Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Se mer
Företaget har svarat
Pierwszy mój zakup, szybka bezproblemowa przesyłka, na bieżąco informacje o przesyłce są wysyłana na emaila no i rewelacyjny produkt, najwyższa jakośc wykonania, jestem bardzo zadowolony i zamierzam w... Se mer
Företaget har svarat
Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Se mer
Företaget har svarat
Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni... Se mer
Företaget har svarat
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Okularki basenowe. Dla dziecka lat12. Syn ma dużą wadę wzroku, minus -13 Okularki zakupione na tej stronie, już wypróbowane. Sprawdziły się dobrze na basenie. Kupione okularki o mocy -8. Clivia, przezroczysto, niebieskie. Syn mówił, że komfort większy niż w zwykłych. Nie przeciekały. Dobrze się trzymają. Najważniejsze, że dziecko zadowolone i chce chodzić na basen.

Svar från watery.pl
Szybko dostarczone zamówienie pomimo wysyłki z poza polski.

Svar från watery.pl
Świetnie przygotowane zestawy ogon syrenki + monopłetwa. Szybko znalazłam taki w wymarzonych kolorach mojej córki :) sympatyczna informacja o wysyłce w formie filmiku, rozbawiła mnie ;) jesteśmy zadowoleni z zakupu :)

Kupiłem piankę w Watery.pl,
Myślałem: „zobaczymy”… a tu pełen czil.
Ciepła jak kocyk, a pływa się lekko,
Woda mnie niesie — serio, nie ściemniam, słowo.
Nie ciągnie, nie krępuje, zero walki z rękawem,
Zakładam ją szybciej niż kawę rano parzę.
Jeśli pływać, to wygodnie i bez marudzenia —
Watery.pl zna się na rzeczy. Zdecydowanie.

Svar från watery.pl
Szybka przesyłka towar świetnej jakości.

Svar från watery.pl
Zamówiłam kombinezon pływacki dla męża w ramach prezentu pod choinkę. W pośpiechu przygotowań przedświątecznych nie zauważyłam, że zaznaczyłam rozmiar XXL. I tutaj wielce pomocne okazało się Watery. Pomimo tego, że była niedziela!, po rozmowie telefonicznej udało mi się zmienić rozmiar na właściwy. Szacun dla firmy. Prezent dotarł wyjątkowo szybko, jeszcze czeka pod choinką na zjazd rodzinny i mam nadzieję, że kombinezon będzie równie udany jak obsługa w firmie Watery.

Svar från watery.pl
Bardzo pozytywne, dostawa na czas mimo gorącego okresu przed świątecznego, paczka prawidłowo zapakowana.

Svar från watery.pl
Szybka wysyłka duży asortyment. Ogólnie fajna pomysłowa i kreatywna strona

Svar från watery.pl
Tragedia!!! Nikomu nie polecam tych oszustów. Zamówiłam ponczo na prezent na święta. Od 2 tygodni nie ma aktualizacji śledzenia, produkt gdzieś zaginął a firma ze mnie dosłownie kpi. Odpisują na maila co chwilę inne osoby, że aktualizują, że już niebawem będzie a przesyłki jak nie było tak nie ma. Na moje prośby o wysłanie innego poncza lub zwrotu pieniędzy abym mogła zakupić jeszcze inny prezent nie odpowiedzieli pozytywnie, pomimo że to po stronie sklepu leży odpowiedzialność za towar a nie kupującego! Także zostałam bez pieniędzy, bez produktu i bez prezentu na święta.

Svar från watery.pl
Zamówienie przyszło solidnie spakowane, jakoś produktów bardzo dobra. Polecam.

Svar från watery.pl
Zakup okularów z dużą wada ( jeden z dwóch sklepów internetowych , który to oferuje . Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt , informacja o każdym etapie wysyłki , polecam :)

Svar från watery.pl
To trochę pogmatwane ale dzięki temu zamówieniu z narzeczonym wciąż o siebie walczymy.
Dnia gdy zamówienie przyszło wydarzyło się dużo złego i mieliśmy okropną kłótnie. Chciał mnie zostawić. To głupie ale w złości dałam mu prezent (słuchawki które u was zamówiłam) popłakał się gdy je otrzymał i wtedy odblokował tę twardą skorupę i postanowił o nas walczyć. Bardzo chciał to dostać i mówił o tym od lat. Moje doświadczenie jest niełatwe ale koniec końców szczęśliwe. Mam nadzieję

Sprawna realizacja zamówienia
Produkt dotarł zgodny z opisem
Polecam!

Svar från watery.pl
Dostępność produktów i rozmiarów porównując do konkurencji

Svar från watery.pl
Serdecznie odradzam zakupu na tej stronie! Kontakt z obslugą klienta jest beznadziejny, jeśli nie znacie angielskiego to nic nie załatwicie. Firma zgubiła moją paczkę i obrzuca się nawzajem z inpostem zarzutami. Ja czekam juz drugi tydzień na paczkę bezskutecznie próbując się czegokolwiek dowiedzieć. Moge podziękować jedynie stronie za przykrość jaką sprawiła osobom, których musialam poinformować że nie dostaną nic na święta. Unikajcie tej strony!!!!!
Update: po miesiącu nadal cisza odnośnie paczki, nadal jej nie znaleźli, ani nie zaproponowali rekompensaty

Svar från watery.pl
Świetna komunikacja ze sprzedawcą:) towar szybko wysłany i zabezpieczony:) bardzo polecam :)

Svar från watery.pl
Szeroki asortyment dobry jakościowo z atrakcyjnymi cenami. Zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń.

Svar från watery.pl
Wszystko poszło sprawnie, paczka dotarła zgodnie z planowanym terminem!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.