Jag hade en del strul till en början pga fel storlek på ring. Hamna hos en rätt ohjälpsam medarbetare och kände jag får helt enkelt fixa ringen på egen hand via nån guldsmed. Tillslut fick jag vä... Se mer
Bra information och snabba svar först via chatten. När det sedan blev köp så fick jag personlig service som stöttade under hela processen från tillverkning till leverans. Leveranstiden över förväntad.... Se mer
We are a leading diamond e-tailor with the world’s largest selection of certificated diamonds. Taking our name from the year 1477 when the modern Western practice of giving engagement rings first arose, we are a new breed of jeweller specialising in engagement rings and diamond jewellery. Our passion for diamonds and jewellery spans more than 20 years, drawing on a heritage that goes back four generations.
3 Hanover Square, W1S 1HD, London, Storbritannien
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Jag är väldigt nöjd med 77 Diamonds. Det var enkelt att beställa och man fick uppdateringar samt meddelanden om vart i processen ringen befann sig. Det levererades sedan direkt till dörren med FedEx och kom fram ett par dagar innan utsatt datum, vilket jag var väldigt glad för. Hela försändelsen kom i en väldigt fin låda och det märks att en del omtanke har gått ner i hela processen.

Svar från 77 Diamonds
Vi hade ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande på showroom i Stockholm och nöjda med hjälpen vi fick av Lola med att hitta våra ringar!
Anledningen till 4 stjärnor och inte 5 är att leveransen tog lite längre tid än förväntat och det är synd att de använder Fedex som leverantör vilka har väldigt svårt att leverera hem till privatpersoner, åtminstonde i Sverige. Det slutade med att vi fick åka och hämta ringarna själva på Fedex lager. Den ena ringen var även för liten varpå vi kontaktade 77 dimonds gällande att få den förstorad. Då vi inte fick svar på två veckor gick vi till ett annat ställe och betalade för att få den förstorad eftersom vi inte ville vänta längre.
Efter att jag skrivit min recension blev jag direkt kontaktad av 77 dimonds som ville förstå vad som hade hänt. Jag fick prata med en mycket trevlig person som lyssnade och tog till sig av det jag berättade om vår upplevelse. Jag uppskattar verkligen detta och upplever dem som ett seriöst företag som värnar om sina kunder. Vi blev kompenserade för ringförstoringen och de skulle se över sina leveransalternativ i Sverige. Detta gjorde att min helhetsupplevelse ändå är mycket god och skulle rekommendera andra att handla här!

Svar från 77 Diamonds
Riktigt fina ringar och trevligt bemötande från kundsupport. Även väldigt bra kontinuerlig återkoppling under hela förloppet. Rekommenderar dem starkt.
Att tillägga är att hemsidan är väldigt användarvänlig och gör det lätt att helt anpassa vilken typ av sten och ring du vill ha.

Positivt:
Mycket hjälpsam till att hitta rätt ring. Trevligt personal och fin atmosfär i konturet.
Websidan är super lätt att använda; Många alternativer , Fina designer och tydlig informationer.
Beställning levererats på exakt datum som lovades.
Negativt:
Det var svårt med tider för att boka konsultation, man måste boka 1-2 månader tidigare.
Det var jätte svårt att hitta konturet i Stockholm; Inga tydliga skyltar eller markeringar eller tydlig information vid entré. Ingen telefonnummer som vi kunna ringa direkt och får hjälp. Det blev stresstig för oss och vi ville inte missa bokade tiden.

Svar från 77 Diamonds
Bra kundbemötande, bra priser.
Lite svårt att få till tider för konsultation men allt löste sig i slutändan.

Svar från 77 Diamonds
Köpte en diamant och är supernöjd! Det enda är bra att veta att det är priset+moms. Momsen är inte medräknat i priset som står. Men jag är fortfarande väldigt nöjd med mitt köp!

Svar från 77 Diamonds
Underbart fin födelsedag ring till min mamma. Fin och professionell bemötande från customer service

Svar från 77 Diamonds
Snabb återkoppling när man hade frågor och väldigt snabba med att boka tider i deras showroom

Svar från 77 Diamonds
Fantastiskt från början till slut! Köpte en förlovningsring och fick otroligt bra hjälp i början. Efter beställning så fick jag regelbundna uppdateringar om min order. Bäst av allt var att se ringen i verkligheten när den kom. Helt underbar!

Svar från 77 Diamonds
Mycket bra kommunikation hela vägen. Även om det inte alltid hade hänt så mycket så fick jag information om att allt var under kontroll.
Att beställa en ring online var en ganska smärtsam process och kundsupporten var inte heller smidig. Här finns helt klart förbättringspotential. Ringen var dock fantastisk och av väldigt hög kvalité, därav det höga betyget. Både jag och frugan är nöjda med slutprodukten!

Svar från 77 Diamonds
Lola var grym! Hjälpsam, kunnig och serviceinriktad!
Jag behövde aldrig känna mig orolig kring val och dylikt med hennes hjälp!

Svar från 77 Diamonds
Enkelt att få överblick och beställa.
Exceptionelt bra kundservice.
Förhållandevis korta ledtider

Svar från 77 Diamonds
Jag plockade upp min ring för ett tag sen och kunde inte vara mer nöjd. Ringen i sig är över förväntningar och servicen kunde knappast vart bättre, TACK Lola för all hjälp och guidning.
Vi blev väldigt nöjda med den bra och personliga servicen och bemötandet i deras showroom. Valet av ringar kändes självklart och en månad efter beställning fick vi våra ringar som var otroligt fina! 😊 Rekommenderas varmt!

Svar från 77 Diamonds
Tackar Lola Palmhager för en utmärkt service. Jag ångrar inte en sekund över att jag valde 77 diamonds. Hennes engagemang, service och kunskaper kring val av ring gjorde processen smidig & enkel.
Fem stjärnor för utmärkt service!

Svar från 77 Diamonds
Är så otroligt nöjd med den servicen vi fick av Lola. Hon var med oss från start till slut. Hon såg till att min ring kom fram till ett viktigt datum vi hade och hon var alltid tillgänglig och hjälpsam. Hon är otrolig kunnig och professionell. Ringen är mer än perfekt!
Är ni ute efter service utöver det vanliga och otroliga ringar/ smycken så är det Lola ni ska träffa och ta hjälp av.