Inte helt lätt att boka. Höll på att missa hela resan. Gjorde en bokning med betalning via Klarna. Allt såg ok ut, men tur att jag kollade min mobil senare för där stod att resan skulle betalas inom e... Se mer
Hade bokat flygbiljetter till Kreta via Flygpoolen våren 2021, flyget blev inställt och jag blev lovad pengarna tillbaks, har nu väntat sedan 23 juli 2021. Flygpoolen har ingen hemsida, kan inte ko... Se mer
Saknar uppgifter kring biljetten Boknignen gick bra, men har inte fått några uppgifter på mailen som gör att jag kan hämta ut boardingcard i självincheckning. Fick gå till den bemannade incheckni... Se mer
Det är bra. Jag är faktiskt nöjd men jag undrar bara varför finns inte alternativer för avbokning och ombokning. En sak också är , man kan inte prata med kundservice i telefonen bara lämna meddeland... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Söker du efter flygresor, hotell eller hyrbil som kan bokas enkelt och prisvärt online, så har du kommit rätt. Våra höga volymer ger dig låga priser och störst utbud. Som resenär med Flygpoolen kan du känna dig trygg eftersom vi har ställt statlig resegaranti till Kammarkollegiet och innehar fullständiga IATA-rättigheter för att utfärda giltiga resehandlingar. För din trygghet samarbetar vi med bl.a. DIBS, Klarna och flera storbanker för att processa din betalning med högsta säkerhet. Flygpoolen har också blivit utnämnd till årets Gasell vinnare av Dagens Industri. Ett pris som Dagens Industri tillsammans med partners tilldelar företag som växer snabbt under lönsamhet. Flygpoolen etablerades 1998 med huvudkontor i centrala Stockholm och samarbetar med närmare 500 olika flygbolag, 20 hyrbilsfirmor och 50,000 hotell världen över. Vi har tillgång till avancerad bokningsteknologi samt marknadens bästa avtal på resor med reguljärflyg och reserelaterade produkter.
Sverige
- www.flygpoolen.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Väntar fortfarande på mina pengar som…
Väntar fortfarande på mina pengar som skulle ha blivit utbetald. Bokade mina biljetter via Flygpoolen. Enligt Turkish Airlines har de återbetalat alla redan i somras och även återförsäljarna. När man skriver till Flygpoolen får man inte ens återkoppling. Definitivt en polisanmälan på er!
När kommer återbetalningen
När kommer återbetalningen ? ansökt återbetalningen 28 Maj, dock får jag fortfarande inte pengarna
Coronaprsakade problem, löst
Edit: vi fick äntligen tillbaka pengarna den 31/10 så ser det som avklarat. Hade gärna sett det hanteras snabbare/smidigare men kan också förstå att de hade många ärenden att gå igenom i en extrem situation. Ändrar därför mitt betyg från en(lägsta) till tre stjärnor. Slutet gott allting gott.
Originalinlägg nedan:
Som många andra här bokade vi resa vilken ställdes in pga Corona. 3 juni avbokade vi och fick svaret att handläggningstiden skulle ta tolv veckor(!) eller mer för vårat ärende, nu är vi inne på 20 veckor och inga pengar. Vårat senaste mejl har de inte ens svarat på. Vännerna vi skulle resa med bokade direkt med flygbolaget (Norwegian) och fick tillbaka sina pengar. Får bli polisanmälan för bedrägeri om det visar sig att de fått pengarna från Norwegian utan att betala tillbaka. Får vi inte tillbaka pengarna blir det aldrig mer bokning via så kallad resebyrå. Undvik detta bolag tills vidare!
Ett halvår har gått...
Fick mitt flyg bokat via Flygpoolen från Singapore med Finnair i början av april inställt pga coronan. Bad dem via mitt konto ordna återbetalning, fick 7/4 svar att de ansökt hos Finnair. 28/7 frågade jag via kontot om de visste när pengarna skulle komma. Fick inget svar alls och de gick heller inte att nå på telefon. Kontaktade Finnair, de sa att de i genomsnitt betalar till resebyråer efter 12 veckor. Nu har ett halvår gått sedan 7/4, så jag antar Flygpoolen fått slanten för länge sedan. Och jag har fortfarande inte sett till några pengar...
betyg utan stjärna till FLYGPOOLEN
finns något betyg utan stjärna skulle det passa de mycket bättre. de förtjänar ju inget stjärna. MEN Jag vill bara säga att ni som har inte fått eran återbetalning kan vi enas och göra en polisanmäla för bedrägeri. Jag blir less på allt hur de hanterar deras kunder, om de ser oss som deras kunder. Man litar ju de med att man ska åtminstone få ett svar från en riktig människa och förklara vad som händer. Men bara en robot som svarar och de försätter att boka biljetter. det är inte klok,,, Om det finna någon där ute som vill vara med och göra en polisanmälan så är jag redo att vi gör det kollektivt så att det hörs tydligt att vi är trötta på dem.
Boka inte via FLYGPOOLEN/FLIGHTFINDER
Full förståelse för att det är mkt i dessa tider och att många vill ha tillbaka sin ersättning för bokad resa = långa väntetider MEN att inte ha någon som helst möjlighet att kontakta dem via telefon och aldrig få svar på meddelanden man gör inloggad på sin bokning är under all kritik. Första ggr jag bokar flyg via en byrå istället för direkt och kommer aldrig ske igen. För övrigt så verkar FLYGPOOLEN och Flightfinder vara samma bolag.
Tips för Inlogg : använd inte bokstavskombinationen + Mail utan istället sifferkoden + Mail ( Dvs Xx/xxxxxxx) Fungerade för mig !
Räkna inte med svar dock!!!!
Första och sista gången
19 veckor har gått sen min resa blev avbokad. Dom säger att dom väntar på pengar från SAS. Skrev till dom för två veckor sen och fick ett mkt otrevligt svar från dom.
Ska kolla upp om man kan polisanmäla dom för bedrägeri. För det är just vad det är.
Flera vänner som bokade direkt via SAS som skulle på samma resa har fått sina pengar sen länge.
Inga pengar tillbaka från inställd resa…
Inga pengar tillbaka från inställd resa p.g.a Covid-19. Väntat nu sedan Maj månad på återbetalning. Telefonnumret går endast till en telefonsvarare utan möjlighet till att prata in något meddelande. Deras webbplats har stängt inloggningen. Det går inte längre att logga in på sitt konto.
Detta bolag är "scam". Har absolut inget förtroende för dem
Värsta jag varit med om
Om 0 hade varit möjligt hade jag satt det.
Flera månader senare, och dussintals försök till kontakt har inte lett någonstans. Inget svar eller pengar tillbaka jag vi fått.
Exceptionellt dåligt skött av dem, detta trotts att Qatar bekräftar att Flygpoolen har fått pengar av dem för att kunna återbetala oss.
Har fortfarande inte fått pengarna…
Har fortfarande inte fått pengarna tillbaka från min resa i april , skulle ha rest med Qatar airways , mycket dåligt.
Svarar inte på telefon eller mejl,har…
Svarar inte på telefon eller mejl,har försökt få tag i flygpoolen i flera månader.
Rekommenderar att INTE boka något genom dom.
Absolut det sämsta bolaget att boka sin…
Absolut det sämsta bolaget att boka sin resa med. Blev informerad om att vänta i 10 veckor för att få min återbetalning för resa den 1 april - 6 april. Efter 10 veckors lång väntan så är det fortfarande helt omöjligt att få ett svar från dessa fifflare! Hoppas ni sover gott om nätterna!
saknar fortfarande att få pengar från…
saknar fortfarande att få pengar från resa 3-14.4-20 blev avbokad pga corona
Tre månader efter det inställda flyget…
Tre månader efter det inställda flyget har inga pengar betalats tillbaka. De har efter flera påminnelser bekräftat mottagandet av återbetalningskravet. Telefonkontakt har visats sig totalt omöjligt. Pengarna verkar vara förlorade.
Kommer aldrig boka med dem igen!
inte alls bra boka inte få flygpoolen
Finns inget sämre
Jag har försökt avboka vår resa till…
Jag har försökt avboka vår resa till Dublin på de sätt som ni rekommenderat men än så länge får jag ingen respons.
Företag full med lögner om väntetider
Företag full med lögner om väntetider, de vägrar att betala tillbaka pengar.
Jag rekommenderar er alla att göra reklamation för era bokningar.
Kommer aldrig boka med dem igen!
Flygpoolen skrev på sin Facebooksida att man angående Corona själv skulle kontakta flygbolaget om man inte hört från Flygpoolen senast 3 dagar innan avresa, och sen maila dem så man kunde få pengarna tillbaka. Så det gjorde jag, det var jag som satt i telefonkö med Lufthansa och det var jag som pratade med dem mina inställda flyg. Lufthansa sa att jag skulle få alla pengarna tillbaka men då jag betalat via Flygpoolen så skulle jag behöva kontakta dem för att få mina pengar eftersom att pengarna skickas till Flygpoolen. Sagt och gjort, jag mailade dem, sa att nu har ju jag faktiskt varit den som gjort allt jobb så nu borde de bara behöva skicka över min summa när de fått den från Flygbolaget. MEN NEJ! De säger att de ska ta en administrativ summa på 795kr PER BILJETT! Fast det har varit jag som pratat med flygbolaget! AKTA ER!
Om det gick att ge ett sämre betyg…
Om det gick att ge ett sämre betyg skulle jag göra det!