Checkade in fyr vuxna och sex 23 kg resväskor istället för två då det var otydligt i incheckningen med "add bagage". Fanns ingen möjlighet att "deleta" efter betalning och kundservice kunde inte ändr... Se mer
Jag bokade en resa och betalde extra för att kunna boka om biljetten. När jag senare behövde ändra min returresa ville företaget ändå att jag skulle betala igen, trots att det vr samma pris som min u... Se mer
Till deras försvar måste jag tillägga, trots att detta icke är tillräckligt för försoning efter deras grisiga bemötande att vägra mig välja säte som jag betalt två tusen extra för att få glädjas åt, a... Se mer
Köpte biljetter för 8 månader sedan. Checkade in 10 timmar för avresa. Hade betalat extra för en bättre biljett med incheckat bagage. Är medlem i Eurobonus sedan år tillbaka. Ändå så överbokade SAS fl... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
SAS offers cheap flights to Scandinavia, Europe, Asia and North America. Book your flights or flight tickets today on flysas.com
Sjukt dålig kundservice
Sjukt dålig kundservice. Vi bokade för att flyga till New york med en nyfödd och ringde innan och frågade hur man gjorde för att lägga till honom då vi är under 26 och flyger på ungdomsbiljetter. Fick svaret att vi bara ringer och lägger in honom manuellt efter vi har bokat och att det är gratis. När vi bokat ringer vi för att lägga in honom och första personen vi pratar med låter oss vänta på att hon ska komma tillbaka i 30 min innan samtalet bara bryts. Vi ringer tillbaka igen och får då prata med en ny person och förklarar vad som nyss hänt, hon låter oss vänta i en timme till innan samtalet bara bryts igen. Tredje gången vi ringer och förklarar de som hänt vet vi honom att inte låta oss vänta och han löser faktiskt våra problem men säger däremot att bebisar inte flyger gratis men att pga allt strul skulle han ta bort service avgiften och ger oss en exakt summa som vi kommer få betala och ska få en länk samma dag. Länken kommer ett dygn senare och är till nästan de trippla priset han sagt på telefon och vi ringer tillbaka igen och förklarar vår situation. Dom säger att dom ska kolla upp vårat ärende och komma tillbaka till oss. Samtalen spelas även in så vi ber dom att kolla tillbaka på de gamla samtalen. Dom återkommer och säger att samtalet inte gick att höra vad som sas och att vi måste betala. När vi ifrågasätter blir han otrevlig och säger att vi måste betala avgiften om vi vill få gå på något plan
Under all jäkla kritik på…
Under all jäkla kritik på kundbemötande. Jag flög 27/2 2022 ifrån Arlanda till Wien. Jag hade munskydd och är full vaccinerad. Tanten i guljacka med loggan SAS på skäller ut alla ombordstigande för att vi hade ”fel” munskydd, och ”LÄS MEJLEN, ni ska ha ffp2”
Jag personligen har aldrig hört talas om ffp2 munskydd (ja ni kan få tro att jag levt under en Sten) jag tänker 1. Det munskydd jag köpt och kan tvätta igen är bättre för miljön och naturen. 2. Läkare använder det blåa engångsmunskyddet så vad är skillnaden när man sitter på ett plan?
Det jag vill få sagt är att ni kan göra utskick (mejl) med en fucking bild på vad det är ni vill att man ska ha på sig. För let’s be honest, ingen orkar läsa allt ni skickar. Och till tanten på gul jacka bete dig och förstå att alla människor inte kan veta exakt allt vad som gäller vid flygningar just nu.
Världsledande i dålig kundservice
Världsledande i dålig kundservice.
Har aldrig stött på en sämre kundservice än sas. De ställde in min flight. De sa att den enda möjligheten för mig är att ta en voucher. Efter det sa de att eftersom jag valde(vadå valde?) en voucher kan de inte betala tillbaka pengarna och de kunde inte heller förlänga vouchern. Det tar minst 4 veckor att få svar och ingen jag pratat med har läst igenom vad som tidigare skrivits så de har påstått allt ifrån att jag valt en voucher, att jag valde att avboka flyget i sista minuten, att jag får skylla mig själv osv. Fast jag flera gånger förklarat ärendet. Tillslut får jag ett svar att "vi kan inte komma överens i detta ärende". Men snälla jag kräver inte ens mycker mer i detta läge än ett rimligt bemötande istället för ett ignorant beteende och felaktig skuldbeläggning på kunden?
Ja vad skall man börja
Ja vad skall man börja, deras IT avdelning är förmodligen den mest undermåliga som får betalt. Password/user name behöver bytas titt som tätt och kopplas till flera EB nr??? varit EB kund sedan 1996 och har 1 EB nr som börjar på 0 och inga fler, guld/diamant (sjukt påhitt då det inte ger något) sedan 10-11 år. Bara en bedagad dam i sina sista dödsryckningar. LÖJLIGT dåliga och blir bara sämre. Mån kväll 20:00 "många som ringer" din plats i kön (som Diamond) 20 min. Nope tar annan leverantör
Dåligt flyg
Dåligt flyg. Wifi som kostar pengar. Flygvärdinnorna vägrade låta oss lämn flyg planet före deras kö system. Vlket resulterade i att vi missade vår bus med 5 minuter och vart strandsatta i Stockholm 6 timmar för vår buss var den sista. Och det fanns inga alternativ vid den tidpunkten.
Vill bara varna andra att SAS…
Vill bara varna andra att SAS förfalskar recensioner på Trip Advisor för att inte förlora passagerare. Många är inte nöjda med bolaget som är hemsk, men de skriver bra recensioner själva. Prova skriva där om ditt missnöje, då blockerar de dig. Typiskt korrupta Sverige.
Finns det inga krav från SAS ägare på…
Finns det inga krav från SAS ägare på hur servicen skall fungera den är urusel, väntetider på på allt, personalen som inte tar åt sig kritiken man fårkänslan att domgivit upp och att dom vilken sekund som möjligt avslutar samtalet pga av kritiken. Oseriöst företag borde inte få existera ledningen måste skärpa sig.
Urdålig kundtjänst
Urdålig kundtjänst
Robot chatt som slussar dig vidare till människa chat.
Telefon Samtal kommer aldrig fram för att d är aldrig för många som ringer
SAS har nått ett lågvattenmärke när det…
SAS har nått ett lågvattenmärke när det gäller kundservice. De ställde in min flight 20 timmar innan avgång utan någon förvarning innan dess och ingen information om varför den ställts in. Omöjliga att nå på telefon. Skickar ut information om återbetalning av biljett samt erbjudande av kompensation. När jag nu begär kompensation hänvisar de plötsligt till strejk i Italien.
Kommer inte att flyga med SAS igen!!!
Jättedåligt
Jättedåligt! Behövde göra ett namnändring. Ringde för tio dagar sedan, pratade med en jättetrevlig person, hon sa att hon inte kunde göra namnändring men skrev en anteckning och hennes kollega skulle göra det under dagen. Väntade, inget hände, runde igen för tre dagar sedan. Personen i telefonen säger mig att vänta lite till, annars kunde man bara gå och betala på Arlanda. Ringer igen idag. Nya personen säger att han kan se anteckning från första samtalet men de kommer inte göra någon namnändring, jag ska istället ringa till resebyrån där SAS-biljetterna köptes. Ok, ringer dit nu, de säger att de skulle kunna ändra namn men jag skulle ringa 72 timmar innan avresan. Om SAS-personalen skulle säga det under mitt första eller andra samtal med dem skulle det hinnas med men inte nu. Plus varje samtal har 2 timmars väntetid.
Vilket sopföretag ni är
Vilket sopföretag ni är. Jag skulle boka Eurobonus resa med er med mina poäng och min voucher. I skatter och avgifter ville ni ha 1339:- per person. Att köpa samma flygbiljett kostar runt 2250:-
Ni ville alltså ha 40.000 poäng plus 1339:-
Sån bluff. Ni är ett stort skämt. Dessutom har ni sämsta servicen. Det går inte boka resan på hemsidan för den är "temporarily down" sedan jag vet inte när.
Jag ska berätta för varenda människa jag träffar hur ni behandlar era eurobonus kunder. Eran voucher och era poäng är helt värdelösa, precis som hela bolaget. Hade inte staten räddat er gång på gång hade ni gått i konkurs för länge sen. Och det borde ni göra med med tanke på ni lurar era kunder. Vidrigt.
Har vid upprepade tillfällen ringt till SAS
Har vid upprepade tillfällen ringt till SAS för att få tillbaka 12456 SEK för en av SAS inställd flight. Får bara samma standardsvar och att dom fortfarande behandlar ärenden från mars 2020. Har nu hört det i snart ett år. 21 dec fick besked om utbetalning av delar av pengarna men fortfarande inga pengar. Tänker aldrig använda mig av SAS i framtiden.
Har vid upprepade tillfällen ringt till…
Har vid upprepade tillfällen ringt till SAS för att få tillbaka 13036 SEK för en av SAS inställd flight. Får bara samma standardsvar och att dom fortfarande behandlar ärenden från april. Har nu hör det i snart 3 månader. Tänker aldrig använda mig av SAS i framtiden
Företag som inte vill erkänna den…
Företag som inte vill erkänna den skandinaviska kulturen undvik
They did a political statement
They did a political statement, a statement that backfired and hopefully it will continue.
An airline stuck in the past unfit for…
An airline stuck in the past unfit for today.
Urusla personer som behandlar deras…
Urusla personer som behandlar deras lojala kunder som skräp. Aldrig mer SAS eller Eurobonus.