The items I ordered from Bauhaus were delivered by Mini Trans. The driver was very nice and friendly, and delivered them on time, also helped to set the items in the place I wished. They kept me updat... Se mer
Företaget har svarat
Hurtigt, venlig service til en virkelig god pris. Chafør Shpend var virkelig rar og imødekommende. Tak for et rigtig godt samarbejde og vil forøvrigt 100 procent anbefale Jer til andre.
Företaget har svarat
- Lyver om prisen i telefonen. - Oversælger produktet med urealistisk lav læsse/lossetid, så de fremstår billigere end konkurrenten. - Presser dig ved levering til at betale ekstra - For... Se mer
Jeg giver max stjerner Ali & Omar / Mini Trans👌🏽✨ Faktisk blev min planlagte flytning i sidste øjeblik aflyst af Flytbedst, men så var jeg heldig at have verdens dygtigste flyttefolk Ali & Omar.... Se mer
Mini Trans A/S udfører alle former for transporter. Som for eksempel hastetransport, kurerkørsel, distribution, outsourcing, landsdækkende service, samt alle former for flytninger. Mini Trans A/S er både for privat og erhverv. Ingen transportkørsel er for lille til os.
Ringager 4B, 2605, Brøndby, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
I feel that I have been totally cheated by them.
I had to go from Christianshavn to Amagerbro and the fare started in 236dkk and just for 10 minutes ride I ended up paying 432 dkk the chauffer wasnt requested to help or anything.It is totally insane, it wasnt even weekend or late at night. I will never use their service again, and seriously I recomend that no one does

Svar från Mini Trans A/S
Jeg fik leveret nogle tunge træplader. Chaufføren, Bobby, var meget professionel, venlig og hjælpsom. Han ringede 10 minutter inden han kom, så jeg var klar - og hjalp mig med at få slæbt de tunge plader ind i huset.
Det var en rar oplevelse.
Vi fik transporteret vores varer hjem fra IKEA Taastrup af den flinkeste chauffør Bobby. Fantastisk service!
Dårlig behnadling
Jeg har i dag været udsat for at de ringer og aflyser min tur 3 timer før den skal finde sted. Det viser sig at de har takket ja til min bestilling, uden at have styr på om de har kapacitet til at kunne varetage den. Og da de her til morgen ikke kan finde nogle chauffør, aflyser de uden nogen form for kompensation. Med henvisning til at jeg bare må finde nogle andre.
Utrolig ligeglad og uhøflig telefon fyr man komme i kontakt med. Og virkelig dårlig service
Ubehøvelet chauffør med ekstremt dårlig service.
Efter at være kommet 30 minutter forsent uden former for kompensentation møder vi en ekstremt uhøflig Mini Trans medarbejder, der på alle virker som om han bare virkelig har lyst til at gøre livet surt for os. Ekstremt dårlig attitude, besværlig og yderst uhøflig. Dårligt, dyrt og utilregneligt = Mini Trans.
Kan kun anbefale Mini Trans, da de kom til tiden, var hurtige og effektive og i øvrigt rigtig flinke. Derudover passede de godt på tingene.
Desværre en traumatiserende oplevelse
Sidste år skulle jeg have nyt skab og seng fra IKEA, som Mini Trans hjalp med. Det eneste gode ved oplevelsen er, at varerne kom frem.
Jeg kører med chaufføren, som jeg havde læst man kunne, som filmer mig. Han kører på motorvejen, mens han filmer og sender videoer af mig til sine venner. Han kører derudover for hurtigt og hasarderet.
Derudover kører hans private kammerater bagved hele vejen til mit hjem. Jeg er så utilpas og utryg ved situationen, og heldigvis var min kæreste hjemme, da vi kom. Så stoppede chaufføren med at være kæphøj og hjalp med at bære tingene op. Det tog 15 minutter, hvorefter han pressede flere penge ud af mig end hvad den vejledende pris er for at få hjælp til at bære tingene op. Derudover måtte jeg ikke betale med kort men med MobilePay eller kontant.
Jeg har ikke navnet på ham, men det er en oplevelse der sidder dybt i mig. Hver gang der i nabolaget har været en Mini Trans-vogn er jeg blevet nervøs og kan bryde grædende sammen. Det har i den grad været absolut traumatiserende, og det er først nu jeg kan sætte ord på det og reagere.
En anden fragtmand havde leveret nogle vinduer til mig ude på vejen og jeg var så ellers overladt til selv at finde ud af at flytte 125kg tunge vinduer ind til huset. De stod på en palle der kunne vælte ved kraftigt vindstød, hvilket fragtmanden sagde inden han kørte. Tak for det, der bliver op til 15m/sek vindstød i morgen. Jeg ringede lidt rundt og Mini Trans sendte efter kun 30 min to mænd ud der flyttede det hele ind til huset, hvor det nu står fint i læ. Rigtig god oplevelse og superhurtig reaktion!
Super god oplevelse.
Hurtig reaktion fra MiniTrans og Jeff var en fornøjelse at køre med!
I rented one of your vans from Ikea Gentofte on Sunday 5 May. One of my cabinets got damaged during transportation and I wrote to the kundeservice@ email explaining the accident and that I would like to be refunded for this. I emailed twice, but still no response.
min kæreste og jeg valgte spontant at tage til Roskilde for at købe en sofa en lørdag aften og havde akut brug for transport til at fragte den til vores lejlighed i København. På trods af at vi måtte vente en times tid kom Bobby som dog undskyldte og beklagede ventetiden og vi kom hurtigt ved godt mod igen. Vi havde en god oplevelse med Bobby som chauffør, som er en meget rar og hjælpsom person. Alt i alt var det en fin oplevelse og vi kunne godt finde på at bruge Mini Trans igen en anden gang selvom man skal være beredt på lidt længere ventetid :)
Stor ros til Martin fra kundeservice for en fremragende hjælp og service. Han lovede at chaufføren ville være der klokken 19.15 og præcis klokken 19.15 var chaufføren klar til pålæsning.
Chaufføren Bobby var utroligt hjælpsom, punktlig og imødekommende. Meget påpasselig med vores ting og gjorde alt i hans magt for at vi nåede det inden aftentakst.
Prisen var 20% billigere end deres tilbud.
Stor ros herfra. Vi vil med garanti benytte jer igen næste gang. Samt anbefale jer til andre!
Mvh Sara og Marlon.
Bestilte flytning af en meget dyr seng. Den blev beskadiget ved flytning af mini-trans. Flyttemændene nægter at have lave skaden. Der er billeder der viser sengen før flytning. Utrolig dårlig kundeservice, og utroligt man bliver skal finde sig i af blive kaldt for en løgner efterfølgende. Derudover blev der lagt 1200kr meromkostning oveni, da det mente det var en besværlig flytning (efter de var blevet konfronteret med skaden = sure). Der blev ved booking af flytning nøje beskrevet sengens størrelse, dele og vægt. Betalt lidt mere og brug et firma der passer ordenligt på dine ting - eller i det mindste bare pakker dem lidt ind, hvis der er risiko for skade.
Jeg havde bestilt en minitrans 4x42 , som skulle skille en seng ad og bære den ud i skuret. Hos min mor.
Da jeg kommer nogle dage senere, står madrassen stadig i soveværelset, sengen står samlet - bortset fra bunden , godt nok i skuret, men den fylder det hele!!
Min mor betalte 980 kr for en time med 2 mand☹️
Det var jo netop fordi jeg ikke selv kan ordne det....
Hanne

Svar från Mini Trans A/S
Vi havde fornøjelsen af Malik fra minitrans i lørdags da vi skulle flytte fra vores lejlighed til et lille rækkehus.
Super service, kompetent og virkelig et behagelig menneske. Vi kan kun anbefale ham.
Thomas//
Halvanden uge før min flytning indhenter jeg flyttetilbud fra flere firmaer. Minitrans/4x42 giver mig det bedste tilbud og vi aftaler dermed, at en mand skal komme og hjælpe kl. 15. 15.30 har jeg endnu ikke hørt fra firmaet, og jeg ringer dem derfor op, jeg får beskeden, at de endnu ikke lige har en vogn ledig til min flytning, men at de vender tilbage. Efter halvanden time kommer der en flyttemand ud, men han er på ingen måde oplyst om opgaven (alm. 60 kvm flytning) og siger, at han har fri om 15 minutter og kører derfor igen. Efter 3 TIMERS venten på gaden med alle vores ting, kommer der endelig en mand. Derudover endte opgaven med at koste over det dobbelte af den aftalte pris på trods af ventetiden!!!
Højt, højt serviceniveau!
Ingen klager herfra, jeg kan særligt varmt anbefale BPK Transport fra Minitrans, som jeg har flyttet med flere gange, fantastisk nemt.
Fantastisk flytteoplevelse! Vi skulle flytte fra 3. sal og i hus, og fik en utrolig effektiv service udført af meget behagelige mennesker. Derudover var prisen meget fair, kommunikationen god og der kom ingen ubehagelige overraskelser efterfølgende. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Minitrans!!
Havde fornøjelsen af at få hjælp men hjemtransport fra Ikea af Shahbaz i vogn 404. Super fin service.
2 dage senere skulle jeg bruge hjælp til flytning af noget inventar og Shahbaz kørte fra Taastrup til Holte for at hjælpe.
Havde den udsøgte fornøjelse at have Bobby som chauffør for mit indkøb i IKEA. Den mand yde den bedste service jeg har været udsat for på tværs af alle service brancher. Sikke et humør sikke en dedikation. 1000 tak for hjælpen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.