Køber en pære som skal tændes via en app! Men før jeg kan tænde den, skal jeg lige igennem 4-5 reklamer, det tager ca. 1 minut... 1 MINUT for at jeg kan tænde en pære 😵💫 men jeg kan jo så bare køb... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestilt nye hoveder. Betalingen via mobil kunne bruge noget usability. Betaling har ikke MobilePay. Dankort forsvinder hvis du klikker ved siden af, og ved scanning tager den kun kort nummere... Se mer
Philips Oneblade. De virker fremragende de første par gange. Så bliver de sløvere og virker knapt så godt. Når du når 10-15 barberinger så virker de stort set ikke. Vi taler om et produkt som er op ti... Se mer
Skal i dag ud og finde et nyt tv da jeg mistede tålmodigheden med mit phillips pus6162 tv og smed det ud i bilen til lossepladsen. Det var købt i nov. 2017 men gad det ikke mere,det lukkede ned mens... Se mer
Phillips er de vildeste svindlere
Phillips er de vildeste svindlere, der står HELT KLART og tydeligt på deres hjemmeside at denne 9000 prestige ( deres dyreste ) skægtrimmeren ikke skal have olie, og at man kan vælge fra 0,4 mm til 10 mm 30 indstillinger blot ved at skrue på en knap, og pga det er stål i stedet for plastik skærer den helt præcist.
når man så får den hjem og pakker ud, ligger der olie i, og der står man skal smøre den 2 x om ugen, og så ligger der en plastik tingest i man skal sætte på fra 5,4mm til 10mm. ??? Det er ren trick tyveri i mine øjne
Min ven har købt et Philips 32 tommer…
Min ven har købt et Philips 32 tommer tv for 2 år og 10 dage siden og nu kan det slet ikke tænde mere. Kender 3 andre inden for familie og vennekreds hvor 55 tommer tv pludselig heller ikke virker efter cs 7 år. Køber ikke Philips mere
Endelig kontakt til en rigtig mand i kundeservice
Efter utallige forsøg lykkedes det i dag for mig at få kontakt til Torben, en rigtig kundeservicemedarbejder, som kunne hjælpe mig. Den sidste del af min levering ser ud til at være forsvundet????Hvis alt går vel vil jeg få penge retur i løbet af 10 dage. Han tilbud 20% rabat ved genbestilling af varen, men den risiko løber jeg ikke. Jeg bestiller ikke mere hos et firma som har ups som transportør.
Fik nyt køkken med Phillips hvidevare…
Fik nyt køkken med Phillips hvidevare for 3 år siden og bliver nu nødt til at skifte det hele ud. Kogepladen virker ikke, ovnen lever sit eget liv og tørre vaskemaskine går konstant i stykker. Fik en tekniker ud men han gad ikke engang hive den ud og kigge på den. Det var for besværligt for ham åbenbart. Så flere tusinde kroner på en mand der kigger på sin IPad. Never again
It has been a true nightmare to get a…
It has been a true nightmare to get a refund from Phillips. Their customer service is a mess. I have called a dozen time and keep getting hang up or disconnected
Der er lidt plads til forbedringer.
Lagde den 9/8 en ordre på en barbermaskine og om aftenen modtog jeg en ordrebekræftelse.
Den 10/8 meget tæt på midnat modtager jeg en mail om at min ordre er afsendt og sporing fra Holland og UPS er fragtansvarlig.
Den 11/8 bliver pakken scannet af UPS og om aftenen sender UPS en sms om at pakken vil komme i dag 14/8 og jeg kunne vælge et Accespoint. Dette gjorde jeg og pakken er afhentet her til eftermiddag.
I får 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️ da der lidt plads til forbedringer.
Havde købt et 58" tv i Bilka.
Havde købt et 58" tv i Bilka.
Fandt ud af, at der var en grå plet på skærmen, indtil billedet viste sig.
Ringede til Philips kunde support, hvor jeg blev underrettet om, at jeg kunne indlevere det i Bilka, og få pengene refunderet, da det var købt for under 1 måned siden.
Philips havde forinden modtaget et foto af pletten.
I Bilka ville de ikke betale pengene tilbage, men tilbød at sende den til reparation.
Kontaktede derfra Philips kundeservice, hvor samme medarb beklagede det skete, og tilbød at jeg kunne tage tv et med hjem, hvorefter Philips så indenfor ca 3 uger ville sende en teknikker til min bopæl for reparation.
Dårlig vejledning.
Har tidligere været glad for Phillips
Har tidligere været glad for Phillips, bl.a. på grund af dansk telefonsupport. Der er dog sket meget siden ... og da jeg ringede igår for at høre hvor langt Phillips var med min online-sag fra i lørdags, fik jeg afvide at jeg, med sådan et opkald, ville ryge længere bag i køen igen. Så jeg endte med at vælge Samsung denne gang (365 dage med support INKL. weekenden) hvor jeg samtidig fik meget mere TV for pengene.
Ubrugelig
Købte en Phililps ladyshave. Den er ude af stand til at klippe/barere så meget som eet enkelt hår.
Tv virker kun en enkelt uge efter køb
Tv virker kun en enkelt uge efter køb. Kontakter kundeservice. Her efter over 1 måned er tv endnu ikke afhentet og der er lange udsigter til dette. Køb aldrig philips
Købte et tv den.11/02-2023 og man kan…
Købte et tv den.11/02-2023 og man kan ikke finde ultra hdmi og der deres hotline har brugt en uge uden at KU fortælle hvad man skal lede efter
Bondefangeri for nyhedsbrev
Bondefangeri for nyhedsbrev. De lover rabatkode ved oprettelse, men den findes ikke i mailen. Deres kundeservice er en myte.
Godt at jeg ikke kender nogen, der er ansat hos Philips "kundeservice"
d. 23/11-22 købte jeg en 24" computerskærm hos Computersalg.dk - den virkede perfekt i ca. 1 døgn, hvorefter jeg kun kunne få sort skærm...- men det sker jo..- så jeg kontaktede Philips kundeservice d. 28/11-22 og oplevede en fin imødekommenhed med det samme, dog blev jeg efter et par dage kontaktet via mail ift. at min skærm desværre ikke kunne skaffes...- det sker jo også..- I stedet for den jeg havde købt, blev jeg tilbudt en anden skærm, som angiveligt skulle være bedre end den jeg havde købt, men med samme specifikationer...- super fint..dvs. det var en 27" skærm i stedet for min købte 24" skærm..- den passer desværre ikke ind i mit kontor setup, så jeg takkede nej og bad i stedet om en anden 24" skærm...- det lovede kundeservice at kikke på...- efter ca. 1 uge og yderligere 2 opringninger fra undertegnede, fik jeg omsider tilbudt en 24" skærm, som jeg takkede ja til - alt var godt og så troede jeg naturligvis at den var på vej med fragtmanden - den skærm jeg havde købt, blev afhentet af Bring indenfor een uge, så det lovede jo godt for servicen...- jeg har efterfølgende talt med flere af medarbejderne i kundeservice, som desværre hver gang ikke lige kan hjælpe med min udfordring og i stedet må henvise til en kollega, som desværre ikke lige er til stede, men som helt sikkert vil ringe tilbage til mig...- i dag...- men der sker ikke mere - ingen opringning og ingen skærm at arbejde med...- I går - altså ca. 5 uger efter min første kontakt til kundeservice, modtog jeg igen en mail (igen på engelsk), hvor man beklagede at den skærm, som jeg skal have desværre ikke er på lager, så jeg blev tilbudt en anden 24" skærm (stort set samme produktnummer), så jeg kontaktede igen i formiddag kundeservice, hvor medarbejderen desværre ikke lige kunne hjælpe mig med opgaven og henviste til en kollega, som ville ringe mig op i dag...- jeg venter stadig (nu er klokken 17.10, så mon det bliver i dag) - jeg har i flere år arbejdet med HR, herunder "God Arbejdslyst", så jeg synes oprigtigt, at det må være en forfærdelig arbejdsplads, som jeg ikke vil anbefale nogen at søge job hos...- den eneste kompetence kundeservice medarbejderen bliver udstyret med er åbentbart at skulle "sende aben videre" til en kollega, som sikkert ikke eksisterer eller i værste fald heller ikke har kompetence til at løfte opgaven...- jeg foreslog undervejs i mine mange samtaler med kundeservice at De jo bare kunne returnere mine penge, hvis opgaven med at skaffe mig en ny skærm var for svær...- men det havde den pågældende kundeservice medarbejder heller ikke kompetence til at træffe beslutning om...- hvor er det uendeligt trist, at man misbruger unge menneskers evner til sådan nogle møgopgaver...- Gad vide om Computersalg.dk (m.fl) egentlig er klar over hvor dårlig en service deres leverandør yder ?? - For ikke at udsætte de ansatte i Philips kundeservice for denne slags dårlige oplevelser, tænker jeg at jeg fremover vil anbefale mine 50 kollegaer at købe andre computerprodukter end dem som Philips står for servicen af...jeg synes at de har fået en fair chance for at løse opgaven, inden jeg valgte at sende dette skriv...- uanset hvad, så er det vel ikke OK, at man skal vente i så lang tid (pt. 5 uger) på at få ombyttet en skærm...- hvis Philips læser denne slags anmeldelser, så er mit sags.nr: 03 35 62 52 og ja, jeg venter stadig på en skærm...
ALDRIG har jeg oplevet så ringe…
ALDRIG har jeg oplevet så ringe service. Jeg købte et fjernsyn for 2 måneder siden som ikke fungere ordentligt da den hele tiden slukker af sig selv, og er bare blevet kørt i ring inde i supporten. Har nu givet op og retunere fjernsynet til power. Kommer aldrig til at købe Siemens produkter igen. Er chokeret over hvor ringe det her forløb har været
Simplehent den værste kundeservice jeg…
Simplehent den værste kundeservice jeg nogensinde har oblevet, der ingen knap til deres live chat så jeg prøvede at ringe, jeg sad på min telefon in over 11 min uden at får at vide om jeg var i en kø eller noget, bare at mit opkald ville blive taget af den næste ledige medarbejder, ikke nok med det så siger de det hver 5 sekundt så du bliver bare ved med at høre den samme irreterende besked.
nå men da igen tog mit opkald tænkte jeg at jeg kunne sende dem en email, da jeg klikkede på knappen tog den mig til en webside der ikke engang fungerede.
forfærdeligt kundeservice
UNDER AL KRITIK
UNDER AL KRITIK
Phillips har flere gange lovet at ringe tilbage, da vi ikke kan gennemskue deres dårligere TV opsætning.
De vender aldrig tilbage og vi står nu med et fjernsyn, som vi ikke kan bruge til hvad det skal bruges til.
Kæmpe katastrofe.
Købte en ledningsfri støvsuger for 3,5…
Købte en ledningsfri støvsuger for 3,5 år siden. Støvsugeren har kun været brugt til småopgaver og måske kørt ca. 10 timer. Pludselig virkede den ikke mere. Vi kontaktede firmaet for at få den repareret hvilket ikke kunne lade sig gøre. Det var deres topmodel til 4.000 kr. Virkelig for ringe at lave et produkt som ikke kan repareres i disse genbrugstider
Their Indiegogo campaign was misleading
Their Indiegogo campaign was misleading
When 198€ are thrown in the pile at the end of the Screeneo U4 campaign it seems a little too much. VAT and shipping makes sense, but not when it is snuck in throw the backdoor. Transparency please.
The final survey for getting info and paying for shipping didn't say anything about VAT at first, but 3 days later a new email arrived with an extra 149€ included.
Phillips Grind & Brew
Phillips Grind & Brew (købt via White Away)
Jeg kan desværre ikke anbefale dette produkt, ej service fra Phillips.
Kaffemaskinen er egentlig et fint produkt, men eftersom den lækker i bunden (halvdelen af vandet jeg hælder i, ender på køkkenbordet), så må man konstatere at produktet er defekt. Phillips har også selv erkendt at der er en fejl på produktet og at det normalt vil være en ombytter under reklamation. Desværre kan jeg ikke få den reklameret, da den er købt i firmaet. Den er dog kun lettere brugt (1-2 gange om dagen).
Når det er sagt, så har jeg kun haft den i cirka 6 mdr og må desværre lade mig skuffet af manglende vilje fra Phillips side, om at tage den tilbage - da det er så tydeligt at det er en fejl på produktet. Derudover, så kan jeg ikke engang bestille en reservedel, eftersom alt er indbygget i maskinen.. øv øv. Bestiller ikke fra Phillips igen.
Dårligste bestillings-, betalings og leveringsoplevelse hos Phillips Hue
Alt er gået galt for Phillips i forbindelse med at tage i mod min on-line-bestilling og betaling af af fire Hue-lamper! Ingen opfølgning fra Phillips efter gentagne henvendelser?
Da det endeligt lykkedes at få bestilt og betalt, blev kun to af fire lamper herefter leveret på sidste lovede leveringsdag. Efter gentagne rykkere igen er stadig intet sket her snart 14 dage efter lovning på refundering efter 5-7 dage (mod lovet levering efter 2-4 dage ved on-line-bestilling hos Phillips).
Har pt. ikke haft lamper i snart to måneder!
Med andre ord vil jeg aldrig handle eller anbefale andre at købe Phillips Hue. Dårligere service har jeg aldrig modtaget!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.