PAX Company BV Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super blij mee! Eenvoudig en strak resultaat. ​Wij hebben onlangs de plak plissés van Pax Raamdecoratie ontvangen en we zijn er echt ontzettend blij mee! ​Omdat ze te bevestigen zijn zonder te bo... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goed bedrijf, echter zgn. kortingen met een korreltje zout nemen. Daarnaast hadden we een stof uitgekozen (zelfde als een bestaand rolgordijn)die later bleek niet geschikt te zijn voor bredere- en hog... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

We zijn blij met de kwaliteit van de vitrage en verduisteringsgordijnen. We hebben ondanks de hogere kosten voor PAX gekozen daar de levering op korte termijn plaats zou kunnen vinden. In praktijk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 sterren voor de klantenservice, netjes te woord gestaan. Al mijn vragen beantwoord en tips gekregen voor de maat van de te bestellen gordijnen. Deze ontvang ik binnen enkele weken, daar kan ik nog... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterbehandling
  2. också i
  3. Gardintillverkare och -leverantör

Skrivet av företaget

Bij PAX Raamdecoratie helpen wij u in enkele stappen tot de beste keuze. De totaal leverancier van kwaliteit raamdecoratie: gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, houten jaloezieen, plissegordijnen, verticale lamellen & buiten zonwering.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

106 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goeie klantenservice en blij met…

Super goeie klantenservice en blij met de kwaliteit prijs verhouding. Zal zeker terug gaan komen na mijn goeie ervaring!

18 juni 2026

Beste Marc,

Bedankt voor uw review.
Wat fijn om te horen dat u blij bent met onze service. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1.

Mochten wij u in de toekomst weer kunnen helpen staan wij zeker voor u klaar!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie raambekleding voor een mooie prijs.

Mooie raambekleding voor een mooie prijs. Naderhand nog een stok besteld om deze open en dicht te doen. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van deze bestelling. Alleen was niet gelijk helemaal duidelijk dat de bezorger de ene dag vertrekt en pas de volgende dag aankomt. Uiteindelijk helemaal tevreden.

20 juni 2026

Beste E. Chang,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie, Bij ons staat service uiteraard op nummer 1.

Top service!

19 juni 2026

Beste Wim,

Bedankt voor uw goede beoordeling. mochten wij opnieuw iets kunnen betekenen doen wij dat graag.

Wij wensen u nog veel plezier met uw producten!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Online zonsverduistering op maat…

Online zonsverduistering op maat gemaakte zwart velvet gordijnen besteld!
Binnen 3 weken binnen en zijn super gaaf en perfect passend !!
2 kleine min puntjes :
miste 2 haakjes
En op de mail zouden 3 tm 5 dagen van te voren laten weten wanneer de aflever datum zou zijn echter was dit 1 avond er voor en moest ik snel schakelen ivm werk.Want weigeren kan niet want dan worden er kosten in rekening gebracht.En het aanpassen van de lever datum was ook niet meer van toepassing.
Maar dit is zeker een aanrader goede zware kwaliteit en niet duur .

18 juni 2026

Beste Angelique,

Bedankt voor uw feedback!
Wat vervelend dat u 2 haakjes miste. Als u contact opnemen met onze klantenservice zullen wij deze z.s.m. nasturen.

De transporteur hoort langer van te voren te mailen. Wat vervelend dat u de mail zo laat kreeg. Onze excuses hiervoor. Ik ga dit aangeven bij de transporteur om dit in de toekomst te voorkomen.

Wij wensen u veel plezier met uw gordijnen!

Hele prettige ervaring met PAX

Hele prettige ervaring met PAX! Goed en deskundig advies van de inmeter. Vervolgens werd ik de dag na de inmeet afspraak al gebeld door een zeer vriendelijke klantenservice medewerker of ik nog vragen had over de verstuurde offerte. Wat een service!

Het bestelproces verliep soepel. De producten zijn van mooie kwaliteit en kwamen op tijd binnen. Binnen een paar dagen konden ze worden gemonteerd door PAX.

Al met al een zeer professionele en goede ervaring!

3 juni 2026

Beste Anoniem,

Wij zijn blij met uw positieve feedback, bedankt hiervoor.

Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze inmeet service en onze klantenservice, bij ons staat de klant altijd op nummer 1!

Wij wensen u nog veel plezier met de bestelde producten.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tot nu toe héél blij met de service

Ik ga mijn bestelling nog plaatsen als ik alle stalen binnen heb.
Maar tot zover héle goede service, de ramen zijn opgemeten en degene die op kwam meten heeft me heel goed geadviseerd. Waar ik erg blij mee was.
Dus tot zover heel goed, als alles hangt zal ik weer een review plaatsen.

10 juni 2026

Beste Lisa,

Wat goed om te horen dat u tot dusver erg tevreden bent met PAX.

Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeet service. Onze inmeters zijn professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie.

Uitstekende klantenservice die meedenkt

Pax heeft een uitgebreid assortiment raambekleding. Wij waren vooral geïnteresseerd in verduisteringsgordijnen voor de slaapkamer en plisségordijnen voor de woonkamer. Op verzoek werden de ramen (kosteloos) gemeten door een deskundig adviseur die tegelijk ook wat nuttige adviezen gaf. Daarnaast ontvingen we diverse staaltjes van gordijnen die de keuze vergemakkelijkten.
Wat vooral opvalt bij PAX is de goede klantenservice. Soms duurt het even voor je ze te pakken krijgt, maar ze geven altijd goed advies en zijn zeer behulpzaam en pro actief.
Inmiddels zijn de bestelde gordijnen binnen. De verduisteringsgordijnen zijn echt lichtdicht en zien er mooi uit. De stof is een beetje stug, maar de gordijnen vallen desondanks netjes.
De plisségordijnen werden tegen betaling opgehangen. Dat is keurig en professioneel gedaan. Ze voldoen goed. Met de hete dagen medio juni houden ze een hoop warmte tegen, terwijl er veel meer licht binnenkomt dan bijvoorbeeld met de luxaflex jaloezieën die er eerst hingen.
Kan Pax raamdecoratie absoluut aanbevelen.

3 juni 2026

Beste Philip,

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over zowel onze producten als onze service. We vinden het belangrijk om klanten goed te adviseren,.

Ook zijn we blij dat de verduisteringsgordijnen en plisségordijnen volledig aan uw verwachtingen voldoen en bijdragen aan meer comfort in huis.

Hartelijk dank voor uw aanbeveling en het vertrouwen in PAX Raamdecoratie. We wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe raamdecoratie!

Team PAX Raamdecoratie

Echt top

Super blij met PAX! Fijne service, netjes ingemeten en het hangt er mooi bij. Zeker tevreden.

14 augusti 2025

Beste Stan,

Bedankt voor de mooie review.

Wat fijn om te horen dat u super blij bent met PAX en tevreden bent over de service, het nette inmeten en het mooie eindresultaat. Veel plezier ervan gewenst!

Goede en snelle dienstverlening

Goede en snelle dienstverlening

22 maj 2026

Beste Rosita,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze goede en snelle dienstverlening. Daar doen we het graag voor!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veel keuze in kleuren en goed advies

Veel keuze in kleuren en goed advies! Ook zeer prettige ervaring met de klantenservice over de levering en 1 product was iets niet goed mee. Dit is ook boven verwachting goed opgelost.

18 maj 2026

Beste Albertine,

Bedankt voor je fijne review! 😊

Wat leuk om te horen dat je blij bent met de ruime kleurkeuze, het advies én onze klantenservice. Jammer dat er iets mis was met een product, maar fijn dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.
Veel plezier met je bestelling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

hoge kwaliteit en goede service

hoge kwaliteit van het product, heb hier nu voor de tweede keer besteld. ben erg tevreden met de "look and feel" van mijn gordijnen. ook goede klantenservice, snel geholpen wanneer ik een vraag had.

15 maj 2026

Beste Susanne,

Bedankt voor uw mooie review.

Danku voor het vertrouwen om opnieuw bij ons te bestellen! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en de uitstraling van uw gordijnen. Ook geweldig dat onze klantenservice u snel en goed heeft kunnen helpen bij uw vragen.
We wensen u weer heel veel plezier van uw aankoop! 😊

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Prijs kwaliteit verhouding is niet…

Prijs kwaliteit verhouding is niet okay, al vrij snel zijn de touwtjes versleten en kun je ze voor 40€ ( ophaal en bezorgkosten) per gordijn laten repareren. Nu na 4 jaar, dus buiten garantietermijn kost dit bijna 100 euro per gordijn om het te laten repareren en te verzenden…inmiddels een aanbod gehad dat ze er een korting op kunnen geven als we meer terugsturen voor reparatie maar wij gaan elders kijken want anders zitten we over 4 jaar met hetzelfde probleem…

8 maj 2026

Beste Janny,

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent over uw ervaring met onze producten en service.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer onderdelen na verloop van tijd slijtage vertonen. Dit kan komen door intens of verkeerd gebruik en is voor ons niet te controleren.
Uw bestelling is eind 2021 geleverd en inmiddels ruim 4 jaar oud, waardoor deze helaas buiten de garantietermijn van 3 jaar valt. Daarom kunnen wij in dit geval geen kosteloze reparatie aanbieden.

Graag willen wij wel verduidelijken dat de genoemde kosten van ongeveer €100 niet per gordijn zijn. Van dit bedrag bestaat €54 uit retour- en transportkosten. De overige kosten betreffen de reparatie zelf. Wanneer meerdere producten gezamenlijk in één doos worden verstuurd, vallen de reparatiekosten per product in verhouding ook aanzienlijk lager uit.

Wij hebben contact met u opgenomen om te dit te bespreken en te kijken naar een oplossing.

Team PAX Raamdecoratie

Goede aftersales

Bevestigingsclips van plissehordeur hebben het begeven. PAX stuurt kosteloos nieuwe clips op. Netjes opgelost.

30 april 2026

Beste Chi,

Bedankt voor de mooie review.

Fijn om te horen dat we het snel en netjes voor u hebben kunnen oplossen. Goed dat de nieuwe clips kosteloos zijn nagezonden. We waarderen uw vertrouwen in onze aftersales!

Hele slechte ervaring

Voor mij nooit meer Pax. Op 22/02 heb ik voor een bedrag van 1450 euro plissé gordijnen gekocht. Ze zouden ze binnen 2 weken leveren. Na 1 maand wachten zelf gebeld omdat ik niets meer van ze hoorde, wat bleek, ze hadden vertraging omdat er onderdelen ontbraken. Na bijna 2 maanden wachten werd ik gebeld dat de kleur die ik had besteld niet meer leverbaar is. Met grote teleurstelling over de hele communicatie en de leugens die mij steeds werden voorgeschoteld heb ik de bestelling geannuleerd. Ze zouden de financiele afhandeling binnen 5 werkdagen verrichten maar guess what, ik heb het geld nog steeds niet terug!!! Ik moest ze weer rappeleren om mijn geld te retourneren zodat ik andere gordijnen elders kan bestellen. Waardeloos bedrijf! Sorry maar dit is geen ster waard. Ik geef een ster puur voor de vriendelijkheid van de dames van de Klantenservice en van de adviseur maar de ervaring is om ervan te huilen.

21 april 2026

Beste Daniela,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend om te horen dat dit zo gelopen is.
Helaas is de vertraging ontstaan door missende onderdelen en zorgde de overstap naar onze nieuwe systeem ervoor dat wij minder inzicht hadden op deze vertragingen en stofvoorraad. Onze excuses hiervoor.

Wij hebben contact opgenomen met Klarna en de fout verholpen waardoor u uw geld heeft teruggekregen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Slechte service, zijn niet te bereiken

Begin maart zijn mijn duo rolgordijnen geplaatst. Er miste toen 1 afdek kapje en het rolgordijn op de slaapkamer maakt een raar geluid. De monteur heeft hier meteen melding van gemaakt. Inmiddels zijn we 7 weken verder. Na meerde mails en telefoontjes nog steeds geen kapje ontvangen. Ook is er nog niemand langs geweest om er na te kijken.
2 weken terug is helaas het duo rolgordijn in de woonkamer naar beneden gestort. Ook nu is er geen contact te krijgen met Pax!! Schade aan mn vloer, budha beeld en een grote vaas kapot gevallen. Hier ook melding van gemaakt.. wacht nog steeds op antwoord!! Heb een aardig bedrag betaald voor alle duo rolgordijnen em voel me totaal niet gehoord!

20 april 2026

plissegordijnen

Eind vorig jaar plissegordijnen bij Pax raamdecoratie besteld.
Alles ging heel soepel er is iemand langs geweest om in te meten.
Van inmeten tot aan bezorgen ging ook vrij vlot.
Helaas wel 2 x pech gehad met onze plissegordijn.
Maar Pax stond klaar met goede oplossingen.
Ik heb nu houten jaloezieën besteld.
Ze hebben echt super goede service en wat ook belangrijk is vriendelijk personeel.
Je wordt van A tot Z geholpen, ook als er problemen onstaan dan staan ze voor je klaar.
Serieus een top bedrijf.

13 april 2026

Beste Chantal,

Bedankt voor uw positieve review.

Fijn dat het inmeten en leveren soepel verliep. Jammer van de pech met het plisségordijn, maar goed dat je tevreden bent over onze oplossing. Leuk dat je opnieuw voor ons kiest met de houten jaloezieën. We waarderen je vertrouwen en je woorden over onze service en het team! 😊

PAX raamdecoratie

Zeer tevreden

Vriendelijke mensen. Er kwam gratis iemand opmeten. Na een half jaar brak er een ketting. Dit werd heel netjes geregeld door een nieuwe op te sturen met instructies. Alles werd netjes overlegd. De gordijnen zijn prachtig! Goede service!

13 april 2026

Beste Sandra,

Bedankt voor je fijne review!
Goed om te horen dat het opmeten en contact prettig verliepen. Jammer van de ketting, maar fijn dat het netjes is opgelost. Veel plezier met de gordijnen! 😊

goede service

Al jaren tevreden met de raambekleding in onze woning. Er dreigde een klein defect op te treden, na contact met de serviceafdeling werd direct een vervangend onderdeel opgestuurd. Eenvoudig zelf vervangen. Alles werkt weer perfect

30 mars 2026

Beste Henk,

Bedankt voor uw goede beoordeling.

Bedankt voor je vertrouwen al die jaren! Fijn dat het snel en eenvoudig opgelost kon worden en alles weer perfect werkt. 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer positieve opvolging van garantie

Doordat ik zelf een inmeetfout heb gemaakt, bleek de uitvoering logischerwijs niet goed. Na overleg met de klantenservice is het betreffende plissé teruggestuurd naar de fabriek voor aanpassing. Inmiddels geretourneerd en gemonteerd. Klasse! Met een groot compliment voor Lisa van de klantenservice die betrokkenheid toonde en proactief meedacht. Een groot compliment!

2 april 2026

Beste meneer de Vet,

Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor.

Jammer van de inmeetfout, maar fijn dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Geweldig dat alles inmiddels goed past. En dank voor het compliment aan Lisa , dat geven we zeker door! 👍

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In november 3 luxaflex én met motor…

In november 3 luxaflex én met motor besteld met iinmeet service en montage. Inmeten was te ver maar een videocall kon wel, daar ik de marges niet weet. Een videocall met een medewerkster die eerst impressie van ruimtes wou hebben. Samen gemeten en zij zei elke x: dit is het, dit schrijf ik op. Natuurlijk ging ik van haar uit en heb ik akkoord gegeven gelijk in de call. Er bleek 1 van het voorraam nota bene precies 1 meter te kort. Ik dacht dit word kosteloos vergoed, daar zij de kennis van de marges had en het daar om ging. In mijn eerdere 2offertes stond deze zonder marge wel goed. Nee ik kon 40 procent korting krijgen ook nadat ik zei dat het m'n laatste geld was. Uiteindelijk 60 procent 344 euro waar ik 34 maanden 10 euró pm moet lenen. Echt schandalig. Was een typfout en geen meetfout. Zou met spoed gaan. Op site stond tussen 2 en 4 weken dan leveren en montage dit duurt ook even. Nu was het 31 maart klaar. 3 weken. Dus niks spoed en nu weer naar 4 april. Ik zit nu 5 maanden zonder voorraambekleding in een rotsituatie. En voordat montageman na levering in deze buurt is... Als dit op 4 april blijft...

30 mars 2026

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze service.
U heeft een Videocall gehad met mijn collega en vervolgens is er een offerte voor u gemaakt. Wij hebben u tweemaal een mail gestuurd waarin wij vragen de factuur goed te controleren en indien alles in order is te betalen. U heeft zelf aangegeven dit niet te hebben gedaan. Helaas is toen de verkeerde maat geproduceerd.

Wij betreuren dat dit is misgegaan en hebben u daarom 60% extra korting bovenop de 20% korting die u al had gegeven op een nieuw product om u te compenseren.

Uw nieuwe product is inmiddels bij u geleverd en gratis opnieuw door ons gemonteerd.
Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Pax Raamdecoratie.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.