Super professionel og en rigtig god behandling. Kan varmt anbefales 👍🏼
Jeg havde en fed oplevelse idag ved at besøge bilsyn4760. synshallens personale er venlige og imødekommende. Flinke og super tålmodige! Tak for en god service!
Företaget har svarat
Bilsyn4760.dk en lille dansk lokalejet synsvirksomhed beliggende i Vordingborg og i Stubbekøbing på Falster. Vi bestræber os på at give kunderne en rigtig god oplevelse med bilsyn. Kunden er altid i centrum og velkommen tæt på under synet. Vi fortager alle syn på køretøjer under 3500 kg. Vi er endvidere Nummerpladeoperatør.
Hovedakslen 1, 4760, Vordingborg, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super professionel og en rigtig god behandling. Kan varmt anbefales 👍🏼
Jeg havde en fed oplevelse idag ved at besøge bilsyn4760.
synshallens personale er venlige og imødekommende. Flinke og super tålmodige!
Tak for en god service!

Svar från Bilsyn4760.dk
Effektiv og venlig ekspedition uden dikkedarer selvom jeg kører på en riskoger ;)
God, hurtig, professionel og venlig betjening. Jeg kommer helt sikkert tilbage... og god kaffe 👍

Svar från Bilsyn4760.dk
En service i absolut topklasse, hvor deres erfarne og kompetente mekanikere udviser høj faglighed og professionalisme. Her er alle kunder velkomne, og de sikrer en grundig og informativ dialog, så du forlader stedet med en klar forståelse af dit bilsyn – uanset din baggrund.
Desværre er viden om gældende regler meget begrænset og jeg er løbet ind i problemer efter min bil er blevet synet

Svar från Bilsyn4760.dk
Super god og behagelig periodisk bilsyns oplevelse samt god vejledning ift spørgsmål
Behagelig god oplevelse det er ikke sidste gang vi syner vores biler her .

Svar från Bilsyn4760.dk
God oplevelse i behagelig atmosfære, synsmanden virkede professionel og imødekommende.

Svar från Bilsyn4760.dk
Bilsynsmanden var flink og skiftede pærer, der ikke virkede
Virkelig dårlig service! Tydeligvis et sted hvor man ikke er interesseret i at hjælpe samt syne andre biler.. Kunden var 3 minutter forsinket, men man gad absolut ikke byde kunden velkommen.. Vil aldrig anbefale dette sted til nogen..

Svar från Bilsyn4760.dk
Jeg får synet begge vores biler hos Kasper. En yderst professionel behandling. Et bilsyn med ord, hvor Kasper giver gode råd og forklarer hvad han måtte finde. En meget positiv oplevelse. Og med meget rimelige priser.

Svar från Bilsyn4760.dk
Super flink og behagelig synsmand. God forklaring undervejs, hvad det var der blev kigget efter.
Pia Andersen
Nem online bestilling, god service og det billigste bilsyn i vores område! 👍 😊

Svar från Bilsyn4760.dk
Har lgie fået synet mit køretøj, det var til UG+++ og slange :D super flink synsmand. Kan kun anbefales!!!!

Svar från Bilsyn4760.dk
Super god service, og grundig gennemgang af bilen. Jeg kommer helt klart tilbage næste gang min bil skal synes.

Svar från Bilsyn4760.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.