Jeg har fået god og faglig stærk hjælp fra LLO Kbh. Jeg har haft den samme rådgiver i en sag der varede tre år, og som jeg endte med at vinde. Når jeg læser et par af de andre anmeldelser kan jeg godt... Se mer
Det här tycker kunderna
Meldte mig ind 27.12 og d.d endnu ikke modtaget rådgiver så ingen man kan kontakte. Jeg har taget advokat og har selv løst sagen billigere end det har kostet mig at melde mig ind uden kontakt. Alle de... Se mer
Företaget har svarat
Min sag blev professionelt og kyndigt fremført overfor udlejer af Shanie Skov Høglund som gav mig godt juridisk råd og hjalp med at udføre den strategi jeg havde i sinde. Jeg er taknemmelig for den st... Se mer
Rystende dårlig - jeg er både vred og dybt skuffet på min datters vegne. Hun fik en fraflytningsrapport hvor der næsten ingenting skulle laves og ender allige vel med en regning på 9000 efter 10,5 mån... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
LLO er til for vores medlemmer. Vi rådgiver, hvis du har brug for juridisk støtte i en sag, står i en konflikt med din udlejer, eller du har et principielt lejelovsspørgsmål omkring det at bo i lejebolig. Hvad enten du bor i privat eller almen udlejningsbolig, i andelsbolig, ungdoms- og ældrebolig eller lejer et erhvervslejemål, står vi i Lejernes Landsorganisation klar til at hjælpe dig med faglig viden på lejeboligområdet.
Kontaktuppgifter
Reventlowsgade 14, 4., 1651, København V, Danmark
- +45 33 86 09 10
- llo@llo.dk
- www.llo.dk
Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Horsens har sendt til Djævelens…
Boligretsag. LLO Horsens har sendt til Djævelens Advokat LRP. At de har sendt almindelig brev post til mig i 2021. Jeg ikke har modtaget; Men nu er sagen anket. Og kommer i VLR i marts 2025. Kan kun fraråde man absolut ikke tager nogen form til LLO Horsens. Hilsen forurettet i den grad.
Værdiløs
Jeg var ombud for min veninde. Vi fik en opkrævning fra udlejer, som jeg ikke mente der var juridisk hjemmel for. Jeg efterspurgte udlejer adskillige gange, på hvilke paragraffer i lejekontrakten de bandt kravet op. Alternativt, hvorvidt der i de nationale regler skulle være stipuleret grundlag for kravet. Jeg fik ingen sådan begrundelse af udlejer. På trods af at indsigelse blev gjort, tog udlejer alligevel pengene fra huslejekontoen. Jeg købte abonnement i LLO, for at få belyst hvem som havde retten på sin side.
Jeg kunne selvklart ikke være sikker på hvor jeg stod, og alt jeg bad om, var en henvisning til en tekst - i loven eller i lejekontrakten, som gav udlejer retten på sin side.
Jeg fik en besked fra LLO's kontorpersonale, hvori kontentet var at de ikke kunne gøre noget ved det. Jeg spurgte så også dem, på hvilke grunde dette var baseret. Siden har jeg ikke hørt mere. Og det er nu ca to måneder siden.
Ingen kontakt med noget juridisk personale - bare hvad man opfatter, som kontorpersonale der formulerer sig i simple hverdaglige terminologier - altså modsætningen til et juridisk sprog, som forsikrer at sagen har behandlets af kompetent personale - og ikke af nogle subjektive "kaffetanter", under pausen.
Brug ikke jeres penge her.!! Organisationen er en joke.
Lunken vejledning
Jeg meldte mig ind i LLO med den overbevisning at få professionel og kyndig vejledning, men alt jeg oplevede var interne fejl-instrukser og halv ringe information da det kom til stykket. Meget lunken oplevelse og meget ærgerlige 600 kr.!

Vandt dag i huslejenævnet
Sidste gang jeg havde brug fir huslejenævnet, var i forbindelse med en huslejestigning. LLOH vandt sagen i huslejenævnet, desværre ankede udlejlingsfirmaet sagen og candy. Men LLO gjorde deres arbejde, hvilket er det vigtigste. MEN det var svært at komme i kontakt med min rådgiver og rådgiveren blev hele tiden skiftet ud. Jeg kunne godt ha’ brugt en lidt tættere kontakt. Men sagen blev som sagt vundet og mere kan man ikke bede om :)
Jeg føler mig så uretfærdigt behandlet
Jeg har lige ringet til jeres telefon, torsdag den 27 juni 2024 kl 15. Jeg er helt harm over den tone jeg blev mødt med. Kvinden var så skrap, kort for hovedet, hurtig, dårlig til at forklare og så ubehøvlet under hele samtalen fordi jeg ikke er medlem. Jeg havde inden jeg ringede fuld forståelse for at jeg skulle være medlem før jeg kunne spørge specifikt ind til min sag, så mine FÅ spørgsmål var meget generelle for blot at høre om det var noget I kunne hjælpe med. Først siger hun at hun godt kan fordi I kan hjælpe med alt indenfor leje, men efter jeg spørger igen fordi jeg ikke føler hun tager mig alvorligt, og jeg er altså ikke interesseret i en binding på 6 måneder, hvis I ikke kan hjælpe mig. Så måtte hun alligevel erkende at hun ikke kunne hjælpe mig. Helt ærligt, jeg var så tæt på at spilde 1.400 kr for ingenting og så skal jeg mødes med den skrappe negative tone bare fordi jeg ikke er medlem. Og det var der jo så en god grund til at jeg ikke var. Jeg er godt nok ked af, det er sådan I taler til jeres medlemmer, hvis jeg nu faktisk får brug for jeres hjælp en anden gang. Folk der ringer til jer er mennesker der er desperate og sårbare og ikke føler der er nogen der kan hjælpe. Jeg ville ønske jeg havde optaget samtalen så I kunne høre det selv. Føler mig godt nok alene og uretfærdigt behandlet. Øv.

Svar från LLO
Jeg føler lige jeg har skudt 6000 kr…
Jeg føler lige jeg har skudt 6000 kr ned i et sort hul..
Syntes kommunikation og opfølgning er mangelfuld.
Står lige nu og overvejer om jeg TØR tage en udflytningssag op eller om jeg burde melde mig ud og spare de penge, for der har endnu intet positivt udfald været.
Husker engang var LLO berømt og berygtet.

Ingen hjælp at hente
Jeg meldte mig ind i LLO, fordi jeg ikke får mit indskud retur fra min udlejer eller en flytteraport inden for den lovgivende tidsramme.
Jeg ringer til llo inden jeg melder mig ind for at høre om de kan hjælpe med sagen, det kan de sagtens, det ordnede de tit.
Jeg melder mig ind i december, jeg høre intet før februar. Jeg får meget lidt sparring på min sag og kun oplysninger hvis jeg selv beder om dem. Ofte skal jeg bede om dem gentagne gange før der sker noget.
Endelig kommer min rådgiver så frem til et forlig han mener jeg skal tage. Jeg syntes ikke helt det giver mening i forhold til hvad min udlejer skylder mig, jeg beder flere gange om oversigt over de omkostninger min udlejer mener jeg skal dække. Da jeg endelig får den, kan jeg selv se der er en række fejl, som min rådgiver burde have fanget udfra de oplysninger og dokumenter jeg har givet dem.
Han siger han vil kigge på det igen. Der går yderligere en måned, jeg skriver igen flere gange, for til sidst at få det svar at "han har ikke tid til min sag, han skal til eksamen. Det var det eneste jeg hørte i maj måned. Juni måned prøver jeg igen at få svar. Intet. Jeg har ringet flere gange, jeg har sendt mails. Og det eneste jeg får er "vi vender tilbage til dig". Intet.
Men deres bogholderi skal nok sende rigtig mange mails. Dem har jeg også snakket med. Og de virker ikke overrasket over den manglende kommunikation.
Jeg vil sådan set rigtig gerne betale for mit medlemskab, men helt ærligt, jeg har jo absolut intet fået for de penge, jeg er medlem af et firma der hverken kan kommunikere eller finde løsninger.
Brug huslejenævnet i stedet det her er en dyr lærestreg

Tryghed
Selvom der er ventetid på en medarbejder Kunne LLO alleligevel give os tryghed . De oplyste os hvad vi skulle gøre, ind -til der er en medarbejder klar fra LLO til hjælpe os .
Ubehagelig udlejer
Jeg havde en sag med min udlejer, jeg gik til LLO med sagen, igennem hele forløbet har LLO hjulpet med at håndtere ubehageligheder fra udlejeren.
Sagen er nu afgjort til min fordel. På trods af en lang sagsbehandling, er jeg meget tilfreds med forløbet. LLO og jeg har igennem forløbet været i løbende dialog både på telefon og e-mail
Jeg havde en sag i Horsens som skulle…
Jeg havde en sag i Horsens som skulle til huslejenævnet, det blev sagt i slutningen af 2022, jeg har nu dags dato ike hørt noget! Jeg har rykket utallige gange, mødt personligt op og intet er sket !! Men lige så snart jeg skal betale så er de der med det samme med deres tilbagevendende. Det er ikke iorden!
BENYT EN ADVOKAT I STEDET FOR DET HER CIRKUS HER - spild af penge.
Manglende rådgivning hos LLO som blandt…
Manglende rådgivning hos LLO som blandt andet,er det jeg betaler for som medlem.
Jeg meldte mig ind og skrev en mail med tydelige spørgsmål som en rådgiver burde kunne forstå.
Ringede til LLO efter nogle uger.
Ville undersøge hvordan kommunikationen fra rådgiver ville være fremadrettet på mail.
Det kan jo ikke være rigtigt,at rådgive svarer på min mail og starter en kommunikation men at der så er VIRKELIG langgggg tid før min mail bliver læst og der kommer svar tilbage.
Det var så lige præcist hvad der skete.
Rådgiver svarende ikke på de 3 spørgsmål mm. Jeg skrev tilbage og intet svar tilbage fra rådgiver efterfølgende.
Ringer til dem igen og påpeger,at jeg vil have mine penge retur da jeg ikke modtager det "produkt" jeg betaler for og jeg vil opsige mit medlemsskab.
Man fortæller mig,at jeg skal skrive en mail og opsige mit abonnement og fortælle om problemet.
Det gør jeg og godt 5 uger senere har jeg ikke modtaget en kvittering på opsigelsen eller andet.
Ringer igen og beskeden er,der ligger et notat om opsigelse mv.
Jeg gør opmærksom på,at jeg skal,have det på skrift.
D.D stadig intet fra LLO.
Tænker måske forbrugerombudsmanden skal indover.

Svar från LLO
Penge lige ud af vinduet
Melder mig ind i Llo Januar 2024.
Efter at rykke dem flere gang, får jeg i Maj måned en meget kortfattede besked, hvori der står, at de desværre ikke kan tage min sag. Uden nogen form for uddybelse.
Sagen er den, at min udlejer nægter at sende mig et årsregnskab for mit vandforbrug - hvilket er direkte i strid mod lejeloven. Jeg betaler ef fast højt beløb Aconto hver måned og mener selv at det er alt for høj i forhold til mit reelle forbrug. Men nej - Llo er til ingen hjælp.

Svar från LLO
Virkelig vigtigt at have sådan en…
Virkelig vigtigt at have sådan en organisation for alle lejere.
Man føler sig godt taget imod til et møde uden forjagelse/stress. De er hjælpsomme og venlige, og har desuden gode forbindelser til advokater og jurister.
De tog sig tid til at lave to møder med mig, og krævede ingen penge for dette, på trods af, at jeg til sidst, af personlige grunde, valgte ikke at køre sagen.
De er ærlige, så man har mulighed for at træffe en beslutning på et velinformeret grundlag.
Tak til LLO Herning.
Forfærdelig ventetid
Jeg har nu ventet 8 uger på et svar på en simpel mail med min sag. Jeg syntes det er for dårligt at det kan tage så lang tid at svare på en simpel mail.

Proces anmeldelse
Puha... Det har taget knap et år for LLO at sende en færdig mail til Lejerbo. Jeg negligere ikke at der er travlt. Men det er en forsikringssag... Jeg tænker vi havde været bedre tjent ved, at spare pengene betalt til kontingenter. Well... Nu er det blevet en principsag, hvor jeg forventer resultater. LLO vil fremadrettet modtage opfølgnings mails to gange om ugen, så vi er sikker på at det tager sagen seriøst... Er der nogen der kender nogen med kontingentbetaling der kan ligge press på LLO, nu hvor de ikke selv kan? 🫣 Håber jeg kan rette denne anmeldelse om et par måneder.

Svar från LLO
Mangle på aktion / mistank om interessekonflikter
Har været meldt siden November 2023, med en meget penible sag med FSB, både med udflytning og indflytning i samme ejendomme hvor jeg har boet i 22 år. Der er meget forvirring i organisation ift hvem der tager sig af sagerne, de blander sagsnumre om de forskellige sager. Udover det de er ekstrem langsom og ineffektiv i deres sagsbehandling. Jeg mener 1555kr i kvartal er ikke billigt ift det man får med stort usikkerhed om man er købt eller solgt! Min fornemelse er at LLO er knyttet til politisk parti som skal varetaget lejernes interesser mod diverse bolig selskaber som er knyttet med andre politiske partier og aktører. Københavns Lejerforening som blev nedlagt den 16 juni 2012 blev stiftet netop fordi de var medlem af LLO og var dybt utilfreds med sagsbehandling præget af konfliktinteresser. Man kan tydligt mærk i mail kommunikation at deres kommunikation stil og narrativ er lige som at kommunikere med en politiker, det vil sige en kæmpe gråzone, Den man kender til fra bolig selskaber driftschefer hvor de kører alm. menesker træt så de opgiver kampen og deres rettigheder.

Svar från LLO
Hurtig og kompetent hjælp når behovet er der.
Meget kompetent og hurtig hjælp i min sag. Har kun oplevet imødekommende og hjælpsomme mennesker når jeg har været i kontakt med den afdeling af LLO jeg er tilknyttet, og har også nydt godt af deres webinarer.

Blev medlem i december 2023 er fanget i 6 måneder mere
Blev medlem i december 2023. Som information der bliver givet meget dårligt på deres hjemmeside. Så vær opmærksom på at når i melder her ind er der 6 måneders bindingsperiode. I skal betale extra gebyr hvis i vil lave en sag. Og i skal ringe ind og medlem jer fra eller skrive til deres info mail. Hjemme side virker ikke. De er ikke hjælofulde det er bedre bare at betale for en advokat i stedet for at spilde penge på llo. De har kun telefon tid 2 dage om ugen 3 timer. Og hvis du ringer en dag de har lukket for du intet afvide. Sad i "kø" i fire timer for at finde ud af de havde lukket fordi det var en helligdag. De "glemmer" og trække penge og opkræver dem så senere :D. Ik spild jeres penge. Brug dem på en advokat. Hvis du sender en mail tager det 1-3 måneder før du får et svar:D nåede at fikse mine problemer SELV før jeg overhovedet fik svar på min mail. Svaret der var betal ekstra for at oprette en sag :D

Penge lige ud af luften
Penge lige ud af luften.
De skriver og så hører man ikke fra dem igen før det er for sent.

Svar från LLO
Is LLO a SCAM? Read my review update.
I have a premium membership with LLO and I have to be completely blunt, they suck! I have an open case with them that they haven't responded to since 6 February. I have included them in emails about this and have gotten nothing for almost 2 months now.
What started as a mold issue, that isn't resolved yet, evolved into a temporary housing issue that also isn't resolved either. All of this has been going on for months!
I have emailed the LLO escalation email and nothing.
If you are a foreigner/expat/immigrant to Denmark and you have anything beyond being screwed out of your deposit, LLO seems to be a total waste of money.
I feel like I have been ripped off by these people. . .
FYI, I have replied to LLO's request for a response. I am still waiting for them to reply. Hopefully this won't take 8 weeks. . .
Here is another update. It has now been 3 days since LLO replied to the review. I emailed them with the information requested and still no response. I have hired an attorney to handle my problem however this is something that was supposed to be provided by LLO.
What do you call taking money for services but not providing the services LLO?
I see a second reply from LLO. I did get a reply after over 8 weeks of being ghosted by them.
LLO has done next to nothing for my family. My expectations were that they would help us resolve the problems as we are now 6 months into a bad situation.
Perhaps it is time to make a video review to show all the communication with LLO.
This was LLO’s response to me 5 April. I guess the landlord not fixing the problem for 5 months is them doing something…
Hej David. Som jeg har fortalt dig før, så forstår jeg udmærket din frustration.
Så længer udlejer prøver at afhjælpe problemet, så er der ingen tvist, hvorfor vi ikke kan indbringe sagen for huslejenævnet.
Kompensationsdelen, den tager man når problemet er afhjulpet og så skal jeg nok hjælpe dig.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.