We zijn ontzettend blij met onze houten hottub! Alles voelt stevig en kwalitatief aan, en dankzij de hottub zitten we nu zoveel vaker buiten. Heerlijk. We zijn ook heel blij dat we voor het hybri... Se mer
Företaget har svarat
De informatie die wij in de showroom ontvingen was heel duidelijk en zonder aandringend karakter. Wij kregen ook de nodige bedenktijd. Heel goede toelichting van de verkoper. De levering en het opbo... Se mer
Företaget har svarat
Wij kochten een kleine tonsauna met volledig panoramaruit en houtgestookte Huum kachel. Prachtige showroom, goede voorlichting van enthousiaste verkopers. De sauna en de kachel bevallen uitstekend. H... Se mer
Företaget har svarat
Nous sommes ravis de l’achat de notre Sauna Tonneau 280. Matériaux de qualité, Délai de livraison respecté, montage très facile avec une notice claire. Nous avons pu échanger avant l'achat par Visio... Se mer
Företaget har svarat
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het is vooral de vriendelijkheid die heel goed overkomt. De technici zoeken naar oplossingen

Svar från Welvaere
J’ai fait l’acquisition d’un sauna auprès de Welvaere France et je suis plus que satisfait de mon expérience.
Dès les premiers échanges, j’ai été impressionné par leur professionnalisme, leur réactivité et surtout leur écoute attentive de mes besoins.
L’équipe a su me conseiller avec précision et proposer des solutions parfaitement adaptées, aussi bien sur le plan technique qu’esthétique. Chaque question a trouvé une réponse claire et rapide, ce qui inspire une vraie confiance tout au long du projet.
La qualité du sauna est irréprochable, à la hauteur des attentes, avec une finition soignée et un vrai souci du détail.
Welvaere est une entreprise sérieuse, passionnée et engagée dans la satisfaction client.
Je recommande sans aucune hésitation à toute personne souhaitant investir dans un sauna ou un bain nordique de qualité.

Svar från Welvaere
Vooral de communicatie met Nederland was prima.
Hebben een oplossing gezocht en gevonden voor de bij levering ontbrekende onderdelen. Zelfs nog op hun kosten een technieker gestuurd voor de onderdelen te monteren.
Was bij levering wel wat misgelopen, maar achteraf is alles goed gekomen.

Svar från Welvaere
Werken samen met een goede behulpzame transporteur, ondertussen al veel genoten van de kwaliteitsvolle hottub!

Svar från Welvaere
Van bestellen tot plaatsen was alles volgens afspraak.

Svar från Welvaere
Bij de aankoop begeleiden ze je goed in bepaalde keuzes, het product is van goede kwaliteit. Je verwacht echter een andere type kwaliteit dienstverlening bij dit type luxe product. Je moet zelf actie ondernemen om te weten wanneer jouw product wordt geleverd, waarbij het tijdstip afwijkt van wat ze doorgeven. De montageinstructies waren wel te vinden op de site maar moest je zelf bij elkaar zoeken (hier kunnen ze nog veel op verbeteren). Daarnaast was de levering incompleet en miste ik een paar onderdelen. Ze reageren snel en leveren wel. Je verwacht een andere klantenservice bij dit type luxe product.

Svar från Welvaere
Vriendelijke service, We hadden een nieuwe pomp nodig en deze werd gelijk erbij gepakt. ook werd er meegedacht over de verdere renovatie van de hottub. Niet goedkoop, maar wel een aanrader.

Svar från Welvaere
Wij hebben een nieuwe Kube sauna geleverd gekregen. De sauna is van een goede kwaliteit en we zijn er erg blij mee. Bij Welvaere was alles vanaf het eerste contact perfect geregeld, voor ons een dikke 5 sterren!!!!

Svar från Welvaere
Alles geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak.
Een kleine beschadiging bij het verplaatsen van de hottub naar zijn plaats, werd achteraf vakkundig weggewerkt.

Svar från Welvaere
Zeer tevreden. Correcte informatie bij aankoop, vlotte levering. Ook na levering bij vragen vlot te contacteren en helpen waar nodig.

Svar från Welvaere
Super vriendelijke mannen die plaatsers en vermakers!!👍👌top gasten ! Super content!

Svar från Welvaere
Nadat onze mooie en degelijke tonsauna geplaatst is door zeer vriendelijk en vakkundig personeel .
Liep de zandloper niet meer door en we hadden een vraag over de plaatsing wat uiteindelijk gewoon goed was.
We kregen meteen een nieuwe mee en een heerlijk sauna pakket voor ons ongemak (wat wij niet zo hebben ervaren 😁)
Zeer blij met onze sauna en de geleverde service

Svar från Welvaere
Mooi bedrijf staat altijd klaar met advies wanneer je belt.

Svar från Welvaere
het rooster onderin de kachel is van inferieure kwaliteit. na drie keer stoken volledig kromgetrokken en na een klacht te horen gekregen dat dit een herkenbaar probleem is en dat, zodra voorradig, er een gietijzeren variant wordt opgestuurd. Hoe lang dat gaat duren wordt niet vermeld. Verder bleek de levering in frankrijk onmogelijk volgens de franse transporteur omdat de wegen naar ons huids te smal zouden zijn. Plotseling hadden we er een probleem bij en moesten wij een oplossing hiervoor bedenken. Na veel heen en weer gemail bleek uiteindelijk de breedte van de weg geen enkel probleem te zijn en kon de tub gewoon geleverd worden. De levering is op de weg en gelukkig was de chauffeur bereid deze op het terrein te plaatsen. Op zich een mooi product maar de ophanging van de kachel zou veel beter zijn indien er voorgemonteerde bouten op de tub zouden zitten waar je de kachel eenvoudig overheen zou kunnen schuiven. Het huidige systeem moet met ten minste 2 man gebeuren om de kachel op zijn plaats te houden. Een gemiste kans vind ik verder dat de plaatsing en montage volledig aan de klant wordt overgelaten. Indien plaatsing en montage ter plaatse door mensen van welveare gedaan zou kunnen worden is dit een enorme pre.(uiteraard tegen betaling) We hebben nu gelukkig een buurman met een tractor die de boel op zijn plaats heeft gezet maar ik kan me zo voorstellen dat dit voor een hoop mensen zoveel gedoe is dat ze afzien van de aanschaf van een dergelijke hotttub. Uiteindelijk zitten we en bevalt het prima maar als ik kijk naar het bedrag versus geleverde kwaliteit en dienst kan ik niet meer als een klein zesje geven

Svar från Welvaere
Voorlichting was prima en vriendelijk verzorgd. Er werd bij de voorbereiding voor installatie meegedacht met onverwachte netcongestie problemen.
De sauna functioneert uitstekend en gemakkelijk met de app te bedienen.
Tevens werd er achteraf een mooie aanbieding gedaan voor saunakussens. Kortom een aanrader!

Svar från Welvaere
Mooie showroom, goede uitleg, geweldige kwaliteit. Levering was sneller dan verwacht. ‘Lokale’ productie is een mooie extra.

Svar från Welvaere
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.