Hele slechte communicatie. 4 weken terug een product ontvangen wat niet aan de verwachtingen voldoet. Meteen contact opgenomen, men blijft maar wijzen naar de leverancier, zegt contact op te nemen, ma... Se mer
Det här tycker kunderna
Een kooi besteld en zoals afgesproken geleverd ,zeer vlot ,vriendelijk,en behulpzaam persoon. Product was net zoals omschreven,geen gebreken voor ons was het een topper,ik kijk eingelijk nooit naar... Se mer
Företaget har svarat
Update: uiteindelijk terugbetaald, dat duurde langer dan bedoeld. Nu 2 sterren, blijft (helaas) twijfelachtig Als je op sympathie van klanten inspeelt met je “klein bedrijf” gejank, behandel je kl... Se mer
22 december 2024 een bestelling geplaatst en hierna niks meer vernomen. Ik heb gemaild en vandaag geprobeerd te bellen maar tevergeefs. Ik ben er nog niet over uit maar vooralsnog ben ik enorm teleur... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sinds december 2025 hebben wij als nieuwe eigenaren met PetsGifts een , frisse start gemaakt. Met veel enthousiasme hebben we ons assortiment volledig vernieuwd en uitgebreid met heel veel nieuwe dierenproducten – zorgvuldig geselecteerd voor iedereen die zijn huisdier nét dat beetje extra wil geven. Wie is PetsGifts? PetsGifts is er voor dierenliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere, leuke en praktische producten voor hun huisdier. Of het nu gaat om een cadeau voor je hond of kat, een mooi accessoire, speelgoed of een handig product voor dagelijks gebruik: bij ons draait alles om kwaliteit, plezier en liefde voor dieren. Onze missie Wij geloven dat huisdieren meer zijn dan alleen dieren – ze zijn onderdeel van het gezin. Daarom kiezen wij onze producten met zorg uit en letten we op: 🐾 Kwaliteit en duurzaamheid 🎁 Originaliteit en cadeaubeleving ❤️ Comfort en veiligheid voor het dier 😺 Blije baasjes én blije dieren Een vernieuwd assortiment Dankzij onze frisse nieuwe start hebben we ruimte gemaakt voor: Nieuwe en trendy dierenproducten Originele producten voor elke gelegenheid Praktische items die het leven van huisdier én eigenaar makkelijker maken We blijven continu vernieuwen en luisteren graag naar onze klanten, zodat PetsGifts blijft groeien als dé plek voor bijzondere dierenproducten. Welkom bij PetsGifts – waar elk product met liefde voor dieren wordt gekozen.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- sales@petsgifts.nl
- www.petsgifts.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestelling niet geleverd
Helaas geen goede ervaring met deze website.
In november een bestelling geplaatst en nog steeds niet geleverd. Via de klantendienst te horen gekregen dat de leverancier nog moet leveren. We zijn nu ondertussen een half jaar later. De laatste mails blijven onbeantwoord en sinds een paar dagen blijkt het mailadres niet meer in gebruik te zijn. Ik vrees dat ik mijn bestelling of geld niet meer zal zien.
De website ziet er wel nog actief uit.
NIET BESTELLEN!!!!!
Na maanden geen product of geld
Op 2 februari had een krabpaal besteld voor best wat geld. Ik heb deze nooit ontvangen. Ik heb meerdere emails gestuurd en ook meerdere terug gekregen, die mij vertelden dat het product er over een week zou zijn, maar nooit gekregen. Ik heb later emails gestuurd over dat ik mijn geld terug wilde, waar ik nooit antwoord op heb gekregen. Ik hoop graag nog iets te horen over mijn geld, want dit vind ik echt heel jammer.
Offline?
Waarom wordt deze site niet offline gehaald? Er kan besteld worden maar er wordt niet geleverd! Mails worden niet beantwoord, telefoonnummer is offline gehaald!
NIETS BESTELLEN!
11 april krabpaal besteld voor mijn…
11 april krabpaal besteld voor mijn jongste dochter als verjaardagscadeau.
Na 1.5 week maar eens gebeld waar het pakket bleef.
Debbie van de klantenservice zei dat die binnen een week geleverd zou worden.
Tot op heden nog niks geleverd.
Klantenservice niet meer bereikbaar en mail komt ook weer terug.
Aangetekende brief gestuurd met in gebreke blijven etc. en u raad het al,deze kan ook niet worden afgeleverd omdat er niemand is.
Kennis uit de buurt langs laten rijden omdat het voor mij te ver is.
Alle luiken dicht en een volle container voor de de deur.
Ga nu mijn rechtsbijstand er op zetten en maar zien wat die kunnen doen.
En anders maar 2.5 uur rijden enkele reis en maar even zien of ze bereikbaar zijn.
En anders hun met een veelvoud van mijn schade achter laten.
WEET NU WEL WAAR ZE DIT PAND VAN BETALEN..
Geld van klanten van bestelde en betaalde artikelen wat niet geleverd wordt.
Is een DIKKE oplichtersbende.
En wat waren ze vriendelijk bij de eerste telefoontjes.
Mensen NOOIT meer wat bestellen bij dit bedrijf want ze LEVEREN NIET.
bestelling nooit ontvangen
bestelling nooit ontvangen
Het zou mooi zijn dat iedereen aangifte doet zodat er wat aan deze oplichters wordt gedaan
Op 20 april doe ik een bestelling bij…
Op 20 april doe ik een bestelling bij Pets Gift voor een aantal artikelen voor mijn huisdier. Na vier dagen krijg ik bericht dat de Pets Gift de artikelen niet kan leveren, omdat het een familiebedrijf is en zij het vanwege medische redenen zwaar hebben. Na een korte google search blijkt dat ze dit narratief al sinds augustus 2024 voeren. Er zijn meerdere klanten die aangeven bedrogen te zijn door deze webshop.
De intentie tot fraude wordt duidelijk wanneer je nadenkt over het feit dat ze aangeven in de mail geen nieuwe producten/bestellingen in behandeling te kunnen nemen, maar dat de webshop tot op de dag van vandaag beschikbaar is voor bestellingen.
bestelling zonder gevolg noch terugbetaling !
Wij hebben een vloermat besteld en kregen na enige tijd pas de boodschap dat het bedrijf in moeilijkheden verkeerde en hoopte eerstdaags overgenomen te worden, om alsnog gevolg te kunnen geven aan de bestelling. Een aanvraag om terugbetaling bleef heden zonder gevolg...
Nochtans worden deze producten nog altijd aangeboden op de site.
Oplichters!!
Oplichters!!! Op 11 april een bestelling geplaatst en betaald. Bestelling is nooit opgestuurd en contact opnemen is onmogelijk. De e-mails komen niet aan en de telefoonlijn is offline. Inmiddels zijn de contactgegevens ook verdwenen van de website maar de website is nog steeds online!!! Dus absoluut niet hier bestellen, het zijn oplichters. Ik probeer mijn geld nog terug te krijgen maar ik wil anderen deze ellende besparen.. wees gewaarschuwd!
Bestellen, betalen, niet leveren: Pets Gifts NIET DOEN
Op 4 april konijnenhok besteld en betaald. Na de gestelde levertermijn gebeld en kreeg te horen dat zending bij vervoerder lag. Nogmaals gewacht en opnieuw gebeld, wederom vertraging en weer gewacht. Daarna telefonisch niet langer beschikbaar en contactgegevens van website verdwenen. Hok niet geleverd. Formele ingebrekestelling gestuurd, geen respons. Ineens bericht van contact@.. dat ze door persoonlijke omstandigheden niet kunnen leveren en dat ik keuze heb om te wachten of geld terug (maar dat kan een paar maanden duren). Daarnaast een soort van dreigement dat ik geen negatieve review moet plaatsen want anders moeten zij het uit handen geven... Mails naar contact@.. of klantenservice@.. bouncen, telefonisch niet bereikbaar. NIET doen!!!
Tijdlijn PetsGifts
Samenvatting van de (veel te lange) tijdlijn met contact van PetsGifts:
16-02: Bestelling geplaatst
21-02: vraag vanuit mij naar de geschatte leverdatum, het is al meer dan 5 werkdagen geleden
23:02: antwoord: de vogelkooi krijgen we deze week binnen en deze zal dan zsm bij u persoonlijk geleverd worden.
26-02: nog steeds onduidelijk van uit mij wanneer het binnen komt, kunnen ze wat meer duidelijkheid geven?
02-03: excuses, de kooi is nog niet beschikbaar en we verwachten ze volgende week weer in voorraad te krijgen.
14-04: het duurt me te lang, ik wil graag de bestelling annuleren.
16-04: het spijt ons oprecht, we begrijpen uw frustratie, de bouwkit van de kooi staat al voor u klaar zoals eerder gecommuniceerd, het andere deel word morgen bij ons verwacht, we zijn compleet in staat om het te verzenden, we nemen dit heel serieus, we willen dit graag binnen een paar werkdagen met u afhandelen, wilt u de verzending nog ontvangen of definitief annuleren?
16-04: ik wil definitief annuleren.
(geen antwoord)
06-05: graag hoor ik of mijn bestelling is geannuleerd...
(geen antwoord)
13-05: is mijn bestelling geannuleerd?
En.... Sinds een paar dagen is de mail dus niet meer bereikbaar.
Het telefoonnummer en bezoeksadres zijn ook niet meer terug te vinden op de website.
Graag hoor ik terug van PetsGifts, dit kan niet zo langer.
HELP
Vandaag probeerde ik wéér een e-mail te sturen met een vraag over mijn bestelling, maar de e-mail kwam terug met een melding van de server dat het e-mailadres niet bestaat. Ongelooflijk dat dit zomaar kan in Nederland want de website is nog steeds gewoon online... Ik heb heel lang moeten sparen voor mijn bestelling. Geld is weg in portemonnee van deze oplichters.
OPLICHTERS!!
Krabpaal besteld, nooit ontvangen! Geld meerdere keren terug gevraagd en ook daar niks ontvangen. AFZETTERS!!! Koop hier niks!!! Grote oplichters!!!! Nu ook telefonisch niet meer bereikbaar.
Geen contact mogelijk
Ik heb 14 maart 2025 een papegaaienkooi bij PetsGifts besteld en betaald. Helaas was deze niet voorradig en in bestelling bij leverancier.
26-3 contact gehad over de status en er werd aangegeven dat deze vertraagd was. 4-4 nogmaals mailcontact gehad en nog steeds vertraging.
23-4 nogmaals geprobeerd echter was toen de website in onderhoud en kwamen de e-mails retour. En sinds 23-4 is het niet meer mogelijk zowel per e-mail als per telefoon contact op te zoeken en is er niets geleverd. Diverse reviews lezend ben ik niet de enige maar ik kan ook in geen mogelijkheid contact opnemen.
Ik heb momenteel de vraag maar uitgezet bij Consuwijzer hoe hiermee om te gaan.
Update: op advies Consuwijzer aangifte gedaan bij de politie en melding gemaakt bij de verzekering. Tot op heden geen mogelijkheid om per mail of telefonisch contact te krijgen.
2 out the 2 times i ordered something…
2 out the 2 times i ordered something they don’t send it. The can’t be reached by email or telephone. DONT BUY HERE!
Op 3 maart mijn bestelling geplaatst
Op 3 maart mijn bestelling geplaatst, deze zou er binnen 2 dgn zijn. Het is nu 13 mei en het is er nog niet.
Zowel via de telefoon als via de mail toegezegd dat mijn pakket onderweg was… daarna bleek het door post nl, verloren te zijn geraakt..?..maar het zou uiterlijk week 16 op nieuw verstuurd worden.. want helaas was het op dat moment niet meer op voorraad….het is er nog niet.
Op mijn verzoek om terugbetaling is niet gereageerd en de telefoon nemen ze ook niet meer op.
Ze zullen ongetwijfeld vriendelijk zijn en hun best doen. Helaas niet bij mijn bestelling, ik voel mij bedonderd!
Oplichters!!
Oplichters!!! Ik probeer al weken contact te krijgen zonder resultaat.. Koop hier niet!
Bestelling nooit ontvangen!
18-4 een bestelling geplaatst voor een reiskooi voor papegaai omdat wij de week er op op vakantie zouden gaan
Tot vandaag nog niks ontvangen en geen reactie op de mail over dat ik wil annuleren
Ik heb maar een andere reiskooi gekocht
Nu ik al de negatieve recensies lees lijkt dit sterk op oplichting.
Misschien dat ik op deze manier wel contact kan krijgen?
Doe maar het geld terug want ik heb niks aan nog een reiskooi
Bestelling nummer PG124240
1 ster is dus nog te veel
Geen levering, waarschijnlijk geld kwijt.
Ik mocht volgende brief ontvangen. Let op dreigement om geen negatieve reviews te plaatsen.
Het valt ons zwaar om dit bericht te moeten sturen, maar we vinden het belangrijk om open en eerlijk met u te communiceren.
Door acute gezondheidsproblemen binnen ons gezin zijn wij momenteel niet in staat om bestellingen uit te leveren. Ook zijn wij telefonisch niet bereikbaar en kunnen wij helaas niet snel reageren op e-mails. De situatie waarin wij verkeren is onverwacht en raakt ons diep – zowel zakelijk als privé.
Wat velen niet weten, is dat PetsGifts een familiebedrijf is. Wij – Edwin en Debby – runnen samen deze webshop met veel liefde en toewijding, terwijl we ook ouders zijn van twee jonge kinderen. Wat er nu gebeurt, raakt niet alleen onze onderneming, maar ook ons gezin en onze gezondheid. De impact hiervan is groot. We bevinden ons in een moeilijke en emotionele periode waarin we moeten vechten voor herstel, stabiliteit en de toekomst van ons gezin.
Tegelijkertijd zijn we in gesprek over een mogelijke bedrijfsovername, die op termijn hoop biedt. Maar in deze fase zorgt dat ook voor onzekerheid. Wij kunnen daarom op dit moment niet met zekerheid zeggen hoe lang het zal duren, maar de verwachting is minimaal twee weken.
Uw keuze
U kunt kiezen uit de volgende opties:
• Uw bestelling afwachten – Wij leveren zodra dat weer mogelijk is.
• Uw bestelling annuleren – U krijgt uw geld terug, maar dat kan enkele maanden duren.
• Uw bestelling vrijwillig laten vervallen – Een gebaar dat wij nooit zullen vergeten.
Om uw keuze kenbaar te maken, hebben wij een formulier toegevoegd in PDF-formaat.
Download het formulier hier
(Werkt de link niet? Dan kan u deze kopiëren en plakken in de browser)
U kunt het formulier op de computer invullen en mailen naar contactatpetsgifts.nl.
Geen printer of scanner? Dan mag u het met pen invullen, een duidelijke foto maken en die mailen.
________________________________________
Wij vragen u vriendelijk om geen negatieve reviews te plaatsen of juridische stappen te ondernemen. In dat geval zijn wij namelijk verplicht om uw vordering formeel uit handen te geven. Uw claim komt dan terecht in een juridisch traject tussen andere schuldeisers, en het risico bestaat dat u slechts een deel – of zelfs niets – terugkrijgt. Mocht u een negatieve uiting hebben geplaatst dan zouden wij het op prijs stellen dat deze wordt verwijderd.
Wanneer u daarentegen begrip toont voor onze situatie, blijven wij ons persoonlijk inzetten om iedereen netjes terug te betalen. Niet omdat het moet, maar omdat wij dat zélf willen. Omdat we al die jaren voor onze klanten hebben klaargestaan – in goede tijden, en nu ook in deze zware periode.
________________________________________
Wij danken u voor uw begrip, uw medeleven en het vertrouwen dat u ons geeft.
Het betekent voor ons – als mensen, als ouders en als ondernemers – meer dan woorden kunnen zeggen.
Levering en communicatie PetsGift
17 april een bestelling geplaatst, 23 april een mail ontvangen dat ze telefonisch en via de mail niet bereikbaar zijn maar dat mij bestelling uiterlijk 25 april verstuurd zou worden en ik een verzendbevestiging zou krijgen. Vandaag 7 mei nog niks binnen, en idd telefonisch en via de mail (nog steeds) niet bereikbaar. Had voor achteraf betalen gekozen, dus contact met Billink gezocht. Zij gaan de order crediteren, PetsGift blijkt er ineens mee gestopt te zijn...
OPLICHTINGSPRAKTIJKEN!
ZEER SLECHTE ERVARING OPLICHTINGSPRAKTIJKEN!
Ik wil iedereen waarschuwen voor PetsGifts. Mijn stiefvader plaatste op 7 april 2025 bestelling PG123997 voor een papagaaienkooi. Op 9 april ontvingen we een mail dat de kooi de week erop geleverd zou worden. Deze belofte is niet nagekomen.
Na het verstrijken van de beloofde leverdatum hebben we de bestelling op 23 april 2025 geannuleerd en om terugbetaling van de € 279,99 gevraagd. Sindsdien hebben we niets meer gehoord en is het geld nog steeds niet teruggestort. Onze mails en telefoontjes worden compleet genegeerd.
Dit bedrijf komt onbetrouwbaar en ronduit oplichtend over. Ze nemen je geld en leveren niet, noch reageren ze op je vragen. Blijf hier ver vandaan! Ik zal niet rusten voordat dit is opgelost.
Ordernummer: PG123997
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.