Vi hentede vores første nye brugte bil hos cj biler i tirsdags Kan kun sige at vi fik en rigtig god behandling af sælger Lars Meget positiv angående vores spørgsmål om skiftet af bil helt igenne... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har 2 Hyundai biler som fast bliver serviceret af Carsten Jensen Biler. Min erfaring med værkstedet er god. Faste priser, ingen overraskelser. Timeløn er lidt dyre end andre, men betale... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
1. Stop i Storstrøms Amt, når du skal handle bil - 4 kvalitetsmærker: Saab Seat Skoda og Hyundai
Kontaktuppgifter
Kværnvej 7, 4760, Vordingborg
- www.carsten-jensen-biler.dk
Exceptionelt god service
Exceptionelt god service. Venlig og kundeminded administrationsafdeling
Endnu og altid venlig en kæmpe tak for…
Endnu og altid venlig en kæmpe tak for god service og en hurtig reparation efter en tarvelig Bilka bule på det værste sted på venstre bagdør i profilen.
Jeg afleverede bilen Mandag D.23-03-2026 kl. 08.00
Onsdag D.25-03-2026 kl 12.30 var bilen klar til afhentning og INTET dårligt at sige om arbejdet og med stor pil op. (SOM ALTID)
FLOT UDFØRT 🤩🤩🤩
Vi hentede vores første nye brugte bil…
Vi hentede vores første nye brugte bil hos cj biler i tirsdags
Kan kun sige at vi fik en rigtig god behandling af sælger Lars
Meget positiv angående vores spørgsmål om skiftet af bil helt igennem en vældig god oplevelse kan varmt anbefales herfra
VI håber på det samme på værkstedet
Har handlet bil med Lars et par gange
Har handlet bil med Lars et par gange. Dygtig og fagligt kompetent. Altid frisk og smilende. Bedste anbefalinger herfra.
Hurtig diagnose, på trods af ferie.
Vi havde et problem med en ny bil, som vi havde købt hos en anden forhandler.
Den anden forhandler havde ikke tid til at kigge på vores problem pga ferie, men Sascha fik os lige presset ind, så problemet kunne diagnosticeres, og reservedele bestilles.
På denne måde er reservedelene klar når der bliver tid på værkstedet!
Super service både på værkstedet og fra…
Super service både på værkstedet og fra sælger, aldrig nogen problemer og tingene bliver bare fikset. Vi har serviceaftale på vores bil derfra og det fungerer bare 👍😊
Fantastisk at de fixede fejlen på min…
Fantastisk at de fixede fejlen på min helt nye Eniaq i første hug!
Bilen havde været hos en Škoda forhandler på Fyn men de kunne ikke finde fejlen.
Vores bil fik alvorlig problem den…
Vores bil fik alvorlig problem den 23.12.24. På trods af at virksomheden havde julelukket fik vi kontakt til Carsten Jensen biler, som kom og efter kort tid kunne konstatere at bilen ikke måtte køre mere før den var repareret. Vi fik en erstatningsbil og kunne hente vores bil fra værkstedet den 5.1.25. V har servicekontrakt og er fuldt ud tilfredse med servicen hos Carsten Jensen biler.
Virkelig god service og de passer på…
Virkelig god service og de passer på ens bil og de sørger for man får en helt igennem god service også med lånebil.
Glad for og bruge dem til min fortrukne på den nye bil.
Fantastisk service og behandling af kunder
Nu har vi købt vores anden bil hos Carsten Jensen biler. Super service, til at handle med og bare tip top kvalitet af bil. Deres definition af bil i god stand stemmer overens med vores. Kæmpe forskel fra forhandlere længere oppe
Mod Sjælland hvor deres definition af god stand på ingen måde er det samme. Vi handler her klart igen 👍🏻
Har købt og solgt biler til Carsten…
Har købt og solgt biler til Carsten Jensen. Har kun været super tilfreds med service samt de handler jeg har lavet. 😃TAK
Reparation efter påkørsel
Så fik jeg min bil tilbage idag, repareret ret omfattende efter en påkørsel. Stor ros til pladesmedene, alt er udført super tilfredsstillende og jeg er meget glad 🙂
Henrik
Jeg kommer aldrig derud igen
Jeg kommer aldrig derud igen.
Jeg oplevede at min bil blev mere ødelagt for hver gang jeg var derude.
De lavede aldrig problemet færdig, så måtte komme tilbage flere gange.
Jeg kunne ikke komme i kontakt med dem, og når jeg gjorde lovede de at ringe tilbage (det skete ikke de første par uger)
Til sidst havde jeg aftale med ejeren, han livede at ringe på aftalt tidspunkt (hørte ikke fra i to uger efter aftalen, så måtte ringe selv igen)
De opkrævede penge inden de havde lavet det de havde ødelagt.
Jeg har aldrig i mit liv følt mig dårligt behandlet, og jeg har efterfølgende fundet ud af at de behandler mange af deres kunder således.
Jeg vil ikke opfordre nogen til at køre derud.
Det vil man fortryde efterfølgende…
Ærlig, erfaren og pålidelig service
Jeg har fornylig fået gennemgået en brugt bil jeg havde købt anden steds for mekaniske fejl. Mads som tog imod mig var med mig igennem hele processen og lavet en fornem gennemgang af de reparationer der var blevet lavet. Dertil kommer prisen, vi aftalte et overslag på 6000kr for alting og da jeg kommer til betaling bliver det 2900kr. Det er længe siden jeg har mødt en ærlig mekaniker i en sådan kaliber, kan varmt anbefales!
Jeg bruger dem fremover.
Skulle blot have tjekket en elektrisk…
Skulle blot have tjekket en elektrisk fejl, og bestille tid til sommer-service, på vores Skoda Superb. Vi bliver mødt af venlige, imødekommende og smilende medarbejdere - hele vejen rundt. Vi kiggede på el-biler, og fik en rigtig god snak med sælgerne. Vi kan I den grad anbefale både værksted og salgsafdelingen.
Alle er altid venlige på værkstedet og…
Alle er altid venlige på værkstedet og beredvillige.
God service og rimelige priser.
Har handlet mine 2 seneste biler ved CJ…
Har handlet mine 2 seneste biler ved CJ og som altid med helt fantastisk betjening af Lars som altid har tid, men bedst og vigtigst af alt er helt igennem reel at handle med.
Jeg kan bestemt anbefale at handle bil med Lars, han går altid det ekstra skridt for kunden
Har købt mange biler gennem tiden
Har købt mange biler gennem tiden. Har aldrig oplevet så prof og stor imødekommenhed. Og så har de et helt unikt produkt - service og repaftale. Slet ingen tvivl om hvor mine næste biler skal købes. 10 stjerner.
Igen en fantastisk oplevelse
Igen en fantastisk oplevelse, at have sin bil på værksted.
Service service service
Jeg kan kun anbefale Carsten Jensen biler.
Den beste mekaniker jeg har haft
Den beste mekaniker jeg har haft. Stille og rolig at snakke med også er priserne gode. billig og god service🙂👍
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.