Lite uppdateringar ang mitt inlägg den 20-11!jag har fortfarande inte fått några svar på min uppsägning fast jag mailat ett flertal gånger d enda som kommer är nåt felmeddelande från Mailer daemond so... Se mer
Först jagar de Dig i 3 år ,sedan skickas en stämning ut och du blir kallad till tingsrätten som dömer alla drabbade som förlorare. Jag har kontaktat alla jag kan, ARN , Svensk Handel, Kronofogden, Ska... Se mer
Varför kan inte en vuxen person själv säga upp sitt abonnemang för att en förälder stod för telefonnumret fram till 2018? Är inte det att krångla till det väl mycket för en som vill avsluta sitt abonn... Se mer
SCAM! Widar Nord! Varför förstöra ert ryckte och det du bygger upp? Provade ett år prenumeration 2017, har sagt upp den otal gånger men får ändå löpande inkassokrav påminnelse och nya fakturor för... Se mer
Med 35.000 tecknade prenumerationer är vi Sveriges mest sålda produkt inom alternativ media. Vi betalar dock inte Trustpilot med trafik eller pengar, vilket man måste göra om man inte vill framställas som ett oseriöst skojarföretag på denna sajt. Trots det har vi högre Trustpilot-betyg än Sveriges mest omtyckta företag såsom Telia (1,3), Ikea (1,4), SEB (1,3), Elgiganten (1,4) mfl. Vi hoppas därför att klagomålen här, som nästan alltid är ogrundade och kommer från inkassokunder som vägrar betala sina fakturor, kan tas med en nypa salt. Mejla gärna kundservice@friatider.se om du behöver hjälp eller har frågor om din prenumeration.
Narva mnt 5, 10117, Tallinn, Estland
- kundservice@friatider.se
- www.friatider.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Aldrig varit med om att en "support"…
Aldrig varit med om att en "support" upprepade gånger talar om att de tagit emot mail, ger en ett ärendenr, lovar att återkoppla inom en-två dagar och sen är det tvärtyst.... trots upprepade försök att få dem att svara. Fått samma inkassokrav via sms som alla andra som skrivit här. Jag (trodde att) jag gått med på att prova på Fria Tider, sen när jag skulle logga in gick det inte och jag hade inte tid att rodda med det just då. Skrev ett mail och bad om att få flytta fram tidpunkten för min prenumeration istället då jag hade så fullt upp. Noll svar trots att de som sagt lovat att återkoppla via mail. Istället kommer påminnelse efter påmnnelse med extra avgift dessutom, om att betala (för en tjänst jag aldrig kunnat utnyttja!). Jag mailar igen och igen. Inget svar. Sen i söndags får jag ett sms om hot om Inkasso om jag inte betalar. Jag betalar men får fortfarande ingen bekräftelse på att de FATTAT att jag inte vill ha någon prenumeration mer öh taget. Sämsta/värsta kundtjänst jag varit i kontakt med (om man nu kan kalla det kontakt när det är 100% ensidigt). För fasen skärp dig, du som ansvarig utgivare - du klarar ju uppenbarligen att svara folk härinne, så varför inte på vanliga mailen som 100% av alla andra företag i Sverige?
Jag har mailat och sagt upp…
Jag har mailat och sagt upp prenumerationen men får ingen återkoppling
Kanske lättare att få återkoppling här?
Betalat prenumeration med "kvitto nr" R4456. Jag vill få en återkoppling & ett avslut nu.
Andreas
Bindningstiden var ett år utan…
Bindningstiden var ett år utan uppsägningstid. Jag sa upp prenumerationen förra året men det har ändå kommit en faktura för ett helt år till.
F82056
Jag har sparat mailet med uppsägningen.
Hör gärna av er till mig så att ni kan rätta till misstaget.
En avisering om förlängning av en prenumeration skall skickas ut i god tid före uppsägningstidens utgång och innehålla
- tydlig upplysning om att abonnemanget löper tills vidare
- tydlig anvisning om när abonnemanget senast kan sägas upp av prenumeranten.
- tydlig anvisning om hur abonnemanget sägs upp.
Väntar fortfarande svar på mejlet jag…
Väntar fortfarande svar på mejlet jag skrev förra torsdagen 28/4 ang. Faktura F80983.
Då min pappa varit sjuk i över två år och inte kunnat beställa något undrar jag vem och hur detta är beställt? Jag har haft hans mobilnr som ni hänvisar till i fakturan. Återkom snarast!
Sidan fungerar bra, men plustjästen är inte problemfri.
Sidan i sig fungerar bra, men inloggningen till plus fungerade aldrig bra och därför användes inte plus-tjänsterna på nära 2 år. Jag tycker det är synd att ni väljer att skicka ut en faktura efter två år för år 2 istället för att skicka ut en faktura inför år 2, läser man här är det tydligt att många reagerar starkt på detta beteende.
Det jag skulle vilja få bekräftat av er är att uppsägningen jag skickade den 20 april (ärende KS63967) är registrerad och är gällande från den 20 april. På grund av att jag inte fått något bekräftande svar på uppsägningen loggade jag återigen in på er hemsidan idag enbart för att försöka genomföra uppsägningen i inloggat läge, men det gick inte och den inloggningen ber jag er bortse ifrån. Vänligen bekräfta även att faktura F80965 är mottagen samt att jag inte kommer att få fler fakturor från er i framtiden.
Vill få ut er ur mitt liv!
Efter att plötsligt ha fått en räkning på en prenumeration på Fria Tider har jag sänt många mejl. Inget har blivit besvarat. Mitt ursprungliga mejl fick ärendenummer KS63403. Efter att ha läst på trustpilot har jag förstått att jag inte är ensam om denna kamp mot blufffakturor, inkasso och kronofogde. Jag tror mig också plötsligt förstå att Fria Tider förväntar sig någon slags "uppsägning" från den prenumeration jag inte beställt. Härmed säger jag upp alla prenumerationer på Fria Tider; nu och i all framtid. Ta bort mig från era register. Jag avser inte att betala pren. jag inte beställt. Fakturan bar ref nr 10804839. Jag har bestridit denna faktura likväl som kravet från FTNG Ekonomi. Jag kommer att bestrida krav från KFM. Jag har anmält till Konsumentverket, liksom många andra. Nu återstår polisanmälan. Jag tror inte ni tjänar så mycket på att ha dessa dunkla metoder och att bråka med folk. Resultatet blir bara att jag och många andra ser på er som pestsmittade; nåt man ska undvika till varje pris. Synd på en så pass bra produkt.
inget svar från kundservice trots flera mail
Har inget emot själva innehållet på tjänsten.
Detta är kritik mot kundtjänst.
Jag fick påminnelse om att betala prenumeration vilket jag inte ville fortsätta med så jag skrev ett mail till dem. Inget svar. Jag fick sedan ett extra mail med en sista påminnelse om att jag skulle betala annars skickar de en påminnelse via brev. Jag skrev att de inte skulle skicla nåt brev för att jag inte ville prenumerera. Jag fick ett brev men fortfarande inga svar på mina mail.
Tog sedan reda på villkoren och förstod att jag hade 14 dagars uppsägningstid så jag betalade fakturan och skrev ett mail att jag hade fel och hade missförstått att det var en prenumeration. Jag skrev också att jag betalar och vill sedan avsluta den. Inget svar.
16 april var första kontakten med dem och idag är det 4 maj. Fortfarande inte ett enda svar. Skickade idag att jag ville få en bekräftelse på min uppsägning men antar att de kommer att ignorera det också.
Rekommenderar inte att prenumerera eller ha kontakt med deras kundservice. Jag har skickat flera mail men inga svar.
Har sagt upp min prenumeration men ni…
Har sagt upp min prenumeration men ni fortsätter och skicka fakturor och svarar inte på ett enda mejl, mitt tålamod börjar tryta nu. Vill att ni drar tillbaka alla fakturor!
Varning för Fria Tider
Gick med för 2 år sedan o det gällde 1 år utan uppsägning. Nu har jag fått påminnelse för år 2?
Har även fått ytterligare ett påminnelsemejl för kommande år. Inte någon faktura inget fakturanr bara en summa. Vill ju gärna veta vad jag betalar för. Har skickat ett antal mejl med uppsägning men ingen respons från den s.k "kundtjänst". Vill varna alla som tänker prenumerera på detta blufföretag. Finns ingen chans att säga upp den sidan är det error på konstant. Finns ju hur mycket problem som helst om läser på nätet. Märkligt att inte nån myndighet kan stoppa denna stora bluff o lurendrejeri sida. Om jag kollat på nätet innan jag prenumerera så hade jag klarat mej från detta.
1 år utan uppsägning är ju vad som gäller. Det går ju inte att säga upp tjänsten helt omöjligt. Har ju mejla
"Kundtjänst " ett antal ggr men inget svar.
Så nu gör jag ett nytt försök här och nu och vill då säga upp tjänsten med omedelbar verkan.
Om ni sen skötte era prenumeranter lika bra som nyhetsförmedling så skulle ni säkert ha betydligt fler kunder. Väntar mej nu en bekräftelse på uppsägningen.
Och att den sista fakturan dras tillbaka.

Du blir lurad av Fria Tider
Man blir lurad att prova på Fria Tider Plus under 1 år. Ångerrätt inom 14 dagar. Så ni som fortfarande är där passa på att ångra er snabbt som attan! Första året ska man betala 365 kronor i förskott. Man får ingen chans att på sitt konto på Fria Tider säga upp prenumerationen för det står inga sådana uppgifter om din prenumeration på ditt konto och nästa år kommer det ingen faktura som påminner om att prenumerationen är löpande så att du kan säga upp den andra året (om du skulle vilja). I slutet av andra året kommer en faktura för det gångna året och säger du då upp abonnemanget så lägger de till ett år till som du måste betala. Trots att det står i avtalet att du har ingen uppsägningstid, bindningstid 1 år. Rent kriminellt.
Svar till Fria Tider: Varför måste jag då betala framåt i tiden 1 år när det inte finns någon uppsägningstid? Och jag har sagt upp tjänsten. Och jag har inte nyttjat den under hela 2021 heller, därav att jag svarade er december 2021 att det var en bluff och jag inte använde tjänsten. Vilket jag heller inte har gjort 2021. Det var 2020 jag oturligt nog gick med på en prova en årsprenumeration på 365 kronor, vilken jag också betalt. När den perioden gick ut kom ju ingen faktura på ett helt år? Varför då undrar jag? Man betalar inte prenumerationer ett år i efterhand. Det kanske ni borde fatta. Kanske ni som ska tänka om när ni har så många kunder som opponerar sig. Uppsägningen ska gälla från första mejlet man opponerar sig mot er, den dagens datum. Varför ska jag betala en slutfaktura för ett år framåt i tiden också? Nej, jag kommer att bestrida samtliga fakturor och inkassokrav. Det är också märkligt att ni svarar första dagen här på Trust Pilot men att ni inte svarar på ett enda mejl man skriver till er.

Katastrofalt dåligt
Lågutbildad klimatförnekare som skor sig på att sprida konspirationsteorier till psykiskt sjuka och andra lågutbildade.

Fria tider kräver betalt del 2
Fria tider kräver betalt
För ca 1 år sen fick min fru ett samtal från Fria tider när hon satt i kassan på jobbet.Hon tackade nej till erbjudandet och avslutade samtalet.
1 år senare fick hon en faktura på en prenumeration som hon aldrig beställt.Hon bestred den naturligtvis.1 månad senare får hon ett inkassokrav som hon också bestrider.
Yterliggare 1 månad senare får jag ett mejl där dom skriver att dom kommit fram till att det är jag som beställt prenumerationen trots att jag aldrig pratat med dom.Jag bestrider också fakturan men idag kommer ett inkassokrav som jag skall betala inom 10 dagar (Faktura nr.F77807) .Fria Tider har aldrig levererat något tex inloggning eller liknande.
Det går inte att ringa varken inkassobolaget eller Fria Tider och jag bestrider detta inkassokrav
Redigera
Uppdaterad en dag sedan
Fakturan gäller kontot "tigris1234" hos oss som använts flitigt. Det är riktigt att din fru köpt. Vi trodde det var du eftersom hon förnekade att hon köpt och du betalat vår förra fakturan från din internetbank. Vi har nu ändrat tillbaka till henne och kommer att skicka nytt inkassokrav till rätt person.
Svar från Jonny.
Då vill jag se bevis på från vilket telefonnr. som inloggningen skett ifrån eftersom varken jag eller min fru har använt något konto med inloggning.Vi har inte ens några inloggninguppgifter.När var någon inloggad på detta konto senast?Hur kan min fru ha köpt något när hon tackade nej i telefonsamtaletsamtalet?Vi kommer fortsätta bestrida alla orätta fakturor från er.
Mvh jonny
Vi vill gärna veta när inloggningar skett eftersom ingen av oss har gjort dom och dessutom sa min fru upp abonnemaget när en av era säljare ringde och frågade om hon ville förlänga det för över 1 år sen.Ni måste väl ha det samtalet registrerat och vi betalar gärna fram till den datumen.Är kontot fortfarande aktivt trots uppsägning.Det är omöjligt att kontot används flitigt då vi aldrig varit där.Varför svarar inte kundtjänsten på mejl?

Svar från Fria Tider
Krav på krav trots att jag skickat kvittot
Prenumererade och fick kvitto på betalningen. Gjorde en uppsägning och fick denna bekräftad. Får drygt ett år senare ett krav på betalning för ytterligare års prenumeration. Skickade kvittot men ärendet fortsätter bara rulla på. Påminnelseavgift trots uppvisat kvitto. Räknar kallt med att de här oseriösa aktörerna skickar vidare till inkasso. Pratade med konsumentverket som har massor av ärenden mot företaget och har även gjort polisanmälan. Är det såhär de drar in inkomster?

Rena rama bluff-företaget
Rena rama bluff-företaget. Registrera er aldrig för de har tydligen inget telefonummer förrens på inkassofakturan. Det är bara dina pengar dom vill åt samtidigt som de gör sig omöjliga att få tag på. Skickar du ett mail så får du ett ärendenummer tillbaka som de tydligen skiter i. Förmodligen en boot som svarar. Ska ringa i morgon. De svarar förmodligen inte. Då får jag väl åka o knacka på.

Fick en påminnelse
Fick en påminnelse
Betalade men efter några dagar kom ett inkassokrav på
samma tidsperiod plus 3 dagar ytterligare ränta plus inkassokostnad tillagd.
Nu är det verkligen kriminellt förfarande, att man ska betala inkassokostnad på redan betald faktura. Men bedriver man verksamheten från utlandet kanske inte lagar gäller.

"Kundtjänst" som inte svarar
Fått påminnelse ifrån FTNG eftersom jag ignorerat mailen om att förnya prenumationen. Nu visar det sig totalt omöjligt att få svar ifrån "Kundtjänst" där jag frågat hur det kan lösas och meddelat att jag vill avsluta. Nu är det 10 dagar sedan jag mailade först och har skickat 2 påminnelser. Synd, tecknade prenumationen bara för att bidra eftersom jag inte bryr mig om plusdelen alls och här fick man tillbaka på käften i princip. Tänkte förnya när plånboken tillåter det men efter detta tror jag inte det. Så, man får väl lägga ÄNNU mer tid på denna skiten och ringa konsumentverket efter rådgivning antar jag. Kan inte rekommendera någon att skaffa sig dessa problemen. Jag ger en stjärna eftersom att ignorera "kunder" som bara ville hjälpa till tar hårt.

Svar från Fria Tider
En anhörig har fått en påminnelse från…
En anhörig har fått en påminnelse från FTNG ekonomi om inkassokrav och påminnelse på något som aldrig har godkänts från hans sida. Hur är det ens möjligt??!!
Är detta ett skämt eller?

Svar från Fria Tider
Väldigt underligt när min över 80 år…
Väldigt underligt när min över 80 år gamla mor får inkasso ifrån Fria tider för något hon aldrig signat upp sej för, ifrån ett såpass ljusskyggt bolag som FTNG som inte ens kan ha en mailadress eller telefon nr.
Inte heller någon återkoppling i ärende KS62760.
Helt bedrövligt och blir givetvis polisanmält.
Där rök all respekt för Fria tider.