Vouwdeurspecialist.nl Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat problemen met de geleverde deur maar op een correcte,snelle manier opgelost met een na-sturen.wat een service van de dienst na verkoop.chapeau en dankjewel.moest het kunnen gaf ik 6 sterren.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het bestellen ging vlot, de levering kwam snel maar een van de twee dozen kwam zwaar beschadigd toe. Ik heb dit onmiddellijk gemeld, zowel aan de leverancier als het bedrijf. De leverancier meldde dat... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vouwdeur op maat besteld. Wel snel een bevestiging maar het zou ook fijn zijn als er iig een planning bj benadering kan worden gegeven of een periodieke update.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een paar keer echt een wauw-moment! 😍 De website is keurig, netjes en overzichtelijk. Je kunt heel gemakkelijk vinden wat je zoekt en er is een ruime keuze aan deuren. En toen kwam... Se mer

Företagsinformation

1. Järnhandel
  2. Dörrbutik
  3. Dörrlager
  4. Dörrleverantör
  5. Dörrtillverkare

Skrivet av företaget

Vouwdeurspecialist is dé online specialist in vouwdeuren en schuifdeuren. Wij bieden een breed assortiment stijlvolle, duurzame en betaalbare deuren die perfect passen in ieder interieur. Vanuit huis bestelt u eenvoudig de juiste deur, met heldere productinformatie en persoonlijk advies op maat. Wat ons onderscheidt, is onze klantgerichte aanpak: wij denken met u mee, geven eerlijk advies en zorgen voor een snelle en betrouwbare levering. Of u nu op zoek bent naar een slimme oplossing voor ruimtebesparing of juist een esthetische toevoeging aan uw woning, bij Vouwdeurspecialist bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem gerust contact met ons op — wij helpen u graag verder.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

79 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Uitstekend!

Een prima bedrijf. De montage was soms een puzzel. Maar de handleiding was goed. Ook de nazorg was goed. Het sleuteltje ging kapot. Dit wordt nageleverd zonder kosten.

13 december 2023

Top bedrijf

Top bedrijf, denkt mee.
Na 1e betaling ging door omstandigheden de deuren niet door, zelfde dag stond het bedrag weer op mijn rekening, zonder voorwaarde.
100% aanrader!!!

14 februari 2023

Sarah vouwdeur

Zware vouwdeur besteld en deze werd vlot geleverd. Helaas was bij het transport een onderdeel gebroken. Na een mailtje werd vlot een nieuw onderdeel geleverd.
Helaas bleek tijdens het gebruik een ander onderdeel ondeugdelijk te zijn ( misschien ook door transportschade) Ook dit werd zeer snel en prettig opgelost! Zeer tevreden over deze vouwdeur en zijn leverancier!

22 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben de vouwdeur Maya in ceder…

Wij hebben de vouwdeur Maya in ceder look besteld, en heel blij met de snelle levering en alles netjes verpakt en goede uitleg om zelf te monteren. De man van de levering was heel vriendelijk ,en droeg het pakket naar binnen ,omdat mijn man pas een open hart operatie had ondergaan. Dus dikke pluim voor alles. Gr Mady en Henri

6 december 2022

Eurostar vouwdeur snel geleverd

Eurostar vouwdeur snel geleverd : dag na bestellen al in huis. Je moet er even voor gaan zitten om alles te monteren en alles op maat af te zagen, maar de handleiding is uitstekend en glashelder. Alles paste exact en de deur werkt uitstekend. Twee verbeterpunten : het slotje is een zeer simpel kunststof ding (dat kan kwalitatief beter bij een verder zo solide deur) en het nokje in de bovendorpel dat de vouwdeur in open toestand moet openhouden werkt niet : veert niet terug. Na montage kun je daar niets meer aan doen of je moet de hele deur en dorpel weer demonteren.

22 juli 2022

Kwalitatief en vakkundig!

Kwalitatief en vakkundig!

Mooie vouwdeur besteld, goed geadviseerd door een medewerker om de juiste deur te kiezen die bij mij past.

Reageren snel en vakkundig op vragen.

De deur zelf was een Eurostar, voelt stevig en glijd soepel. Ik raad deze webshop zeker aan!

11 maj 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.