Pierwszy i ostatni zakup przez Ceneo. Na stronie była informacja, że zamówienie złożone do godz. 17:00 zostanie dostarczone tego samego dnia. Zamówienie złożyłem i opłaciłem 15.06.2026 o godz. 14:41.... Se mer
Det här tycker kunderna
Od paru dni strona przestała działać na Firefox i Safari. Ładuje się w nieskończoność, nie działają przyciski, karta w przeglądarce całkowicie się zawiesza. Testowałem na komputerze z windowsem i na... Se mer
Straszna obsługa. Żadnej ochrony klienta, żadnej odpowiedzialności, samodzielnie podają terminy realizacji zamówień, które nigdy nie pokrywają się z rzeczywistością. Na prośbę sklepów usuwane są negat... Se mer
Dziwi mnie ogólna ocena Ceneo na tej stronie. Korzystam od lat, robi to co ma robić: sprawdzam ceny i przechodzę do sklepu. Ofert jest sporo, chociaż nie ma co porównywać z ilością sklepów na Allegro... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Szybko znalazłem laptopa którego…
Szybko znalazłem laptopa którego szukałem , porównałem ceny w innych sklepach jak i opinie o sprzedających. Świetny serwis dla kupujących.
Great service with a lot of great…
Great service with a lot of great offers.
Kuchenka turystyczna
Kupiłem kuchenkę turystyczną. Miałem otrzymać gaz zgodnie z ogłoszeniem. Otrzymałem tylko kuchenkę. Zapłaciłem za dostawę. Nie dostałem tego co sprzedają i jeszcze otrzymałem informację, że mogę zwrócić towar ale płacę za wysyłkę. Sprzedawca to oszust a Ceneo olewa totalnie użytkowników. Polecam omijanie Ceneo szerokim łukiem. Olx jest bezpieczniejszym miejscem mimo, że kupujemy zupełnie w ciemno. Myślałem, że Aliexpress to ostateczne dno ale Ceneo zapukało od spodu.
Nowe Konto
Nowe Konto, odrzucone rejestracja. BEZ PODANIA PRZYCZYNY (powołanie się na regulamin - Ceneo może podjąć indywidualną decyzję). Ok, proszę o zwrot wpłaty, wpłaconych środków na poczet przyszłych prowizji. Świetnie muszę czekać na zwrot 1.5 miesiąca. Kwota śmieszna. Podejście serwisu Ceneo - beznadziejne.
Jestem zadowolony z tempa wykonania…
Jestem zadowolony z tempa wykonania zamówienia i wrażenia solidności firmy. Na razie początek, mam nadzieję, że nie będzie gorzej. Życzę powodzenia. Andrzej Niewinny Dobrowolski
Reklama pokazuje 500 zł a wychodząc na…
Reklama pokazuje 500 zł a wychodząc na apke jest 900 zł usunąłem apke szkoda nerwów i już nie wchodzę w ich reklamy bo po prostu kłamią.!!!!!!
Złodzieje
Zakupiłem klucz aktywacyjny do windowsa miesiąc temu i dalej nie przyszedł, zero kontaktu ze sklepem ani sprzedawcą (EasySoft24) oszusty są na ich stronie.
Zakupiłam lampę na biurko w sklepie FHU…
Zakupiłam lampę na biurko w sklepie FHU Luna Optica przez Ceneo.pl Przesyłka przyszła bardzo szybko. Towar był zgodny z oczekiwaniem. Bardzo jestem zadowolona. Zofia Z.
Czysta manipulacja ...
W teorii firma powinna dać ludziom oceniać produkty / sklepy. W praktyce złe opinie są usuwane, lub nie dodawane. Przykład - tyczka nivel system, 2 wpisy tego samego produktu ( z czego jeden miał negatywną opinię), a drugi same pozytywne - dodałem do tej opinii komentarz - że całkowicie się z nią zgadzam - mam ten sam przypadek a producent mnie olał - nazajutrz nie ma ani mojego komentarza ani opinii z jedną gwiazdką ... To się do UOKiK nadaje, ale niestety nie mam dowodu - takiego hamstwa się nie można było spodziewać.
Nie polecam!!
Nie polecam!!! Zakupiłem towar poprzez Ceneo. Przy towarze było napisane " Wysyłka w ciągu 48 godzin". Dostawałem dwa email "czy przesyłka już dotarła" . Niestety przesyłka nie dotarła. Po 560 godzinach nie mam komunikatu, że przesyłka została wysłana. Zwróciłem się do Ceneo o zwrot pieniędzy. Niestety Ceneo nie wróciło mi pieniędzy. Nie mam pieniędzy i nie mam towaru. Banda, zgłaszam na Policję. A Ceneo nie chroni kupującego. Wyłudzają pieniądze. Muszę kliknąć gwiazdkę, nie zasługujecie na żadną gwiazdkę.
Oszustwo
Złożyłem zamówienie na tej stronie, zabrali mi pieniądze i nic mi nie wysłali. To oszuści!!!
Oszuści
Pierwszy raz dokonalam zakupu i BARDZO żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opini. Mój zakup został anulowany, gdyż waluty się nie zgadzały. Gdy poprosiłam o zwrot pieniędzy, nikt nie raczy odpisać, ani oddać MOICH pieniędzy!!
Można to podpiąć pod zawłaszczenie!!!
Tam się nie da dodać oceny
Tam się nie da dodać oceny. A co śmieszniejsze, niektóre sklepy wyłączają możliwość dodania opinii o nich. Dziwne
Większego dziwadła nie spotkałem
Większego dziwadła nie spotkałem. Sprzedałem przez Ceneo 3 produkty przez 3 miesiące za kwotę 172 zł.
Ceneo za ten czas pobrało prowizji kilkadziesiąt złotych. Chcę resztę wypłacić, bo za chwilę już tą resztę zabiorą. Niestety proces wypłaty jest tak nieczytelny że nie mogę odzyskać tych środków.
Aby wypłacić pieniądze z jakiś przedpłat, muszę jakieś pismo do nich pisać. Szczerze mówiąc to wszystko jest tak zagmatwane i nieczytelne, że nie można liczyć na normalny handel przez ten kanał. To co sprzedasz i tak ci zabiorą. Aby wypowiedzieć umowę wysłałem na ich formularzu. Pani mi odpisała, że muszę w oryginale odesłać na adres siedziby. Nie dajcie się namówić nikomu na sprzedaż przez Ceneo.
Brak możliwości wystawienia opinii…
Brak możliwości wystawienia opinii niektórym towarom bez uprzedniego kupienia ich przez Ceneo to zart. Mam dwa lata patelnie, która chciałem ocenic i nie mogę, bo jej nie kupiłem przez ceneo. Strona dobra do porównywania cen. Ale polecam wchodzić na zainteresowane oferty bezpośrednio przez sklep zamiast nabijać ceneo kliknięcia i zakupy. Skoro nie szanują użytkownika to elo
Brak klientów
Jest mi przykro z uwagi na bardzo dużą ilość negatywów oraz traktowanie klientów, które dokonały zakupów i w jakiś sposób zostały oszukane za Waszym pośrednictwem. Mogłem tez być wśród nich. Ale niestety, wole dopłacić w sprawdzonej firmie i mieć, to, za co zapłacę. Uważam, że tracicie sporo i będziecie tracić.
Najgorsze wrażenia z zakupów
Najgorsze wrażenia z zakupów. Sprzedawcy nie są uczciwi, a Ceneo też nie. Kupiłem przedmiot, za który zapłaciłem, a sprzedawca próbował mnie oszukać i zmienić cenę po zapłaceniu i potwierdzeniu płatności. Nie zdawali sobie sprawy, że mam dowody i zrzuty ekranu na wszystko. Anulowali moje zamówienie następnego dnia bez mojej zgody, mówiąc, że nie ma go w magazynie. To wszystko kłamstwo i mam dowód. Nie kupuj niczego na Ceneo lub Pasazfoto.
Please do not purchase from them. They are not honest
Nie polecam ! Zakupiłam przedmiot w sklepie najpierw był problem z wysyłką w konsekwencji zrezygnowałam z zamówienia i chciałam zwrot pieniędzy z tym również był problem , więc zgłosiłam się z problemem do Ceneo wkoncu powinni brać jakąś odpowiedzialność za sprzedających nikt oczywiście nie zareagował całkowicie olali problem , jeszcze próbowali mi wmówić że to moja wina . Omijam Ceneo szerokim łukiem kupuje wszędzie tylko nie tam wolę zapłacić więcej i kupić w sprawdzonych miejscach .
Ceneo.pl opinia
1. Blokują prawdziwe negatywne opinie o produktach które na ich stronie można kupić. To generuje nieprawdziwy obraz produktu lub sprzedawcy. Po prostu oszustwo! (sztuczna,nieprawdziwa rzeczywistość)
2. Kupiłem trawę. W opisie (10kg), jak przysłowiowy byk! Przychodzi paczka zupełnie innym niż opłaconym trybem, do tego nie 10kg, a 0,5kg (czyli 5%). Raportuję oszustwo. Myślicie, że ktoś z Ceneo się oszustwem przejął, zablokował nieuczciwego sprzedawcę? A skąd! CO WIĘCEJ DALEJ SPRZEDAJE.... Myślicie, że mogłem wystawić negatywną opinię sprzedawcy i Ceneo.pl, napisać co o tym myślę? BAGNO!!!! Chyba podobne bagno do tego co się teraz dzieje na Allegro.pl oraz OLX. Obsługa ma to w nosie. Przestrzegam, nie traćcie czasu i pieniędzy na zakupy w Ceneo.pl Opinia o Ceneo.pl = całkowicie negatywna!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.