Handlade i Kristianstad på varan jag skulle köpa stod det pris. När jag skulle betala, var varan 40 kr dyrare än vad som stod på skylten. Påpekade de men fick till svar att man inte hunnit ändra prise... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Hos jem & fix hittar ni ett brett sortiment av byggvaror till låga priser. Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris!
Per Bondessons väg 2080, 268 31, Svalöv, Sverige
- 046-28 52 900
- kundtjanst@jemfix.com
- www.jemfix.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Köp inget du kan behöva reklamera
Köp inget du kan behöva reklamera! En defekt produkt kunde de inte byta för att "förpackningen är öppnad". Vem har någonsin hört talas om nåt liknande?
Top Bygghandel
Top Bygghandel billigt och bra. Bästa priser . Favorit
Säljer söndriga produkter och tar…
Säljer söndriga produkter och tar absolut inte sitt ansvar för detta.
Servicen på Jem & Fix är suverän.
Servicen på Jem & Fix är suverän.
Trevlig och serviceinriktad personal.
Bra utbud och produkter.
Hanterar ev. reklamation utomordentligt bra.
Glad bemötande personal
Glad bemötande personal. Mysigt fina juldekoration o pynt till hyggligt pris Nöjd kund, bra säljare( jag gjorde mer köp vid kassan 😜👍) sååå glad över min nya telefonkiosk. Som en snöglob man skakar på fast m knapp, njuter av vehaglig, glittrer show m snögubben inuti och pratar i luren 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 värt stjärnorna ✨ vacker att se på mmm söt dekoration behaglig. GO WITH THE FLOOW good feeling pryl 👍🥰😃
Eftersom det ej fanns polkagriskäppar i…
Eftersom det ej fanns polkagriskäppar i butiken tänkte jag att jag handlar online. När jag gjort beställningen 3 oktober fick jag inte varan förens den 18 oktober. Det står 2- 5 arbetsdagar tills varan ska finnas hos kunden! Det stod även på nätet att ni hade polkagriskäpparna på lagret när jag gjorde beställningen! Jag blev minus frakten 70 kr. pga er okunnighet då jag kunnde senare köpa dessa käppar i butiken tidigare!
Ni har dessvärre ingen själv kännsla mot kunden då ni ej kan binda er från era regler. Ni ska väll kunna rekompensera kunden om ni ej kunnat fullfölja det ni har i er reglemente? Är inte nöjd med servicen jag fått från Er! Kommer inte handla mer på Jem och Fix.
Varberg kl 1755
Varberg kl 1755. Jag ber om att få köpa fönster drev.får till svar vi har låst den dörren????.frågar om dom stänger 5 i 6 eller kl 6.får till svar att dom stänger 6 och den är strax 6?????.blev inget köp åkte till bygg max.
Hej vill ni vara nöjda så ska ni åka…
Hej vill ni vara nöjda så ska ni åka till Sala Jem &fix !!!Alltid toppenbra trevligt personal ! Ordning i detta butiken👌
pellets i nybro
vi köpte 10 säckar pellets i nybro. halva innehållet i påsarna var oanvändbart. några pellets skulle svälla upp och smula genast. Dessutom består en stor del av innehållet av sågspån i en klump, vilket tyder på att innehållet har dragit fukt. Du kan inte använda det för uppvärmning. Så vi körde 40 km och visade den dåliga produkten för kundtjänst, som bara sa att det inte var deras problem. Rederiet kan ansvara för detta och det finns därför inget substitut. det är vårt problem nu. så jag betalar halva priset för icke-brännbart sågspån och måste hoppas att resten av påsen kan användas. Det bör också nämnas att pellets ofta lagras utanför lagret. vi får se vad som finns i resten av påsarna. Jag kommer aldrig att köpa saker från jem & fix igen och önskar personalen där liknande upplevelser och kalla fötter på vintern!
Väldigt dåligt service i arvika butik…
Väldigt dåligt service i arvika butik och otrevligt personal, aldrig mer jem fix för mig
Obeskrivligt dåligt skött företag.
Obeskrivligt dåligt skött företag.
Varor som det står 2-3 dagar på kommer inte, kundtjänst har ”långa svarstider” och när de väl svarar är ena varan restad fast det i webbshopen fortfarande står 2-3 dagar.
Erbjuden att annullera ordern men avstod då det verkade som att det rörde sig om någon vecka.
Efter 2 månaders väntan insåg de att ena varan inte skulle dyka upp inom överskådlig tid och skickade den andra. Trots att jag bett dem ändra min adress till hemadressen och inte sommarstugan så ligger paketet där nu, bara 8 min bort och går inte att ändra. ”Är det inte närmsta utlämningsställe?”
I butik fanns INGEN som visste något om byggbranschen utan endast personal i övre tonåren uppenbart utan kunskap för att hjälpa kunderna.
Handla INTE på detta usla företag!
Sämsta företags kundservice svarar inte…
Sämsta företags kundservice svarar inte på mail och inte telefon
Avstå att handla
Fördröjningar i leveransen som de inte…
Fördröjningar i leveransen som de inte står för
Telefon går det inte att komma fram på, troligtvis finns det inte ens ngn som sitter med telefonen
Usel service, rekommenderar INGEN att köpa sina varor från Jem o Fix!
Skadade produkter
Skadade produkter, dålig service, nonchalant, otrevlig personal, dåligt bemötande. Aldrig mer Ludvikabutiken!!
Katastrofal kundservice
Katastrofal kundservice! efter 10 dagar så har jag inte hört någonting om leverans... omöjligt att få ta i kundservice både via telefon och mail
Otrolig dålig kundtjänst
Otrolig dålig kundtjänst. Svarar inte på varken mail eller telefon, trots upprepade försök. Har ännu inte mottagit min order, som skulle ha kommit efter 2-5 dagar. Återstår inget annat än att polisanmäla företaget
Sämsta service och köpupplevelse jag…
Sämsta service och köpupplevelse jag varit med om. Beställde tak till vår paviljong som skulle komma efter 4-5 dgr och det gick inte att beställa online eller på telefon utan man var tvungen att åka dit. Säljaren frågar efter hemadress för att skicka direkt från leverantör vilket var skitsnack för det var inte vad dem sa när vi efterlyste den veckan efter. 4 veckor har gått och ännu har den inte kommit. Ringt varannan dag för dem har ingen koll på när saker och ting kommer och får till svar att dem inte vet, kanske på fredag, kanske på måndag… otrevlig personal som skriker åt en att sluta ringa och att dem hör av sig vilket dem inte gör. Fått snäsiga svar på telefon, dåliga ursäkter fram o tillbaka. Nu säger dem att den inte kommer alls! Fy på er, inte ens en genuin ursäkt fick vi bara snäsig personal! Aldrig mer dit, detta var butiken i Ängelholm!!
Sveriges sämsta kundservice
Sveriges sämsta kundservice?
Är i butiken i Ängelholm och ska köpa en poolrobot, den kostar 1195kr, får till svar att den är slut men kommer in igen nästa vecka.
Varan är fortfarande slut veckan efter och priset är höjt till 1495kr.
Försökt och ringa dem men får till svar att det är hög belastning så maila oss istället. Jag mailar dem och efter 3 dagar har jag fortfarande inte fått svar. Testar och ringa dem igen men får samma svar igen att de vill att jag ska maila dem.
Hopplöst!
Kommer aldrig köpa något mer hos Jem & Fix och kommer aldrig rekommenderar denna affär.
La en beställning för en 9 dagar sedan
La en beställning för en 9 dagar sedan. Det står att det ska skickas efter 1-2 dagar. Har fortfarande inte fått någon bekräftelse på att de skickat sakerna. Ringde kundtjänst har ”hög belastning just nu”, inget svar. Mailade kundtjänst och de behandlar ärendet efter 1-2 dagar fick jag meddelande om. Vi får väl se.. Så dålig service!
Var i Trelleborg och skulle köpa ca 4…
Förmiddag
Var i Trelleborg och skulle köpa ca 4 soakerslangar. Jag hittade inga i hyllan, frågade personalen. Han pekade på gången, jag gick en gång till, såg ingen slang. Frågade igen -fick till svar väldigt nonchalant- jaha då finns det väl inga.
Jag gick. Sa till vad jag tyckte om hjälpen- fick till svar- jaha ja jag försökte ju hjälpa dig (skrattandes).
Jag säger bara- aldrig mer sätter jag foten i den butiken. Tur att man kan handla på andra ställe.