var i stykker dagen efter modtagelsen. Maskinen virkede indtil for ca 1 måned siden hvor den gik i en fejl 02 og skulle sendes til Tyskland igen, mente stadig jeg burde have en ny maskine, da det er hårdt for finmekanik at blive smidt så meget rundt med. Nu er den så kommet retur og larmer så meget at alle kan høre den har taget skade under transporterne frem og tilbage. Endnu engang har jeg fået at vide den skal afkalkes (selvom der er isat filter) og andre gode råd og hvis ikke det hjælper skal den selvfølgelig sendes til reparation igen.... Bare tanken om endnu en reparation og det bøvl det nu medfører virker rimelig uoverskueligt, og hvis phillips ikke på nuværende tidspunkt synes det er på sin plads der står en spritny maskine på mit køkkenbord så kommer jeg godt nok ALDRIG til hverken at købe eller anbefale Phillips til andre. Kaffemaskiner i den prisklasse må IKKE gå i stykker efter 2 kopper kaffe.
Philips kundeikkeservice
Hos Philips vil du opleve kundeikkeservice. Den absolut mest ineffektive og nølende service afdeling jeg har været i kontakt med. Det er ikke set ringere før. De er søde og rare, men for fadøl hvor står det sløvt til med effektiviteten og ansvaret. Jeg er på 4 måned med en reparationssag på en kaffemaskine. Den er lige nu inde for anden gang. Jeg meldte fejl på den for 2 måneder siden. Jeg har nok rykket Philips kundeikkeservice 10 gange på de 2 måneder, for ellers går det helt i stå. De har interne problemer med svar fra deres egne afdelinger og rod i deres it systemer. Og i øvrigt meget ringe dokumentation og overlevering fra den ene medarbejder til den næste. Forfærdeligt. Var egentlig glad for maskinen fra Philips. Men med den kundeservice vælger jeg aldrig Philips igen.
Grotesk service
Deres kundeservice er ikke eksisterende. Jeg fik at vide at medarbejderne bliver fyret hvis de løser problemet og de taler mere end 6 min. med deres kunder. Han kunne ikke hjælpe med problemerne, men han kunne henvise til deres hjemmeside 🤨 Jeg kan heldigvis nå at fortryde mit køb 😡
Køb aldrig Phillips tv.!
Køb aldrig Phillips tv.!
Vi købte for et års tid siden et tv fra Phillips i en forretning. Tv'et går hurtigt i stykker (ambi light bag tv'et) først ringer jeg til forretningen som så sender mig videre til Phillips "kunde surport". Jeg bliver bedt om at udføre alverdens opdateringer og downloade alt muligt til et usb stik ellers vil de ikke hjælpe mig. Efter at have brugt timer på at tale i tlf, skrive mails og lege tv reparatør giver de allernådigst lov til at man kan få afhentet sit tv. Super.
Så finder jeg ud af, 14 dage senere at der ligger en mail i min junk indbakke med en fragt seddel til fedex.
Der er en lang forklaring om at tvet skal pakkes så og så godt ind for ellers refundere de ikke for skader sket under transport. Vi har kun et tv i husstanden og skal nu undvære et tv i et ukendt antal dage. Jeg syntes simpelthen at det er så dårlig kunde service, jeg har aldrig oplevet noget lignede. Det virker som om at man håber at folk giver op og bare køber et andet tv i stedet for at bruge tid på at få det repareret.
Ingen service
Jeg har siddet og ledt i 2 timer for at finde et telefonnummer til teknisk support. Mit problem kan ikke defineres af nogen af de muligheder man bliver skøjtet rundt imellem af robotten, og INGEN steder har man mulighed for at møde et menneske på Philips. Hemmeligt telefonnummer når man ikke magter at servicere digitalt er for ringe.
Har nu haft et tv repareret to gange og…
Har nu haft et tv repareret to gange og er blevet lovet et nyt
Har intet modtaget har fået et tlf nummer jeg skal ringe til udleveret af Phillips nummeret er ugyldigt og Phillips vil intet gøre
Så hvis du køber tv hos Phillips og det går i stykker kan du være sikker på de snyder dig lyver overfor dig og stjæler hvad du ifølge loven har krav på fra dig
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DET FUP FIRMA
Køb ikke på phillips.dk de trækker pengene med det samme uden at afsende varen.
Jeg købte nogle tandbørstehoveder på phillips.dk d. 27 nov. Her d. 15 dec. Har jeg stadig ikke modtaget dem. Jeg har snakket med kundeservice både på telefon og mail, hvilket desværre ikke har hjulpet noget. Jeg har købt for 736 kr. pengene blev trukket lige efter købet, men som sagt ingen varer modtaget. Super dårlig stil.
Har været i kontakt med phillips…
Har været i kontakt med phillips angående eksplosion i mit 65 tommer tv , der var ikke meget hjælp at hente ,de trak kun tiden og efter en måned kom de med ingen ting dårlig service
TV med Huelights er det bedste
TV med Huelights er det bedste, jeg nogensinde har købt
Når man tager internet hastighedstest…
Når man tager internet hastighedstest på 65PUS 7502/12 gennem Opera er hastigheden total dårlig og giver fejl på upload. Det er totalt umuligt at finde er telefonnummer til support. Det er nemt at købe Philips herefter er alt umuligt. Flot billede, men aldrig mere Phillips.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.