exaktaphoto.se Omdömen

5 198
TrustScore 2.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 91 recensioner, de flesta recensenterna var missnöjda med sin totala upplevelse. Kunder uttrycker ofta missnöje med produktkvaliteten, och nämner problem som tryckfel i skolkataloger, mörka eller dåligt komponerade bilder, samt foton med fläckar eller ändrade funktioner. Många recensenter anser också att priserna är orimligt höga, beskriver dem som astronomiska för både fysiska och digitala kopior, och känner sig pressade att köpa dyra paket. Dessutom förekommer återkommande klagomål om att produkter inte levereras som utlovat, där vissa väntar i månader på kataloger eller foton som aldrig kommer, eller får skadade varor på grund av otillräcklig förpackning. Dock noterade vissa kunder positiva upplevelser med både service och produktkvalitet. En del var nöjda med den hjälpsamma och snabba kundservicen, där personalen beskrevs som serviceminded och trevlig att interagera med. Några andra tyckte också att bilderna var av god kvalitet, levererades som utlovat och anlände väl förpackade.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter nämner negativ feedback om produkten, där många upplever att de får hem produkter de inte... Se mer

Price

Konsumenter uttrycker stor missnöje med priserna, som de upplever som astronomiska och hutlösa, särskilt för... Se mer

Staff

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med personalen, där vissa rapporterar utmärkt service och trevligt... Se mer

Quality

Människor rapporterar negativ upplevelser med kvalitet, där många konsumenter uttrycker besvikelse över... Se mer

Service

Användare beskriver tvetydig interaktioner med service, där vissa upplever den som bra, snabb och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Min son fick en skolkatalog med tryckfel på flera sidor inklusive sin egen klass. Mejlade och fick svar att de skulle skicka ny katalog. Inget hände på över en månad. Mejlade igen de svarade igen att... Se mer

Dålig kvalitet på magnet bilderna i övrigt var bilderna bra, kundtjänst trevliga å bra

Helt ok. De är iaf servicemedvetna

EXAKTA PHOTO är ett skolfotoföretag som med engagemang och yrkesstolthet skapar minnen. Med ödmjukhet och envishet strävar vi framåt för att befästa vår position som Sveriges största skolfotoföretag.

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

5 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 86 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

(5 198)

92 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Om de var möjligt att inte lägga en…

Om de var möjligt att inte lägga en enda stjärna så är de exakt vad jag hade gjort helt enkelt ett riktigt dåligt företag som inte bryr sig om något förutom sina egna marginaler hade ringt dom och sagt att jag krävde pengarna tillbaka och att jag hade returnerat bilderna samma dag jag fick dom men ändå hade jag fått ett en faktura betalade fakturan så att skiten inte skulle gå vidare till Kronofogden och sen när jag pratar med en anställd där så börjar hon säga att jag har intygat att bedömning är korrekt bara för att jag hade betalat fakturan deklart som faan att jag betalar fakturan om du skickar den till mig ska jag gå till Kronofogden pågrund av de här sketna företaget köp inget från exakta Photo

16 juli 2025

Svar från exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme men väldigt tråkigt att du känner så! Beklagar om någonting blivit fel. Fakturan du har betalt är ett inkassokrav. När du mottagit ett inkassokrav måste du kontakta inkassobolaget och bestrida kravet om det är felaktigt, alternativt ringa oss då någonting har blivit fel och vi inte mottagit din retur.

Svarade snabbt

Svarade snabbt. Trevligt bemötande och fick i alla fall ett ungefärligt besked på när jag får min beställning.
Därav betyg 4, annars betyg 5.

26 november 2025

Svar från exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme! Katalogen genomgår en stor process och det är därför svårt för oss att ge ett mer exakt svar gällande leveranstiden. Roligt att du är nöjd med bemötandet du fick!
Mvh, EXAKTA PHOTO

Den jag pratade med LEVERANS

Den jag pratade med , har svarat på ett bra sätt, låtit mig prata och förklara det som har hänt. Han förklarade tydligt det han kommer och göra för att lösa problemet.
Nöjd för denna gången.
För info bara: Han som jag pratade med heter Vigo A.

25 november 2025

Svar från exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Roligt att höra att du fått bra service!
Mvh, Exakta Photo

Dålig kvalitet på magnet bilderna

14 oktober 2025

Tack för ditt omdöme.
Beklagar att du inte är nöjd med magnetens kvalitet, men roligt att du fick bra bemötande av vår kundtjänst!
Mvh, EXAKTA PHOTO

Utmärkt service!

Utmärkt service!
Hög tillgänglighet och vägledning.

18 november 2025

Svar från exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra!
Mvh, Exakta PHoto

Ensamrätt = högt pris

Ganska dyrt men det är väl så det blir när man har ensamrätt på skolbilder…. Köper allt färre bilder nu på 3:e barnet som fotograferas, blir löjligt dyrt med många bilder.

1 december 2024

Svar från exaktaphoto.se

Tack för ert omdöme, men trist att ni inte är nöjda med våra priser. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.
Mvh, Exakta Photo.

Skolfoto

Skolfoto. Jag har märkt att fotograferna inte alltid hjälper eleverna med att sitta med rak rygg eller justera håret innan bilden tas, vilket ibland påverkar resultatet. Dessutom upplever jag att många bilder blir ganska mörka, särskilt i den nedre delen.
En annan sak är att bilderna ofta kommer fram fuktiga i brevlådan. Det hade nog kunnat undvikas om de hade legat i en tunn plastpåse vid leverans.

Jag hoppas att ni tar detta som konstruktiv feedback för att förbättra både fotokvalitet och leverans framöver.

10 november 2025

Tack för ditt omdöme!
Vi tar din feedback med oss. Du får gärna kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med en reklamation på bilder som blivit blöta så hjälper vi dig självklart med nya bilder!

Tackar

Tack jag är nöjd

8 december 2024

Svar från exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Roligt att du är nöjd!

Bra service

Hon som tog emot mitt samtal var super trevlig och hjälpte mig utan några konstigheter. Väldigt serviceminded och bara någon minut kötid innan jag kom fram.

5 november 2025

Svar från exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Väldigt roligt att du fått så bra bemötande från vår kundtjänst! Det betyder mycket för oss.

Mjölkar dina pengar

Känns som att affärsidén är att försöka sälja på dig sånt som du inte vill ha egentligen. Köp ett paket och spara si och så. Hade hellre plockat ihop ett eget paket och fått rabatt. Ibland tveksamt fotat också. Man köper med viss ångest.

1 december 2024

Tack för ditt omdöme.
Det är inget tvång att beställa bilder och det är såklart tråkigt att det är ångestladdat för dig. Vi skulle uppskatta om du skulle vilja kontakta vår kundtjänst och konkretisera dina synpunkter till oss. Ni når oss på info@exaktaphoto.se. Det går även bra att slå oss en signal på 0431-445600.
Mvh, Exakta Photo.

Beställde skolkatalog för nästan 2…

Beställde skolkatalog för nästan 2 månader sen. Har fortfarande inte fått den. Ringer till deras kundtjänst och de vet inte heller någonting. Likadant varje år. När kommer skolkatalogen?

3 november 2025

Tack för ditt omdöme.
Skolkatalogen genomgår en stor process innan den är färdig för utskick. Vi vet hur uppskattad den är av eleverna men tyvärr är det svårt att ge er ett exakt leveransdatum pga dess omfattning. Håller tummarna att den når er snart!

Bra bilder

Fin kvalitet på bilderna

8 december 2024

Tack för ditt omdöme.
Så roligt att höra att du tycker om våra bilder!

Helt ok

Helt ok. De är iaf servicemedvetna

10 november 2024

Tack för ditt omdöme!
Roligt att du tycker att vi är bra på service. Det gläder oss att höra!

Mycket bra

Så smidigt, överraskande hur mycket jag uppskattade detta! Trevlig service!

11 november 2024

Svar från exaktaphoto.se

Tack för ditt omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd!