RS Components Denmark Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fin hjemmeside, relativt dyrt dog - men deres største udfordring er de bruger postnord. De siger levering torsdag ved check-out, vi modtager pakken mandag.....

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg returnerte en vare kjøpt på nett. Det gikk nesten 2 måneder, etter gjentagende purringer, før jeg fikk pengene igjen, og da med fratrekk kr 130 for "ekspedisjonsgebyr" for returnert vare. Det ut... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Firmaet drives af, inkompetente medarbejdere. Kundeservice er total fraværennde, når man henvender sig med sagsnummer eller ordrenummer, aner de ikke hvad du taler om. Når du skriver til dem svarr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

As a non-account holder DIY'er, ordered a single item (PIR motion sensor) late afternoon, before the 8.30pm cut off for next day delivery. Delivery included in price. Item in stock, tracked delivery... Se mer

Företagsinformation

1. Programvaruföretag

Informationen kommer från olika externa källor

Danmarks største distributør af elektroniske og vedligeholdelsesprodukter. Vi dækker alle brancher med mere end 550.000 produkter fra mere end 2.500 leverandører. Bestil online i dag og få leveret i morgen. Fragtfri online levering ved ordrer over kr. 500.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

10 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

J'ai pu accéder à un bon de retour sur le site en entrant manuellement ma commande. Les frais de retour sont à ma charge mais cela est contractuel. Toujours pas de possibilité d'obtenir une facture

Bonjour
J'ai commandé 8 radiateurs tubulaires.
Deux ont des défauts (embouts cassés)
Impossible de répondre sur le site ma commande n'apparait plus. J'ai donc envoyé 2 mails. Toujours aucune réponse. Impossible d'éditer une facture de ma commande sur le site. J'en ai besoin pour la comptabilité. Pas de réponse à mon mail... à suivre..
Jean-Michel

18 oktober 2019

Helt i orden

Jeg har bestilt vare et par gange og jeg vil nok komme til at bestille noget igen. hvis jeg skal bruge nogle kuglelejer til et eller andet eller andre komponenter til de projekter jeg har gang i. Hurtig levering og overskuelig side.

9 september 2019

Hej Anders,
Mange tak for den positive anmeldelse, den værdsætter vi meget.

Process Improvement & Service Manager - RS Components A/S

Absolutely dissapointing service

Absolutely dissapointing service, overpriced goods useless website

5 augusti 2019

Dear Gediminas,
I am very sad to read that your experience with us was dissaponting, and I would very much like to understand more about what you experienced and how we can improve.
If you have time, I hope you will contact me, and we can arrange a call for me to learn more.
Please contact me on e-mail: rikke.glashoff@rs-components.com or 3816 9900.
I will be looking forward to hear from you.
Best regards

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ci hanno bloccato le consegne a Maggio…

Ci hanno bloccato le consegne a Maggio 2019, per un ritardo nel pagamento a Marzo 2018.
Quindi se vogliamo la merce pagamento anticipato.
Poco educato l'addetto che ci ha scritto con fare quasi minaccioso.
Alla richiesta di sapere se dovevamo ancora qualcosa non ha neanche risposto.

9 juni 2019

Virkelig godt kram!

Som nordjyde kan jeg kun sige at det er virkelig godt kram og rigtig god kvalitet der virker som lovet!
Super hjemmeside og godt udvalg af værktøj i forskellige priser og kvalitet.
Perfekt til antusiasten.
Rigtig god og hurtig levering.

5 juni 2019

Hej Jesper,
1000 tak for al din positive feedback, den sætter vi utrolig stor pris på.

Flot service

Jeg er dybt imponeret over RS Components hurtighed - har oplevet det flere gange.

Vi havde et maskinnedbrud onsdag ved middagstid. En 25 amp kontaktor var stået af. Jeg bestilte en ny onsd. kl. 14, som jeg kunne se, at de havde på lager.

Der kom en pakke allerede torsdag morgen kl. 9 med den korrekte kontaktor. Maskinen kørte straks efter.

Skulle jeg bruge tid på at finde en el-installatør, som havde den specielle kontaktor på lager, ville det tage flere dage.

Nu var vi køreklar igen allerede om morgenen dagen efter.

Flot service !

4 april 2019
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Phoned to find a lead screw nut for a…

Phoned to find a lead screw nut for a 10mm lead screw, the lead screw 8mm on ebay, £2.00 max RS Components £34.oo including Vat.

Stepper Motor Hybrid, Amazon £10 RS componants £27, lol

RS componants the very best of luck staying in business the next coming 5 years. What a rip off company. Insanely expensive.

16 mars 2019
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bredt sortiment til de nørdede

Bredt sortiment til de nørdede. Leverer som lovet. Lidt irriterende at man får lov til at betale med MasterCard, men derefter får slettet ordren og skal starte helt forfra.

13 mars 2019

Hej Jens,
Mange tak for din tilbagemelding, den sætter jeg pris på.
Jeg er naturligvis ked af, at din oplevelse med betaling med Mastercard ikke var smertefri, men glad for at du kunne hjælpe os, og det lykkedes at få ordren igennem.
Vi ved godt, at vi til tider har udfordringer med betalingskort, og det er noget vi arbejder fokuseret på at løse på globalt plan, hvorfor det også er et stort og tidskrævende proces.
Såfremt din interaktion med os er erhvervsmæssig, vil vi meget gerne se på muligheden for at åbne en konto til din virksomhed, således at du ikke skal betale med kreditkort fremover.
Du er velkommen til at sende information til mig omkring konto - Rikke.glashoff@rs-components.com.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har svært ved at overholde de lovede leveringstider.

Selv om RS har et stort og veldokumenteret vareudvalg, handler jeg der ikke så meget, for det sker desværre tit, at de lovede leveringstider ikke kan overholdes.

Hvorfor f. eks. love en dags leveringstid, når det ikke kan lade sig gøre? Det er jo bare tomme løfter, som næppe giver tilfredse kunder.

Når man henvender sig til RS vedr. manglende/forsinket levering, bliver man ofte rådet til at bestille varerne igen. Så kan den ene halvdel returneres, hvis begge bestillinger alligevel skulle nå frem. Det koster dog 20 % eller mindst 150 kr i returgebyr. Det burde vel egentlig være kunden, som modtog gebyret for sit besvær.

Pakkesporingen er helt til grin. I går stod der: "Forventet levering i dag". Det står der også i dag, så på et tidspunkt kommer det sikkert også til at passe (hvis pakken altså ikke er blevet væk!).

5 mars 2019

Hej Benny,
Tak for din feedback og efterfølgende god og positiv samtale.
Jeg er ked af din oplevelse, og fremsender som aftalt en erstatnings ordre uden beregning. Såfremt du modtager den forsinkede pakke, kan du blot beholde den.
Du er altid velkommen til at kontakte mig, såfremt du har feedback eller andet RS Components A/S kan være behjælpelig med. Mine kontaktinformationer er fremsendt per e-mail som aftalt.

EKSTREM DÅRLIG SERVICE !

EKSTREM DÅRLIG SERVICE STANDARD, skal man lede længe efter !

Overvejet at oprette en konto som erhvervsvirksomhed. Skrev på Chat med Lene, dog ville jeg første høre om de havde det produkt jeg skulle bruge, ellers giver det jo ikke mening at oprette en konto.

Det svar kunne jeg ikke få, før jeg oprettet en konto.

DET ER BARE I ORDEN.

Så køber jeg da bare varen et andet sted,

22 januari 2019

Hej,
Jeg er virkelig ked af den service du har oplevet, det er på ingen måde den oplevelse vi ønsker at vores kunder skal have. Du må meget gerne sende en mail til mig, med det du søger, så skal jeg sørge for at du får svar.
Min mail er: rikke.glashoff@rs-components.com

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Dårligste service nogensinde

Dårligste service nogensinde. Går på deres hjemmeside og søger trådløse telefoner. I chat kan man modtage hjælp, men de kan ikke svare på spørgsmål da vi ikke er erhverskunder. Chatten kører en halv time med lige et øjeblik, og er straks tilbage og ender med at de ikke kan svare spørgsmål til private kunder, til trods for at de sælger til private

17 januari 2019

Hej Bo,
Tak for din feedback. Jeg er ked af den oplevelse du har haft, og er noget jeg tager op internt, da det på ingen måde er den service samt oplevelse vi ønsker at give.
På vores live chat hjælper vi så godt vi kan uanset kundetype.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ikke meget hjælp til privatkunder.

Ikke meget hjælp til privatkunder.
Deres teknikere er åbenbart forbeholdt erhverskunderne, så ingen hjælp at hente der med at finde en alternativ vare, når de nu ikke fører samme fabrikat som jeg har i forvejen.

2 januari 2019

Hej Carsten,
Tak for din feedback - den er meget værdsat. Når vi modtager feedback, ser vi på muligheder for at forbedre os.
I dette konkrete tilfælde, kan vi desværre ikke imødekomme dit ønske, da vi hos RS Components A/S har vi valgt at vores primære kundegruppe er virksomheder, hvorfor at vores tekniske team er eksklusivt for dem. Jeg håber du på anden måde kunne finde det du søgte.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Je signale un problème de tarification…

Je signale un problème de tarification sur leur site en ligne :

Bonjour

Pourquoi les prix affichés sont ils majorés au moment de passer la commande?

Exemple : Code 1353468 affiché à : 0,27 par 10 pièces = 4,81 au lieu de 2,70

Merci de m'expliquer la différence, je ne comprends pas.

Cordialement ----------------------------------- Date d'envoi : lundi 12 novembre 2018 06:37:17

La réponse :

Bonjour Monsieur ,

Vous nous faite part d'une incohérence sur notre site RS Particuliers au sujet d'un tarif.

En effet, je vous présente mes excuses pour cette erreur.

Le prix afficher de 0.27€ correspond au prix de la pièce et non du paquet de 10. Produit exclusivement vendu par 10, il faut donc multiplier 0.27 par 10.

Nous allons faire le nécessaire pour que l'information soit plus clair a l'avenir.

Je vous remercie de votre confiance

J'ai renouvelé ma demande, la réponse était encore moins cordiale et surtout, on ne vous propose JAMAIS un remboursement ou un avoir.
Belle mentalité.

15 november 2018

Super service

Super service

Jeg har nu i flere år handlet hos RS og synes at de fortjener lidt ros.
Super hurtig levering.
Sog support.
Stort udvalg

9 november 2018

Returnering

Bestilte en vare først i september, modtog den hurtigt, men da den skulle returneres, så er det en helt anden sag.
Sendte vare retur 2 dage efter modtagelsen.
1. det kostede porto
2. Jeg ville også få 150 kr. mindre retur for det er deres politik
3. Modtog en kreditnota 20.09.2018
4. vi skriver nu 27.10.2018 og der er ikke kommet penge retur endnu.
Dette er DÅRLIG service og jeg handler ikke der mere, og anbefaler dem heller ikke.

27 oktober 2018

Hej Bente,
Jeg er ked af den oplevelse du har haft hos os. Jeg har sendt dig en personlig email og glæder mig til at høre fra dig.
Til dig og andre som læser dette håber jeg at du vil kontakte os meget tidligere i forløbet da vi hos RS meget gerne vil tale med vores kunder, hvorfor jeg håber at du måske næste gang, vil skrive til os på kunde@rsonline.dk, ringe til os på 3816 9900 eller benytte vores live chat fra vores hjemmeside.

Internal Sales & Service Manager

Altid gode oplevelser

Altid gode oplevelser.
Hader nyhedsmail men finder denne utrolig spændende grundet både produktinformation og invitationer til kurser.
Har handlet der et par gange og altid uden problemer. Tingene kommer til tiden og godt pakket ind

9 oktober 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.