Pierwszy i ostatni zakup przez Ceneo. Na stronie była informacja, że zamówienie złożone do godz. 17:00 zostanie dostarczone tego samego dnia. Zamówienie złożyłem i opłaciłem 15.06.2026 o godz. 14:41.... Se mer
Det här tycker kunderna
Od paru dni strona przestała działać na Firefox i Safari. Ładuje się w nieskończoność, nie działają przyciski, karta w przeglądarce całkowicie się zawiesza. Testowałem na komputerze z windowsem i na... Se mer
Straszna obsługa. Żadnej ochrony klienta, żadnej odpowiedzialności, samodzielnie podają terminy realizacji zamówień, które nigdy nie pokrywają się z rzeczywistością. Na prośbę sklepów usuwane są negat... Se mer
Dziwi mnie ogólna ocena Ceneo na tej stronie. Korzystam od lat, robi to co ma robić: sprawdzam ceny i przechodzę do sklepu. Ofert jest sporo, chociaż nie ma co porównywać z ilością sklepów na Allegro... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Usuwane negatywne opinie odpłatnie przez Ceneo
Negatywne opinie usuwane odpłatnie przez Ceneo. Ta firma powinna być gruntownie przetrzebiona przez urząd ochrony konsumenta. Bo etyka to słowo dalekie od nazwy firmy Ceneo
przed chwiłą dzwoniłem do Ceneo 54-202 Wrocław
Dzwoniłem do Ceneo 54-202 Wrocław
NIP: 525-26-74-781 na Tel.: 71 382 26 87 i do Ceneo we Łodzi, po informacji czy dostanę potwierdzenie autentyczności dousznej słuchawki JBL Live Pro 2 TWS Czarne w cenie 509,00 zł. Zajęło mi to 30 min, nikt nie odebrał... jeszcze automat że pierwszy jestem w kolejce...tylko Krętactwo...
два рази пробував купувати речі через…
два рази пробував купувати речі через цей сайт оплату знімає відразу товар неприходить
шахрайство шахрайство і ще раз шахрайство
Ceneo pełna komercha
Ceneo pełna komercha, żeby napisać recenzje o produkcie, muszę kupić w internecie. Chyba autorzy stony zapomnieli, że jest takie coś jak sklepy stacjonarne. Natomiast u konkurencji normalnie ocenisz nie kupując w internecie.
NACIĄGANIE KLIENTÓW
Kupiłem perfumy z ogólnodostępnym kodem rabatowym Ceneo. Na następny dzień otrzymałem odmowę zamówienia z powodu jakoby "braku towaru", choć nadal wyświetlał się on jako dostępny. Gdy chciałem zamówić ten towar powtórnie w innym sklepie z kodem rabatowym Ceneo to niestety, pomimo odmowy poprzedniego zamówienia - a tym samym niewykorzystania kuponu, z tego kuponu już nie mogłem skorzystać, ponieważ ukazywał się już komunikat "kupon wykorzystany". OSZUSTWO!
Kompletnie nie weryfikują sprzedających…
Kompletnie nie weryfikują sprzedających i ogłaszających się za ich portalu sklepów. Nawet korzystając z opcji kup teraz kiedy poszło coś źle i nie dostarczono FV ceneo "umywa ręce" i każe samemu próbować kontaktować się mimo ze firma która sprzedaje przez ich portal kompletnie nie odpowiada na maile i nie ma podanego numeru telefonu kontaktowego. UWAŻAJCIE na firmy które są na CENEO!!!
Cenzura, manipulacje opiniami i żenująca obsługa klienta
Chciałem dodać opinię dotyczą nowego sklepu. Po publikacji Ceneo nie opublikowało recenzji. Przez wiele tygodni czekałem na informacje zwrotną, dlaczego nie widać moich treści. W końcu dostałem automatyczną odpowiedź, że "opinie zostają ukryte, gdy naruszają regulamin".
Podobne sytuacje z Ceneo spotkały mnie już kilkukrotnie. Ewidentnie są nierzetelni, najprawdopodobniej też nieuczciwi.
Wysłali produkt niezgodny z zamówieniem…
Wysłali produkt niezgodny z zamówieniem i nie udało się go zwrócić - bo mówili, że firma Avans z którą współpracują im nie odpowiada. Mimo wielokrotnego kontaktu nie załatwili zwrotu.
Ceneo zakupy
korzystam na stronie z zakupów można
pojedyncze sztuki zamówić
Witam zakupiłam zmywarkę firmy…
Witam zakupiłam zmywarkę firmy whirlpool.zmywarkaj jest super cicho pracuje i świetnie domywa.gorsco polecam.
zakupiłem zmywarkę firmy whirlpool…
zakupiłem zmywarkę firmy whirlpool 19.12.2023 roku. jestem bardzo zadowolony.. sprzęt działa bez zarzutów..cicho..polecam ten sprzęt
Oszustwo
Oszustwo . Pokazują w reklamie cenę 1999. Zł a jak wchodzę na nastrona jest 2699 zł . Kpina .
Niesolidna firma
Niesolidna firma. W 3 sklepach towar oferowany od ręki jest na zamówienie z oczekiwaniem 2-4 tygodni. Oczywiście wszystkie mają pozytywne opinie na Ceneo. Nierzetelny serwis co widać po niskich ocenach.
Przekierowuje nie na właściwa stronę
Przekierowuje nie na właściwa stronę. NIE POLECAM. Szkoda straconego czasu
Ceneo dla oszustów
Ceneo wystawiło ocenę 4,5 oszustom z ".izdrowiej.pl", którzy przyjęli zamówienie i wpłate ale towarów nie wysyłają. Zaufałem opinii o sklepie i certyfikatowi ceneo,bo zazwyczaj w nowych sklepach płace przy odbiorze. Teraz już wiem i widze jeszcze po opiniach tutaj wypisywanych,że opinie ceneo o sklepach są bezwartosciowe, bo oszust sobie ze zdobyciem ich certyfikatu poradzi.
Voleur
Voleur
Złodziej
Ladrones
Dieb
Thief
Refusent de me rembourser - commande non reçue - ne rembourse pas car impossible d'effectuer un virement international vers la Belgique. Par contre on bien reçu mon virement !!!!
Oszukiwanie klientow na porzadku dziennym
Beznadziejny serwis. Lepiej kupuj telefon z Chin bo obslug klienta jest niebo lepsza
Zaplacilem karta moj blad. Bez przelicznika wybralem , magicznie prowizja pobrana.
Anulowalem zamowienie bo po zlozeniu dowiaduje sie ze telefon nowy nie jest .
Sklep informuje mnie ze telefon jest nie uzywany ale nie nowy.
Nigdzie w opisie nie ma takiej informacji o stanie, moj blad ze zakladalem ze w tej cenie wszedzie te modele sa w pudelku i nowe, nie tutaj. Kot w worku zakupy w ceneo.
Zwrot pieniedzy oczywiscie z dolozana prowizja.
Serwis ceneo to banda zlodzieji , chcesz aby sie poczestowali 10 % twojej kasy twoj wybor, jednakze odradzam
Kontakt z Ceneo praktycznie nie istnieje
Kontakt z Ceneo praktycznie nie istnieje. 3 wysłane maile, zero odpowiedzi przez (obecnie 12 dni). Do tego wiadomości w Panelu Partnera z przypomnieniem o konieczności wykonywalności RODO na które też nie odpowiadają. Niestety dane osobowe mimo prośby o wycofaniu w ciągu dalszym przetwarzane.
Nie polecam NIKOMU współpracy z Ceneo.pl.
Its good and customer service is quite…
Its good and customer service is quite faster than expected
Ceneo to oszuści
Zakupiłam przez Ceneo basen stelażowy, w ofert oprócz basenu miały przyjść akcesoria takie jak pokrywa do basenu, koszyczek na chemię i sama chemia. Nic z tych rzeczy nie otrzymałam. Ceneo tłumaczy się złą kartą produktu dołączoną do oferty. Jedyne co zaproponowali to zwrot basenu, który jest niemożliwy ponieważ basen od razu po dostawie został rozłożony. Na basen zamiast 2 dni czekałam 8 dni, dodatkowo na odpowiedź dotyczącą braków w zamówieniu czekałam 3 dni. Odmówili dosłania brakujących przedmiotów zamówienia. Nie polecam zakupów przez Ceneo, są skrajnie niekompetentni, zwykli oszuści. Ja sprawę zgłaszam do UOKIK, rzecznika praw konsumenta oraz inspekcji handlowej.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.