Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... Se mer

Företagsinformation

1. Internetleverantör

Om Parknet F.M.B.A.

Skrivet av företaget

Internet, TV og fastnettelefoni. Høj kvalitet til lave priser.

Parknet F.M.B.A. er en medlemsforening. Den blev etableret i 2003 som udløber af et borgerinitiativ på Nørrebro i København, der havde til formål at levere hurtigt internet til en fornuftig pris til områdets boligforeninger. Den første fiber blev gravet ned langs Nørrebroparken, og deraf opstod navnet ”Parknet”.

I dag har knap 500 boligforeninger, virksomheder og antenneforeninger m.fl. i Hovedstadsområdet meldt sig ind i Parknet. Vores fibernet er i takt hermed udvidet til cirka 40.000 tilslutninger.

Medlemskulturen er dog lige så intakt som den oprindelige vision. Alle medlemmer har ret til at deltage på den årlige generalforsamling med én stemme per abonnement, og kan derigennem påvirke Parknets udvikling. Dermed sikrer Parknets medlemmer ikke bare, at Parknet som organisation er præget af åbenhed og transparens. De er også en garanti mod pludselige prisstigninger og andre forringelser af vores tjenester.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Good price for good services

I was really happy about services and good price for.

12 augusti 2024

Dear Olha.

Thank you so much for your kind review!
We wish you all the best.

Johan, Parknet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtigt og stabilt internet.

Parknet kunde i ca. 18 år. Super tilfreds med Parknets service og den hurtige og stabile internetforbindelse. Pga. flytning, må jeg desværre se mig om efter en ny udbyder. Tak til Parknet

8 augusti 2024

Hej Bent.

Tak for de pæne ord.
Du har næsten været med fra starten, så jeg er glad for at læse om din stabile oplevelse.
Jeg håber at vi igen en dag kan byde dig velkommen på netværket hos Parknet.
Endnu engang, tak for den pæne anmeldelse og god vind med flytningen :-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tak for absolut ingenting!

Endte med at betale for 3 måneder uden at internettet kom til at virke. Kan absolut ikke anbefales. Tak for absolut ingenting!

Så har jeg tilføjet flere oplysninger men jeg ønsker ikke at blive kontaktet!!!

30 april 2024

Hej JWCustom1,

Vi beklager de problemer, du har oplevet med din internetforbindelse. Du tilmeldte dig internet fra Parknet den 31. maj 2024, men først den 19. juli kontaktede du os og meddelte, at din internetforbindelse ikke virkede.

Vi kunne ikke umiddelbart konstatere problemer med internetforbindelsen til din lejlighed, men vejledte dig med nogle løsningsforslag, som du selv kunne afprøve. Da disse forslag ikke løste problemet, tilbød vi at sende en tekniker ud for at hjælpe dig. Du afviste dette tilbud og valgte i stedet at opsige din internetforbindelse.

Vi har derfor desværre ikke haft mulighed for at hjælpe dig, som vi ellers meget gerne ville.

Med venlig hilsen,
Aske, Parknet F.M.B.A.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste internet udbyder jeg har haft

17 juli 2024

Hej Mikkel.

Det er den bedste slags anmeldelse man kan få, så jeg er enormt glad for at læse om din oplevelse.
Tusind tak for de 5 stjerner :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Parknet leverer det mest stabile…

Parknet leverer det mest stabile Internet og nu igen en rigtig god service mht tilmelding/afmelding og endda på en søndag aften. Flot 🙌🏼

30 juni 2024

Hej Jeanette.

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
God service er noget vi er stolte af så jeg er glad for at læse om din oplevelse - også på en søndag aften.

Jeg har ikke haft internet i 2 døgn

Jeg har ikke haft internet i 2 døgn, efter de har været ude og opgradere internettet. Jeg har snakket med to medarbejder, så det bliver først dag 3 at de kommer ud og kigger på mit internet. Utrolig dårlig service. Virkelig ked af, at det er så skidt. Da de ellers plejer at være en god udbyder. Men hold nu op, hvor det det amatør agtig.

24 juni 2024

Kære Ronnie,

Vi beklager de problemer, du har oplevet i forbindelse med softwareopgraderingen af internetboksen i din lejlighed.

Da vi opgraderede softwaren på alle boksene i lejlighederne i din medlemsforening, gik nogle af boksene desværre i baglås. Disse bokse virker først igen, efter de er nulstillet, hvilket desværre ikke kunne gøres fra vores kontor, da det kræver et tryk på en knap på boksen.

De brugere, der selv kunne nulstille boksen, kom hurtigt online igen, men det har desværre taget længere tid for de brugere, hvor vi måtte sende en tekniker ud for at hjælpe med nulstillingen, selvom vi allokerede ekstra ressourcer for at minimere nedetiden.

Vi kan se, at problemerne nu er løst, og håber, at du snart igen synes, at vi er en god udbyder.

Har aldrig haft problemer

Har aldrig haft problemer, og det er utrolig billigt

25 juni 2024

Hej Magnus.

Jeg er glad for at høre om den gode stabilitet, så tak for den flotte anmeldelse!

Alt spiller!

Super service og kraftig forbindelse til småpenge!

1 juni 2024

Hej Hussain.

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Billigt internet med stor hastighed er målet, så jeg er glad for at læse om din oplevelse med Parknet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der har FÅ gange ( gennem de mange år…

Der har FÅ gange ( gennem de mange år jeg har haft Parknet som udbyder ) været opstået kortvarige afbrydelser. Og det har altid været muligt at få hjælp hvis der har været behov for dette…

11 juni 2024

Hej Mia.

Det er vigtigt at kunne få hjælp når tingene ikke spiller, også selvom der heldigvis er langt i mellem udfald.
Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse :)

Bedste kundeservice EVER!!

Bedste kundeservice EVER!!! Jeg har lige talt med Johan fra Parknet. Han er tålmodig, forstående og super god til at forklare. Tusind tak for dig.

30 maj 2024

Hej Louise.

Det er vigtigt med en god start på forbindelsen ud i verden, så tusind tak for rosen - Jeg er glad for at vi nåede godt i mål!
:-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super godt og billigt internet.

Super godt og billigt internet.

Vi har aldrig haft problemer med det.

24 maj 2024

Hej Mathilde.

Tusind tak for den pæne anmeldelse.
Stabilt og billigt internet uden slinger i valsen er nu engang den bedste oplevelse, så endnu engang tak for de pæne ord.

Mvh Johan, Parknet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God medarbejder i godt firma

Jeg er en super tilfreds kunde hos jer, aldrig problemer med internettet.
Jeg har netop fået hjælp ad 2 gange af jeres medarbejder Max. Jeg har haft et uløst problem med mine mail i månedsvis, de blev considered spam og derfor ikke kunne sendes.
Max løste problemet, det er længe siden, jeg har følt mig så godt behandlet. Han er virkelig flink, tålmodig, klar og hjælpsom. Tusind tak til ham og tillykke med ham som medarbejder!

22 april 2024

Hej Grete.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og tusind tak for de pæne ord om Max.
Jeg er enormt glad for at høre om din oplevelse, og jeg sørger for at Max ser denne anmeldelse og ikke går glip af ros.
Endnu engang, tusind tak!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig fastnettelefoniforbindelse.

For mig har internetforbindelsen fungeret upåklageligt.

Men min fastnettelefoniforbindelse har været særdeles ustabil. Der er mange gange, hvor at jeg ikke har kunne ringe ud og folk har heller ikke kunne ringe til mig og er fået beskeden "Det kaldte nummer eksisterer ikke", når de har forsøgt at ringe til mig. Der er også været knas på forbindelsen og nogle gange, så ryger forbindelsen midt i en samtale.

Jeg har et utal af gange ringet til deres kundeservice for at bede dem om at få det til at fungere og er ofte blevet mødt med følgende sætning af forskellige medarbejdere: "Nu er der blevet lavet en ændring, så nu virker det", hvilket tydeligvis ikke var sandt.

Jeg har nævnt for dem, at jeg gerne vil have økonomisk kompensation, da jeg betaler for et produkt, som kun virker delvist, men har intet fået.

30 mars 2024

Kære Casper

Tak for din henvendelse. Vi er glade for at høre, at din internetforbindelse har fungeret upåklageligt, men samtidig beklager vi de problemer, du har oplevet med din telefon.

Det er korrekt, at der har været problemer med din telefonforbindelse, hvilket vi meget beklager. Når du har kontaktet os med dine telefonproblemer, har vi foretaget nogle ændringer, der midlertidigt løste problemet, samtidig
med at vi identificerede årsagen til problemet.
Telefonudstyret i din boligforening har været periodisk ustabilt, hvilket har medført problemer for dig. Vi vil udbedre dette problem inden for to dage, samtidig med at din forbindelse vil blive overført til en ny opdateret teknisk platform.

Hvis du fortsat oplever problemer, bedes du venligst kontakte vores Brugerservice hurtigst muligt.

Vedrørende dit ønske om kompensation vil vi bede dig kontakte vores Brugerservice via e-mail på brugerservice@parknet.dk.

Vi beklager endnu engang din oplevelse, men håber, at du snart vil være lige så tilfreds med din telefonforbindelse som med din internetforbindelse.

Kan kun anbefale parknet

Kan kun anbefale parknet. Har haft dem i 5 år, har aldrig haft problemer. Nettet fungerer altid. Skriver man til dem svarer de hurtigt tilbage.

Har kun sagt mit internet op fordi jeg skal flytte.

26 mars 2024

Hej Helle.

Tak for den pæne anmeldelse. Vi er stolte af vores service så jeg er glad for at høre om din oplevelse.
Vi håber at byde dig velkommen på vores netværk, igen en dag :)

Meget tilfreds med Parknet

Vi har haft parknet, som vores internetudbyder. Rigtig god netværk, hastighed til en meget billig pris!
Deres service har ligeledes været god i forbindelser med enkelte udfordringer der måtte have været, hvis der var nedbrud.
Vi bliver kun nød til at skifte udbyder, da de ikke tilbyder på vores midlertidige adresse i forbindelse med genhusning, desværre.

Alt i alt kan parknet anbefales!

25 mars 2024

Hej SKH

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi bestræber os altid på at kommunikationen er tydelig, især omkring de udfordringer der måtte opstå, så det er dejligt at læse om jeres generelle oplevelse.
Vi glæder os til at se jer på netværket igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er nu glad for Parknet selvom…

Jeg er nu glad for Parknet selvom internettet svinger en del i Download og upload. Oplever ikke rigtigt de store problemer med deres internet service ud over det. Er godt tilfreds.

12 mars 2024

Hej Kenneth

Tak for den pæne anmeldelse.
Hvis du oplever generelle udsving, må du gerne kontakte vores Brugerservice, så vores internetforbindelse kan blive endnu bedre. :)

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg tror de selv ved hvad problemet er…

Jeg tror de selv ved hvad problemet er ,den ene gang efter den anden er det udfald .jeg er selv elektronik mand og fatter simpelthen ikke det kan værre så vanskeligt at få noget til at køre konstant hilsen Torben

12 mars 2024

Kære Torben,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din feedback, men vi har bemærket, at der mangler tilstrækkelige oplysninger til at identificere dit abonnement hos os. Desuden har vi ikke registreret nogen henvendelse fra dig.

Vi har forsøgt at kontakte dig gennem Trustpilots platform for at indhente yderligere oplysninger, der kunne hjælpe os med at give dig en mere målrettet og konkret svar. Desværre har vi endnu ikke modtaget de nødvendige oplysninger fra dig, hvilket gør det vanskeligt at tilbyde en præcis og målrettet løsning på dit problem med den ustabile forbindelse.

Vi vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem og opfordrer dig derfor til at kontakte vores Brugerservice.

Ud fra beskrivelsen du har givet, virker det som om, at der kan være et lokalt problem med forbindelsen i din lejlighed. Dette kan skyldes en række faktorer, herunder ustabile routere eller defekte kabler, hvilket kan resultere i hyppige udfald og afbrydelser, især under streaming.

Vi vil derfor anbefale dig at undersøge den router og de kabler, som du har valgt at anvende, for eventuelle problemer samt overveje at forbinde din computer direkte til datastikket for at udelukke din router som en mulig årsag til fejlen. Du kan også overveje at benytte en af vores routere.

Vores monitorering af netværket viser, at det er stabilt med høje internet-hastigheder og lav latens. Derfor er vi ret sikre på, at problemet ligger lokalt hos dig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.