PAX Company BV Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super blij mee! Eenvoudig en strak resultaat. ​Wij hebben onlangs de plak plissés van Pax Raamdecoratie ontvangen en we zijn er echt ontzettend blij mee! ​Omdat ze te bevestigen zijn zonder te bo... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goed bedrijf, echter zgn. kortingen met een korreltje zout nemen. Daarnaast hadden we een stof uitgekozen (zelfde als een bestaand rolgordijn)die later bleek niet geschikt te zijn voor bredere- en hog... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

We zijn blij met de kwaliteit van de vitrage en verduisteringsgordijnen. We hebben ondanks de hogere kosten voor PAX gekozen daar de levering op korte termijn plaats zou kunnen vinden. In praktijk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 sterren voor de klantenservice, netjes te woord gestaan. Al mijn vragen beantwoord en tips gekregen voor de maat van de te bestellen gordijnen. Deze ontvang ik binnen enkele weken, daar kan ik nog... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterbehandling
  2. också i
  3. Gardintillverkare och -leverantör

Skrivet av företaget

Bij PAX Raamdecoratie helpen wij u in enkele stappen tot de beste keuze. De totaal leverancier van kwaliteit raamdecoratie: gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, houten jaloezieen, plissegordijnen, verticale lamellen & buiten zonwering.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

106 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top super goed

Top super goed. Zeer klantvriendelijk.
Duidelijk en erg tevreden mee

19 augusti 2026

Beste M. Huizenga-leegstra,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie.

Wij wensen u nog veel plezier met uw producten!

Betrouwbaar bedrijf, goed product

Inzethorren voor de ramen besteld. Gebruik gemaakt vd gratis inmeetservice voor de zekerheid. Na die service netjes de offerte gekregen. Best veel geld, maar ik wou af van die lelijke plakmagneethorren… order geplaatst en na een week of 4 werden ze geleverd. Superstrak! Montage was een eitje en ze pasten overal precies. Ramen sloten ook nog prima, eentje moet ik iets bijstellen. Het ziet er prachtig uit. Ik heb horren met huisdiergaas, dat is wat dikker dan normaal horrengaas. Ben erg blij met deze aankoop!! En klantvriendelijkheid is ook top, wordt snel en netjes gereageerd op al je vragen.

12 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

maandenlang gedoe en uiteindelijk zelf om een credit moeten vragen

Wat een ontzettend teleurstellende ervaring met PAX Hordeuren.

In december hebben wij een bestelling geplaatst voor drie verschillende producten. Daarna is er een inmeetservice bij ons thuis geweest. Vanaf dat moment begon een eindeloos traject van wachten, mailen en zelf overal achteraan gaan.

Voor één bestelling hebben wij inmiddels ruim 50 e-mails ontvangen. Het hele proces lijkt volledig geautomatiseerd. Je krijgt voortdurend mailtjes, maar zodra er daadwerkelijk iets misgaat, ontbreekt een goede persoonlijke opvolging.

Ook moet je als klant zelf aangeven wanneer alle producten binnen zijn voordat de montage ingepland kan worden. Vervolgens hebben we weken op de montage moeten wachten.

Na de montage bleek binnen één dag dat de hordeur niet goed was bevestigd. De complete hor zat met dubbelzijdig tape vast en kwam binnen één dag los.

Na opnieuw wekenlang mailen kwam er uiteindelijk een monteur langs. Die constateerde dat er een nieuwe hor moest komen. Vervolgens kregen we vanuit kantoor weer te horen dat de hor terug moest om deze te repareren.

Inmiddels waren we maanden verder. Beloftes om terug te bellen werden meerdere keren niet nagekomen en als klant moesten we telkens zelf opnieuw contact opnemen.

Uiteindelijk hebben wij er genoeg van gehad en zelf om een credit gevraagd. Ook die kregen we pas na aandringen.

Het meest frustrerende is misschien nog wel dat er enorm veel communicatie is, maar dat dit niet leidt tot een oplossing. Ruim 50 e-mails is geen goede service als je vervolgens maandenlang zelf achter een oplossing aan moet.

Een bestelling uit december die maanden later nog steeds zoveel problemen en frustratie oplevert, vinden wij absoluut niet acceptabel.

Voor ons een zeer teleurstellende ervaring. Het product kan misschien goed zijn, maar de service, communicatie en probleemafhandeling zijn wat ons betreft ver onder de maat.

Reactie op reactie: Een niet werkend / kapot product is niet iets bijzonders dit kan gebeuren. De manier waarop dit opgelost wordt en de snelheid daarvan zegt veel meer over de service van jullie.

1 ster, omdat 0 sterren helaas niet mogelijk is.

Beste heer Muller,

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u onze service als teleurstellend heeft ervaren.

Nadat de monteur constateerde dat de hor niet naar behoren functioneerde, hebben wij dit direct bij de productie neergelegd. Helaas was uw klacht iets wat niet vaak voorkomt en was er daardoor meerdere malen overleg nodig tussen ons, de monteur en de productieafdeling.

Wij hebben hierom in overleg met u het bedrag van de hor aan u gecrediteerd.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en zullen dit gebruiken om onze service en communicatie te verbeteren.

Cees over PAX

De website is mooi en overzichtelijk, het orderproces inclusief uitleg van inmeten is prima te volgen. Ook de dames aan de telefoon zijn heel vriendelijk.
Ik raad iedereen PAX raamdecoratie aan.

6 augusti 2026

Plisse gordijn

We hebben het plissé gordijn ruim een jaar in gebruik en bevalt nog altijd erg goed. Helaas was afgelopen week een greepje afgebroken. Nadat ik contact met ze zocht werd ik heel snel en vriendelijk geholpen door een nieuw onderdeel op te sturen, top service!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hoeveel kan er mis gaan? Meer dan je denkt.

Na eerst 4 telefoontjes over niet leverbaren kleuren is de
levering is weken later dan uiterste opgeven datum. Ruzie met de bezorger die voor de deur stond toen we er niet waren. We zouden nou minimaal 2 dagen de tijd om bezorg datum te weizigen. Er zaten 2.5 werkuren tussen bezorg email en bezorg moment.

Nu is het eindelijk binnen zijn de rolgordijnen 2cm grooter dan opgeven, en passen dus niet.
Oplossing: "Vul maar een klachten formulier in", nu maar hopen op een oplossing in de komende 10~20 weken?

Update: een slechte review is de beste manier om een oplossing van pax te krijgen. Sinds deze geplaatst te hebben blijven ze ons om de paar dagen bellen om deze review aangepast te krijgen.
Ondertussen hebben we passende profielen gekregen (in 2 weken). Dus kan ik er nu bij zeggen dat de instalatie "handleiding" het papier niet waard is waar het op gedrukt is. En door wind/onderdruk de gordijnen erg makkelijk uit de zijgeleiding gaan. Positive kant. Ze verduistern MEGA goed. Dus 5 punten voor darkness. Jammer dat communicatie, laate levering en issues het totaal naar beneden trekken.

4 augusti 2026

Beste David,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat er vertraging is ontstaan en dat de rolgordijnen nu groter zijn dan besteld.
U had inderdaad een kleur besteld die uit het assortiment was. Onze excuses hiervoor. Wij hebben u een compensatie aangeboden voor de vertraging die hierdoor is ontstaan.

Wat betreft het klachtenformulier: Dit is standaard procedure om uw klacht juist zo goed mogelijk op te pakken.
Wij hebben u dezelfde dag gebeld over uw klacht en een oplossing geboden. Ook zonder review pakken wij dit z.s.m. op.

Deze producten kunt u, zoals op de website staat, niet gebruiken terwijl uw raam of raamroosters openstaan. Ze verduisteren namelijk zo goed dat er een zuigende werking ontstaat waardoor de stof inderdaad uit de geleiders kan schieten en zelfs kan beschadigen.

Pax heeft na het melden van uw klacht nieuwe zijgeleiders besteld voor u. Deze zijn inmiddels geleverd en gemonteerd.

Klantenservice

Door ern weef fout was er geenlevering
Na overleg is er een prima oplossing aangeboden.
Nu wachten op ons gordijn.
De vriendelijkheid van de klantenservice was goed

Top klantenservice

Top klantenservice! Vlot antwoord bij vragen. Veel keuze in gordijnen en goed van kwaliteit. Na breuk van een onderdeel van het ophangsysteem van ons rolgordijn (dat al enkele jaren geleden werd aangekocht) werd er zonder problemen gratis een nieuw onderdeel geleverd.

23 juli 2026

Beste K.W.

Bedankt voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie. Bij ons staat service uiteraard op nummer 1.

Wij wensen u nog veel plezier met uw producten!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bijna €800 betaald en achteraf blijkt dat er wél een betere verduisterende oplossing was

Zeer slechte en teleurstellende ervaring met deze verkoper. Wij zijn al vanaf begin mei bezig om een passende oplossing te krijgen voor plisségordijnen waarvoor wij bijna €800 hebben betaald.

Vooraf hebben wij alles telefonisch besproken. Wij hebben daarbij heel duidelijk gevraagd welke optie het meest geschikt was om de kamer van onze dochter goed te verduisteren. Volgens de verkoper waren deze plisségordijnen, in of op het raam geplaatst, de beste optie voor verduistering.

De stof van de geleverde plisségordijnen is inderdaad verduisterend, maar door de grote kieren aan de zijkanten en onderkant komt er nog zoveel licht naar binnen dat de kamer in de praktijk helemaal niet goed verduisterd is. Onze dochter ligt hierdoor nu in een verlichte kamer, terwijl wij vooraf uitdrukkelijk hebben gevraagd of deze oplossing haar kamer daadwerkelijk goed zou verduisteren.

Achteraf blijkt tot onze grote verbazing dat deze verkoper ook plisségordijnen in cassettes aanbiedt. Daarbij worden de randen beter afgesloten, waardoor je juist veel minder last hebt van licht dat langs de zijkanten naar binnen komt. Deze mogelijkheid is vóór de bestelling nooit aan ons uitgelegd of aangeboden. Integendeel: telefonisch werd ons verteld dat de door ons gekozen uitvoering de beste optie voor verduistering was.

Wanneer ons vooraf duidelijk was verteld dat gewone plisségordijnen zulke grote lichtkieren aan de zijkanten en onderkant kunnen hebben én dat er een cassettesysteem beschikbaar was waarmee dit probleem grotendeels voorkomen kon worden, hadden wij uiteraard voor die oplossing gekozen.

Nu doet de verkoper alsof er geen afspraken zijn gemaakt, omdat zij deze niet in hun systeem kunnen terugvinden. Dat vinden wij onacceptabel. Wij hebben alles telefonisch met hun medewerkers besproken en mochten ervan uitgaan dat het advies dat wij kregen deskundig en betrouwbaar was. Dat de verkoper zijn eigen telefonische gesprekken blijkbaar niet goed registreert, kan niet vervolgens ons probleem worden gemaakt.

Na maanden van contact komt de verkoper nog steeds niet met een passende oplossing. In plaats daarvan wordt verwezen naar de website en naar het ontbreken van schriftelijke afspraken in hun eigen systeem. Daarmee wordt volledig voorbijgegaan aan de telefonische gesprekken en aan het feit dat wij vooraf specifiek om advies hebben gevraagd.

Wij voelen ons totaal niet serieus genomen. Voor bijna €800 hadden wij niet alleen kwalitatieve raamdecoratie mogen verwachten, maar ook eerlijk en deskundig advies. Dat er achteraf een geschiktere oplossing blijkt te bestaan die vooraf niet eens is genoemd, en dat de verkoper vervolgens doet alsof er telefonisch niets is afgesproken, vinden wij bijzonder kwalijk.

Ons advies: vertrouw niet zomaar op telefonisch advies van deze verkoper. Laat iedere uitspraak en afspraak vooraf schriftelijk bevestigen, vraag nadrukkelijk naar een cassettesysteem en laat vastleggen hoeveel licht er langs de zijkanten en onderkant naar binnen zal komen. Wij zouden hier op basis van deze ervaring absoluut niet opnieuw bestellen.

5 maj 2026

Beste mevrouw Johansen,

Afgelopen woensdag is onze inmeter uit coulance opnieuw bij u langs geweest om de situatie te beoordelen. Tijdens dit bezoek is helaas een bedreigende en onveilige situatie ontstaan voor onze medewerker.

De veiligheid van onze medewerkers staat voor ons voorop. Daarom hebben wij besloten het contact en de verdere behandeling van dit dossier te beëindigen. Vanwege de ernst van het voorval is er aangifte gedaan bij de politie.

Om die reden hebben wij besloten het contact en de verdere behandeling van dit dossier te beëindigen.

Team PAX Raamdecoratie

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede inmeetservice tevreden over pax…

Goede inmeetservice tevreden over pax raamdecoratie

17 juli 2026

Beste Wil,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze inmeet service. Onze inmeters zijn professioneel en zoeken naar de juiste oplossing voor uw situatie.

Wij wensen u veel plezier met de door u bestelde raamdecoratie.

Pax Raamdecoratie

Op dit antwoord zit ik niet te wachten.

25-01-'21  Kleurstalen aangevraagd
28-05-'21  Afspraak inmeten door PAX
19-07-'21  Onjuiste maat rolgordijnen geleverd
19-10-'21  2de levering , met beschadiging aan de bakken.

Montage zelf gedaan.
We krijgen de RC niet goed  .. Naar het advies van PAX contact opgenomen met BREL de leverancier aan VERANO.

Al met al werken de rolgordijnen pas eind Januari '22.
Van bestelling tot werkende rolgordijnen is 8 maanden.
De rolgordijnen zijn in totaal 5x opgeladen en geven alle 3 de geest,  Maart '26.

Pax geeft nu aan niets voor ons te kunnen doen want ze doen geen zaken meer met Verano.
Ombouwen naar manueel (met ketting) is niet mogelijk maaaaaar wel 30% korting geven bij een nieuwe bestelling.
Dit is geen service PAX dat is een verkooppraatje.
De 3 rolgordijnen kosten toen €930,- en dat houd in dat u het normaal vind dat de klant iedere 4 jaar voor €1000,- nieuwe rolgordijnen koopt.

Ronduit slecht.   en dat is heel vriendelijk uitgedrukt

16 juli 2026

Beste T.H.,

Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat u niet tevreden bent met onze service.

Zoals telefonisch besproken zoeken wij graag mee naar een oplossing, zodat u de huidige Verano rolgordijnen kan behouden.

Helaas omdat deze van het merk Verano zijn zijn wij afhankelijk van hun wat betreft reparaties. In dit geval gaven hun aan dat het ombouwen niet mogelijk is vandaar dat wij u alleen korting kon geven op nieuwe producten van onze eigen productielijn.
Op producten van onze eigen productielijn hebben wij 3 jaar garantie, maar ook hierbuiten kunnen wij helpen met reparaties, omdat wij dit zelf in de hand hebben.

Wij hebben samen met u gezocht naar een andere oplossing en uiteindelijk onderdelen bij Verano besteld, zodat u de producten kan omzetten naar handmatige bediening.

Pax Raamdecoratie.

Top service !

Bij een defect aan een plisse gordijn nog net binnen de garantie heeft Pax raamdecoratie het prima opgelost.
Ik mocht het gordijn opsturen en het werd opgehaald door een vervoerder waarna hij gerepareerd werd.
Met de zelfde vervoerder weer retour, ophangen en klaar.
Na een week werd ik gebeld of alles naar wens was verlopen en of er verder nog iets was.
Ik kan alleen maar zeggen top service.

15 juli 2026

Beste J.M.Wiggers,

Wij zijn blij met uw positieve feedback, bedankt hiervoor.

Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten.

Wij wensen u verder nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misleiding ,grove leugens ,leveren niet…

Antwoord op reactie Pax.
Heb bevestiging dat order klaar ligt voor verzending 7 juli ontvangen ,
Laatste berichtgeving wij kunnen pas leveren op 23 juli omdat onderdelen pas op 21 juli geleverd worden.
Duidelijke misleiding ,en minachting klant .
Zal rechtsbijstand inschakelen ,en autoriteiten waarschuwen van malafide webshop.
IK ROEP GEDUPEERDEN OP OM GEZAMENLIJK MELDING TE MAKEN

Misleiding ,grove leugens ,leveren niet op bevestigde datum ,,verdubbelen levertermijn ,reageren niet op klacht ,sturen mails met loze beloftes , reageren niet op klachten

7 juli 2026

Beste H M,

Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze service, maar wij kunnen ons niet vinden in uw review.
Vanwege missende onderdelen is uw order uiteindelijk 9 dagen vertraagd geraakt dus het klopt dat de eerder aangegeven Verwachte datum niet gehaald is.
Wij geven altijd aan dat het een verwachte datum is. Het kan in uitzonderlijke gevallen zoals deze voorkomen dat we deze datum moeten aanpassen.
Wij hebben u een compensatie gegeven voor de vertraging.

Wij vinden niet dat wij u hebben misleid op wat voor manier en u heeft altijd de optie gehad om nog te annuleren zolang er nog niks in productie was genomen.
Ook hebben wij gewoon gereageerd op uw mails/klachten dus kunnen wij ons wederom niet vinden in uw review.

Wij betreuren dat u dit zo heeft ervaren, maar wensen u desondanks veel plezier met uw raamdecoratie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben prima geholpen door een…

Ben prima geholpen door een medewerkster van Paxraamdecoratie. Ik had per ongeluk de verkeerde maten ingevuld op de website. Het is in een korte periode prima opgelost. Een paar jaar geleden had ik al voor alle ramen verduisterende gordijnen gekocht, maar ik wilde nu ook voor de wc raam en de badkamer bestellen. Ze zijn van prachtige stof gemaakt en hangen heel erg mooi. Het is een fijne website om daar te bestellen.

29 juni 2026

Beste Rosaria,

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie.

Wat goed om te horen dat u ook tevreden bent over onze website. Ons doel is om het bestelproces zo makkelijk mogelijk voor u te maken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe gordijnen en XL jaloezie

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe gordijnen en XL jaloezie van Pax Raamdecoratie. Eerst kwam er iemand langs om alles netjes in te meten en advies te geven. We hadden ook wat gratis stalen besteld, wat heel erg hielp bij het maken van onze keuzes.

De XL jaloezie werd toen al snel geleverd. Het duurde wat langer voordat alle gordijnen binnen waren, maar dat was het wachten zeker waard.

Bij ontvangst bleek er helaas een zwarte streep in een van de gordijnen te zitten. We hebben hierover contact opgenomen met de klantenservice en zijn uitstekend geholpen. Eerst mochten we het gordijn terugsturen, zodat zij konden proberen de streep te verwijderen. Toen dat niet lukte, kregen we zonder problemen een nieuw paar gordijnen. Tijdens het hele proces werden we bovendien steeds netjes op de hoogte gehouden van de voortgang door Lisa.

We zijn erg tevreden over zowel de kwaliteit van de producten als de uitstekende service. Ze hebben erg vriendelijk personeel. Complimenten aan Lisa!! Wij bevelen Pax Raamdecoratie dan ook zeker aan!! Ook de bezorgdienst was top! We werden door hun ook netjes op de hoogte gehouden.

30 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij mijn vraag naar zonwerend plissé…

Bij mijn vraag naar zonwerend plissé gordijn voor twee lichtkoepels ben ik goed geïnformeerd!
Over de mogelijkheden en de kosten.
Een keurige offerte werd mij toegestuurd.
Het was geen probleem dat ik het nog nader wilde bekijken.
Ik werd vriendelijk en accuraat te woord gestaan.

23 juni 2026

Soft Frame kunststof inzethor

Wij hebben een Soft Frame kunststof inzethor gekocht van ca 50x90 cm voor een raam dat achter een rooster zit in een klassieke deur. Het flexibele van de hor maakt dat je hem makkelijk erin en eruit kunt halen. Wat we ons niet realiseerden is dat deze hor alleen geschikt is voor een draai-kiepraam. Daar zit de hor namelijk tegen een rand aan. In onze situatie zit er geen rand en blijft er rondom een kiertje van een halve cm. Dit was niet duidelijk en daar waren wij niet blij mee. PAX is ons echter heel netje tegemoet gekomen in de kosten. Dank voor de nette oplossing.

17 juni 2026

Beste Gisella,

Bedankt voor uw feedback.
Zoals besproken is uw hor helaas niet geschikt voor uw kozijn. Deze hor is enkel geschikt voor kunststof kiep-kantel ramen. Zoals zowel op onze website als in de titel staat: "Soft Frame Inzethor kunststof kozijnen draai-kiep-ramen (zonder boren)".
U wilde het product plaatsen op een vast raam met hout kozijn. Dit is helaas niet mogelijk.

Wij hopen dat u tevreden bent met onze oplossing. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij dit graag!

PAX Raamdecoratie

Montagehandleiding niet te vinden

De handleiding voor montage van gordijnrails is met geen mogelijkheid te vinden op de website. Er wordt ook geen handleiding meegeleverd en de mail met de handleiding komt neer op 'zoek het zelf maar op de website'.
De website heeft een kopje 'montagehandleidingen' dat er weer op neerkomt: Zoek het zelf maar op de website
Ik heb de klantenservice gemaild en kreeg de handleiding toegestuurd.
De handleiding bestaat uit drie zinnen en twee plaatjes, waar je niks aan hebt.

Tevens is de levering twee keer gewijzigd vanuit de leverancier.

Toevoeging: Ze hebben beterschap beloofd wat betreft de handleiding. De gordijnen hangen en zijn goed

23 juni 2026

Beste JND,

Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Onze excuses hiervoor.

Wij hebben inmiddels contact met u gehad en uw feedback stellen wij erg op prijs. De handleiding van de rails was inderdaad alleen te vinden op de pagina van onze rails. In de toekomst gaan wij deze apart naar u mailen.
Ook hebben wij u een compensatie aangeboden voor het ongemak.

PAX Raamdecoratie

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.