Fin hjemmeside, relativt dyrt dog - men deres største udfordring er de bruger postnord. De siger levering torsdag ved check-out, vi modtager pakken mandag.....
Det här tycker kunderna
Jeg returnerte en vare kjøpt på nett. Det gikk nesten 2 måneder, etter gjentagende purringer, før jeg fikk pengene igjen, og da med fratrekk kr 130 for "ekspedisjonsgebyr" for returnert vare. Det ut... Se mer
Firmaet drives af, inkompetente medarbejdere. Kundeservice er total fraværennde, når man henvender sig med sagsnummer eller ordrenummer, aner de ikke hvad du taler om. Når du skriver til dem svarr... Se mer
As a non-account holder DIY'er, ordered a single item (PIR motion sensor) late afternoon, before the 8.30pm cut off for next day delivery. Delivery included in price. Item in stock, tracked delivery... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Danmarks største distributør af elektroniske og vedligeholdelsesprodukter. Vi dækker alle brancher med mere end 550.000 produkter fra mere end 2.500 leverandører. Bestil online i dag og få leveret i morgen. Fragtfri online levering ved ordrer over kr. 500.
Kontaktuppgifter
Nattergalevej 6, 2400, København NV, Danmark
- kunde@rsonline.dk
- www.dk.rs-online.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Blei anbefalt et produkt som ikke passet sammen. Måtte selv stå for retur ordning og kostnader. MYE!! rot i ordre etter at jeg skulle få oversendt nytt produkt som skulle passe. Denne har nå forsvunne fra ordre listen og jeg har fortsatt ikke mottatt noe produkt. Dette blei nok siste gang jeg brukte RS components!

Fantastisk kundeservice
Både kundeservice og bogholderiet gik den berømte ekstra mil, og lidt længere, for at hjælpe mig ud af en presset situation jeg selv havde fået sat mig i. En virkelig positiv oplevelse, hvor alle ansatte jeg var i kontakt med var super imødekommende :)

Worst refund service ever
Such complicated to return products. They normally deduct 20% of the order value or minimum 150 DKK for you to return and on top, they require you to pay postal. I luckily talked them out of the return fee... It's been more than a month since I returned the products, and the money is still not on my account. Two weeks ago, I called them to ask for a status, and they informed me that I actively had to let them know which account to transfer the money to (not informed in any communication). Funny how they seem not to be able to just return the money to the credit card that I paid with in the first place, when all other webshops can do this. I wonder if they even comply with the law. Nevertheless, it's been two weeks since I sent them my account information and still no money.

Virkelig dejlig kundeservice!
Jeg havde ringet til RS-online, over kundesupporten, angående et problem jeg havde med nykøbt LED driver, hvor lyset begyndte at blinke, i et LED loftpanel, med 4 stripes i.
Jeg fik svar tilbage, at det synes han også lød underligt, eftersom LED driveren var af samme anmærkning. Han sagde jeg kunne prøve at tjekke de 4 LED-stripes, og enkeltvis koble dem til. Hvorved jeg fandt ud af at en enkelt diode mystiskvis var knækket.
Jeg havde en virkelig rar og god samtale med kundeservice, der gav sig tid, og ikke gjorde mig dum på nogen måde, som jeg ført har oplevet. Og kom med et konkret svar, samt løsning. Og han sagde at det skulle de nok tage hånd om, og jeg kunne bare ringe igen, når jeg havde afprøvet hans forslag, eller skrive en mail.
Jeg snakkede i øvrigt med en fyr, med initialerne TMM, så thumbs up!
Se, det er en kundeservice man kan bruge til noget!

Svar från RS Components Denmark
Handler ikke med private.
Handler ikke med private.
Kunne være tydeligere angivet.

Raspberry Pi 4
Jeg har købt en Raspberry Pi 4 hos dem - det medfølgende micro sd kort var desværre defekt, men efter en mail fik jeg en undskyldning og tilsendt et nyt kort. Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem, de er venlige og har styr på tingene

Vil købe ferritring til kr8,19
Vil købe ferritring til kr8,19
Det vil de have kr85,- i levering for... Latterligt!
Jeg betaler da gerne moms af den vare jeg køber. Altså moms af kr8,19.
Men at de også forlanger moms af leveringen.. Direkte humbug!
Varer i alt kr 8,19
Levering kr 85,00
Moms kr 23,30
Subtotal kr 116,49

Svar från RS Components Denmark
personale incompetente e poco attento da evitare assolutamente
se avessi avuto la possibilità di mettere zero lo avrei fatto.
Ho avuto una cattiva esperienza con questa azienda, in quanto sto dal 15 gennaio per avere dei potenziometri acquistati ma arrivano sempre errati ,e' diventata un odissea specialmente il reparto tecnico non capisce un tubo ,a seguito di una marea di colloqui telefonici, mail a tutt'oggi ho speso solo dei soldi ma il mio ordine è incompleto ,ieri per l'ennesima volta l'operatore mi ha fatto pagare altri 5 euro circa ma sono arrivati sempre potenziometri sbagliati , in ogni caso questa azienda non conosce bene l'operato dei suoi collaboratori alcuni di essi sempre scorbutico e maleducato ,da premettere che non faccio molte recensioni ,ma in questo caso mi sono sentito offeso e preso in giro
En skidt oplevelse vendt til en god!
Havde en reklamation på et snittap sæt.
Efter lidt dialog frem og tilbage kom ‘customer operations’ direktøren ind over.
Hun kunne godt se at reklamationen var uheldigt håndteret, og fik hurtigt og smidigt rettet op på det hele.
Vakler umiddelbart imellem 3 og 4 stjerner. 3 fordi det tog 2 uger at løse sagen, og den fjerde kommer i spil fordi Rikke løste det med det samme, da hun kom ind over.
Hun efterlod mig i mildnet humør, så vi svinger den op på 4 stjerner.

UN ESPERIENZA NEGATIVA!
Una transazione da primitivi e dir poco, acquistato un articolo per errore e subito dopo il pagamento ho cercato di annullare l’ordine, IMPOSSIBILE!!! Risultato unica possibilità fare il reso, aspettare la merce che è arrivata dopo 15 gg, aspettare che la merce rientra, a questo punto devi contattare il servizio clienti e fornire un iban, anche se hai pagato con carta di credito, e aspettare il rimborso, tutto questo dura da più di un mese e non ho ancora ricevuto un rimborso di sapete quanto? 24 €! Compro su internet da 15 anni quasi mai fatto un esperienza così negativa. Mai più di sicuro! ADDIO RS ON LINE!
Helt vild kundeservice
Helt vild kundeservice
Så har jeg også oplevet det. Kundeservice i verdensklasse.
Fik bestilt en forkert vare, da billedet viste noget et andet nummer end teksten.
Ringede til kundeservice talte med Lene, som vupti sendte den rigtige vare u/b, som ankommer i morgen.
Tak Lene

Super hjemmeside
Har altid fået super service og professionelt rådgivning hos RS når jeg har handlet hos dem gennem mit arbejde.
Deres hjemmeside er meget overskueligt, og har en rigtig god filter funktion, som gør det nemt at finde varene.
Det eneste minus ved RS er at, de sender ordren i flere pakker i stedet for en samlet pakke, årsagen er at de har forskellige lager rundt om Europa.

Svar från RS Components Denmark
Har handlet hos RS Components flere…
Har handlet hos RS Components flere gange og har været fuld tilfreds. Varene er kommet som lovet og som regel har det været dagen efter.
Bestemt ikke sidste gang, jeg handler der!
Som en sidenote, har jeg benyttes RS Components i udlandet også, og der har servicen også været helt i top.

Svar från RS Components Denmark
Hot Line pas serieux et site mal fait.
Ne rappel pas apres une demande de rappel à la hotline.
La commande est validée mais tu ne recois rien car tu dois attendre je ne sais quoi pour que cela soit confirmé. T'as une commande validé mais pas confirmé, t as un recu de commande mais pas de commande dans ton profil : bref a ni rien comprendre....
La création de compte : tu rentres un mauvais email, ca marche et tu peux plus le modifier apres.
A évité si tu es Pressé
livraison rapide
livraison rapide , mais sav plus que nul .... ils ne répondent pas , ça fait des jours que attend une réponse sur des produits défectueux
Hurtig levering
Hurtig levering, stort udvalg men meget dyrt og absolut ingen service for privatkunder

La date de livraison est reportée en…18/06/2020 cde du 24/04
La date de livraison est reportée en permanence. Dialogue, annulation, remboursement, impossible...Aucun contact. Pas sérieux.
Not only was my item a great price
Not only was my item a great price, it came under 24 hours. Very happy!
very bad service ..
very bad service ... i ordered an item from them and never received for 15 days and when i called them they said that i need to wait for another 21 days. when i ask for a refund they said it might take another 21 days to get mu money back. will never go with it again!!!

Svar från RS Components Denmark
very bad and fake company.
very bad and fake company.
Change the listing after I bought the component and sent me wrong component.
I have snapshopt of the listing when I ordered.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.