Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sam edytor jest niezwykle ograniczony i nie pozwala zaimportować stron z np word, jednak największym problemem okazało się to, że po paru dniach pracy nad albumem z przepisami kucharskimi empik najzw... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wywołane zdjęcia ślubne - OKROPNA JAKOŚĆ! Zapłaciliśmy sporo kasy, a zupełnie odbiegają od rzeczywistości. Zdjęcia mają jakąś okropną autokorektę, która popsuła nam kolory, ziarno, jasność, szczegółow... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bardzo niewygodna aplikacja do dodawania zdjęć na komputerze. Jakość zdjęć słaba. Niektóre faktycznie miały gorszą rozdzielczość i wówczas oczywiście jest to usprawiedliwione, ale większość zdjęć była... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

W Empiku zamawiam zdjęcia w większych formatach, niestety podamy rozmiar zdjęć na stronie jest różny od rzeczywistego formatu papieru, tejże informacji Empik nie podaje. Mało tego zdjęcia są drukowan... Se mer

Företagsinformation

1. Fotoutskrift

Informationen kommer från olika externa källor

Empikfoto.pl - wywoływanie zdjęć przez Internet. Odbitki odbierzesz bezpłatnie w jednym z salonów Empik lub wyślemy je do Ciebie pocztą.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,5

Alla omdömen

32 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kalendarz

Kalendarz
Zamówiłam dwa kalendarze w lutym 2025 rok po otrzymaniu zorientowałam się po jakimś czasie że to kalendarz na rok 2024,złożyłam reklamację i okazało się że ja taki zamówiłam ,nie chcę mi się wierzyć Niestety nie mogę tego sprawdzić,sprawdzajcie dokładnie daty ,w poprzednich zamówieniach miałam podwójne zdjęcia,usunęłam konto ,nie polecam …

6 mars 2025

Wybieram 2 h zdjęcia

Wybieram 2 h zdjęcia, ponad 500 zdjęć, klikam dalej” i nic.. nagle wywala mnie i nic nie jest zaznaczone, nic przesłane, 2 h życia.. zmarnowane!!

Wybieram w godzinę 200 zdj, przesyłam, przesłane. Dobieram dwa albumy i… zdjęcia wycofane!! Znów życie zmarnowane..

Już mi się nie chce, już mam dość, wysyłam do fotografa, drożej ale pewniej.

1 mars 2025

Kiedyś dobra firma

Kiedyś dobra firma, szybka, solidna. Niestety standardy spadły. Fotoksiążka walentynkowa zamówiona 02.02, dostarczona 18.02. Jedna zdawkowa wiadomość 10tego że będą 3 dni opóźnienia. Zero odpowiedzi na emaile ( skrzynka spamowa sprawdzona ). Szkoda, że tak zaczęliście traktować klientów. Co do książki - nie mam zastrzeżeń. Firm drukujących fotoksiązki jest coraz więcej i jakość obsługi klienta powinna być wyznacznikiem dobrej firmy. Tego właśnie zabrakło.

18 februari 2025

bardzo nieprofesjonalny proces reklamacyjny

Zamówiłem 3 kubki z nadrukiem. Jeden z nich został uszkodzony podczas transportu. Za przyczynę uznano złe pakowanie. Kubki były w pudełkach połączonych folią na której znajdowała się nalepka adresowa. Reklamacja została przyjęta i zadeklarowano wysyłkę nowego kubka. Czekam już miesiąc od złożenia zamówienia i nadal kubka nie otrzymałem. Ostatni kontakt z biurem obsługi klienta był prawie 3 tygodnie temu!! W dniu dzisiejszym napisałem prośbę o anulowanie zamówienia i zwrot płatności. Odradzam korzystanie z ich usług! Nie jest to pierwsze moje problematyczne zamówienie. Ja już na pewno tutaj nie będę zamawiać.

20 januari 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zdjęcia pogniecione

Wydruk zdjęć w dużym formacie wyszedł pięknie (30x40) ale zostały pogniecione przy zbyt mocnym zwinięciu w rulon do paczki. Niestety zagniecenia są widoczne.
Reklamacja poprzez odesłanie i czekanie 14 dni na rozpatrzenie nie wchodziła w grę bo był to prezent.

14 februari 2025

Oszuści

Oszuści. Nie wysłali wszystkich plakatów od 30.12.2024, na dosłanie ich czekam do dziś, a miał to być prezent na dxien babci i dziadka.

30 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówiłam kalendarz na nowy rok. Zamówienie przyszło szybko, ale okazało się, że z błędami. Nie było oznaczeń takich jakie zrobiłam w swoim projekcie. Zareklamowałam to i dość szybko dostałam odpowiedź, że reklamacja jest uznana. Mogłoby się wydawać, że wszystko będzie super. Odesłałam zgodnie z prośbą zamówienie do nich i zamówiłam nowy kalendarz, który doszedł już zgodnie z moimi oczekiwaniami. Jednak czekałam ciągle na zwrot pieniędzy. Gdy zbliżał się termin 14 dni kalendarzowych (z regulaminu na ich stronie) napisałam do nich, kiedy otrzymam zwrot pieniędzy i dostałam taką odpowiedź "uprzejmie informuję, że gdy tylko będzie możliwość, zostanie wygenerowany zwrot środków."... Co to za odpowiedź? Napisałam znowu maila, o doprecyzowanie, czy to za kilka dni, czy za miesiąc, a może kilka lat 🙃... I kolejne odpowiedzi dostawałam, że nie wiadomo o co im chodzi i kiedy faktycznie zamierzają oddać mi moje pieniądze... Zaczęli mnie oszukiwać, że zwrot pieniędzy dostanę po 14 dniach roboczych, gdzie na ich stronie jest wyraźnie napisane, że powinien być nie dłużej niż 14 dni kalendarzowych... Nie sądziłam, że czeka mnie taka walka z firmą o takiej renomie. Jak jest dobrze to wszystko ok, ale jak coś pójdzie nie tak to kontakt jest jak z kimś ułomnym... Pieniądze dostałam dokładnie po 35 dniach kalendarzowych.

31 december 2024

Długi czas oczekiwania

Zamówiłam kalendarz dla babci 0.8.01.2025r. w mailu miałam informację że otrzymam go 15.01.2025r. Dzwoniłam kilkukrotnie na infolinię, nie otrzymałam konkretnej odpowiedzi co dzieje się z moim zamówieniem, pisałam maile na które nie otrzymałam odpowiedzi. Po miesiącu oczekiwania dostałam zamówienie... ( dokładnie 07.02.2025r) Bardzo słabe zachowanie... W tamtym roku też długo oczekiwałam na zamówienie, dałam drugą szansę... niepotrzebnie... NIE POLECAM !!!

8 januari 2025

Fatalna reakcja na reklamacje

Fatalna reakcja na reklamacje. Wydrukowali kalendarz z jednym miesiącem razy 12. Zamiast poprawić , przeprosić i przysłać nowy (otrzymali zdjęcia swojego bubla i reklamację uznali ale...), żądają wypełniania formularzy itd. Podarowałem im 60 zl bo moje zdrowie jest cenniejsze

2 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam, kpina z klienta. Co innego mówia Panie z Centrum Wsparcia Klienta, niz stan faktyczny. Opieszałość w kontakcie. Szkoda nerwów.

19 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam! Zamówione kalendarze na dzień babci i dziadka miały dotrzeć 18.01.2025. Dziś po wielu mailach i telefonach otrzymałam maila, że zostały wysłane. Oczywiście od firmy kurierskiej, od empik foto do teraz nie mam żadnej odpowiedzi mimo zapewnień, że otrzymam maila z informacją.

18 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Prawie trzy tygodnie, żadnej informacji o realizacji

Po terminie otrzymałem informacje że zamówienie jest opóźnione. Termin kolejny minął - brak informacji. Na infolinii powiedziano mi że będą dzwonić kolejnego dnia roboczego. Nie dzwonili, tym razem infolinia już nieczynna. W sumie minęły trzy tygodnie, pieniędzy i odbitek brak. ODRADZAM!

Dramat

Najpierw zamówiłem paczkę do paczkomatu lecz nie zdążyłem odebrać (tak wiem moja wina) ale później chciałem aby wysłali ją ponownie więc po kontakcie z "wsparciem" klienta powiedziano mi że za tydzień będzie. Minęły dwa tygodnie i nic to znów dzwonie i mówią że ojej koleżanka zapomniała zaznaczyć że do ponownego wysłania jest paczka i obiecała że teraz ona się nią zajmie a paczka znów ma być w ciągu tygodnia. Minęły kolejne 2 tyg. a paczki tak jak nie było tak nie ma. Poprosiłem więc o zwrot pieniędzy i czekam już miesiąc a środków dalej nie ma na koncie. Zwykli oszuści, polecam omijać i nic nie kupować. Męczę się z tym od 29 listopada (dzień kiedy zamówiłem paczkę) a dziś (27 styczeń) dalej nie mam ani kasy ani paczki. Już szybciej i sprawniej przyszła do mnie paczka z JAPONI I CHIN niż z naszej zajebistej rodzimej polskiej firmy

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

A zwrotu pieniędzy jak nie było tak nie ma…

Zamówiłam od nich plakt w dębowej ramie myśląc, że będzie drewniana, a to tylko plastikowe badziewie imitujące drewno. Do tego rama przyszła uszkodzona i rozklejona we wszystkich 4 rogach. Reklamację przyjęli, zwrot będzie tylko kiedy? Wysłałam już 3 maile i dalej czekam. Z tego co tu czytam to chyba nawet nie ma po co dzwonić na infolinię. Żenada.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mam bardzo dużo do powiedzenia na temat…

Mam bardzo dużo do powiedzenia na temat tej firmy choć z opinią hamowałam się do teraz.
Zaczynając od tego, że aplikacja się zacina niesamowicie. Trzeba przy zamawianiu zaopatrzec się w cierpliwość bo inaczej nie da rady. Ładowanie zdjęć pół dnia, żeby cokolwiek edytować to strach klikać bo musisz zaczynać wszystko od początku. Udało się! Zamówiłam odbitki - czekam, czekam wchodzę na mail zero informacji. Mija tydzień dopiero informacja ze wzięli się za zamówienie. Mija znów kilka dni przychodzi mail że przypomniało im się iż nie mają w magazynie albumu który zamówiłam wraz z odbitkami. No tak zamówić się da ale później im się przypomina że jednak go nie ma (tu wstawiłabym emorikonke zażenowania bo wręcz brakuje słów). Dobra więc lecimy dalej, piszą w tym mailu, że zrobią korektę odeślą pieniądze za album mijają kolejne dni. Wysłali! Czas oczekiwania to jak zamówienie które idzie z Chin, masakra.
Zdjęcia przyszły odbieram z paczkomatu karton prawie mini a zamówiłam 200 odbitek więc było to dla mnie dziwne jak oni tam to zmieścili. Otwieram i tu wyjaśniło się skąd ten mały karton. Bo te zdjęcia tak ściśnięte że aż całe pogięte, cały dół skręcony. No brak słów.
Obecnie minęło 2 tygodnie. Uwaga! Zwrotu za album dalej nie otrzymałam więc już odechciało mi się nawet reklamować zdjęcia bo to walka z czasem i wiatrakami. Po prostu firmy nikomu nie polecę a sama też już będę omijać szerokim łukiem. Jedna wielka żenada.

Omijać szerokim łukiem

Jeden wielki dramat, oszuści i nic poza tym chyba nie da się napisać o tej firmie, która najwidoczniej nie może poradzić sobie z obsługą klienta jak i zamówieniami. Na infolinii to prędzej do Papieża się dodzwoni niż do konsultanta. Mija już tydzień, a zwrotu pieniędzy za brakujące albumy nie ma. Ani pieniędzy ani kontaktu. Polecam omijać tą działalność szerokim łukiem 😡

14 januari 2025

Jestem zawiedziona..

Jestem zawiedziona..
Zamówiłam fotoksiążkę na prezent 12.01.25, termin dostarczenia 21.01.25, więc idealnie na czas.
Jeszcze przy złożeniu zamówienia napisałam maila, że ten 21.01 jest ostateczny, że będę wdzięczna jeśli uda się zrealizować wcześniej.
Ok, rozumiem - Dzień Babci/Dziadka - przyśpieszenie niemożliwe i absolutnie to rozumiem.
W dzień dostawy ani informacji, ani zmiany statusu, że może nastąpić opóźnienie.. Pokusiłam się więc o telefon. Okazało się, że paczka nawet nie została wysłana...
Codziennie pisałam maile, dzwoniłam. Za każdym razem otrzymywałam tę samą odpowiedź: „Paczka przechodzi etap wysyłkowy”, ale nikt nie potrafił powiedzieć, kiedy dokładnie zostanie wysłana.
Gdyby nie poświęcony czas i włożone serce w przygotowanie tego projektu, podziękowałabym i zrezygnowała z tego zamówienia.
Rozumiem, że opóźnienia się zdarzają, zwłaszcza w tak intensywnym okresie ale nie rozumiem, dlaczego nie można o tym nadzwyczajnie poinformować, lub podać realną datę realizacji.
Dziś mamy 24.01. Zadzwoniłam na infolinię i usłyszałam, że wciąż nic się nie zmieniło – paczka nadal nie wyjechała. Może wyjedzie dzisiaj, może w poniedziałek. Kończę rozmowę z Panią konsultantką i dostaje SMS, że paczka czeka na odbiór. Jak to jest możliwe??
Absolutnie współczuję wszystkim konsultantom, bo to oni najczęściej mierzą się z frustracją klientów, a nie są niczemu winni.
Mam mieszane uczucia, co do kolejnych projektów - chyba, że zamówię je pół roku przed oczekiwaną datą

24 januari 2025

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!

Totalnie nie polecam zamawiać czegokolwiek na empikfoto, a tym bardziej produktów personalizowanych! Kiedyś nie było problemów z dostawą, teraz to jeden wielki DRAMAT!! Kalendarze zamówione 13.01.25 miały do mnie dotrzeć najpóźniej 21.01.25, jest 24.01.25 i nawet nie zostały wysłane! To już jest KPINA! Dodatkowo można czekać w nieskończoność na odpowiedź mailową, a na infolinii nic konkretnego nie usłyszycie, nie są w stanie nawet powiedzieć, na jakim etapie jest realizacja zamówienia, anulować zamówienia też nie można. KPINA!

24 januari 2025

Unikac jak ognia !!!!

Nie polecam zamawiac rzeczy personalizowanych u nich, chyba ze macie czas aby czekac w nieskonczonosc. Nie wyrobili sie z zamowieniem w tydzien i nie wiadomo, jak dlugo jeszcze sobie poczekam. Musze na szybko szukac czegos sama w zamian za to, z czego empik sie nie wywiqzal i kasy pewnie tez nie odzyskam. A obsluga to dramat - wprowadzaja w bład i nie wiem, po co oni tam w ogole sa,bo w niczym nie pomagaja i na dodatek podaja bledne informacje, przez co teraz mam tylko 1 dizen, a nie 2 na znalezienie ratunku u konkurencji. Nie radze tutaj czegokolwiek zamawiac,niech tego rodzaju firmy nieszanujace klienta upadja I daja przestrzen innym. 8 lat temu cos soba reprezentowali, a teraz to szkoda nawet komentowac ten dramat, ktory oni odstawiaja.

22 januari 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.