Aarhus butikken. To medarbejdere sidder(!) bag disken og snakker. Der er andre kunder da jeg kommer ind. De to hilser på mig - og snakker videre. Ingen hjælp. Ingen spørgsmål. Da jeg kommer til... Se mer
Företaget har svarat
I have placed multiple orders with Kunst og Køkkentøj, and I have been extremely happy with their delivery times and service. They are always willing to provide advice about selection and include info... Se mer
Företaget har svarat
Jeg købte en mængde forskellige ting, tærte forme, kugler, stege gaffel, stegepande osv. hos dem, og jeg fik straks de ting de havde på lager, og en lille uge senere kom det sidste. Kommunikationen... Se mer
Ringede mandag d. 4/10 og stillede et spørgsmål til blender. Det blev besvaret lynhurtigt og præcist. Bestilte den samme dag, og onsdag stod den her hjemme. Super god service og en utrolig venlig og k... Se mer
Företaget har svarat
Kunst og Køkkentøj er specialist i gastronomisk værktøj til private og professionelle. Vi blev grundlagt i 1988, og har siden udvalgt vores varer ud fra praktisk anvendelse og holdbarhed. Du er meget velkommen i vores butikker i København på Østergade 26 (ved Strøget) og i Aarhus på Åboulevarden 41 (ved åen/Magasin), samt i vores webshop med e-mærke og 1-2 hverdages levering. Du får fri fragt til GLS PakkeShop ved køb over 500 kr. Gå på opdagelse i vores produktkategorier med Gryder og pander, Forme og bageudstyr, Knive og skærebrætter, Håndredskaber, Redskaber og maskiner, Elektriske maskiner, Andet køkkentøj, Bøger og Gavekort. Vores sortimentet byder bl.a. på jernpander, kobbergryder, rugbrødsforme, silikoneforme, japanske knive, skærebrætter i træ og plast, mandolinjern, tortillapressere, krustadejern, ismaskiner, røremaskiner, pastamaskiner, bradepander og meget, meget andet til køkkenet. Endelig kan du også få slebet dine køkkenknive, hvis de nu er blevet lidt sløve. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 33 13 29 28 i vores butikkers åbningstid, eller sende en mail til kok@kunstogkokkentoj.dk.
Østergade 26, 1100, København, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har handlet meget i kok i Århus. Altid dygtig personale der ved hvad de snakker om.
Kan kun anbefale kok.
Jette Bøtchjær

Svar från Kunst og Køkkentøj
En god oplelvese blev meget dårlig...
Jeg bestilte 13/2 nogle varer hos Kunst og Køkkentøj. Dagen efter ringede en sød webshop medarbejder, og sagde, at rugbrødsformen ikke var på lager (som jeg vidste fra hjemmesiden), men den ville komme i uge 8, i stedet for uge 7 som lovet på hjemmesiden. Jeg takkede for beskeden, og sagde at jeg bare ventede.
Uge 8 gik, og jeg fik ingen varer. Jeg skrev nu er mail til Kunst og Køkkentøj, som beklagede, men der havde endnu engang været leveranddørsvigt, og formen ville først komme på lager i uge 9.
Jeg skrev tilbage, at jeg synes det var længe at vente, og spurgte ind til noget kompensation i form at fx. fri fragt, men fik at vide, at dette kunne de desværre ikke give.
Jeg gik med til at vente endnu engang, og havde egentlig en forventning om, at så kom mine varer nok i uge 9.
Uge 9 gik, og det samme gjorde uge 10. Uden jeg havde hørt fra Kunst og Køkkentøj eller fået mine varer.
Så jeg måtte endnu engang skrive til butikken, og fik igen at vide at leverandøren stadig ikke havde leveret, og at de havde rykket for dem flere gange. Jeg valgte at annullere min ordre, da de forsat ikke vil give kompensation.
---
Jeg forstår ikke, hvorfor I ikke giver kunderne besked ved forsinkelser?
Hvorfor skal man som kunde selv opsøge informationen på jeres hjemmeside, eller ved at maile til jer.
I kan naturligvis ikke gøre for, at leverandøren ikke leverer til aftalt tid, men så giv da besked? Det gik så fint, da jeg bestilte, med hende der ringede, men derfra gik servicen bare i stå?
Virkelig dårlig oplevelse. I får 2 stjerner, kun pga. hende som ringede, hun fortjener den ene stjerne. Havde hun ikke ringet, så havde det været 1 stjerne.

Svar från Kunst og Køkkentøj
Jeg kom ind med en stegepande hvor en del af "lamineret" bund var gået af. Havde ingen kvittering. Det var en gave, jeg havde fået for flere år siden. 100% sikkert købt i KOK. Det var et produkt jeg havde forventet ville holde nærmest for evigt. Så jeg var lidt skuffet, og spændt på hvad KOK ville sige. Jeg fik panden byttet til en ny. Det synes jeg er meget fin service.
Thomas K. København

Svar från Kunst og Køkkentøj
Her er god service og høj faglighed.
Og jeg kan godt lide at gå og kigge i jeres butik.
Der så meget spændende.
Tak for det.

Svar från Kunst og Køkkentøj
Jeg har ´´prøvet´´ og få slibet en kniv og ragekniv ved dem og denne service er ikke noget som de kan prale af, tværtimod!
Altså ragekniven som var i okay stand(manglede kun en slibning for at gøre ekstra skarp, ingen ujævnheder eller andet). Den er kommet tilbage værre end afleveret.. Slibningen er ujævn, og det er tydeligt at se, at slibningen ikke er professionel eller tilstrækkelig udført, ved bare at se på knivryggen.. Det er så galt at bunden af kniven nu slet ikke kan skærer!
Den anden altså kniven, er hverken værre eller bedre, men det kan dog ses at den har været slebet!
Utrolig dårlig service og jeg il råde alle til at holde deres knive langt væk fra deres butik!

Svar från Kunst og Køkkentøj
Var d.d. inde i butikken i Aarhus med en trådsi, som jeg gentagne gange har stukket mig på pga. løse tråde i kant-samlingen. Jeg har for længst smidt kvitteringen væk og sien er købt for flere måneder siden, så jeg forventede ikke en ombytning, men egentlig blot en erkendelse af at der var et problem med produktet og de skulle være opmærksomme på at andre kunne få samme, dårlige oplevelse.
Desværre blev jeg modtaget med en påstand om at sien umuligt kunne være købt her, trods flere identiske metal trådsier hænger i butikken.
Jeg er skuffet over at blive mødt med en påstand om produktet slet ikke er købt hos dem og mødte absolut ingen forståelse eller imødekommenhed, hvorfor jeg på ingen måde kan anbefale at handle hos dem.

Svar från Kunst og Køkkentøj
De lover på deres hjemmeside at hvis man bestiller inden en bestemt dato, så kan jeg have varen inden nytår. Jeg bestiller forme hjem for 500kr og får så at vide to dage inden nytår at jeg kan forvente det leveret den 2/1. Så retter jeg kontakt til kunst og køkkentøj, som blot svare, at de jo ikke kan love at leveringsfirmaet kan overholde deres frister. Flot svar. På den måde frasiger man sig alt ansvar man ellers har lovet. Jeg får også at vide at jeg jo bare kan sende tingene retur hvis jeg ikke får brug for det alligevel. Så kan jeg betale Porto for at aflevere det igen. Ej men helt ærligt. Så skriver jeg til dem, at jeg ikke synes det er pænt at love og så bagefter frasige sig ansvaret og så spørger jeg til en form for kompensation. Til denne mail - har de sjovt nok nægtet at besvare. I får ikke mine varmeste anbefalinger herfra

Svar från Kunst og Køkkentøj
Handler ofte og normalt super produkter og betjening. Når man så endelig har et problem med et produkt, bliver man pludselig affejet og indirekte kaldt et fjols. Efter mange mange tusinde kroners handel sluttede min handel med dette firma over et produkt til under 100 kr. Det handler om service og konduite og her var ingen af delene i dag. Sørgeligt.

Svar från Kunst og Køkkentøj
Super godt udvalg og virkeligt produkter af høj kvalitet men som andre også påpeger er servicen af og til grænsende til det direkte arrogante og bedrevidende, hvor man som ens opfattelse af tingene som kunde bliver hårdt tromlet henover. Det er specielt ved betjening af den ene kvindelige ansatte hvor jeg har oplevet dette. Det er skideærgeligt, det betyder at jeg ikke handler der så ofte på trods af det gode sortimenet i butikken i Århus.
sjældent har jeg følt mig så velbehandlet af et personale som jeg har oplevet i jeres KBH butik...
tJeg fandt butikken sådan lidt tilfældigt og kiggede forbi for at se om ikke jeg kunne finde en støbejernspande til en rimelig pris... OG det fandt jeg :) Helt vildt glad over at det lykkedes mig at finde en god støbejernspande... kom jeg igen et par dage efter, i håb om at jeg måske kunne finde noget andet lækkert hjem til hobby køkkenet... så jeg spurgte lidt ind til de mange knive i havde, idet her havde jeg trods alt lidt baggrundsviden og erfaring.
jeg blev mødt med stor tålmodighed, også trods for at jeg blot ville kigge... og den erfaren kvinde, der talte i højt tempo ala Lotte Heise... var virkeligt god :)
Et par dage efter kom jeg så ind igen, i håb om at købe en kniv af hende...
Men istedet valgte en ung mand så at byde mig velkommen... hertil tænkte jeg så " hvad ved han?" og her blev jeg virkeligt overasket!
Han viste mig et udvalg af knive og begyndte så at tale godt om masahiro... jeg prøvede dem og valgte så at købe en... efter grundig service og hjælp!
Tilbage på vej hjem, gik jeg og tænkte... den biks ved sgu hvad de taler om!
Alt dette resulterede i at jeg inden for 2 uger har købt en stegepande + 2 masahiro knive+ fik slebet 3 af mine gamle zwilling knive... og en genvunden forelskelse i knive!
Glæder mig til at komme forbi og bruge flere penge... specielt når de går til nogle mennesker der sætter pris på at pleje deres " nørdet " kunder, som værtsætter kvalitet i alle former og afskygninger!!!
TAK!!!
Super udvalg, dog lidt træls man ikke kan få pengene retur når man får gaver som skal byttes som har en meget høj værdi.
Jeg var den 17. januar inde og købe en Paellajernpande , og fik her en god betjening og grundig instruktion i hvordan jeg skulle tage panden i brug, samt efterfølgende vedligeholdelse. Selv om jeg har mange års erfaring i fødevarebranchen lyttede jeg alligevel godt efter, da sælger af produktet jo må menes at god have erfaring med dette.
Jeg fik at vide at den var særdeles velegnet til gas, samt velegnet til induktion, som også fremgik af medfølgende instruktion og på KOK´s hjemmeside.
Panden har været brugt flittigt på vores gaskomfur siden da, uden problemer, men da jeg skulle bruge panden på induktion i weekenden, begyndte denne at slå sig meget, dette selv om der blev skruet langsomt op for varmen, præcis som den venlige ekspedient havde instrueret mig i, da jeg købte panden.
Efterfølgende må jeg konstatere at panden har slået sig så meget, at jeg ikke mener at den længere er anvendelig.
Derfor henvender jeg mig dags dato hos KOK mhp på reklamation, og begynder at fortælle ekspedienten hvad jeg har oplevet, og at jeg har behandlet panden præcis som foreskrevet. Jeg når næsten ikke at få talt færdigt, før han i en yderst arrogant og bedrevidende tone siger: “sådan er det” og “det er der ikke noget at gøre ved” “
Han fortæller når man bruger panden på induktion så kan den slå sig, og det er derfor de siger at den kun kan “bruges” på induktion!! og dette står også i deres instruktion!!
Det er bare ikke det der står i instruktionen, der står: “velegnet til induktionsblus, med mindre der er tale om blus hvor panden skal 100% kontakt” og det var ikke tilfældet her.
Jeg blev mødt af en arrogance og bedrevidende attitude, samt nedladende tone, som jeg ikke før har mødt i en butik, og da jeg sagde at jeg ville klage, fik jeg at vide at det kunne jeg bare gøre, og personen som jeg talte med præsenterede sig som medejer af butikken (og gav mig et kort hvorpå der stod at han hed Thue Herager) det er åbenbart i orden at opføre sig på denne måde når man er medejer af butikken.
På intet tidspunkt undersøgte han selv panden, eller rørte ved den, og påstod at den kunne jeg da sagtens bruge!!
Jeg prøvede at vise ham hvormeget den havde slået ved at bruge en lineal som lå lige ved siden af, men lige meget hjalp det, han fortsatte i samme arrogante og bedrevidende tone, at sådan var det.....
Jeg postulere på ingen måde at kunden altid har ret, men når pågældende person, som tilmed er medejer, ikke lytter til hvad kunden har at sige, og affærdiger denne uden at undersøge panden, ja så har kunden tabt på forhånd!
Jeg måtte forlade butikken både vred og skuffet, og står nu tilbage med en meget dårlig oplevelse, af hvad der ikke kan betegnes som god service og lydhørhed, samt en ubrugelig pande.
Panden kan jeg så parkere i containeren til skrotjern, men den dårlige oplevelse og betjeningen er der nok ikke meget at gøre ved, da dette jo handler om at møde kunden i øjenhøjde, om man så bliver enig er en anden sag….
Opdateret den 7. marts 2017................................
Jeg sendte kort tid efter denne oplevelse en mail, samt besked stilet til ejer af KOK Per Kampmann, som bad mig om at ringe til ham, så vi kunne få en dialog over telefonen.
Per og jeg havde en behagelig og konstruktiv samtale, hvor Per tog sig tid til at lytte til mig som kunde. Vi talte desuden om oplevelsen som jeg havde haft, og han tog sig til at forklare om de produkter de solgte, herunder jernpander.
Jeg følte her at der blev lyttet til mig som kunde, og han skal have en stor tak for at yde den ekstra indsats for mig som kunde.
Det var vigtigt for Per, at jeg som kunde følte mig tryg når jeg handlede i hans virksomhed.
Per kom selv med et foreslag til hvordan vi kunne håndtere denne sag, han som ejer kunne stå inde for, og som gjorde at jeg som kunde forsat ville kunne handle hos KOK.
Tak til Per for at være lydhør, og møde mig i øjenhøjde.
Han har som ejer af KOK taget et ansvar og reageret positivt på min henvendelse. Denne gode kundeservice/oplevelse som jeg efterfølgende fik af Per, fortjener selvfølgelig også en opdatering samt 3 stjerner.
Mvh.
Martin Zimling.
Jeg bestilte en vare ved juletid, hvilket var en positiv oplevelse. Den ankom hurtigt, forsvarligt emballeret og var i fin stand. (Dog noget høj porto, men juletravlheden taget i betragtning, var det til at leve med). Selve dette køb ville jeg egentlig gerne give 4 stjerner.. MEN:
Da jeg manglede en lidt speciel ting, tog jeg ind til butikken i Pistolstræde. De havde ikke varen, afviste med det samme at kunne skaffe den, og var desuden nærmest hovedrystende/himlende ved forespørgsel herpå. Mage til arrogance skal man lede længe efter!
Hvis man har lyst til at støtte foretagendet, anbefaler jeg, at man benytter sig af webshoppen, for butikken var bestemt ikke et besøg værd.
Ville bestille et mandolinjern online til en gave, men da jeg opdagede, at de ville have 87 kr. i porto for at sende det (det koster det jo ikke engang for en virksomhed at sende en pakke), så opgav jeg og købte varen i England til en 20% lavere pris og med gratis fragt.
Fint og overskuelig udvalg af kvalitets køkkentøj til fine priser, og "hurtig" levering.
Blot skal man være opmærksom på at ordlyden:
"bestil inden 15.00 og vi sender varerne samme dag" ikke er ensbetydende med at man har varerne næste dag.
Jeg har fået en helt usædvanlig god og professionel service og behandling - stor ros til jeres medarbejder, Gitte - der både på mail og telefonisk har hjulpet og guidet virkelig fint! Tusind tak, jeg vender med garanti tilbage!
KH Louise.
Min mand har flere gange besøgt butikken med succes og fortalt levende om udvalget, men første gang jeg besøger butikken blev jeg skuffet. I gave havde vi fået en kogebog, som vi havde i forvejen, men dog meget gerne ville bytte til den nye og dyrere i samme serie. Da vi åbnede gaven bemærkede vi at bagsiden af bogen var gået en lille smugle i stykker og gør naturligvis ekspedienten opmærksom på, at den var gået i stykker da vi fik den og at det var dem, der havde pakket gaven ind. Tonen vendte og vi kan nu ikke længere bytte bogen! ikke en gang få et god tilbud på den anden bog, trods fejlen ikke er vores "for de kan jo ikke længere sælge bogen til en anden kunde"!!! Det gik squ da meget godt i første omgang. Uden gejst gik jeg butikken rundt alligevel og endte oppe i kogebogsafdelingen, hvor jeg så at flere af bøgerne havde itu-revet plastik om sig, men fandt dog ingen som var gået i stykker som vores og gik slukøret ud af butikken. Hvad havde det kostet dem at have givet os en god oplevelse mere??? Højest sandsynligt havde det tjent sig hjem i mange fremtidige køb hos dem - køb jeg nu først vil søge alternativer til inden jeg sætter mine ben i butikken igen.
Først skal det siges, at der er dygtige og flinke medarbejdere i Kunst & Køkkentøj i Aarhus og udvalget er rigtig godt. Min kæreste og jeg har købt flere gode ting derinde.
Desværre har vi ikke lyst til at komme der pga. en af deres ansatte, som har var været arrogant og ubehøvlet. Man kunne helt fair tænke at oplevelsen var en engangsforestilling, men faktisk har min kæreste og jeg flere gange uafhængigt af hinanden handlet i butikken og haft samme oplevelse med denne ansatte, ligesom min svoger første gang han var i butikken helt umotiveret fortalte mig at: "en af deres ansatte var meget arrogant".
Jeg ønsker virkelig ikke at handle derinde, men desværre har de mange gode ting, som ikke er til at opstøve så mange andre steder!
Jeg tror fint man kan bruge udsagnet "hvis det ikke findes hos kunst og køkkentøj, er det ikke er værd at eje". Der er simpelthen så meget og til rimelige priser, leveringspris synes jeg er lidt høj, da det er uafhængigt af hvor meget man køber, men dog fragtfrit over 1750, hvilket jeg ikke kunne præstere i denne omgang.
Hurtig levering, og dejligt at man kan være spontant, for det var nemlig en røgpistol, der blev købt i sidste øjeblik, som fødselsdagsgave til kæresten. Super udstyr, som også er dejlig til at lave hjemmelavet rygeost.
Her handler vi gerne igen, evt. i den fysiske butik.
Stort udvalg i deres Netbutik, og lynhurtig levering.
Kan kun anbefale denne netbutik.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.