Super blij mee! Eenvoudig en strak resultaat. Wij hebben onlangs de plak plissés van Pax Raamdecoratie ontvangen en we zijn er echt ontzettend blij mee! Omdat ze te bevestigen zijn zonder te bo... Se mer
Företaget har svarat
Goed bedrijf, echter zgn. kortingen met een korreltje zout nemen. Daarnaast hadden we een stof uitgekozen (zelfde als een bestaand rolgordijn)die later bleek niet geschikt te zijn voor bredere- en hog... Se mer
Företaget har svarat
We zijn blij met de kwaliteit van de vitrage en verduisteringsgordijnen. We hebben ondanks de hogere kosten voor PAX gekozen daar de levering op korte termijn plaats zou kunnen vinden. In praktijk... Se mer
Företaget har svarat
5 sterren voor de klantenservice, netjes te woord gestaan. Al mijn vragen beantwoord en tips gekregen voor de maat van de te bestellen gordijnen. Deze ontvang ik binnen enkele weken, daar kan ik nog... Se mer
Företaget har svarat
Bij PAX Raamdecoratie helpen wij u in enkele stappen tot de beste keuze. De totaal leverancier van kwaliteit raamdecoratie: gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, houten jaloezieen, plissegordijnen, verticale lamellen & buiten zonwering.
Wijkermeerweg 41L, 1948 NT, Beverwijk, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super goeie klantenservice en blij met de kwaliteit prijs verhouding. Zal zeker terug gaan komen na mijn goeie ervaring!

Svar från PAX Company BV
Mooie raambekleding voor een mooie prijs. Naderhand nog een stok besteld om deze open en dicht te doen. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van deze bestelling. Alleen was niet gelijk helemaal duidelijk dat de bezorger de ene dag vertrekt en pas de volgende dag aankomt. Uiteindelijk helemaal tevreden.

Svar från PAX Company BV
Online zonsverduistering op maat gemaakte zwart velvet gordijnen besteld!
Binnen 3 weken binnen en zijn super gaaf en perfect passend !!
2 kleine min puntjes :
miste 2 haakjes
En op de mail zouden 3 tm 5 dagen van te voren laten weten wanneer de aflever datum zou zijn echter was dit 1 avond er voor en moest ik snel schakelen ivm werk.Want weigeren kan niet want dan worden er kosten in rekening gebracht.En het aanpassen van de lever datum was ook niet meer van toepassing.
Maar dit is zeker een aanrader goede zware kwaliteit en niet duur .

Svar från PAX Company BV
Hele prettige ervaring met PAX! Goed en deskundig advies van de inmeter. Vervolgens werd ik de dag na de inmeet afspraak al gebeld door een zeer vriendelijke klantenservice medewerker of ik nog vragen had over de verstuurde offerte. Wat een service!
Het bestelproces verliep soepel. De producten zijn van mooie kwaliteit en kwamen op tijd binnen. Binnen een paar dagen konden ze worden gemonteerd door PAX.
Al met al een zeer professionele en goede ervaring!

Svar från PAX Company BV
Ik ga mijn bestelling nog plaatsen als ik alle stalen binnen heb.
Maar tot zover héle goede service, de ramen zijn opgemeten en degene die op kwam meten heeft me heel goed geadviseerd. Waar ik erg blij mee was.
Dus tot zover heel goed, als alles hangt zal ik weer een review plaatsen.

Svar från PAX Company BV
Pax heeft een uitgebreid assortiment raambekleding. Wij waren vooral geïnteresseerd in verduisteringsgordijnen voor de slaapkamer en plisségordijnen voor de woonkamer. Op verzoek werden de ramen (kosteloos) gemeten door een deskundig adviseur die tegelijk ook wat nuttige adviezen gaf. Daarnaast ontvingen we diverse staaltjes van gordijnen die de keuze vergemakkelijkten.
Wat vooral opvalt bij PAX is de goede klantenservice. Soms duurt het even voor je ze te pakken krijgt, maar ze geven altijd goed advies en zijn zeer behulpzaam en pro actief.
Inmiddels zijn de bestelde gordijnen binnen. De verduisteringsgordijnen zijn echt lichtdicht en zien er mooi uit. De stof is een beetje stug, maar de gordijnen vallen desondanks netjes.
De plisségordijnen werden tegen betaling opgehangen. Dat is keurig en professioneel gedaan. Ze voldoen goed. Met de hete dagen medio juni houden ze een hoop warmte tegen, terwijl er veel meer licht binnenkomt dan bijvoorbeeld met de luxaflex jaloezieën die er eerst hingen.
Kan Pax raamdecoratie absoluut aanbevelen.

Svar från PAX Company BV
Super blij met PAX! Fijne service, netjes ingemeten en het hangt er mooi bij. Zeker tevreden.

Svar från PAX Company BV
Veel keuze in kleuren en goed advies! Ook zeer prettige ervaring met de klantenservice over de levering en 1 product was iets niet goed mee. Dit is ook boven verwachting goed opgelost.

Svar från PAX Company BV
hoge kwaliteit van het product, heb hier nu voor de tweede keer besteld. ben erg tevreden met de "look and feel" van mijn gordijnen. ook goede klantenservice, snel geholpen wanneer ik een vraag had.

Svar från PAX Company BV
Prijs kwaliteit verhouding is niet okay, al vrij snel zijn de touwtjes versleten en kun je ze voor 40€ ( ophaal en bezorgkosten) per gordijn laten repareren. Nu na 4 jaar, dus buiten garantietermijn kost dit bijna 100 euro per gordijn om het te laten repareren en te verzenden…inmiddels een aanbod gehad dat ze er een korting op kunnen geven als we meer terugsturen voor reparatie maar wij gaan elders kijken want anders zitten we over 4 jaar met hetzelfde probleem…

Svar från PAX Company BV
Bevestigingsclips van plissehordeur hebben het begeven. PAX stuurt kosteloos nieuwe clips op. Netjes opgelost.

Svar från PAX Company BV
Voor mij nooit meer Pax. Op 22/02 heb ik voor een bedrag van 1450 euro plissé gordijnen gekocht. Ze zouden ze binnen 2 weken leveren. Na 1 maand wachten zelf gebeld omdat ik niets meer van ze hoorde, wat bleek, ze hadden vertraging omdat er onderdelen ontbraken. Na bijna 2 maanden wachten werd ik gebeld dat de kleur die ik had besteld niet meer leverbaar is. Met grote teleurstelling over de hele communicatie en de leugens die mij steeds werden voorgeschoteld heb ik de bestelling geannuleerd. Ze zouden de financiele afhandeling binnen 5 werkdagen verrichten maar guess what, ik heb het geld nog steeds niet terug!!! Ik moest ze weer rappeleren om mijn geld te retourneren zodat ik andere gordijnen elders kan bestellen. Waardeloos bedrijf! Sorry maar dit is geen ster waard. Ik geef een ster puur voor de vriendelijkheid van de dames van de Klantenservice en van de adviseur maar de ervaring is om ervan te huilen.

Svar från PAX Company BV
Begin maart zijn mijn duo rolgordijnen geplaatst. Er miste toen 1 afdek kapje en het rolgordijn op de slaapkamer maakt een raar geluid. De monteur heeft hier meteen melding van gemaakt. Inmiddels zijn we 7 weken verder. Na meerde mails en telefoontjes nog steeds geen kapje ontvangen. Ook is er nog niemand langs geweest om er na te kijken.
2 weken terug is helaas het duo rolgordijn in de woonkamer naar beneden gestort. Ook nu is er geen contact te krijgen met Pax!! Schade aan mn vloer, budha beeld en een grote vaas kapot gevallen. Hier ook melding van gemaakt.. wacht nog steeds op antwoord!! Heb een aardig bedrag betaald voor alle duo rolgordijnen em voel me totaal niet gehoord!
Eind vorig jaar plissegordijnen bij Pax raamdecoratie besteld.
Alles ging heel soepel er is iemand langs geweest om in te meten.
Van inmeten tot aan bezorgen ging ook vrij vlot.
Helaas wel 2 x pech gehad met onze plissegordijn.
Maar Pax stond klaar met goede oplossingen.
Ik heb nu houten jaloezieën besteld.
Ze hebben echt super goede service en wat ook belangrijk is vriendelijk personeel.
Je wordt van A tot Z geholpen, ook als er problemen onstaan dan staan ze voor je klaar.
Serieus een top bedrijf.

Svar från PAX Company BV
Vriendelijke mensen. Er kwam gratis iemand opmeten. Na een half jaar brak er een ketting. Dit werd heel netjes geregeld door een nieuwe op te sturen met instructies. Alles werd netjes overlegd. De gordijnen zijn prachtig! Goede service!

Svar från PAX Company BV
Al jaren tevreden met de raambekleding in onze woning. Er dreigde een klein defect op te treden, na contact met de serviceafdeling werd direct een vervangend onderdeel opgestuurd. Eenvoudig zelf vervangen. Alles werkt weer perfect

Svar från PAX Company BV
Doordat ik zelf een inmeetfout heb gemaakt, bleek de uitvoering logischerwijs niet goed. Na overleg met de klantenservice is het betreffende plissé teruggestuurd naar de fabriek voor aanpassing. Inmiddels geretourneerd en gemonteerd. Klasse! Met een groot compliment voor Lisa van de klantenservice die betrokkenheid toonde en proactief meedacht. Een groot compliment!

Svar från PAX Company BV
In november 3 luxaflex én met motor besteld met iinmeet service en montage. Inmeten was te ver maar een videocall kon wel, daar ik de marges niet weet. Een videocall met een medewerkster die eerst impressie van ruimtes wou hebben. Samen gemeten en zij zei elke x: dit is het, dit schrijf ik op. Natuurlijk ging ik van haar uit en heb ik akkoord gegeven gelijk in de call. Er bleek 1 van het voorraam nota bene precies 1 meter te kort. Ik dacht dit word kosteloos vergoed, daar zij de kennis van de marges had en het daar om ging. In mijn eerdere 2offertes stond deze zonder marge wel goed. Nee ik kon 40 procent korting krijgen ook nadat ik zei dat het m'n laatste geld was. Uiteindelijk 60 procent 344 euro waar ik 34 maanden 10 euró pm moet lenen. Echt schandalig. Was een typfout en geen meetfout. Zou met spoed gaan. Op site stond tussen 2 en 4 weken dan leveren en montage dit duurt ook even. Nu was het 31 maart klaar. 3 weken. Dus niks spoed en nu weer naar 4 april. Ik zit nu 5 maanden zonder voorraambekleding in een rotsituatie. En voordat montageman na levering in deze buurt is... Als dit op 4 april blijft...

Svar från PAX Company BV
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.