PAX Company BV Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super blij mee! Eenvoudig en strak resultaat. ​Wij hebben onlangs de plak plissés van Pax Raamdecoratie ontvangen en we zijn er echt ontzettend blij mee! ​Omdat ze te bevestigen zijn zonder te bo... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goed bedrijf, echter zgn. kortingen met een korreltje zout nemen. Daarnaast hadden we een stof uitgekozen (zelfde als een bestaand rolgordijn)die later bleek niet geschikt te zijn voor bredere- en hog... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

We zijn blij met de kwaliteit van de vitrage en verduisteringsgordijnen. We hebben ondanks de hogere kosten voor PAX gekozen daar de levering op korte termijn plaats zou kunnen vinden. In praktijk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 sterren voor de klantenservice, netjes te woord gestaan. Al mijn vragen beantwoord en tips gekregen voor de maat van de te bestellen gordijnen. Deze ontvang ik binnen enkele weken, daar kan ik nog... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterbehandling
  2. också i
  3. Gardintillverkare och -leverantör

Skrivet av företaget

Bij PAX Raamdecoratie helpen wij u in enkele stappen tot de beste keuze. De totaal leverancier van kwaliteit raamdecoratie: gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, houten jaloezieen, plissegordijnen, verticale lamellen & buiten zonwering.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

106 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prima keus!

Wederom bij Pax wezen shoppen voor de raambekleding plissé en In betweens, alles wordt goed onderbouwd en meegedacht, geen vraag te veel. Wat ook belangrijk is, is de scherpe prijsstelling.

23 mars 2026

Beste P van Hooven,

Bedankt voor uw goede beoordeling.

Fijn dat je opnieuw voor ons hebt gekozen en dat het meedenken en advies goed is bevallen. Mooi om te horen dat ook de prijsstelling naar wens is. Veel plezier met je nieuwe raambekleding! 😊

Net, vriendelijk en vlot

Inmeten werd netjes gedaan
Levering op tijd
Installatie netjes (en vlot!)
Ontzettend tevreden met een snelle nette vriendelijke service!

11 mars 2026

Beste Laura,

Bedankt voor uw positieve review.

Fijn dat het inmeten, de levering en de installatie zo netjes en vlot zijn verlopen. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle en vriendelijke service! 👍

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Snelle levering,of toch niet!!!

1 februari rolgordijn voor dakraam en plissê gordijnen zonder boren besteld met een levertijd van 10/12 werkdagen,rolgordijn was mooi op tijd binnen,na 5 x bellen en elke keer hetzelfde te horen over een nieuw systeem en we bellen u terug ,nog geen 1 x teruggebeld,elke keer moest ik zelf bellen,vandaag 11/3 de plissé gordijnen maar geannuleerd omdat niemand wist wanneer het binnen zou komen,speciaal bij Pax besteld ivm snelle levertijd,maar helaas was dat een lokkertje.

11 mars 2026

Beste Jan,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat er vertraging is ontstaan.
Helaas is de vertraging ontstaan door missende onderdelen en zorgde de overstap naar onze nieuwe systeem ervoor dat wij minder inzicht hadden op deze vertragingen en u ook geen automatische berichten ontving.
Onze excuses hiervoor.

Wij hebben inmiddels het bedrag van de order aan u gecrediteerd.

Pax Raamdecoratie.

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Inmeet service aan huis. Snelle offerte. Goed zelf te installeren.

31 januari 2026

Beste Viv,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over de inmeetservice aan huis en de snelle offerte. Ook goed om te lezen dat de installatie goed zelf te doen was.

Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor het delen van uw ervaring

PAX raamdecoratie

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijk en vakkundig advies

Vriendelijk en vakkundig advies. In het gesprek bleek dat hun systeem niuet in onze situatie zou kunnen werken en dat werd dan ook eerlijk gezegd, zonder er om heen te draaien.

6 mars 2026

Beste Erik,

Bedankt voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u het advies als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om eerlijk en duidelijk te zijn over wat wel en niet mogelijk is, zodat u altijd een passend advies krijgt.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring

RAX raamdecoratie

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was zeer efficiënt en de reactie…

Het was zeer efficiënt en de reactie was snel. De meetmedewerkers waren professioneel en nauwkeurig, en de medewerkers van de klantenservice waren ook erg attent.

3 mars 2026

Beste Jing Zhao,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service als efficiënt heeft ervaren en dat u tevreden bent over de snelle reacties. Ook waarderen we het dat u onze meetmedewerkers en klantenservice zo positief benoemt.

Veel plezier met uw aankoop en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betrouwbaar bedrijf

Enige min puntje wat er was dat het niet de beloofde 7 tot 11 werkdagen duurde voor dat ze geleverd waren maar het waren er 17 geworden dus in de tussen tijd niet op de hoogte gehouden dat ze iets vertraagd waren. Verder mooie spullen en netjes ingemeten en daarna keurig gemonteerd en uitleg gekregen.

4 mars 2026

Beste Carel Van Limbeek,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten, het inmeten en de montage.

Onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan de aangegeven 7 tot 11 werkdagen en dat u hier tussentijds niet over bent geïnformeerd. Dat had uiteraard beter gemoeten. We nemen uw feedback mee zodat we onze communicatie hierover kunnen verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw nieuwe raamdecoratie!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service , mooie bamboe jaloesie

Goede service , goede kwaliteit bamboe jaloesie

2 mars 2026

Beste robert,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de bamboe jaloezie. We waarderen uw vertrouwen in ons.

Wij wensen u nog veel plezier met uw product  jaloezie!

Ben heel erg tevreden!”

Ben heel erg tevreden. Denken mee met de klant, zijn zeer vriendelijk. Goede service!

27 februari 2026

Beste Marjolijn,

Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor. Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met het advies wat wij u hebben gegeven. Met het hele team van PAX Raamdecoratie doen wij ons best om zo goed mogelijke service te verlenen.

Wij wensen u nog veel plezier met uw product.

Super tevreden

Super tevreden. Na een klein probleempje onmiddellijk geholpen via mail en telefoon. Onderdelen ook opnieuw verstuurd.

27 februari 2026

Beste Hv

Bedankt voor uw fijne feedback! Jammer dat er een klein probleempje was, maar gelukkig hebben we het snel samen kunnen oplossen en de onderdelen opnieuw kunnen versturen. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst.

RAX raamdecoratie

Easy process

Easy process, good communication, good quality result

18 februari 2026

Dear Owen,

Thank you for your kind review. We’re pleased to hear that you found the process easy and appreciated the communication and quality of the final result. We truly value your trust.

We hope you enjoy your window decoration.

Kind regards,
PAX Raamdecoraie

Slecht

7 verschillende bezorgmomenten. Telkens geen bezorging mogelijk. Slechte communicatie. En wel 3 maanden moeten wachten. Daar betaal je zo veel voor....

20 februari 2026

Beste Gijs,

Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze service. Dat is zeker niet onze bedoeling.

Helaas waren de door u bestelde stoffen niet op voorraad gecombineerd met de drukte van de eindejaarsactie. Normaal zijn deze stoffen binnen 2 weken weer bij ons binnen, maar helaas had onze stofleverancier meerdere stoffen langere tijd niet op voorraad waardoor de levertijden opliepen.
Ik zie dat u half december besteld heeft en er half februari geleverd is. De levering duurde dus 2 maanden en dit is langer dan waar wij op de voorhand naar streven. Onze excuses hiervoor.

Wij hebben u in de tussen tijd gesproken en uw een compensatie aangeboden.
Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Slechte communicatie

Levering duurde 3 maanden , slechte communicatie . E-Mails en telefonisch contact waren tegenstrijdige berichten . Werd deel van de bestelling bezorgd, terwijl afgesproken was dat alles in 1 keer bezorgd zou worden . Stof was niet leverbaar , werden geen alternatieve aangeboden .

7 januari 2026

Beste Annemieke,

Bedankt voor het plaatsen van uw review en wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Onze excuses hiervoor.

U heeft 13-11 uw order geplaatst.
26-11 hebben wij u op de hoogte gesteld dat de door u gekozen stof helaas niet op voorraad was en u 3 opties aangeboden:
- Wachten
- Een andere stof kiezen
- Annuleren

U heeft toen gekozen om te wachten en wij hebben u een compensatie geboden voor de vertraging.
Beide gordijnen zijn 15-01 bij u geleverd. In totaal heeft de levering dus 2 maanden geduurd wat langer is dan normaal, maar wij hebben u vanaf het begin af aan zo goed mogelijk op de hoogte geprobeerd te houden.

Aan te raden

Goede communicatie, fijne website, veel keuze en staaltjes beschikbaar. Degelijke producten, goede prijs tov concurrenten. Kortom, 5 sterren, ik kom graag een keer terug.

Beste Dirk,

Bedankt voor uw mooie woorden en de 5 sterren! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, website en producten!

Wij wensen u nog veel plezier met uw product.

13 januari een bestelling geplaatst

13 januari een bestelling geplaatst, 7 tot 10 werkdagen van productie tot levering, we zijn nu 6 februari, nog niets geleverd en ze weten nog altijd niet wanneer het geleverd zal worden. Dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier heb besteld

6 februari 2026

Beste Thierry,

Het spijt ons dat de levering van uw bestelling van 13 januari door fouten bij de productie en voorraadtekorten veel langer heeft geduurd dan gepland.

Ter compensatie voor de vertraging hebben wij reeds €75,- aan u terugbetaald. Na de levering in maart hebben wij meermaals geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om te horen of alles naar wens is en om een extra compensatie met u te bespreken. Helaas hebben wij u tot op heden niet kunnen bereiken.

Wij willen dit graag netjes met u afhandelen. Zou u ons kunnen terugbellen op 020-2445954?

Team PAX Raamdecoratie

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, uitgebreide informatie betreffende gordijnen etc. Pax is zeker in vergelijking met een concurrent een topbedrijf waar je voor minder geld dezelfde kwaliteit krijgt. De acties zijn super! Beveel Pax van harte aan bij family en vrienden.

4 februari 2026

Beste Catharina,

Hartelijk dank voor uw geweldige review en aanbeveling! Fijn om te horen dat u onze service, uitgebreide informatie en prijs-kwaliteitverhouding zo positief ervaart. Daar doen we het voor! Veel dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Wij wensen u verder nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groeten,
PAX raamdecoratie

Goede ervaring

Ik had te weinig runners, maar ze hebben dit netjes opgelost. Fijn bedrijf met snelle communicatie

30 januari 2026

Beste Ronald,

Bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service van PAX raamdecoratie!

Wij wensen u nog veel plezier met uw product.

Top bedrijf

Super snelle actie nadat ik een vraag had gesteld.

Beste Diana,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze snelle actie na het stellen van uw vraag zo positief heeft ervaren. We doen ons best om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen, online en telefonisch

Beste Karin,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zowel online als telefonisch goed bent geholpen. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Levertijd áltijd langer dan aangegeven.

Tot nu toe 3 keer een bestelling geplaatst en de 3e keer dat ik er lang op moet wachten, 'toevallig' is de stof steeds op wat niet aangegeven wordt wanneer je bestelt. Direct de dag na de bestelling krijg je een standaard mail dat het leveren langer duurt dan gepland. In december was de fabriek 2 weken dicht, begrijpelijk, maar vermeld dat dan ook op de website!
De stof was dus weer op, leverancier had niet geleverd etc.
Ik heb het idee dat ze weinig tot geen voorraad hebben wat betreft stoffen, al zeggen ze zelf dat dat wel zo is.
Op zich allemaal niet zo'n ramp als je het dan van tevoren weet én ze actie zouden ondernemen om de betaaltermijn te verlengen bij Klarna, maar daar moet je zelf achteraan. Bij een aankoop als gordijnen betaal ik namelijk pas wanneer ik heb gezien dat ze ook goed zijn.
Het product zelf vind ik heel goed, zeker wat je krijgt voor die prijs! De dames van de klantenservice zijn ook aardig en horen je aan, maar kunnen vervolgens niets voor je doen. Jammer dat hun gedoe met levering het aantal sterren zo naar beneden haalt.

Goed is dus het product zelf
Duidelijkheid over de werkelijke levertijd is slecht.

Update: intussen heb ik de gordijnen nóg niet. Het is 3 februari 2026 en ze zijn op 21 december 2025 besteld. Echt slecht! :-(

23 januari 2026

Beste H.,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat de levertijd meerdere keren langer was dan verwacht.
Dit is zeker niet bedoeling. Helaas hebben wij inderdaad problemen gehad met ons stofvoorraad. Onze excuses hiervoor.

Fijn dat u wel tevreden bent over de kwaliteit van het product en het contact met onze klantenservice. Bedankt voor uw eerlijke feedback — die helpt ons onze service te verbeteren.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.