Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Naturliigvis Outdoor i forbindelse med en reklamation. Jeg modtog en defekt vare (skaljakke), og i stedet for en hurtig løsning fik jeg besked om... Se mer
Företaget har svarat
Vi har fået den bedste service her! Vi bestilte et telt fra Outwell, fik super kundeservice under bestilling og levring, og alt var som aftalt. Imidlertid konstaterede vi et hul i teltet og konta... Se mer
Jeg fik to vare hjem, hvor den ene af dem ikke var tilsvarende illustrationen på hjemmesiden og den anden var et par støvler med farveforskel. Der ud over havde jeg ikke fået de lovende 10% rabat so... Se mer
Naturligvis, som tidligere hed Forst og Jagthuset er specialbutik med alt udstyr til en aktiv fritid i naturen, hvad enten det er på camping, telttur, ski-, vandre- eller trekkingtur. Vi har alt i telte, rygsække, tøj, fodtøj og udstyr.
Storbritannien
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg modtog en defekt vare (skaljakke), og i stedet for en hurtig løsning fik jeg besked om, at jeg skulle vente op til 14–21 dage, da de afventer deres leverandør. Det var efter, at jeg havde sendt jakken retur til dem, og de selv havde konstateret, at varen var defekt. Senere blev det ændret til, at de først kunne give svar ugen efter, men altså stadig uden nogen reel løsning for erstatningsvare eller penge retur.
Som kunde står man derfor uden produkt og uden hjælp, selvom fejlen ikke er ens egen. Jeg valgte derfor at ophæve købet og købe jakken et andet sted.
Pengene blev heldigvis tilbagebetalt ugen efter.
Alt i alt en unødvendigt langsom og besværlig proces, som ikke lever op til forventningerne.
Det virker som om, at deres interne processer for reklamation godt kunne forbedres. Det må ikke være kunden til besvær, at de sender en defekt vare.
Kan desværre ikke anbefale dem på baggrund af denne oplevelse.

Svar från Naturligvis
God og hurtig kommunikation. Rette vare til rette pris. Hurtig levering. Lige som det skal være.

Svar från Naturligvis
Meget skeptisk, da jeg aldrig havde hørt om denne hjemmeside. Det er i den grad være uden grund. Super hurtig service. Fik pakken allerede dagen efter. Kan kun anbefales og jeg vil helt klart handle der igen.

Svar från Naturligvis
Super god kundeservice. Fik et par Salomon sko i julegave som desværre ikke passede helt. Jeg fik på ingen tid byttet dem, men da der var en defekt syning skrev jeg til dem og fik også dem byttet hurtigt.
Gode priser og fantastisk kundeservice.

Svar från Naturligvis
Jeg fik et par billige kvalitetsgummistøvler.
Lidt store i størrelsen, men med en ekstra indlægssål så passer de perfekt.

VIRKELIG god kundeservice!
Jeg købte en jakke onsdag den 4/2-2026 - fik den dagen efter😮Vildt hurtig levering…. Jeg ser så 3 dage efter, at den jakke jeg havde købt, er sat yderligere ned (410,-) end det jeg gav for min. Skriver en mail ang. det, og om jeg så får differencen…. Jeg havde nærmeste lige kun sendt mailen til kundeservice, så modtog jeg fra Mobilepay, at differencen var der!
Virkelig min bedste anbefaling! Gav gerne flere⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hilsen Hanne.

Svar från Naturligvis
Bestilte en taske og ikke engang 24 timer senere, har jeg den i hånden. Lynhurtig levering og bedste pris jeg kunne finde.

Svar från Naturligvis
Naturligvis er jeg tilfreds 🙏🤪I har de fedeste produkter, og til fornuftige priser og leveringen er altid i top.

Svar från Naturligvis
Hvis man dog bare kunne give flere stjerner end 5. Jeg har købt meget på nettet gennem tiden og aldrig har jeg oplevet så god kundeservice som hos Naturligvis. Der var produktionsfejl på et par sko, de blev ombyttet uden problemer incl retur fragtlabel - så modtog nye sko før jeg havde sendt dem der var defekte.
At priserne så samtidig er skarpe, er bare endnu et plus.

Svar från Naturligvis
Rigtig gode priser og gode produkter. Fin information hele vejen.

Svar från Naturligvis
Trods udskiftning af sko i flere omgange grundet skostørrelsen yderst venlig betjening og hurtigekspedition. 4 gange måtte sko byttes, fremsendes og retur.

Nemt og stort udvalg.
Prisen var god
Hurtig og effektiv levering
Venlig og god betjening ved opringning.

Svar från Naturligvis
Jeg købte et par sko hos Naturligvis Outdoor mandag d. 15/09 i str. 45 1/3. I butikken føltes de fine, men allerede dagen efter gav de smerter i fødderne. Jeg gav dem en reel chance og brugte dem tre dage i træk, men måtte erkende, at de var for små.
Fredag d. 19/09 tog jeg derfor til butikken på Frederiksberg for at bytte dem til en større størrelse. Før jeg tog afsted, tjekkede jeg deres handelsbetingelser – intet sted står der, at man ikke kan returnere brugte varer. Der står blot, at man skal have kvittering og emballage med, hvilket jeg naturligvis havde. Jeg ringede endda ind og fik bekræftet, at jeg kunne returnere skoene, så længe kvitteringen var med.
Alligevel nægter butikken at tage skoene retur, selvom de fremstår som helt nye. Nu står jeg tilbage med et par sko til 1700 kr., som jeg intet kan bruge til.
Det her er uacceptabelt. Jeres egne ansatte har givet mig forkerte oplysninger, og jeres betingelser er uklare og vildledende. Jeg forventer, at I løser problemet omgående og bytter skoene til str. 46, som jeg oprindeligt bad om. Alt andet vil være ren kundesvigt.
Skoene blev købt mandag d. 15/09 kl. 17:47
Magnus der arbejder i webshoppen gjorde en kæmpe indsats for at få vores telt frem til os, skaffede et telt fra outwell og fik det sendt hurtigt fra Frederiksberg til Århus fra dag til dag
Super god service

Svar från Naturligvis
Altid god betjening og hjælp, kvalitetsprodukter.

Svar från Naturligvis
Jeg havde bestilt et telt, som jeg ikke havde brug for alligevel. Derfor kontakter jeg virksomheden og inden for 10 minutter havde Jesper allerede svaret mig på mail, jeg fik min ordre annulleret. Hurtigt svar og god service 👍

Svar från Naturligvis
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.