Zeer slechte service verkopen een nieuwe fiets van bijna 4000 euro maar bij thuis komen zien we dat er al 90 km mee gefietst is antwoord ook niet op mail snel geld pakken geen service
Det här tycker kunderna
Zoals ik hier ook lees, een echte fake handel. Heb mijn fiets ook bij izibike gekocht, moet onderhoud hebben, sturen je naar een lokale fietsenmaker. Zien mij al komen, fietsje in Nederland gekocht e... Se mer
Företaget har svarat
What a terrible experience... I arrived and the bike had no pedals despite being delivered with pedals... I needed the bike on the day so the sales rep deducted the 15eur worth pedals off new shimano... Se mer
Företaget har svarat
service point? Trap er niet in! is gewone fietsenmaker! niks met izibike te maken. Zojuist gebeld met izibike. Blijkt dat alle fysieke winkels dicht zijn, zonder de communiceren. Nu moet ik zelf naar... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Als een van de eerste online-fietsenwinkels van Nederland verzorgen wij sinds 2004 de moderne route naar een nieuwe fiets. In 2004 was het aankopen van een fiets via internet nog ongebruikelijk, maar in de huidige tijd is het online shoppen niet meer weg te denken. Hoewel de tijd snel gaat, en de ontwikkelingen des te harder is onze filosofie niet veranderd: eenvoud!
Kontaktuppgifter
De Overmaat 48, 6831 AJ, Arnhem, Nederländerna
- 026 327 27 31
- info@izibike.nl
- www.izibike.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
mijn ervaring met IZIBIKE is vele malen …
mijn ervaring met IZIBIKE is vele malen beter dan dat ik met andere zaken gewend ben , ook de medewerkers in de winkel zijn zeer service gericht, en altijd staan ze voor je klaar, groeten piet.
Zeer goede hulp bij het zoeken naar een …
Zeer goede hulp bij het zoeken naar een geschikte fiets. Niet gekeken naar de prijs, maar vooral naar het gebruik. Ook de levering binnen een week was fijn.

Svar från izibike.nl
Goede service en goede prijs.
Fiets werd aangeboden voor een goede prijs. Ik heb de fiets zelf opgehaald in Utrecht. Daar werd ik leuk geholpen. De fiets werd op maat afgesteld en ik kon een testrit maken.

Svar från izibike.nl
Doen, super en juiste afspraken
Makkelijk bestellen, compleet en juist volgtraject en binnen 1 dag geleverd 👍

Svar från izibike.nl
Goede uitleg gehad over de Ebike
Goede uitleg gehad over de Ebike en nog meer, zelfs wat ik nog niet wist over een fiets in het algemeen. Er werd echt tijd genomen voor de uitleg en afstelling. Er werd verteld dat het achterlicht geen afzonderlijke batterij heeft maar dat heeft het achterlicht wel. Maar dat drukt te pret niet. Ik vond het wel jammer dat al na 2 dagen gefietst te hebben dat 2 boutjes kwijt zijn waardoor de pakdrager voor al niet meer functioneerde. Dit is door mij zelf in orde gemaakt. Wel een plus punt is dat ik al 104 km heb kunnen fietsen en de batterij staat nog op 27%, ik had verwacht dat ik de fiets eerder aan de lader had moeten leggen maar dat is gelukkig niet het geval.

Svar från izibike.nl
Goed gevoel bij service Izibike.
Fiets bestelt bij IZIBIKE. Helaas zat er wat los. Direct gebeld en werd direct goed geholpen. En in goed overleg werd het probleem opgelost. Via de mail en telefoon eerlijk, duidelijk advies ontvangen. en hier hielden ze hun super aan. Goed gevoel bij. En makkelijk dat ze servicepunten door het land hebben.
Kinderfiets bij izi
Voor de bestelling gebeld met izi. Keurig te woord gestaan en de vragen werden super beantwoord of uitgezocht. Bestelling via internet ging super. Dag van levering kon aangegeven worden. Super services vind ik dat. Afleving ging super. Vriendelijke man die super inging op alle vragen van de kids. Kortom super. En de fiets helemaal Oke.
Super service
Onlangs mijn fiets ter reparatie aangeboden omdat er een snoer kapot was. Viel nog onder de garantie. Melding gedaan via Izibike Utrecht. Die hebben me via de mail uitstekend geholpen. De fiets is opgehaald en netjes gerepareerd en vervolgens weer keurig netjes afgeleverd. Kreeg ik een gisteren een kaartje van Izibike in de bus om met veel veilige kilometers en plezier met mijn fiets toe te wensen. Nou ik vindt dit een super service. Dus zal bij dit bedrijf zeker weer een fiets kopen en ook andere aanraden om hier naartoe te gaan.
prijs/kwaliteit was goed
prijs/kwaliteit was (in dit geval) goed.
Product voldoet ook aan de verwachtingen.
Alleen werd de (kinder)fiets niet volledig afgemonteerd zoals gecommuniceerd. Het ging om trappers monteren en stuur rechtzetten. Niet heel schokkend, maar mij werd verteld door koerier dat ze dat niet doen bij kinderfietsen.
Goede telefonische bereikbaarheid
Goede telefonische bereikbaarheid, duidelijke info, snelle levering
Fiets is fijn en snel geleverd
Fiets is fijn en snel geleverd. Wel wat kleine tegenvallers. Het zadel stond te hoog en de zadelpenbout bleek al enigszins dolgedraaid te zijn bij het afmonteren. Ik heb gebeld met Izibike en ben heel vriendelijk geholpen. Ik kon naar het Servicepunt in mijn stad en ben daar vervolgens heen gegaan. Met wat beleid heeft de medewerker daar de bout los kunnen draaien en een nieuwe ingezet. Hij heeft tevens de fiets nog wat verder nagelopen. Er bleek nog een boutje onder het zadel scheef te zitten. Bovendien liep mijn achterwiel licht aan en dat heeft hij verholpen. Extra kosten: 1 euro voor het boutje. Dus: ik ben heel tevreden over de fiets zelf, wat minder over de afmontage, maar weer wel erg tevreden over de service aan de telefoon en bij het servicepunt.
Goede service. Fiets bleek te groot en kon zeer snel worden geretourneerd. Zeer tevreden!
Prima service en kwaliteit
Prima service en kwaliteit voor een betaalbare prijs
Goede survez😍
goede service en goedkoop
goede service en geleverd wat er op de website stond.
want daar had ik mijn twijfels bij omdat de fiets tegen over andere web winkels erg goed koop was en de fiets niet voor die prijs konden leveren.
maar de fiets deed aan onze verwacht te gingen dus super goed.
Top zeer tevreden!
Top! Had een fiets gezien op de site die is vrijblijvend naar de winkel gestuurd ik kon een proefrit maken en aan de hand daarvan beslissen of ik hem wel of niet wilde kopen!
Keurig en vriendelijk geholpen!
Goede en snelle bezorging
Goede en snelle bezorging. Vandaag besteld morgen of overmorgen in huis. Klantvriendelijke en deskundige hulp bij technische vragen.
Leveren snel en voor een goede prijs
Leveren snel en voor een goede prijs. Als er bij ophalen en onderdeel niet laat staat wordt als uit de kast gehaald om toch zo snel mogelijk te leveren. Zo werd een deel van mijn bestelling naar het uitgifte punt gehaald en gemonteerd zodat ik toch met een complete fiets naar huis kon.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.