Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 311 recensioner, de flesta recensenterna var besvikna över sin totala upplevelse. Många kunder upplevde att kundtjänsten var extremt ohjälpsam, otrevlig och svår att kommunicera med, ofta med problem som att samtal kopplades ner eller att de inte fick svar på sina frågor. Det fanns också utbredda klagomål gällande abonnemang och tjänster, där många upplevde att de debiterades för dolda avgifter, fick felaktiga fakturor och att avtal inte efterlevdes som förväntat, vilket ledde till oväntade kostnader och dålig servicekvalitet. Vissa kunder nämnde specifika problem med betalningar, såsom felaktiga debiteringar och svårigheter att få rättelse. Priserna ansågs ofta vara för höga i förhållande till den bristfälliga tjänsten, och många ifrågasatte värdet av de erbjudna tjänsterna. Trots detta fanns det en liten minoritet av kunder som var nöjda med tjänsterna, upplevde smidighet och fick bra hjälp med sina ärenden.

Ämnen som oftast nämns

Customer service

Konsumenter uttrycker stor besvikelse över kundtjänsten. Många upplever att personalen är otrevlig, ohjälpsam... Se mer

Service

Kunder uttrycker stor missnöje med servicen. Många rapporterar att de upplever personalen som ohjälpsam och... Se mer

Subscription

Kunder delar negativa åsikter om abonnemang. Många upplever att abonnemangskostnaderna höjs utan förvarning,... Se mer

Payment

Kunder noterar konsekvent negativa upplevelser med betalningar. Många rapporterar felaktiga... Se mer

Price

Recensenter uttrycker stor missnöje med prissättningen. Många kunder rapporterar oväntade prishöjningar och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Aldrig varit med om en så horribel kundservice i mitt liv, hon la på i örat på mig mitt i samtalet och avslutade med ”ring och prata med någon annan”. Helt ohjälpsamma, inget intresse av ge någon form... Se mer

De har felaktigt dragit flera tusen för en router som min far (80 år) skickat tillbaks. Gång på gång vid kontakt med kundtjänst lovar de att lösa problemet, eller att utbetalning är på gång. Fast aldr... Se mer

Har varit kund hos Comviq i 30 år. Men nu på senaste tiden har deras kundtjänst varit i botten, där deras handläggare bara la på mitt i örat då jag bad honom utveckla sitt svar, eftersom som jag sa at... Se mer

Sämst på handläggningstid. Skickade tillbaka en felbeställning som levererades till Comviq den 13 januari. Jag har fortfarande inte hört något från Comviq och idag är ďet den 6 februari. Har alltså... Se mer

1. Telefonoperatör
  2. Mobiloperatör
  3. Telefon- och internettjänster

Informationen kommer från olika externa källor

Ring med Comviq kontantkort och slipp både oförutsedda fakturor och långa bindningstider. Med Comviq kontantkort betalar du bara för det du ringer!

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

2 tn omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Inga problem!

Haft mobilabonnemang hos Comviq länge och allt fungerar toppen. Enkelt att byta abonnemang på mina sidor och se förbrukning surf där. Toppen! Mobilen jag köpt där fungerar också finfint.

1 april 2026

Absolut sämsta företag gå aldrig med!

Absolut sämsta företag med otroligt dålig service. Pratade med kundervice på mobilen och jag fick så otroligt fult attityd av killen jag pratade med bara för att jag ville avsluta abonemanget. Deras teckning är sämst och otroligt dåliga priser jämfört med andra.

30 mars 2026

Har nu på 1 månad haft problem med mitt…

Har nu på 1 månad haft problem med mitt bredband. Att det bara lägger av och man ringer kundservice och dom skyller på att det är min router(har testat flera stycken olika) dom ska ha ip adresser och grejer fast det inte har med saken att göra. Man frågar om dom har driftstörningar men det får man inget svar på utan man ska svara sen på massa frågor istället för att lösa ett problem. Men dom blir sura när man inte har deras router då skyller dom på den man har köpt. Ingen bra hjälp får man. Dags att stå för vad dom gör

27 mars 2026

Comviq

Hej
Jag är en sjukpensionär. Jag tankade Amigo Allo 27 februari för att ringa hemlandet Iran. Precis dagen därpå det blev krig. Jag bad Comviq att förlänga giltighetstiden för att jag har 97 minuter av 100 kvar.
Comviq vägrade att hjälpa till så 150kr av min pension gick så lätt.
Jag undrar om det finns någon mänskligheten kvar i världen !
Jag rekommenderar inte Comviq till någon alls.
Jag lämnar Comviq som kund för gott.

26 mars 2026

det var bra

det var bra. Jag beställde en telefon, de skickade mig inte vad jag beställde. Och när priset hoppade upp avbröt de min beställning. Comviq är bedragare.

23 mars 2026

Comviq har blivit ett bedragare…

Comviq har blivit ett bedragare företag!!
Så fort du tankar är pengarna borta och saldo på noll igen!!
Jag tycker att de borde ställas till svars för att de bidrar kunderna.
Jag kommer att anmäla de till konsument verket!!
Vi folket I Sverige borde sätta stop på detta så att conviq försvinner!!

18 mars 2026

Så många timmar jag fick lägga på …

Så många timmar jag fick lägga på Comviq vid byta av abonemang till Comviq. Tre medarbetare ger fel information och de byter telefonnummer vilket får mig att står utan telefon. Bedrövlig support som inte har rätt kunskap uppenbarligen. Aldrig mer Comviq

15 mars 2026

Varning för detta blufföretag!

Det är synd att man inte kan ge minuspoäng på detta genomruttna företag. Beställde en Apple Watch Ultra den 8/2, med 1-3 dagars leverans. Idag den 17 mars har jag fortfarande inte fått den. Har inte fått ngn som helst uppdatering från Comviq på hela denna tiden, utan har själv fått jaga och kräva information. Jag har fått olika information varenda gång jag kontaktat denna fullständigt genomusla kundservice. Den har skickats, den har inte skickats, det är lagerfel, PostNord har slarvat bort den, den är på väg, det är systemfel, osv. Och alla gånger jag varit i kontakt med dem så avslutar de med att skriva att "vi väntar på svar" och varje gång frågar jag tillbaka "vad väntar ni svar på?" Men det svarar de inte på.

Deras kundservice, och företaget i sig också, är ngt av det mest värdelösa jag varit med om. Ingen information, nonchalanta, arroganta och otrevliga medarbetare i deras sk kundservice, som inte har ngn som helst känsla för service eller vilja att hjälpa kunder. Man smyghöjer abonnemang för att "göra det ännu bättre för mig som kund" men när jag vill behålla mitt gamla abonnemang så går det tyvärr inte. Men vill jag däremot byta till ett ännu dyrare abonnemang, så är det inga problem alls!! Kommer byta operatör så fort jag bara kan. Andra operatörer kanske inte är bättre, men de kan omöjligt vara sämre än detta skojarföretag. Vill varna alla som funderar på att bli kund hos Comviq. Bara läs alla omdömen här så förstår ni kanske vad ni ger er in på. Märkligt att inte företag som Comviq blir svartlistade. Det är skrämmande dåliga omdömen, och mitt blir nu ytterligare ett i raden. Hade det varit ngt med detta företag, så hade man svarat sina kunder här, men det gör man inte, förmodligen för att man inte har personal som kan hantera denna massiva kritik, eller pga det som jag ser som mest troligt, man bryr sig inte. Ytterligare ett bevis på att man fullständigt struntar i sina kunder!

8 februari 2026

VARNING

Beställt en telefon samt abbonomang för över en månad sedan. Stod att leveransen skulle vara 2-3 vardagar. Har ännu inte fått den telefon jag köpt av de. Säger att det kan dröja flera månader innan jag ev kommer få den. OTROLIGT OTREVLIG personal med uruselt bemötande och som slänger på luren i örat på en efter att ha suttit i telefonkö i flera timmar. SKAFFA ALDRIG comviq om ni inte vill köpa saker som inte finns!!!

16 mars 2026

Aldrig igen comviq!!!

Aldrig igen comviq!!! Är det någon här vet hur kan man klaga om detta? Min son avsluta sin abbonemang och har betalat allting även min son använder inte den längre! För 6 månader dom fortfarande skicka fakturor!!! Vi har ringt redan vi har uppsagt allt som mojligt men dom fortfarande skickat ärenden till kronofogden. Jag ska inte rekomendera denna öperator till mina kompisar. Det bettre använda tre 3 istället!!! Jättebra servis!

Snegla på andra leverantörer

Jag har haft Comviq i många år (säkert mer än 10) men under de senaste åren har jag upplevt en attitydsförändring hos dem vid kontakt som kommer leda till att jag byter operatör.

Konstigt även att de kan revidera mina abonnemang och gå från det billigaste till det dyraste abonnemanget när bindningstiden går ut. Från 16 till 100GB (Det finns flera billigare abonnemang som har mer surf än det jag har idag). När jag ringer dem och väljer abonnemang så hamnar jag i kö under 1 min och blir erbjuden att bli uppringd, när jag vill säga upp mitt abonnemang är det 30 mins väntetid och jag får inte möjligheten att bli uppringd. Det måste väl ändå vara mot god sed?

Värdens sämsta företag

Värdens sämsta företag.
Har försökt att säga upp mitt bredband i ett år men dom skickar bara nya fakturor och när jag inte betalar skickar dom inkasso krav trots att jag sagt upp avtalet.
Detta företag borde vara svartlistat.
Teckna inte avtal med dom.
Eller tele2 som tydligen är samma bolag.

100% värdelöst

Nonchalant personal, långsam hjälp och bristfällig information. Väntar på en beställning som är en vecka sen och jag får inget svar på när den ska skickas. Jag hade aldrig valt comviq igen.

12 mars 2026

Usel kundservice

Beställde ett abonnemang med tillhörande telefon till min dotter. Leveranstiden på telefonen var ca en månad. När en månad hade passerat loggar jag in på Comviqs hemsida för att se status. Då visar det sig att telefonen skickades nästan omgående efter beställning och att den legat så länge hos ombudet så den gått i retur. Jag får efter kontakt med Postnord veta att det är min dotters nummer som ligger upplagt som aviseringsnummer och att avisering skett i postnord appen. Hur ska jag som beställare få informationen om att jag har en telefon att hämta om jag inte blivir aviserad? Min dotter har ingen Postnord app.

Vid kontakt med Comviq medger dom att det blivit fel, men telefonen finns inte längre i lager så dom har redan gjort ett återköp. När jag då säger att min dotter då står utan telefon och undrar vad dom kan ersätta med kan dom inget göra utan hänvisar till det utbud som finns på sin hemsida.

Att man gör fel har jag full förståelse för. MEN, att man sen inte står för det och kompenserar kunden förstår jag inte. Comviq gör fel men jag som kund får ta smällen.

11 mars 2026

Den absolut sämsta operatören jag har…

Den absolut sämsta operatören jag har haft, intressant att det inte går att stänga av roaming i deras app som det går hos andra operatörer.

Ännu mer intressant hur de lyckas debitera för roaming när man e uppkopplad mot wifi. Har skärminspelat när smset kommer att roaminggränsen är nådd samtidigt som wifi symbolen syns så det här lär bli enkelt för konsumentombudsmannen att fixa 😂🫵🏼

19 februari 2026