Frederikssundpejsecenter Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi brugte Frederikssund pejsecenter til få rådgivning omkring vores åbne pejs, hvor vi gerne vil have en pejseindsats. De var ekstremt hjælpesomme med at rådgive om vores mulighed, og de kom uden beta... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Brandkammeret/stenene i min Svendsen 1 ovn, var møre. Jeg bestiller hos Patricia og, vi aftaler en dato for udskiftning. Både dato og klokke-slet bliver fint overholdt. Montør Dan kommer med delene og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I går ( den 10. april 2025) fik vi installeret en ny skorsten til vores udendørs Fagerholt pejs i vores sommerhus. Det er blevet så flot ! Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har fået god hjælp o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I dag er det lige et år siden vi fik vores dejlige reis ovn , den spiller max og jo den var jo pænt dyr .. jeg vil dog aldrig være foruden, pejse Steen kom ud og han var temmelig klar i spyttet mht... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av eldstäder

Informationen kommer från olika externa källor

Kom forbi vores flotte butik, der rummer en udstilling på 780 m2 og få en professionel gennemgang, hvor du kan se din fremtidige brændeovn, pilleovn, pillefyr, gaspejs eller pejseindsats. Frederikssund Pejsecenter er din specialist inden for ovne, og er et unikt pejsecenter med fokus på miljø, kvalitet, personlighed, tillid og top service. Mine erfaringer som skorstensfejer i over 23 år og ejer af Frederikssund Pejsecenter A/S i 17 år, har været med til at give mig en stor viden, og dermed også mange års erfaring indenfor branchen. Dette sikrer vores kunder en grundig og professionel betjening og et færdigt resultat i højeste kvalitet ­der også lægger stor vægt på miljø og rådgivning.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

21 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tæt/ utæt stålskorsten

Hej Steen
Jeg hedder Flemming Ingvordsen, jeg har opstillet og monteret den oprindelige Morsø ovn og stålskorsten for Morsø A/S.
Jeg har ikke mødt dig eller Morten, men er blevet gjort opmærksom på denne tråd.
Jeg har sat en støtte fra taglægter til stålskorsten, så den støttes/styres af vindpåvirkning.

Hvis jeres montør ikke enten har skåret den uisolerede start over, siddende på ovnen eller adskilt toppen af ovnen, for at udskifte med jeres leverede ovn. Må i har taget min støtte af ! Tænker jeg ! Eller ha løsnet inddækning og fjernet tagsten for at skue fæstet af, hvis har i så sat skorstenen fast igen ? Inddækningen har i ikke fået klæbet fast til tagstenene som vist på flere foto fra Morten .

Venligst Flemming ingvorsen
Selvstændig pejsemurer på 15 år for flere af Københavns førende butikker
Hvis du mangler gode råd eller veludført arbejde kan du kontakte mig
Dog her i højsæson har jeg ikke mere tid.

Mobil 22443400 Cvr 26413443

12 oktober 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligt udført håndværk

Dårligt udført håndværk, uden faglig stolthed.
Jeg købte for under et år siden ny brændeovn hos Frederikssund Pejsecenter, som også skulle monterer den på en eksisterende skorsten.
Jeg opdagede forleden, at skorstensinddækning ikke sluttede tæt til tagstenene. (Dette vil medfører vandskade i tagkonstruktionen. Da jeg har loft til kip, bliver det besværligt og dyrt at få udbedret)
Ved samtale med Steen fra FP, får jeg af vide, at jeg da bare selv kan udbedre det med en klat silikone.
Med en pris på ca. 1000kr for montering, lever det hverken optil den håndværksmæssige kvalitet som jeg havde forventet, eller til det svar som jeg havde regnet med at få på min rettidig indgivet reklamation!
Sagen er indgivet til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Modsvar til Steen Poulsens indlæg af 11. september 2017

Steen, jeg syntes at det er usmageligt, at du forsøger at give en konkurrende kollega skylden for dit dårligt udførte arbejde!
Faktum er at din medarbejder, ikke kunne løfte skorstenen op ned fra, da den er fastgjort til spærene. Da det er et hus med loft til kip, er den eneste mulighed for at løsne denne bespænding, udefra!
Modsat dig, var jeg til stede under montagen, så jeg ved hvordan det blev udført! Din medarbejder løsnede den ellers perfekt monteret skorstensinddækning - jeg gentager gerne, din medarbejder løsnede skorstensinddækning og fjernede nogle tagsten, for at frigøre skorstenen, så han kunne udskifte brændeovnen.
Du vil derfor blive gjort økonomisk ansvarlig for vandskader i konstruktionen!
Et andet faktum er, montagen er udført for under et år siden, hvilket tydeligt fremgår af fakturaen.

10 oktober 2017
Logotyp för Frederikssundpejsecenter

Svar från Frederikssundpejsecenter

Kære Morten

Jeg er ikke helt enige om din udtalelse, hvis man skal skrive noget om andre så skal der skrives præcis og den korrekt version. Det gøre mig lidt vred at du kan finde på at skrive om os som dårlig håndværk og uden faglig stolthed
Hvis noget vi går op i er vores arbejde og vi er meget stolt for det vi er og stå for.
Jeg vil lige rettet op på din anmeldelse, som jeg ved har vi installeret en Thermatech Brændeovn TT10 til en eksisterende stålskorsten, det vil sige at vi har intet lavet på din skorsten synes bestemt at du skal kontakte firma som har lavet din skorsten og klage over det hvis du har stadig rettighed til .
Da du kontakte mig par telefon prøve jeg at være behjælpelig hvordan du kunne forbede skade på din inddækningen ved at give noget silicone at du nu er sur over at jeg ikke lige springer for dig og reparere en inddækning som intet har med mig at gøre da det var en anden Pejsecenter da har lavet din skorsten GIVE IKKE DIG ret til at skrive sådan en afmeldelsen
Som jeg ved er der intet galt med din brændeovn IKKE.? Vi er enige om at der er over et år siden vi installeret din ovn og denne er også godkendt af Skorstenfejre i dit område er dette korrekt ?
Så hvis du har haft en dårlig dag skal der ikke går udover os.
Med venlig hilsen Steen Poulsen

Troværdig og professionelle

Hvis man leder efter en pejs er Frederikssund Pejsecenter værd at kigge forbi. Du møder Patricia som altid tager i mod en med et smil. De kan varmt anbefales, hvis man skal have professionelle rådgivning ved køb af brændeovn, pejs eller træpileovne står Steen klar til en professionel betjening. Det er kvalitet der vil noget.
TOP SERVICE og GOD PERSONLIGHED.

10 mars 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.