Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się... Se mer
emma-materac.pl
Det här tycker kunderna
Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Se mer
Företaget har svarat
Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za ka... Se mer
Företaget har svarat
Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną r... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.
Kontaktuppgifter
Brak zamówienia, brak kontaktu ze strony sklepu
Mam duże wątpliwości co do wiarygodności firmy.
Od 4 tygodni czekam na materac, zamówienie cały czas jest w trakcie realizacji. Nie ma zupełnie kontaktu ze sklepem. Telefony do biura obsługi klienta są wyłączone, brak odpowiedzi na maila.
Nie wiem co robić dalej

Porażka
Porażka
Zero informacji o nr-e zamówienia
Brak kontaktu z firmą (infolinia , email, Ig, FB)
Anulowanie zamówienia niemożliwe bo nikt nie odp
Nigdy się z czymś takim nie spotkałam
I to ma być LIDER ???
Sprawa zostanie zgłoszona do władz jeśli nie będzie kontaktu ze strony firmy

Produkt zgodny z opisem
Produkt zgodny z opisem
Opakowany bardzo dobrze
Dostawa nawet przed prognozowanym terminem

Materac jest za miękki
Materac jest za miękki, brak informacji o twardości. Ważę 100 kg źle się śpi, zastanawiam się nad zwrotem.

Szczerze polecam!
Począwszy od prawidłowej komunikacji okresie zakup -dostawa po dziś, kiedy spałem już 7 nocy, mogę wyrazić się tylko pozytywnie.
Materac sam w sobie spełnia moje oczekiwania w 100%. Rano jestem wypoczęty i plecy nie bolą, co doskwierało już dłuższy czas wcześniej.

Svar från emma-materac.pl
Zakupiony materac emma sprawdza się w odoczynku
Zakupiony materac emma sprawdza się w naturalnym spaniu.

Svar från emma-materac.pl
Atrakcyjna cena, dostawa zgodnie z planem pod drzwi, proste rozpakowanie, wygodny materac, świetny sen, polecam.

Svar från emma-materac.pl
Od kiedy mam materac emma.
Od kiedy mam materac emma.
Nie bolą mnie już plecy i świetnie się wysypiam ;)

Poduszka
Na początku użytkowania poduszka wydawała mi się trochę dziwna, ale już po kilku nocach nie wyobrażam sobie spania na innej. Poduszka dopasowuje się do mnie niezależnie, czy leży się na boku, czy na plecach. Poduszka okazała się bardzo przyjazna dla mojego nadwyrężonego kręgosłupa.

Svar från emma-materac.pl
Używam produktu Emma od kilku miesięcy…
Używam produktów Emma od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Zapewniają komfortowy sen, materac dopasowuje się do ciała, więc następnego dnia nic nie boli.

brak zwrotu środków
Żenada! Kontakt z obsługą klienta był dobry do momentu zamówienia / dostawy. Zdecydowaliśmy się oddać materac w ramach zaoferowanej możliwości zwrotu. Przesyłka została sprawnie odebrana a potem cisza na temat zwrotu pieniędzy. Obsługa klienta milczy na moje maila pisane od miesiąca. Nawet do Frankfurtu dzwoniłem i nie chcą pomóc aby Polską sprawę ruszyć. Trochę wstyd dla tak dużej firmy i rzekomego lidera rynku. Zwrotu nadal BRAK!

Svar från emma-materac.pl
Obsługa konsumenta na najwyższym poziomie!
Materac niestety nie był dla nas odpowiedni, natomiast obsługa konsumenta na najwyższym poziomie!!! Błyskawiczny, bezproblemowy kontakt, najlepszy, z jakim kiedykolwiek się spotkałam!!!!

Svar från emma-materac.pl
Opinie dookoła były bardzo dobre i…
Opinie dookoła były bardzo dobre i skusiła mnie promocyjna cena, ale niestety drugi raz bym go nie kupiła… wydaje mi się, że to chwyt marketingowy i zawyżanie ceny. Jest strasznie miękki a sprężyny od spodu wystają….przy siedzeniu zapada się mimo nawet niewielkiej wagi dziecka. Myślała, że to kwestia przyzwyczajenia się do innego materaca, ale z mężem wstajemy z bólem pleców od miesiąca. Chyba konieczny jest toper na materac, a to kolejne nie małe pieniądze.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.