Rekommenderas inte till någon. Tyvärr behövt ha dem i 5 år då inget annat erbjuds där vi bor och med lättnad ska vi nu flytta och kommer att slippa Perspektivbredband. Svajigt internet, svarar inte i... Se mer
Svårt att ladda ner filer/uppdateringar/videoklipp. Datorn står och tuggar tills man er upp, Har ringt många gånger supporten. Det har inte hjälpt. Antagligen sista månaden. Byter nog nästa månad till... Se mer
Sämsta bolaget någonsin, ändrar kundavtalet som de har med MKB och lägger till en uppsägningstid utan att informera kunden, jag fick gå igenom ett helvete för att slutligen få rätt mot detta bluffbola... Se mer
Dåligt att man ska behöva logga in med sin adress varje gång. Krångligt när man skall ha utskrift. När man besvarar ett mail så måste man göra radmatningar innan man skriver något. Överväger att lämn... Se mer
Om Perspektivbredband
Informationen kommer från olika externa källor
Idag levererar vi tjänster till enskilda konsumenter, bostadsrättsföreningar, kommuner samt små och stora företag. Vi vill hålla en hög servicenivå och vi tror på en ärlig och rak relation med våra kunder. Att finnas här på Trustpilot är ett exempel på detta.
Ideon Forskningsby Beta1, 223 70, Lund
- 0755-55 00 00
- info@perspektivbredband.se
- www.perspektivbredband.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Krav på mobiltelefon!
Produkterna i sig är det inget fel på men
Men tyvärr allt för stora brister på det mjuka planet
P.B. är ok om du
Inte tycker det är viktigt att din IT-leverantör kan ej
erbjuda E-faktura!! Och att du är säker på att
brevbäraren alltid bär hem ALLA dina brev snabbt.
kan acceptera att din leverantör automatiskt stänger
ned din uppkoppling redan efter någon dags
utebliven betalning även om deras faktura ännu inte
nått fram till dig
Gillar du utmaningar? välj då till tjänsten IP telefoni
för då kan du ju varken surfa eller ringa när dom stänger
ner ditt nät! Lugnt o fint blir det
Men har du mobil kan du ju kontakta dom....

Svar från Perspektivbredband
Bättre och bättre dag för dag
Perspektiv bredband jobbar successivt på att förbättra sig vilket är glädjande att notera som kund.

Trustworthy - and amiable
I stort sett aldrig några avbrott eller längre väntan vid surf och telefoni. Superbt bemötande av personal.

Problemfritt & Stabilt
Stabilt fast lite långsamt. Aldrig några problem. Något otydligt på hemsidan, men där behöver man ju nästan aldrig vara som kund. Rekommenderas som leverantör.

Svar från Perspektivbredband
Ett system med kundvänligt perspektiv
Vi valde dåvarande Lunds Stadsnät till vår fastighet bl.a. för att grävningsarbetet ingick i priset och för att namnet var "lundensiskt". Vi blev sedan glatt överraskade av den goda serviceanda vi mötte när vi under arbetets gång ställde frågor. Det enda jag personligen skulle önska vore att slippa behöva vänta så länge i telefonkö för att få tala med en tekniker och få råd. Adressförkortningen lsn.se vållar ibland bekymmer, för folk vet inte om det är ett stort I eller ett litet L. Man måste ofta förklara ett lsn betyder "Lunds StadsNät", men det kan kanske kallas en "kosmetisk anmärkning".

Svar från Perspektivbredband
Utmärkt fungerande bredband med personlig service
Det enda problemet är att ni lägger ut ev avbrott på nätet. Det kan man ju inte se när man inte har tillgång och under helger finns ingen bemanning hos er. Kanske tala in ett meddelande på telefonsvararen, så att man inte behöver undra om felet finns i ens egen data?

Svar från Perspektivbredband
Perspektiv bredban är dyrt...
Internet är stabilt och bra, men man får betala dyra pengar för det. Dessutom har de för dåligt med telefontider, dvs. om man jobbar heltid så går det inte att få tag på dem, inte ens på lunchen, då har de också lunch.

Svar från Perspektivbredband
Perspektivbredband - på gott och ont
Jag sätter hög betyg på bra service och är inte glad för do-it-yourself-företag. Förvisso blir det billigare för kunden men det behövs bra support och manual för att det ska fungera.
Supporten via mejl fungerade utmärkt men boxen för att kunna installera hemtelefoni fungerade inte. Tydligen saknades en del och tack vare någon som hjälpte mig och som hade en just den prylen som saknades fick jag igång telefonin. Not really my cop of tea!
Jag hoppas att fakturan blir billigare jämfört med fakturan jag hade innan på telia. Efter fakturan kan jag säga mer.

Stabilt!
Jag tycker att Perspektiv Bredband funkar stabilt och bra. Jämn hastighet och väldigt få avbrott, även på IP-telefonin. Personligt bemötande i kundtjänst, om än lite väl begränsade öppettider.
Det finns dock ett undantag: Webmailen (Spotmail) är riktigt dålig och borde uppgraderats för flera år sedan. När inte ens Perspektiv Bredbands egna utskick går att läsa via webmail, då är det inte mycket att ha!

Bredband från Perspektiv
Jag har varit kund sen flera år tillbaka och flyttade därefter och var tvungen att lämna Perspektivbredband, men är nu tillbaka på samma ort och valde direkt Perspektiv pga av deras pålitliga bredband.

Funkar perfekt så långt!
Hittills har det funkat väldigt bra med bredbandet, Kontakten med företaget har också varit väldigt bra, väldigt bra bemötande från kundtjänsten.

Toppen!
Har inte haft bredbandet så länge i o f s men inte en sekund har något strulat. Alltid online och snabbt går det :-)

Svar från Perspektivbredband
Bra service med det lilla extra.
Jag har använt mig av perspektivs tjänster i snart 4 månader nu, och jag är mycket nöjd. De har en väldigt direkt service, så att man slipper sitta och vänta på mailsvar/i telefonköer, vilket jag uppskattar rejält. Dessutom så har de förutom det vanliga trådbaserade nätverket även ett stort (och förträffligt bra) trådlöst nätverk i skåneregionen.

Svar från Perspektivbredband
Bra återkoppling, snabb hantering, kundvänliga
Har för ca en månad sen skaffat bredband och ip telefoni via Perspektiv. Mycket nöjd med återkoppling kring tidpunkter.
Visade sig att vårt bredband inte fungerade, pga felkoppling i station. Men detta skötte Perspektiv på ett bra sätt. Först skickade de egna tekniker (ca 1 vecka - kunde såklart gått snabbare, men förstår också att väntetid finns), när det inte fungerade tog det ytterliggare 3 arbetsdagar innan felet var avhjälpt. Här var Perspektiv bra på att höra av sig och meddela status.
Än så länge mycket nöjd!

Stabil uppkoppling
Har bara ~60 Mbit men borde ha 100Mbit. Spelar inte så stor roll men lite irriterande är det allt.
Intermitenta avbrott, men annars bra.
Perspektiv Bredband är en bra och prisvärd leverantör av bredband när det gäller ADSL. Dock förekommer ibland avbrott i uppkopplingen. Vad detta beror på är det ingen som kan säga med säkerhet. Gissningar har förekommit på överlast i trafiken, virus och på felaktig hårdvara. Virus kan nästan med säkerhet uteslutas då egna datorn ligger bakom en hårdvarubrandvägg samt har ett fullgott virusskydd. Hårdvaran har dessutom nyligen bytats ut. Detta minskade antalet avbrott i uppkopplingen, men de har ännu inte försvunnit helt.

Otroligt _BRA_
Har aldrig fattat ett så bra beslut, utan att tveka.. BRA priser, BRA produkt, ännu BÄTTRE service än föregående leverantör och inte minst en nöjdhetsskala på 110%!
Rekomenderas _STARKT_!
5 stjärnor = 5 glada smileys från min sida.. :) :) :) :) :)

Ni vill ha stjärnor?
Jag är förvisso ny kund hos er men jag kan ju säga att jag bara har blivit positivt bemött. Att få tag på er via telefon eller mail fungerar klockrent och ni har tydligen fått alla trevliga människor att arbeta hos er.
Fortsätt så.

Svar från Perspektivbredband
Håller vad de lovar så när som på en lättare försening i driftsättning.
I det stora hela en bra leverantör som jag använt mig av de senaste 6 åren vilket i sig får vara ett bra betyg.