Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The items I ordered from Bauhaus were delivered by Mini Trans. The driver was very nice and friendly, and delivered them on time, also helped to set the items in the place I wished. They kept me updat... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtigt, venlig service til en virkelig god pris. Chafør Shpend var virkelig rar og imødekommende. Tak for et rigtig godt samarbejde og vil forøvrigt 100 procent anbefale Jer til andre.

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

- Lyver om prisen i telefonen. - Oversælger produktet med urealistisk lav læsse/lossetid, så de fremstår billigere end konkurrenten. - Presser dig ved levering til at betale ekstra - For... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg giver max stjerner Ali & Omar / Mini Trans👌🏽✨ Faktisk blev min planlagte flytning i sidste øjeblik aflyst af Flytbedst, men så var jeg heldig at have verdens dygtigste flyttefolk Ali & Omar.... Se mer

Företagsinformation

1. Rastplats för lastbilar

Skrivet av företaget

Mini Trans A/S udfører alle former for transporter. Som for eksempel hastetransport, kurerkørsel, distribution, outsourcing, landsdækkende service, samt alle former for flytninger. Mini Trans A/S er både for privat og erhverv. Ingen transportkørsel er for lille til os.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde den bedste oplevelse med…

Jeg havde den bedste oplevelse med Bobbi der hjalp mig med en sofa fra ikea Taastrup og hjem til mig. Han er simpelthen sådan et rart menneske og han var meget hjælpsom og serviceminded! Han får 10 stjerner!
Mvh. En yderst tilfreds kunde!

23 februari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mig og min kæreste er to unge mennesker …

Mig og min kæreste er to unge mennesker som havde undervurderet pladsen i vores bil i IKEA Taastrup . Vi møder vognmanden “Bobby” aldrig har jeg fået så god service af noget menneske som af denne mand ! Alt kunne lade sig gøre, vi fik fif pg tricks til at gøre ser grove arbejde nemmere for os . Alt i alt super oplevelse !

19 januari 2018

Really bad service

Really bad service! I felt cheated all the way through the process. Two young guys were super slow and I really got the feeling that they were dragging time as much as they could. I was promised that I would be able to pay up via pay machine at the end of the service. As time came to pay they told me that their pay machine is out of order and I need to go with them to find ATM to get cache in order to pay. We needed to go to different ATMs around the city as a single ATM could not give all the money at once.
They calculated our driving around into cost that I had to pay. I will never ever use them again and highly discourage anyone who considers this service

26 november 2017
Logotyp för Mini Trans A/S

Svar från Mini Trans A/S

Dear Alexander.
There seems to be some misunderstanding in this case. Mini Trans' drivers does not have pay machines in the vehicles. However; you have the possibillity to pay via MobilePay (App) or Dankort (via webservice). Therefore it is a bit strange that the our booker should have promised that you could pay via pay machine, and also that the driver told you that their machine was broken, as they do not have such a macine.
Also, we are unable to find your order, but perhaps we have the spelling wrong (we only have your name to search from).
Are you sure that it was Mini Trans (the orange cars) you ordered ?
Mini Trans always try to improve our service, so we will appreciate that you'll contact us for further information.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Tja - generel skuffelse.

Tja, altså. Jeg ringede til kundeservice og bestilte en flytning af en sovesofa med et prisforslag på 390 - fik ikke mere af vide end prisen og tidspunktet og så var alt ok. Bilen kom hen til afhentningsstedet, hvor det viste sig, at sofaen jo rent faktisk var tung - og at det ville tage langt mere tid og prisen derfor i hvert fald ville blive fordoblet. Siger ok, da flyttemanden allerede står med sofaen en etage længere nede, og ringer til kundeservice lige bagefter for at høre, om det kan være rigtigt, at prisen kan stige så voldsomt, fordi man fandt ud af, at sofaen faktisk vejede noget. Men det kunne det åbenbart, og jeg endte med at betale 1000 kr for det. Hvis de fra starten af havde informeret mig ordentligt eller spurgt tilstrækkeligt ind, ville jeg om ikke andet ikke føle mig snydt nu her - de har jo om ikke andet mere erfaring med flytning end jeg har, men tænker det var en trick til at holde fast i jobbet og tjene flere penge :) Regner bestemt ikke med at bruge dem igen, selvom flyttemanden endte med at være sød og hjælpsom.

11 oktober 2017

Transport hjem fra IKEA

Jeg bestilte transport af mine møbler fra IKEA med Mini Trans.

Jeg var så heldig, at få Naseem fra vogn 471 som chauffør. Jeg forlod Ikea samtidig med, at Naseem begyndte at læsse mine møbler ind i hans bil. Ca. 10 minutter senere modtog jeg et opkald fra Naseem, der ville fortælle mig, at han nu var på vej til min adresse med mine møbler. Alt i alt en super skøn oplevelse med Mini Trans, og især med Naseem.

31 augusti 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun give en kæmpe anbefaling af …

Kan kun give en kæmpe anbefaling af Minitrans vogn 409 - Martin. Kom lige til tiden og var oveni købet så sød at hjælpe med at bære en seng op på 2. til trods for det ikke var "med-i-prisen" ved bestilling! Der ud over var det laaaangt billigere end forventet og samtlige andre flyttefirmaer vi søgte på! Vil til hver en tid bruge Minitrans igen!

27 juni 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi benyttede os af Minitrans' service i …

Vi benyttede os af Minitrans' service i forbindelse med hjembringelsen af et større køb i Ikea. Manden (han hed vist Bobby) som hjalp os, var meget serviceminded og vi fik en rigtig god oplevelse :) Tak for det!

1 juni 2017

Forfærdeligt Service

Forfærdeligt service. Havde bestilte en flyttebil med 2 mand. De var forsinket 3 gange og endte med at blive 3 timers forsinket. Kundeservicen var rart uhøfligt på telefonen - blev droppet uden at få en afklaring på situationen, og på min andet opkald jeg kunne engang ikke høre en 'vi beklager'. Flyttemændene gav skylden til kunden før, og unde flytning klagede de halvdelen af tiden om 'hvor tung' mine ting var. Absolut at undgå.

5 april 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Magen til service og løgnagtig doven chauffør, skal med lede længe efter.

Minitrans skal nok have en snak med pågældende chauffør om hvordan kundeservice og procedurerne er inden for deres virksomhed.

Eftersom jeg har været i kontakt med Minitrans hele dagen, og blev lovet at chaufføren egentlig hjælpe op med de tunge ting. Tunge ting man ikke kan klare, så jeg følte kun det var nødvendigt at ringe til én, da jeg ikke selv kunne være der.
Ved ankomst stiller chaufføren vores IKEA møbler på fortorvet og skal til at køre. Her står min kæreste uforstående, og spørger om han ikke skal hjælpe op med tingene. Her svarer chaufføren tilbage med en virkelig grim attitude; at det ikke er vores normale procedure medmindre i betaler ekstra, smækker døren og kører.
Det påtvinger så min kæreste og min gamle far at bære et komfur op på 90 kg. og to madrasser på 40 kg. hver.

Min kæreste ringer så til mig og fortæller, hvad der er sket, hvor jeg så ringer til Minitrans kundeservice, Patrick, og han ringer herefter til chaufføren, der egentlig fortæller at min kæreste har løjet omkring, hvad der er sket, og de egentlig bare havde sagt, at de selv kunne klare slæbet.
Ikke lige noget en kvinde der lige har født og en mand der har haft brok, ville sige.
Så hvis i bestiller fra Minitrans, så håb på at i ikke får denne chauffør.

20 februari 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fejllevering & fakturering der ligner bedrageri

Jeg må på det kraftigste advare mod brug af minitrans! Vores firma har 20 gange brugt minitrans til at køre lydanlæg, dét gør vi aldig mere!

I efteråret bestilte vi én stor bil til en kritisk levering, punktlighed var essentielt og blev lovet, tre medarbejdere ventede og det var et job for en stor kunde.

I stedet kommer der en lille bil der først skal køre 2 ture for en anden kunde, før den skal køre 2 ture for os, da den er for lille, mit timelønnede personale venter og spilder mange dyre timer.

Jeg tager kontakt til den anden kunde og finder ud af at minitrans har faktureret 11 køreture, selvom der kun er kørt 8! Ikke nok med dét, de korteste ture til os er dyrere end de længere tur for den anden kunde.

Jeg ville gerne finde en mindelig løsning og blive ved at bruge dem, men der går måneder mellem svarene fra deres bogholderi og det er nu endt op med en formaning om at nu skal jeg bare betale.

Det må vi jo lade retten afgøre hvis de insisterer.

24 januari 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

punktlig og hjælpsom - hvad mere kan man ønske sig

Jeg skulle flytte forleden fra Nørrebro til Valby og havde booket transport hos Mini Trans til kl. 11. (oprindeligt havde jeg booket en 3x34, men der fik jeg at vide, at de så ville komme mellem 11-14, det kunne jeg ikke rigtig bruge til noget, når jeg nu havde booket venner mv. til at komme og hjælpe med at slæbe) .
10.57 ankom Mini Trans'en og vi læssede ind - meget tjept og chaufføren styrede lastningen. Vi kørte til Valby hvor vi så læssede af igen og chaufføren hjalp endda med at bære nogle af de tungere ting. Det endte med at den endelige pris blev knapt halv pris af det oprindelige tilbud.

Dagen efter skulle jeg i den obligatoriske IKEA-flyttetur og købe både større/mindre ting. Vi gik hen til den nærmeste møbeltaxa, som alle var minitrans, og med hjælp fra både vores egen og en anden minitrans chauffør fik vi lastet vores ting ind og kørte hjemad. Igen var chaufføren sød til at hjælpe med at bære nogle lidt tungere ting helt ind i opgangen,

Virkelig dejligt med punktlighed og stor hjælpsomhed hele vejen igennem!

21 november 2016

Elendig service

16.29 booker jeg en møbeltaxi i IKEA Aarhus og får umiddelbart en bekræftelse. Dette betyder at en vogn vil være fremme og transporter mit indkøb hjem inden for en time.

Efter 1 en time ringer jeg til minitrans for at høre hvad der sker. Jeg bliver fortalt at vognen er i midtbyen nu og på vej ud til mig i IKEA som næste stop. Jeg væbner mig med tålmodighed.

En time senere er intet sket andet end jeg er ved at blive godt knotten, så jeg ringer igen til minitrans. Lang historie kort, efter flere samtaler få jeg af vide at der nok vil gå endnu en time inden vognen er der!

Igen lang historie gjort kort; jeg får en aftale med IKEA om at de opbevar mit køb til minitrans får taget sig sammen og sender en vogn.

Klokken 20.45 ankommer min transport endelig. Der var de folk der ved 17.30-tiden stod klar til at hjælpe mig på hjemmeadressen, gået hjem.

Under hele seancen blev jeg ikke en gang kontaktet af minitrans med en status. Havde de bare informeret mig med en reel status, så havde jeg kunne finde andre muligheder.

Dårlig service, ingen information og næsten det værste, firmaet levere ikke den vare de slår sig op på, altså transport inden for en time.

Mit råd til andre, arranger din transport inden køb i IKEA og brug nogen andre end minitrans.

1 november 2016

Super service.

Super service. Vi blev snydt af et flytte firma så akut og havde brug for et par stærke flyttemænd og så kom Jacob og Henrik og de tog bare fat fik vores ting hurtigt over vores nye lejlighed. De var utrolig flinke og redet vores flyttedag. Så en stor til de to og en stor til Minitrans for at hjælpe os ud af en træls situation. Vi vil til hver tid anbefale Minitrans til venner og familie. Mvh Brian og Camilla

1 oktober 2016

skåd firma

Virkelig skåd
bestilte en flytning for nogle uger siden og fik en ca pris.
ham i telefonen sagde han heller vil give mig en overpris i telefonen og beløbet så bliv mindre når flytningen var afsluttet.
Men dette passede ikke...
de køre langsomt med vilje så de vidste at prisen vil blive mere.
fik 2 flyttemænd de flyttemænd vi fik var ubehøvlede og gjorde tingende i snegletempo og holde lange rygepauser..... på vores regning
flabbede og ubehøvlede var de 2 mænd der kom ud og skulle klare flytningen for mig.....

så alt i alt.... skåd firma og snyder med prisen...
kastede med tingene så nogle af tingene gik i stykker...

så folksen hvis i ønsker et firma hvor man kan regne med prisen og servicen samt at man ikke kaster med jers ting så noget går i stykker så vælg ikke mini trans....

27 september 2016

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.