Kunst og Køkkentøj Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aarhus butikken. To medarbejdere sidder(!) bag disken og snakker. Der er andre kunder da jeg kommer ind. De to hilser på mig - og snakker videre. Ingen hjælp. Ingen spørgsmål. Da jeg kommer til... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I have placed multiple orders with Kunst og Køkkentøj, and I have been extremely happy with their delivery times and service. They are always willing to provide advice about selection and include info... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte en mængde forskellige ting, tærte forme, kugler, stege gaffel, stegepande osv. hos dem, og jeg fik straks de ting de havde på lager, og en lille uge senere kom det sidste. Kommunikationen... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med kökstillbehör
  2. Bokhandel
  3. Knivbutik

Skrivet av företaget

Kunst og Køkkentøj er specialist i gastronomisk værktøj til private og professionelle. Vi blev grundlagt i 1988, og har siden udvalgt vores varer ud fra praktisk anvendelse og holdbarhed. Du er meget velkommen i vores butikker i København på Østergade 26 (ved Strøget) og i Aarhus på Åboulevarden 41 (ved åen/Magasin), samt i vores webshop med e-mærke og 1-2 hverdages levering. Du får fri fragt til GLS PakkeShop ved køb over 500 kr. Gå på opdagelse i vores produktkategorier med Gryder og pander, Forme og bageudstyr, Knive og skærebrætter, Håndredskaber, Redskaber og maskiner, Elektriske maskiner, Andet køkkentøj, Bøger og Gavekort. Vores sortimentet byder bl.a. på jernpander, kobbergryder, rugbrødsforme, silikoneforme, japanske knive, skærebrætter i træ og plast, mandolinjern, tortillapressere, krustadejern, ismaskiner, røremaskiner, pastamaskiner, bradepander og meget, meget andet til køkkenet. Endelig kan du også få slebet dine køkkenknive, hvis de nu er blevet lidt sløve. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 33 13 29 28 i vores butikkers åbningstid, eller sende en mail til kok@kunstogkokkentoj.dk.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Gavekort

Hej Kunst og Køkkentøj, jeg prøvede i dag at bruge et for gammel gavekort hos jer. Helt fair at i har en udløbsdato, som helt klart er overskredet. Når i skriver at 'ved angivelse af rimelig grund, kan gyldigheden forlænges' og ikke mener at Coronakrisen og en skilsmisse ikke er godt nok (men en corona indlæggelse i Thailand var (ifølge ekspedienten) så ved jeg ikke).
I hvert fald en dårlig oplevelse, som gør at jeg må finde en andne køkkentøjs pusher.

18 maj 2022

Kære Rasmus

Det er helt korrekt at vi mod angivelse af rimelig grund gerne forlænger et gavekorts gyldighed. Ideen er at vi gerne vil have, at vores kunder får glæde af deres gavekort eller tilgodebevis. Omvendt skal vi kende udløbsdatoen, så vi kender størrelsen og tidsrammen af vores forpligtelse.

Det forudsætter naturligvis at gavekortet stadig er gyldigt når løbetiden forlænges, da vi ellers vil have en forpligtigelse som løber evigt.

Der står der ganske vist ikke på gavekortet, at det skal være gyldigt ved anmodning om forlængelse, men da jeg for cirka 33 år siden lavede formuleringen havde jeg åbenbart ikke fantasi til at forestille mig den situation skulle opstå og det er da heller ikke sket. Vi har nu ændret ordlyden af vores betingelser, så der fremover ikke opstår den slags misforståelser.

Med hensyn til din anmodning, så mener jeg ikke det er rimeligt at vi skulle efterkomme den, dels fordi du havde 5 år til at forlænge, du skulle blot henvende dig f.eks. pr. telefon, og dels fordi vores gavekortsbetingelser i forvejen er langt bedre end nogen andres.

Jeg er naturligvis ked af, at du giver os en meget dårlig anmeldelse på Trustpilot. Jeg kan kun bede dig tænke over, om det er rimeligt at vi skal hænges ud for egentlig at yde en service på gavekort, som rent faktisk ikke matches af noget firma i Danmark.

Per Kampmann
Kunst og Køkkentøj

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Opfølgning på ellers træls oplevelse og nu kun smilende ros herfra

Virkelig dårlig service og arrogant betjening samt ubehøvlede medarbejdere

- opfølgningen - efter at have mailet frem og tilbage med Mikkel samt Per, så kan min trælse oplevelse kun varige denne op. Hold da op en service, jeg nyder at der bliver taget hånd om tingene og man faktisk vil sine kunder det godt og at retter op på situation så de vil komme igen og støtte op. Ejerne lever af deres kunder, så derfor vigtigt at kundekontakten er god netop i disse situationer. SÅ virkelig positivt!

27 december 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Kære Thea – tusinde tak for opdateringen af din anmeldelse. Jeg er glad for, at vi fik rettet op på den kedelige oplevelse. Godt nytår til dig og dine! Hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Kære Thea, tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke noget vi er glade for at høre, og vi vil meget gerne rette op på det. Hvis du har tid og lyst, så skriv gerne direkte til undertegnede på mh@kunstogkokkentoj.dk og fortæl om din oplevelse. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og god kvalitet af modtaget vare.

19 december 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Martin – tak for de 5 stjerner og pæne ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om os. Venlig hilsen – og god jul – fra Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Utæt rugbrødsform (eget mærke)

Købte i lørdags d. 6. november 2021 en rugbrødsform (jeres eget mærke), men den var utæt i hjørnerne, da jeg prøvede at bage et paleo-rugbrød. Jeg ville derfor gerne have pengene retur eller bytte, men dette var ikke muligt. Beskeden var at rugbrødsformen ikke er til paleo-rugbrød, og at I så ville have solgt en anden til mig. Jeg synes, at det er meget dårlig service, at jeg ikke kan få pengene retur eller bytte til en anden form, som ikke er utæt ved bagning af rugbrød. Hvis jeres rugbrødsform ikke dur til alle rugbrødsformer, bør I vejlede mere omkring dette ved køb.

9 november 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Opdatering: Hej Rasmus. Vi er glade for, at vi fik løst dit problem, og at du nu har fået penge retur for rugbrødsformen. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Hej Rasmus. Tak for, at du har taget dig tid til at skrive. Rugbrødsformen er ganske rigtigt ikke vandtæt, hvilket vi informerer om på hjemmeside og den printede manual, som du fik med ved købet. At formen ikke er vandtæt, er ikke et problem ved bagning af ‘almindelige’ rugbrød, uanset indholdet af kerner. Palæo-brød er i denne sammenhæng lidt særligt, da dejen som regel indeholder en del olie og æg – og ingen mel til at binde det hele sammen. Dermed bliver dejen relativt våd, og risikoen for ‘udsivning’ er større end ved traditionelle rugbrødsdeje, hvilket du har oplevet. Vi vil bruge din erfaring til at berige vores produktinformation, så palæo-bagere nemmere kan finde det rette produkt, og vil gerne ombytte/returnere din rugbrødsform, hvis du har lyst til det. Kig ind til butikken igen, så skal de nok hjælpe dig. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Køb af blender

Ringede mandag d. 4/10 og stillede et spørgsmål til blender. Det blev besvaret lynhurtigt og præcist. Bestilte den samme dag, og onsdag stod den her hjemme. Super god service og en utrolig venlig og kompetent medarbejder i telefon. Kan på det varmeste anbefale at handle her. Med venlig hilsen Martin

7 oktober 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Martin. 1000 tak for at dele din oplevelse med Kunst og Køkkentøj. Vi er glade for, at du fik svar på din henvendelse, og at blenderen kom godt frem til dit køkken. God fornøjelse med den! Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service i forbindelse med

Fantastisk service i forbindelse med, at min pakke er forsvundet fra GLS/pakkeshoppen.

6 oktober 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Camilla. Tusinde tak for at dele din oplevelse med Kunst og Køkkentøj. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig. Du kan altid skrive til post@kunstogkokkentoj.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter, butikker eller webshop. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Servicen er fuldstændig fantastisk.

Servicen er fuldstændig fantastisk.
Sikke en dejlig butik. Kan kun få top karakter.

26 augusti 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Michael. Tusinde tak for de pæne ord og 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på! Husk, at du altid kan skrive til os på post@kunstogkokkentoj.dk, hvis du har spørgsmål til brugen af dine produkter. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og god kundeservice

10 maj 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Linda. Tusinde tak for de pæne ord og 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på! Husk, at du altid kan skrive til os på post@kunstogkokkentoj.dk, hvis du har spørgsmål til brugen af dine produkter. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Altid gode produkter

Altid gode produkter - jeg elsker min gryder

12 mars 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Josephine. 1000 tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord. Vi er glade for, at du synes godt om vores produkter – og gryderne i særdeleshed! Husk, at du altid er velkommen i butikkerne, hvis du har spørgsmål til brug af køkkengrej. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Indkøb af ny røremaskine

Indkøb af ny røremaskine. God rådgivning og besvarelse af spørgsmål, Hurtig levering og en glad kunde

12 januari 2021

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Jesper. Tusinde tak for din anmeldelse af vores service. Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og de pæne ord! Det er ingen hemmelighed, at corona har sat webhandlen i Danmark under pres, så vi er glade for, at vi har evnet at kunne rådgive dig fornuftigt, samt levere en røremaskine til dig hurtigt. God fornøjelse med maskinen, og tag endelig fat i os hvis du har spørgsmål til brugen af den. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

Virkelig dårlig service

De havde ikke tid til at hjælpe mig “det har jeg simpelthen ikke tid til”. Virkelig dårlig service.

19 december 2020

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Søren. Tak for din anmeldelse. Selvom vi foretrækker at høre om kundernes gode oplevelser, så er det absolut vigtigt også at høre om de mindre gode. Du har helt sikket ikke fået den service, som vi plejer at yde vores kunder. Det er ikke i orden, og det må du undskylde! Hvis du har tid og lyst, så skriv venligst mere om din oplevelse til undertegnede på mh@kunstogkokkentoj.dk. Venlig hilsen og god jul, Mikkel fra Kunst og Køkkentøj.

Super leveringsservice

Bestilte forskellige varer mandag d. 28-09 via deres webshop og allerede om tirsdagen lå pakken i den lokale pakkeshop - Super levering service!

4 oktober 2020

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Dennis, tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner til vores webshop. Vi gør alt hvad vi kan, for at levere så ordentligt og hurtigt som muligt. Så tak for de pæne ord – dem sætter vi pris på! Hilsen fra Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig betjening i butik

Dårlig betjening i butik - fin webshop.

Besøgt fredag d. 21 august den fysiske butik.
Blev bare peget i retning af den efterspurgte vare, og blev ikke spurgt yderligere ind til behov. Ærgerlig oplevelse.

21 augusti 2020

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Sebastian. Tak for din anmeldelse af én af vores butikker, og for de pæne ord om vores webshop. Det er naturligvis ikke i orden, at du blot er blevet peget i retning af en vare, uden yderligere hjælp. Det kan vi gøre meget bedre, hvilket vi i øvrigt altid bestræber os på. Jeg håber du kommer igen en anden gang, til en bedre oplevelse. Venlig hilsen Mikkel, Kunst og Køkkentøj.

God service ved fejl

Den ene varer jeg modtog levede desværre ikke op til forventningerne, da der var en lille revne i. Efter at have kontaktet KOK kom der hurtigt en ny, sammen med en returlabel til den defekte vare.

Fin hurtig behandling, dog ville det være rart at vide om de har modtaget returvaren.

19 augusti 2020

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse og for, at du har taget dig tid til at skrive en kommentar om vores service. Vi er glade for, at du er tilfreds med ombytningen af den defekte vare, og at det gik hurtigt.

Vi kontakter altid kunder, der returnerer en vare pr. post, og bekræfter når pengene er sat ind på deres konto. Indtil du skrev, har vi ikke tænkt på at gøre det samme, når det drejer som om modtagelse af en ombytningsvare.

Derfor vil vi overveje vores procedurer omkring dette – hensigten er jo, at vores kunder føler sig velinformerede og trygge, når de handler med os. Så tak for idéen!

Mange hilsner, Kunst og Køkkentøj

Lækre varer

Lækre varer, stort udvalg, god kvalitet og betjening, der har styr på produkterne 👌🏼

15 juni 2020

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Trine. Tusinde tak for din flotte anmeldelse af Kunst og Køkkentøj, vores udvalg og service. Vi er meget glade for, at du har taget dig tid til at skrive om os. God dag! Hilsen Kunst og Køkkentøj.

Rigtig god service

I marts købte jeg nogle varer på deres hjemmeside. En vare havde jeg desværre fået købt i en forkert størrelse. Jeg ringer og snakker med en mand, om jeg kan bytte i min vare i deres butik i København, og om jeg må vente lidt, da landet jo er lukket ret meget ned pga. corona. Der får jeg besked om, at det kan jeg godt. I dag var jeg så forbi butikken og fik byttet min vare til den rigtige størrelse. Og selvom der var gået mere end en måned, og de så normalt ikke giver penge tilbage, får jeg alligevel differencen tilbage.
Tak for rigtig god service.

25 maj 2020

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Line – tusinde tak for din anmeldelse og de pæne ord. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig. Mange hilsner fra Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har ALDRIG været ude for SÅ DÅRLIG…

Jeg har ALDRIG været ude for SÅ DÅRLIG BEHANDLING SOM I KØBENHAVN

Jeg stod ved den kassen ved den kvindelige ekspedient, for at betale mine varer og lagde betalingen 120,00 kr kontant og på beløbet på disken, så siger ekspedienten, at de desværre ikke tager mod kontanter, til hvilket jeg svare, at det er ulovligt og ud af ingenting der står der lige pludselig en anden mand bag disken, udover de 2 ekspedienter fra starten, jeg ved ikke om han var ejer eller bestyr, men han siger til mig, at det er IKKE ulovligt, for det har regeringen sagt, forretningerne godt må nægte, hvor til jeg svare NEJ det har regeringen aldrig sagt. Så ændre han det til, at det har regeringen anbefalet, hvor til jeg svare NEJ, det har regeringen ikke og tvært imod, så har både WHO og Nationalbanken sagt, at corona bliver ikke spredt via kontanter, hvor til han svare, at nu var det jo ikke WHO der var regering i Danmark.

Mens hele denne kommunikation foregår med denne uprofessionelle mandsperson, så har jeg betalt med mit kort, og siger samtidig til den unge kvindelige ekspedient som virkede meget forlegen, at det var både første og sidste gang, at jeg handlede hos dem, så burde mandspersonen jo så bare stoppe der... MEN AK NEJ, så siger han, at jeg kan jo bare lade være med at handle der i dag og fremover, hvor til jeg svare, at han kan være helt rolig, jeg kom ALDRIG til at handle der mere...

Jeg tager mine varer og forlader forretningen, da råber han efter mig, at jeg kan jo bare handle i deres webshop fremover, hvor amatør og uprofessionelt at råbe efter kunder.

Ifølge DANSK ERHVERV hjemmeside under Presse og nyheder den 7.april 2020

Forpligtet til at modtage kontanter
Butikkerne er derfor fortsat forpligtede til at modtage kontanter. Hvis en butik alligevel afviser at tage imod kontanter, vil det være ulovligt, og kan føre til en indskærpelse og et påbud fra Forbrugerombudsmanden om at tage imod kontanter.
Vi håber, at Forbrugerombudsmanden i denne tid vil have forståelse for, at der laves forskellige løsninger til at begrænse anvendelsen af kontanter – fx færre kasser, hvor man kan betale med kontanter.

Jeg vil lad sagen gå videre til forbrugerombudsmanden

OPDATERING

Per Kampmann

Det glæder mig, at I har tjekket, det jeg skrev herinde på Trustpilot, og at I igen modtager kontanter.

Så undskyldning for, at I ikke accepterede mine, kontanter er accepteret.

For god ordens skyld, vil jeg gør opmærksom på, at der jer selv der skal holde jer opdateret med lovgivningen og ikke kunderne der skal give jer informationer/vejlede om loven.

5 maj 2020

Kære Jill

Det er selvfølgelig beklageligt, at du fik en så dårlig oplevelse i butikken. Efter du skrev, har vi tjekket, og du har helt ret i, at vi er lovmæssigt forpligtet til at modtage kontanter, selv under forhold som det nuværende.

Så uagtet vores intention om at beskytte kunder og medarbejdere mod smitte, ved ikke at modtage kontanter, har vi nu ændret praksis så man igen kan betale med sedler og mønter i butikkerne.

For en god ordens skyld gør vi opmærksom på, at vira overlever dårligt på kontanter, men at smitte sagtens kan overføres via dem.

Per Kampmann, indehaver

Forretningen i Århus

Forretningen i Århus: dårlig service og uhøflig betjening!

8 april 2020

Svar från Kunst og Køkkentøj

Kære Marie, tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke noget vi er glade for at høre, og vi vil meget gerne rette op på det. Skriv venligst direkte til Mikkel på mh@kunstogkokkentoj.dk og fortæl om din oplevelse. Venlig hilsen, Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og et godt udvalg

Hurtig levering og et godt udvalg af kvalitetsprodukter. Altid hjælpsomme ved henvendelse i butik, mail og tlf.

25 januari 2020

Svar från Kunst og Køkkentøj

Hej Kim. Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om os. Vi er glade for, at du tager dig tid til at skrive om os. Vi håber, at vi også i fremtiden kan imødekomme dine forventninger til udvalg og service. Hilsen fra teamet i Kunst og Køkkentøj.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fine produkter, god service og hurtig levering.

Fine produkter, god service og hurtig levering de gange jeg har handlet ved dem. Nogle gange kan hjemmesiden dog godt mangle information omkring, hvilket produkt der egentlig er tale om (f.eks. specifikt navn på en given vare).

15 juli 2019

Svar från Kunst og Køkkentøj

Kære Alexander. Tak for din pæne anmeldelse af vores webshop. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at skrive om os. Vi er godt klar over, at ikke alle produkter i shoppen er beskrevet lige godt, men vi arbejder på sagen, produkt for produkt. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål. Mange hilsner fra Kunst og Køkkentøj.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.