Har varit kund i över 10 år och bara haft positivt att säga fram tills 21maj. Då slutade mitt bredband fungera helt plötsligt. Haft otaliga timmar med deras s.k Kundtjänst, ett stort skämt. Person... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Informationen kommer från olika externa källor
Ring med Comviq kontantkort och slipp både oförutsedda fakturor och långa bindningstider. Med Comviq kontantkort betalar du bara för det du ringer!
Har inte besvarat negativa omdömen
Jag använder det mobila bredbandet man…
Jag använder det mobila bredbandet man tankar på varje månad och det är då under all kritik !! Flera gånger slutar det funka, det är segt som f@n och rätt vad det är släcks alla pluppar på routern (som är från comviq) och då tappar man internetet som tar en evighet att få tillbaka. Fått starta om routern flera gånger men ändå levererar den inte. Inte ens i 5G. Tacka gud kan jag byta nu till bredband2 och skulle aldrig rekommendera comviq till någon.
Hade blivit 0 stjärnor om det gick
Hade blivit 0 stjärnor om det gick. Ringde kundservice 1 december för att ta del av ett erbjudande men gällde bara nya kunder och då berätta jag istället att jag ville säga upp mitt abonnemang. Dem sa att jag bara behövde teckna nytt abonemang hos annan operatör vilket jag gjorde. Nu måste jag ändå betala 1 vecka senare för en månad jag inte använder det. Helt orimligt. Väldigt otrevlig och ohjälpsam kundservice också
vägrar säga upp uppsägningsfritt abbonomang
vägrar säga upp abbonomang trots att det inte är någon bindningstid. skulle inte använda comviq igen om det var gratis. vidrigt giriga. varit i kontakt typ 10 gånger, dom vet att det är ohederligt det dom gör men det är deras strategi för att krama ur varje krona dom kan
Kan inte informera korrekt information vid kundservice eller ta på sig ansvar.
Avslutar mitt abonnemang i och med att jag har så dålig täckning och inte kunnat ringa på över 1 år. Ringer comviq innan jag skaffar ett till nytt för att fråga om det är något jag behöver tänka på, får till svar att det sköter sig automatisk o h jag behöver inte tänka på något. Får efter att jag bytt abonnemang en faktura för hela månaden trots att jag använt 2 dagar av den månaden. Ringer Comviq för att de ska rätta till fakturan. De kan inte göra detta och hänvisar till allmänna villor som är mycket otydliga. Får till svar att dom inte kan göra mer än att beklaga att tidigare kontakt med Comviq inte meddelat detta och att de ska lämna ”negativ” feedback till kollegan. Men får ändå betala full faktura. Hade jag fått info om detta redan innan vid samtalet hade jag skaffat det nya abonnemanget tidigare och därmed inte fått denna faktura. Förkastligt att man som företag inte kan ta på sig skulden och ansvaret och kompensera för eller rätta till sina fel.
Varnar er för dessa lurendrejare :(
Varnar er för dessa lurendrejare :(
Smyghöjer priser för befintliga kunder vart år och har nu med börjat minska innehållet i surfen så att den tar slut snabbare och snabbare utan förändrat beteende!!!
Utöver detta icke minst en otroligt okunnig och obefintlig kundservice. Jag varnar alla, välj inte detta företaget för era abonnemang !!
Bedragare
Bedragare. Stänger av samtalet när dom insett att dom gjort något fel. Varning
Comviq är ett skamlöst företag som inte hänger med i tiden.
Det faktum att man inte längre kan namge de telefon-nummer man har på deras hemsida, utan måste hålla 100% koll på vilket telefon-nummer som hör till vilken telefon (jag tankar min familjs telefoner via deras hemsida) i år 2025 är under all kritik. Det faktum att de brukade ha denna funktion, för att sedermera (utan någon förklaring) ta bort denna funktion, tyder på ett företag som är helt ur tiden. Det faktum att detta kvarstår som ett problem påbevisar att de bryr sig mindre om kunder och mer om pengar
Skambeteende!
I slutet av november kontrollerade vi våra enheter enligt Comviqs rekommendation genom att ringa 225. Där fick vi information om att samtal fungerar över 4G+VoLTE och att allt skulle vara i ordning efter den 1 december.
Men på kvällen under Black Friday fick vi både ett sms och ett mejl från Comviq. I meddelandet stod att vi inte längre kommer kunna ringa samtal över 4G från och med den 1 december. De skrev också att vi omgående måste byta till en telefon som stöder nödsamtal (112) över 4G/5G, eller kontakta deras kundtjänst för att få en ny mobil utan extra kostnad.
Det lät som en professionell och hjälpsam service – men allt var falskt! Måndagen den 1 december kontrollerade jag och upptäckte till min förvåning att de hade ändrat mitt abonnemang till ett dyrare. Skamm skedde när man ”undertecknar” för den nya gratis mobilen. Vid kontakt försökte de hävda att telefonen verkligen var gratis, men i praktiken innebär det en extra kostnad genom det dyrare abonnemanget.
Som följd har jag nu ett ändrat abonnemang och jag kommer dessutom bli debiterad både för det nya, dyrare abonnemanget och de kvarvarande dagarna i det gamla. Utöver det har Comviq dessutom blockerat mina samtal, så jag kan inte ens ringa längre. Då flyttar jag!
Detta är helt oacceptabelt beteende från ett företag som utger sig för att hjälpa sina kunder!
Katastrofalt säkerhetstänk
TLDR: Comviq skickar ens egenvalda privata lösenord till en i klartext per sms.
- - -
Jag har haft en fungerande telefonsvarare. Plötsligt kommer jag int åt mina meddelanden om jag inte spelar in ett nytt hälsningsmeddelande (det behövdes inte, vad dom egentligen ville var att man skapade ett lösenord för svararen men den automatiska rösten sa att det var hälsningsmeddelandet som var problemet).
När du har skapat ditt lösenord och vill lyssna på meddelandena som inkommit under tiden du inte kunde lyssna av dom pga brist på lösenord, så är alla meddelanden borta.
Men förlorade meddelandena var absolut inte det värsta. När jag tittar på mobilen så ser jag att jag fått ett automatiskt sms från Comviq. I sms:et står lösenordet jag precis skapat för telefonsvararen utskrivet.
Till och med lågstadiebarn vet att man aldrig ska skicka lösenord per sms 🙂
Vi vet alla att man inte ska återanvända lösenord, men Comviq kan på fullaste allvar inte tro att det inte är överdrivet många som ändå kommer återanvända sin bankomatkod, bankID-kod eller liknande för att enkelt komma ihåg koden till svararen. Speciellt äldre människor som redan innan löper större risk att drabbas av bedrägerier.
Det är så dåligt hanterat och totalt brist på intresse över att göra det bare minimum för att skydda sina användare.
Kundtjänst la på luren i örat på mig…
Kundtjänst la på luren i örat på mig när de inte ville lyssna mer. Jag har varit kund hos Comviq i minst 15 år. Eftersom jag inte använder telefon med internet så har jag fått en viss rabatt i månaden varje gång de höjt abonnemangspriset (pga mer surf). Av någon anledning ville de binda upp mig på ett år sist jag fick rabatt och har nu bindningstid. Jag har köpt en ny telefon i och med att de stänger ner 2G och 3G nätet. Telefonen stöder 4G/Volte men fick nu information att jag inte kommer att kunna ringa 112. Eftersom jag inte kommer att köpa en till ny telefon så byter jag till Telia som har kvar 2G-nätet i två år till. Comviq kommer nu att stänga ner mitt simkort och jag kommer inte att kunna använda telefonen förrän bindningstiden går ut i februari, de vägrar ta bort bindningstiden. Aldrig mer Comviq.
Sämsta och mest skräp kundtjänst nånsin
Sämsta och mest skräp kundtjänst nånsin
Jag beställer ett kontantkort som inte…
Jag beställer ett kontantkort som inte levereras. Beställer ett till, ingen leverans. Sen påbörjas resan till Comviqs kundservice där man inte kan maila, man kan inte ringa och man kan inte chatta. Jag bytte till Comviq från Telia för att spara 50 kronor per månad men jag måste säga att jag flyttar hellre tillbaka till Telia de verkar ha en human arbetssituation för sin personal till skillnad från Comviq där man får vänta i över en timme på svar i chatten bara för att den ska avbrytas, eller gå igenom en talsvarsmeny per telefon i 10 minuter bara för att få höra en röst som säger "Just nu är det många som ringer försök igen senare".
!AVRÅDER ATT TEKNA ABONNEMANG!
!AVRÅDER ATT TEKNA ABONNEMANG!
En icke existerande kundtjänst. Har suttit i telefonkö snart en timme. Får inte veta hur många som är före i kön.
Endast signaler samt ”det är fortfarande samtal före, Tack för du väntar”
Chatten funkar inte heller. Trycker på chatta, loggar in med bankid. Sidan laddar, sedan tillbaks på startsidan…
Trycker på ”fyll i kontaktformulär” kommer till en sida där den förklarar att det tar 3-4 arbetsdagar. Finns ingen epost eller kontaktforulär där. Endast en text som hänvisar till chatten!
Aktiverade autobetalning. Får en notis i appen att den inte är betald. Tänker jaja jag kanske inte fick autobetalningen att funka. Går in i appen där det står ”autobetalning aktiverad”
Sedan betalar jag den manuellt på sista betaldagen.
Vaknar med en notis om att betalningen är försenad..
går in på bankappen och ser att pengarna har dragits.
Bunden i 9 månader till. Vill bara säga upp skiten, värt att betala 20-30kr extra hos de stora leverantörerna som faktiskt har en kundtjänst.
UPDATE:
Provade ringa igen. Då valde jag 1 (mobilabonnemang) istället för bredband.
Sedan valde jag (köp/teckna abonnemang)
Då j#vlar hände det grejer. Då sa den” uppskattad kötid 20-30min eller så kan vi ringa upp dig. Då valde jag ring upp.
Dom ringde upp efter ca 30min.
Jag har provat flera olika alternativ asså köpa tjänster, support, mobil abonnemang, bredband osv
Olika svar på alla alternativ
Väljer man att köpa tjänster så verkar dom vara mer intresserade av att prata i telefon jämfört med om man behöver support.🤡
Vad gör dom på Comviq före kl 17..det…
Vad gör dom på Comviq före kl 17..det är omöjligt att komma fram i går 30 minuter inget svar
I dag 50 minuter inget svar
Har varit kund i 10 år…när mitt avtal går ut.i Januar då är jag färdig med Comviq
Jättebra bemötande super trevliga han…
Jättebra bemötande super trevliga han som vi pratade med hette zackarias jätte trevlig
Äkta er och var medvetna!!!
Uselt
Urusel kö tid vid telefon kontakt !!
Annars funkar allt som de ska
Min mobil gick inte att ladda helt för…
Min mobil gick inte att ladda helt för efter 10 månaders köp av en helt ny iPhone 16
Skickade in den på reparation fick tillbaka den helt skrapad på skärmen och efter en vecka samma fel igen
Reklamerade den och som tur va så spelade jag in min mobil hur den såg ut innan den skickades på verkstad
Men detta hjälpte inget de påstod att ljuset på filmen visar att mobilen är repad trotsa att man ser att den är hel i skärmen
Jag får tillbaka att det stämmer inte mobilen va repad när den kom till verkstad
Så sååååå dålig service man köper en mobil för 20000 nästan och de repar skårmen
Sämsta servicen jag fått någonsin
Detta är sista gången jag köper något på Comviq
Skall ni köpa iPhone köp den på Mac forum där fick jag hjälp direkt utan att de jävlas med mig av ingen anledning
Jag är väldigt besviken på Comviq
Jag är väldigt besviken på Comviq. Jag försökte förnya mina barns abonnemang under Black Week-rabatterna, men fick besked om att erbjudandet bara gäller nya kunder. När jag då valde att säga upp abonnemangen kopplades jag vidare till ett nummer där jag fick vänta i 55 minuter utan hjälp.
När jag la på och ringde igen – och denna gång valde alternativet för att säga upp abonnemang – svarade de på 20 sekunder, men påstod plötsligt att de hade problem med datasystemet och därför inte kunde hjälpa mig.
Det känns både oseriöst och frustrerande. Dålig service, inkonsekvent information och helt onödig väntetid. Jag kan tyvärr inte rekommendera Comviq efter detta.
Ändrar från 30-15 dagar och höjer priset!
Tidigare tankade jag 1GB för 30 dagar. Nu har ni plötsligt ändrat till att det är giltigt i 15 dagar.... Samt höjt priset. På 15 dagar har jag 0,9 GB kvar! Det går inte att flytta med! Bedrövligt! Ska man betala mer än man använder? Nä bay bay Comviq hello Fello.