Na wat probleempjes met de levering is alles op een correcte en snelst mogelijke manier opgelost geworden.een dikke pluim voor de dienst na verkoop. Ps.kwaliteit deur staat niet ter discussie
Det här tycker kunderna
Het bestellen ging vlot, de levering kwam snel maar een van de twee dozen kwam zwaar beschadigd toe. Ik heb dit onmiddellijk gemeld, zowel aan de leverancier als het bedrijf. De leverancier meldde dat... Se mer
Vouwdeur op maat besteld. Wel snel een bevestiging maar het zou ook fijn zijn als er iig een planning bj benadering kan worden gegeven of een periodieke update.
Ik had een paar keer echt een wauw-moment! 😍 De website is keurig, netjes en overzichtelijk. Je kunt heel gemakkelijk vinden wat je zoekt en er is een ruime keuze aan deuren. En toen kwam... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vouwdeurspecialist is dé online specialist in vouwdeuren en schuifdeuren. Wij bieden een breed assortiment stijlvolle, duurzame en betaalbare deuren die perfect passen in ieder interieur. Vanuit huis bestelt u eenvoudig de juiste deur, met heldere productinformatie en persoonlijk advies op maat. Wat ons onderscheidt, is onze klantgerichte aanpak: wij denken met u mee, geven eerlijk advies en zorgen voor een snelle en betrouwbare levering. Of u nu op zoek bent naar een slimme oplossing voor ruimtebesparing of juist een esthetische toevoeging aan uw woning, bij Vouwdeurspecialist bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem gerust contact met ons op — wij helpen u graag verder.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Duidelijke en vriendelijke hulp van de…
Duidelijke en vriendelijke hulp van de persoon aan de telefoon, de bestelling de volgende dag in huis! Top!
Prima product
Prima product. Goede prijs kwaliteit. Snelle levering en duidelijke montage-instructies voor de vouwdeur.
snelle levering
snelle levering
de schuifdeur stevig ingepakt
bij nazicht inhoud alles compleet
bij het plaatsen ging alles vlot
Aankoop tussenstuk vouwdeur
Ons na het bezoeken van de website een mailtje gestuurd om te vragen of we wel product gevonden hebben en waarom we niet bestelden. Daarbij nog 20 procent gekregen.
Bestelde vouwdeur snel geleverd en prima prijs-kwaliteit
Bestelde vouwdeur is snel geleverd. Het product van goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien duidelijke montage instructies bijgevoegd.
Fijn bedrijf en een mooie schuufdeur .
Fijn bedrijf en een mooie schuufdeur .
Hadden een lamel met een paar schade plekken en werden netjes geholpen door een nieuwe te mogen ontvangen.
De vouwdeuren zijn van goede kwaliteit
De vouwdeuren zijn van goede kwaliteit. Vlotte communicatie (via mail) en correcte levering
Super winkel om vouwdeuren te kopen
Super winkel om je vouwdeuren te kopen. We hebben er inmiddels 5! Een defect onderdeel kon ik op afspraak zo om komen wisselen. En door een verbouwing thuis was ik een aantal kleine onderdelen kwijt en na mailcontact zijn die, tegen betaling, keurig opgestuurd.
Goed product
Snelle levering maar vooral een goed product, als je een beetje handig bent is het plaatsen vrij eenvoudig, duidelijke handleiding m.b.t. plaatsen.
Tip:goed meten is wel een vereiste.
Het is een prima vouwdeur van goede…
Het is een prima vouwdeur van goede kwalitijd
Snelle zeer vakkundig bezorging
Goede service en communicatie via de…
Goede service en communicatie via de mail.
Uitstekende ervaring met Vouwdeurspecialist
Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop bij Vouwdeurspecialist. Vanaf het eerste contact verliep alles vlot en professioneel. De levering was verrassend snel, binnen enkele dagen stond de vouwdeur al netjes bij mij thuis.
Wat me vooral opviel was de degelijkheid van het materiaal. De deur voelt stevig aan, sluit perfect en ziet er strak uit. Geen flinterdunne panelen, maar echt kwaliteit waar je op kunt rekenen.
Een groot pluspunt is dat het systeem uitbreidbaar is met extra lamellen, waardoor ik het makkelijk kon aanpassen aan mijn ruimte. Ideaal voor wie flexibiliteit zoekt zonder in te boeten op stijl of functionaliteit.
Topservice, topkwaliteit en een product dat doet wat het belooft. Ik raad Vouwdeurspecialist absoluut aan!
Duidelijke handleiding
Duidelijke handleiding, simpele montage, mooi ontwerp.
Snelle levering, duidelijke instructies en bovenal mooi, degelijke deur.
vouwdeur yari met glas
Wij bestelden een vouwdeur yari met glas. Kregen hem razendsnel binnen, het in elkaar zetten was vrij simpel. Toen besloten wij er nog 1 te bestellen, ook die was snel in huis, bij het in elkaar zetten kwamen wij tot de conclusie dat we 1 onderdeel misten. Na een telefoontje waar we heel vriendelijk werden geholpen hadden we het de volgende dag in huis. Ik zeg helemaal top de vouwdeurspecialist.
Montageproblemen vouwdeur.
Ik mis de montagehandleiding en hoe de deur aan de scharnierzijde bevestigd kan worden. Er zou een hulpstuk meegeleverd zijn, maar die is er niet en ik heb het idee dat het profiel aan de scharnierzijde niet goed is. Ik heb de montagehandleiding op internet opgezocht maar die geeft niet veel duidelijkheid.
Zeer vlotte levering met een uiterst…
Zeer vlotte levering met een uiterst vriendelijke chauffeur.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.