Lite uppdateringar ang mitt inlägg den 20-11!jag har fortfarande inte fått några svar på min uppsägning fast jag mailat ett flertal gånger d enda som kommer är nåt felmeddelande från Mailer daemond so... Se mer
Först jagar de Dig i 3 år ,sedan skickas en stämning ut och du blir kallad till tingsrätten som dömer alla drabbade som förlorare. Jag har kontaktat alla jag kan, ARN , Svensk Handel, Kronofogden, Ska... Se mer
Varför kan inte en vuxen person själv säga upp sitt abonnemang för att en förälder stod för telefonnumret fram till 2018? Är inte det att krångla till det väl mycket för en som vill avsluta sitt abonn... Se mer
SCAM! Widar Nord! Varför förstöra ert ryckte och det du bygger upp? Provade ett år prenumeration 2017, har sagt upp den otal gånger men får ändå löpande inkassokrav påminnelse och nya fakturor för... Se mer
Med 35.000 tecknade prenumerationer är vi Sveriges mest sålda produkt inom alternativ media. Vi betalar dock inte Trustpilot med trafik eller pengar, vilket man måste göra om man inte vill framställas som ett oseriöst skojarföretag på denna sajt. Trots det har vi högre Trustpilot-betyg än Sveriges mest omtyckta företag såsom Telia (1,3), Ikea (1,4), SEB (1,3), Elgiganten (1,4) mfl. Vi hoppas därför att klagomålen här, som nästan alltid är ogrundade och kommer från inkassokunder som vägrar betala sina fakturor, kan tas med en nypa salt. Mejla gärna kundservice@friatider.se om du behöver hjälp eller har frågor om din prenumeration.
Narva mnt 5, 10117, Tallinn, Estland
- kundservice@friatider.se
- www.friatider.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Andra tittade också på
Nyheter du inte får se på SVT
Nyheter som inte mainstream media informerar om får man här. Ovärderligt för medborgare som vill veta vad som verkligen händer i Sverige.
Jag har sett klagomål på problem med avslut av tjänsten, jag hade inga problem med att säga upp abonnemanget, så jag håller inte med om kritiken.
Jag sa upp min prenumeration för ca…
Jag sa upp min prenumeration för ca 2-3år sedan, i år 2023 fick jag en faktura på 552:- Ni uppför er som ni vore en grupp kriminella skitstövlar. Att få igen pengarna, är nog omöjligt när man har att göra med skurkar. Som jag ser det kan ni gå och skita ner er.
Ja prenumererade på fria tider men…
Ja prenumererade på fria tider men bestämde mig för att avsluta abonnemanget förra året vid denna tiden .
Nu får ja vad dom kallar en slutfaktura efter ett år förser första så har jag aldrig hör talas om att man kan få en sk. Slutfaktura på en digitaltidning för det andra så sa jag upp tidningen förra året ?? Hallå hur tänker man .. jag skicka över mina underlag samt inbetalning jag gjort förra året ändå skicka dom en faktura på 560:- vilket innebär att jag betalt för 560 dagar som jag inte beställt…(det kostar 1 kr dagen)
Så inget jag rekommenderar otroligt otrevliga och oprofessionella att ha o göra med..
Bråkat med dom sedan 2019
Bråkat med dom sedan 2019, dom fortsätter skicka fakturor och flyttar fram uppsägningstiden. Betalade som dom sa slutfakturan förra året, idag fick jag en ny... KÖP ALDRIG DERAS TJÄNST!!!
Glömde lösenord, något nytt fick jag aldrig trots påtryckningar. Men betalt ska dom ha i alla fall och betalt retroaktivt.
Startade en prenumeration, men efter en tid glömde jag mitt inloggnings passord. Begärde att få en nytt passord via deras hemsida, inget hände. Detta gjorde jag under flera tillfällen men utan resultat.
Med tiden tröttnade jag och eftersom att läsa deras artiklar inte gav något i alla fall så gav jag upp.
Nu ett år senare får jag en faktura på det senaste årets prenumeration som inte fungerar.
När jag inte vill betala den därför att tjänsten inte har kunnat levererats till mig så blir det hänvisningar till reklamationsrätter och lagtexter om att det är straffbart att inte betala.
Att ge mig ett nytt fungerande lösenord kan dom inte, men att hota om jag inte betalar, det har dom tydliga rutiner för.
Detta företag verkar vara omöjligt att…
Detta företag verkar vara omöjligt att bli av med. De skickar ff faktura fast jag sagt upp pren. och hotat med polisanmälan om de fortsätter.
Väldigt trevligt med nyheter man inte…
Väldigt trevligt med nyheter man inte kan få på särskilt många andra ställen. Tex så var det demonstrationer i Frankrike med gula västarna, och så tyst man var ifrån gammelmedian är ju bara knäppt. Samma sak med protesterna från lastbilschafförerna i Kanada, från bönderna i Nederländerna osv. Man får en väldigt dålig koll på vad som händer i världen om man inte följer tidningar som Fria Tider.
Omöjliga att få kontakt med via…
Omöjliga att få kontakt med via kundtjänst.KS66635 och KS68383 är uppsägningar av prenumeration och bestridande av påminnelse av faktura då uppsägning är gjord. Polisanmälan väntar om det kommer mer blufffakturor.
Har försökt sedan 5 oktober att säga…
Har försökt sedan 5 oktober att säga upp min prenumeration. Har skickat antal mail till dom och fått till svars att någon från kundservice kommer höra av sig. Har fortfarande inte kontaktat mig och nu har det snart gått 3 månader.
Uppsägning av Prenumeration
Jag försöker att säga upp min prenumeration eftersom jag inte hinner med att läsa men på telefon är det nästintill omöjligt att hitta vart jag ska vända mig, mitt kund nr är 30085 om friatider kan hjälpa mig annars får jag vända mig till en instans som kan hjälpa mig i ärendet.
Fria Tider faktura bedrägeri
Läst som många andra skrivit att dom fortsätter skicka fakturor trots uppsägning vad gör man om en inkassobolag inte godtar bevis som man tillhandahåller i form av kopior på uppsägnings mail etc. sjukt att man får bedriva kriminella verksamheter på detta sätt när så många vittnar om tydliga bedrägerier
Vill säga upp min pren,,
Vill säga upp min pren,,, Men inget svar på flera veckor. Bara skickar ut fakturor. Börjar tro att ett tidning suger. Skickar ni en faktura till så kommer den bli anmäld istället för betald.
Undvik till all kostnad
Svarar ej på mail, allmänt oseriöst företag, artiklarna är ungefär lika välskrivna och har samma journalistiska värde som valfri foliehattstråd på Flashback. Jag har försökt få tag i dem utan framgång för att bekräfta att min prenumeration har avslutats. De spydiga och barnsliga svaren från "företaget" här på Trustpilot säger väl allting om vilken sorts människor man har att göra med: "Det verkar som att folk förväntar sig personliga brev som bekräftar uppsägningar, vilket vi inte riktigt begripit vikten av." Öh, ni har inte begripit vikten av det? När folk mailar kundtjänst så vill de ha ett svar på sin fråga, hur kan detta vara svårt att begripa? Eller är de så många att ni inte hinner svara på dem?
Ärende KS66588.
Ärende KS66588.
Ni har inte bekräftat min uppsägning av prenumeration på många veckor. Väldigt dåligt. Kan ni bekräfta här åtminstone att prenumerationen är uppsagd???
Propaganda inte nyheter
En riktigt rasistisk och sexistisk tidning som kallar köp av sexuella tjänster (prostitution) för ett "bagatellbrott". Alla människor som har en uns av humanitet i sig borde totalt bojkotta Fria Tider som jag kallar för "Sveriges toalett" tillsammans med Flashback. Jag är glad att de inte får något presstöd.
Undermålig kundtjänst
Liksom många andra som skrivit recensioner här så är jag nu väldigt, väldigt trött på Fria Tiders undermåliga så kallade "kundtjänst". Skickade e-post den 16 maj med begäran om att säga upp prenumerationen och fick då ett automatiskt svar (ärende KS64520) där det står "En handläggare kommer snart att kontakta dig.". Den senaste fakturan jag fått har nummer F70906. Eftersom jag inte fick något svar på drygt två månader bestämde jag mig för att svara på det automatiska e-postsvaret (vilket man uppmanas göra) för att återigen begära att prenumerationen sägs upp. Nu har nästan ytterligare en månad gått och inget svar från Fria Tider. Har därför skrivit ett tredje e-postmeddelande för att säga upp prenumerationen, men än så länge utan resultat. Eftersom detta, enligt andra recensioner här, verkar vara ett utbrett och genomgående problem med Fria Tider så verkar det som att man har större chans att lyckas med att säga upp prenumerationen genom att skriva här, vilket jag alltså nu vill meddela Fria Tider (för fjärde gången!). Vänligen bekräfta snarast att min prenumeration nu sägs upp!
Lyfter fram samtalsämnen som ingen…
Lyfter fram samtalsämnen som ingen vågar ventilera.
16 okt 2019 har jag tackat jag till…
16 okt 2019 har jag tackat jag till prov prenumeration, har kunnat logga in 1 gång sen dess fungerade inte inloggning! försöte kontakta er och avbeställa tjänsten men har inte fått svar utan bara räkningar och påminelser! jag har skickat flera mail under dom senaste 3 åren men har aldrig fått svar tvärtom bara hotelser om inkasso! Det verkar att så fort man vill prova något så det blir livet ut när det gäller er!
Obsolut helt värdelös.
Obsolut helt värdelös.
Ingen som helst journalistiskt grävande.
Defenetivt inte värt pengarna.
Jag sa upp tidningen direkt efter att jag påbörjat abonnemanget pga att det var bara smörja. Detta var 2017, och ändå får jag fortfande brev från FTNG ekonomi där skulden ökar med 100% varje månad plus Påminnelse avgifter på 60 spänn.
Fattar inte hur jag kunde gå i fällan.
Bra alternativ när i stort sett all…
Bra alternativ när i stort sett all övrig media ägs av Bonnier. Friatider rapporterar om det slaskmedia inte vill att du ska känna till och blandar även in andra ämnen än enbart invandring för en bredare bild.
Saknar dock kommentarsfält som brukade finnas förr i tiden.