Bilhuset Praesto Omdömen 16

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min oplevelse med Bilhuset Præstø har…

Min oplevelse med Bilhuset Præstø har desværre været meget skuffende. Værkstedet tog over 3.000 kr. for at fejlsøge på et problem, som Volkswagen efterfølgende bekræftede var dækket. Alligevel nægtede Præstø at udføre selve reparationen – på trods af at de i starten sagde, at de gerne ville hjælpe, og at jeg derfor accepterede fejlsøgningen. Efterfølgende blev jeg blot bedt om at finde et andet Volkswagen‑værksted.

28 januari 2026

Sjusk

Åbenbart almen kendt at det er sjusk til en for høj pris.

15 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Høj pris og dårlig service

Høj pris samt dårlig service, er altid en dårlig kombi. Et godt råd hvis du er interesseret i et godt stykke arbejde til en fornuftig pris, er at finde et andet værksted. Men det værste er den dårlige service, hvor de starter med at svare "Hvis du er utilfreds, så sender vi dig til inkasso, så du kan betale en masse omkostninger". Flot service!!!

10 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Da min bil er begyndt at lyse i en…

Da min bil er begyndt at lyse i en lampe og mistet alt trækkræft kontakter jeg værkstedet og får en tid samme dag, jeg kommer derned og de kigger på bilen i ikke engang to timer, og pillet ved en ledning som så kostede mig 5000kr og opdager så den ledning de har lavet, har de ikke engang ordnet, og bilen er nu begyndt at lyse i partikelfilter, ringer derned og fortæller at det ikke kan være rigtigt at betale 5000kr for et stykke arbejde som ikke er udført, og vi aftaler at de kigger på den igen på deres regning og bilen er hos dem i 20 min og jeg får en regning på 900kr og de nægter at lave den uden betaling
Jeg finder så ud af at de har fjernet to ting fra bilen, som bl.a. gør at bilen stadig lyser og kører skod, men de løber fra deres ansvar og høster bare penge ud af folk, de kan ikke redegøre hvorfor regningen er på 5000kr,

16 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde kontakt med en sælger der ville…

Havde kontakt med en sælger der ville lave tilbud på en bil de havde stående mod byt for nuværende bil. Dette tilbud er efter 1 uge stadig ikke kommet.

D26/7 betalte jeg for en ny nøgle til bil.
1. gang den skal hentes har de glemt noget så den ikke kan udleveres . 2. gang siger de jeg har misset tiden. Mærkelig de ikke kontakter en kunde de ventede på der ikke dukkede op.

Nøglen afhentes 15/8.
Mundtlige aftaler er åbenbart ikke noget man kan lave med jer i bilhuset Præstø.
Absolut sidste gang det benyttes.

9 augusti 2024

Ubeskriveligt dårligt arbejde

Bygger på flere oplevelser med servicekontrakt. Glemmer at tjekke olie og sprinkler, skydedør repareret i en uendelighed uden resultat, da det så endelig var der var fundet en løsning - kunne de pludselig ikke gennemføre reparationen, trods de vidste alt om bilen. Brugt 1.256.- på en afbalancering af 4 hjul med 75% gummi tilbage, dog nyttesløst for få dage efter dømte de alle 4 dæk kassable og sendte fruen hjem med et katastrofalt ødelagt dæk. Ikke noget med at finde årsag - blot dårlig service. Kommer der aldrig mere.

24 maj 2023

dårlig værksted

hej jeg har en veninde der har fået lavet hendes bil oppe ved jer.....

det er ikke noget godt og side om jer virkelig i køre nærmest race i andres biler som i skal lave ( som ikke bliver lavet )
der skulle skiftes en forrude men i det har i ødelagt hendes automatisk nedblændeligt bakspejl men i mener det er været i stykker inden i begynder... men der er ikke nogen der har lavet noget før hen på bakspejlet det er ikke i orden,,,, i burde stå indenfor det i ødelækker i stedet for og bare side det er noget der er sket inden i skulle lave bilen,,, plus de forlygter der er på bilen nu var overhovedet ikke indstillet nær lyset var bedre end lang lys... jeg kunne bliver ved med og sige ting der ikke er i orden ved jer,,, og vis i mener det ikke rigtig alt det her så har min veninde mange flere der os ved det hele virket inden i skulle havde fingere i bilen,,,, jeg håber virkelige i har dårlig smag i munden og jeg vil ikke anbefalede jer til nogen

26 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot Service og en stjerne af VolkswagenTeknikMand

Jeg har under mit renovationsprojekt på en gammel Polo 1.3 AAV Model Rød fra VW løbende haft dialog og kontakt med Niklas ved Bilhuset Præstø.
Han er udover at sidde fint bag sin desk dernede og kontormand utroligt vidende omkring teknik og reservedele.
Han deler viden og hans støtte har gjort at jeg har en polo motor der kører på alle cyllindre og fungerer.
Uden VW rådgivning ved Bilhuset så var jeg nok ikke nået i mål.
Prisen for at køre kvalitet er prisen. Sådan er det bare.

21 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sjællands bedste bilhus!

Har fået en meget tilfredsstillende rådgivning og service af Frederik.
Super venlig og hjælpsom. Fik rådgivning omkring køb af ny bil,samt en god pris for min gamle i bytte. :)
Kommer helt sikkert til at handle hos Præstø Bilhus igen!

9 februari 2023

Kedelig oplevelse med salgsafdelingen

Havde kontakt med en sælger og blev lovet en beregning på et tilbud på en bil de havde stående. Efter en uge rykker jeg for svar, og får at vide at de har haft for travlt til at svare, og bilen er solgt til anden side.
Det virker som et firma der har for travlt til deres kunder.

8 januari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

jeg afleverer min multivan som kørte…

jeg afleverer min multivan som kørte godt bla for at få skiftet automat gear olie, det havde jeg læst at man skal med den gearkasse. Derefter hoppede den ud af gearet i farlige situationer. De fiksede fejlen og jeg har forstået at gearkassen var misligeholdt. Så fik jeg endnu en regning på reperationen, som jeg spurgte om vi kunne dele. det ville de ikke. det er ikke fair hvorfor jeg hermed må finde en anden mekaniker til min elsket bil. Jeg var ellers meget glad for deres service. tobias jacobsen

24 november 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Have sendt Skodaen til rep.efter en…

Have sendt Skodaen til rep.efter en fontskade Den kørte på alle 4 cylindre da den kom til BILHUSET I PRÆSTØ ,de var ude at prøve kørerden og pludselig kunne den kun kører 3 cylindre, vi fik at vide at man kunne forvent da den havde stået stille i 2 uger og den havde jo kørt mange km 255000 det skal her med siges at det er diesel der kører hver dag længe tur, vi bad om et overslag og fik en pris på 13500kr med risikoen for en ny motorer styring til 17000kr og mod ske nået ledningsnet.

27 maj 2018

snyder med annoncer

hej...vi købte den 26 marts en touran hos bilhuset i præstø...

der har været en del problemer med den..som dog er løst hen ad vejen..de fleste

motorhjelm kunne ikke åbnes, automatgear duede ikke, batteri var slidt op..osv osv..så viste det sig der heller ikke var diesel partikkel filter, hvilket der stod i annoncen og nu hvor oliefyret skulle bruges virker det så heller ikke..disse 2 ting vil de i præstø intet gøre ved..det er dog dem der har solgt den uden at klar gøre bilen ,ellers havde motor hjelmen jo ikke siddet fast... og det var dem der lovede ifølge annoncen et partikkel filet...og oliefyr..??

5 december 2012
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.